Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlarrrr.....tulinim seninde dediğin gibi süper dogum günü hediyesi olur inş canım inşşşşşşş....fadiğim tatlım inş sendede herşey istediğin gibi gider..................casperim şekercim maşallah ne şirin ya rabbim analı babalı sorunsuz büyütsün inş melegini,inş rabbim bizlereden nasip eder resimler yayınlamak.....yeterim gelmemişsin yoksa erken mi gitti sizinkiler canım yaaa,yada çalışmaya mı başladın her iki durumda sözkonusu olsa bile lütfen bizi sensiz bırakma canım.rabbim inş en kısa zamanda seninde yüzünü güldürür inşşşşşşşşşşşşşşşş

teyzeleri avatarımdaki benim uğurböceğim küçük mucizem öyküm

çok güzel bir bebek.Allah mutluluğunuzu daim etsin.

fadik'ciğim listeye ekleyebilirsin.morfoloji %0.hareketve sayı da azdı sigarayı bıraktı eşim.keçiboynuzu kürü,arginmax içti,ceviz,fındık ,polen yedi.2 aşılama başarırıs.bu 2. mikro denememdi.

günaydın sidelyam nasılsın?benim kanamam azaldı dualarınız sayesinde.ama kalkmadan yatıyorum,Allah bebeğimi bana bağışlasın vebebek isteyen hepimize bağışlasın.AMıN
ben transferden sonra"taşın içinde bile ağaç yetiştirip meyve verdiren Allahım,benim de bebeğime can ver"diye dua ettim.MERYEM SURESıni okudum ve dinledim internetten.Allahıma çok şükürler olsun.
tedavide olan ve bekleyşte olan herkese bol şans diliyorum.hepimiz için dua ediyorum.

günaydın arkadaşlar tülişim hadi bakalım hayırlısı olur inşallah
kocişinede güzel bi süpriz yapmak nasip olsun
güzel haberlerini bekliyorum

fadiğim sendende güzel haberler gelir inşallah
hakkınızda hayırlısı olsun canlarım

amanda man maşallah öykü hanıma
bu ne güzellik bçyle çok şeker canım ya
allah uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin
şansı bol olsun inşallah

günaydın sidelyam nasılsın?benim kanamam azaldı dualarınız sayesinde.ama kalkmadan yatıyorum,Allah bebeğimi bana bağışlasın vebebek isteyen hepimize bağışlasın.AMİN
ben transferden sonra"taşın içinde bile ağaç yetiştirip meyve verdiren Allahım,benim de bebeğime can ver"diye dua ettim.MERYEM SURESİni okudum ve dinledim internetten.Allahıma çok şükürler olsun.
tedavide olan ve bekleyşte olan herkese bol şans diliyorum.hepimiz için dua ediyorum.

Günaydın aymes monarosaopuyorumnanaktan

Nasılsın monarosa bugün tekrar kan tahlili verdim ben :kedi:. İnşallah değerlerimiz yükselir cnm. Biz de 7 tane Yasin okuduk. Hz. Zekeriya as. duasını okudum tedavi sürecinde zemuszemus İlk öğrendiğimde şükür namazı kıldım. Gerçekten insan inanamıyor dimi Monarosa. opuyorumnanaktan

Günaydın aymes monarosaopuyorumnanaktan

Nasılsın monarosa bugün tekrar kan tahlili verdim ben :kedi:. İnşallah değerlerimiz yükselir cnm. Biz de 7 tane Yasin okuduk. Hz. Zekeriya as. duasını okudum tedavi sürecinde zemuszemus İlk öğrendiğimde şükür namazı kıldım. Gerçekten insan inanamıyor dimi Monarosa. opuyorumnanaktan

günaydın canım inşallah değerin katlanır telaşını çok iyi anlıyorum
bende çok yakın bi zamanda geçtim bunlardan
bazen hala inanamıyorum

yeni güne yeni umutlarla uyanan herkese günaydın
bebişlerinizin size tutunup hiç bırakmamaları duasıyla
tabi 9 ay 10 gün boyunca :) bırakmasınlar
sonra kucağa gelmek için yola çıksınlar inş.
nasipse arkadaşlar benim transferim de salı günü olacak
lütfen benim içinde dua edin olur mu
:Saruboceq:

delimaicim inşallah hayırlısıyla gerçekleşir transferin. Güzel sonuçlara ulaşırsın canım. Ben tranfer günü çok mutluydum görsen içimde hissettim. Güzel haberlerini bekleyeceğiz cnm. kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar,

selam fıstıklar yerimseniben
herkes iyi maşallah..
benimki gelmedi bugün acabalar başladı beynimde yine..
ateşte yüksek hala..
gelcekse bekletmeden gelse nolur sanki..

tuliny inşallah hamilesindir,heyecanla bekliyoruz haberi :emir_bebek:

canlarım teşekkür edrimİYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN.testim yapıldı değerlerim yeterince artmış.doktorum "iyi yoldayız,ama temkinli olalım.bol bol dinlen,mücadele devam ediyor,çok azimli bebeklerimiz demek ki"dedi.dünyalar benim oldu,bebeğim hala benimle.
SİZE DE HABER VEREYİM DEDİM
bana bol bol dua edin arkadaşlar.

yeni hamilelelrimize tedavide olqan arkadaşlarımıza bol bol dua ediyorum.Allah hepimizi güldürsün.AMİN

mono rosa sevindim iyi olmanıza,benimde ilk başta düşük tehlikem vardı,1 hafta evde yattım,çok şükür şimdi iyiyiz,inşallah sizde iyi olacaksınız :Saruboceq:

çok tatlı maşallah,Allah bağışlasın canım:ecrin_bebek:

günaydın sidelyam nasılsın?benim kanamam azaldı dualarınız sayesinde.ama kalkmadan yatıyorum,Allah bebeğimi bana bağışlasın vebebek isteyen hepimize bağışlasın.AMİN
ben transferden sonra"taşın içinde bile ağaç yetiştirip meyve verdiren Allahım,benim de bebeğime can ver"diye dua ettim.MERYEM SURESİni okudum ve dinledim internetten.Allahıma çok şükürler olsun.

arkadaşlar bende hamile kalmadan önce meryem suresini okumuştum ve çoğu tanıdığım bu sureyi okuyup hamile kaldı bende aynı şekilde,tam da üç aylara girmişken lütfen okuyun,Allah kabul etsin inşallah :Saruboceq:

inşallah transferinin sonucunda güzel bir haber alırsın,Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

rabbim gönlüne göre versin,ümitlerini boşa çıkarmasın işallah.:Saruboceq:

delimaicim inşallah hayırlısıyla gerçekleşir transferin. Güzel sonuçlara ulaşırsın canım. Ben tranfer günü çok mutluydum görsen içimde hissettim. Güzel haberlerini bekleyeceğiz cnm. kaydirigubbakcemile5

sağol canım teşekkür ederim
güzel haberler vermek için sabırsızlanıyorum

kızlar herkese hayırlı sabahlar..
oy casperın bebıkı ne tatlıymıs oyle.hayırlı evlat olsun ınsaallah..
tulın ve fadık vallahı bende heyecanlandım bak sımdı.ne guzel olur tez vakıtte o lısteyı doldursak.allahım bu guzel gunlerın hatırına dualarımı dergahında kabul eyle.su aglayan gozlerımızı guldur mevlam..

hayırlı olsun canım inşallah bebişin sana sıkı tutunur
Allah gönlüne göre versin

Allah yardimcin olsun,hayirlarla gelsin melegin insallah canimm :Saruboceq:

şimdiden hayırlı olsun.bebeğin sıkı sıkı tutunsun da annesi hiç bırakmasın.iyi haberlerini bekliyorum canım.

şimdiden hayırlı olsun.bebeğin sıkı sıkı tutunsun da annesi hiç bırakmasın.iyi haberlerini bekliyorum canım.

canım ya çok sağol
böyle bebeğin kelimeleri anne kelimesini kendimde duymak bile büyük heyecan veriyor bana.
inş. Rabbim hepimize anneliği tattırır ve yaşatır..

X