- 7 Şubat 2010
- 634
- 3
Kızlar kan sonucum 72,6 hihoyyyt Hamilemiyim şimdi ben :CüvCüv:
hayırlı uğurlu olsun canım rabbim acısını göstermesin,kucağına almayıda nasip etsin inş...:teytey::teytey::teytey:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canıma.s.fadiğim inş işe yaramıştır buhar..
aymesim iyiyim canım bildiğin gibi bir değişiklik yok..
valla biz yapılacak olanı yaptık çatladıysa denk gelmiştir belki..
yarın adet günüm bakalım nolucak..
ateşim hala yüksek 36,8 ama bir anda düşüyor zaten adet gelicek olunca...
hayırlısı artık..
sende çok vesvese yapma..
bebeğin rahminde çokta rahat büyüyor maşallah..
rahat bırak kendini.. çok üstüne düşme dikkat et tabi ama..
sağ salim günler geçip kucağında da olucak meleğin..
çok şükür canım:teytey::teytey::teytey:Kızlar kan sonucum 72,6 hihoyyyt Hamilemiyim şimdi ben :CüvCüv:
mecbur yapcaz canım kaçışı yokkaydirigubbakcemile3olsun canım sen fazla mesai yap zarar gelmezyerimseniben
hiç merak etme ben kocişlerin cinsellikten soğuycaklarını sanmıyorum
eminim o dünden razıdır:kedi:
bende çok ince eleyip sık döşüyom valla
benimkide benim evhamlarımdan bıktı
gerçekten bunaltıyorum adamı farkındayım ama
napıyım çok korkuyorum bebişime bişey olucak die
sağol canıma.s.ecemnur çok sevindim adınıza rabbim sonuna kadar problemsiz yaşatsın inş hamileliğini canım,fadiğim canım rabbim emeklerinin karşılıgını versin inş canım.
slm şekera.s.slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur
yap canım belki buharın sanada faydası olur...mona rosa ve ecemnur masaaaaalllahhh..
cok sevındım rabbım tamamına erdırsın bızde nasıp etsın ınsaallah..
fadıkcım buharı bende denıcem fırsat bulursam canım..ınsaallah sıfa olmustur..
kızlar bende bugun doktora gıttım..kıstım 4 cm olmus..ılk once doktor amelıyatla alalım dedı..sonra ıkı sene oncede kıst aldırdıgımı soyleyınce ozaman asılamaya bı baslayalım.bakalım kıstının durumuna gore ılerlerız dedı..
banada dua edın olurmu..kıstım bu ıgnelerden dolayı buyumesın hayırlısıyla asılamam olsun..hernekadar umut azda olsa hıc yokta deıl..
ılk ıgnemı oldum bakalım kısmet..
hadi hayırlısı bakalım yarın ve önmüzdeki 9 ay boyunca
o kırmızılar hiç gelemz inşallah:Saruboceq:
ben o vesveselerden bi kurtarsam kendimi ben bile bıktım bu halimden
etrafımdakiler ne yapsın valla bi insan hepmi kötü düşünür
ama ben böyleyim işte iyi süpriz olsun istiyorum
ben hep kötü tarafını düşünüyorum hiç doğru değil farkındayım ama
yapıyorum işte elimde değil.
Esila diye bi arkadaşımız vardı hatırlarsın belki
o bana sürekli hamile kalmakla olay bitmiyo asıl endişe bundan sonra diyodu
ne kadar haklıymış şimdi anlıyorum gerçekten asıl olay şimdiymiş
Allahım inşallah sağlıkla kucağımda gördüğüm günleri nasip eder:Saruboceq:
mona rosa ve ecemnur masaaaaalllahhh..
kızlar bende bugun doktora gıttım..kıstım 4 cm olmus..ılk once doktor amelıyatla alalım dedı..sonra ıkı sene oncede kıst aldırdıgımı soyleyınce ozaman asılamaya bı baslayalım.bakalım kıstının durumuna gore ılerlerız dedı..
banada dua edın olurmu..kıstım bu ıgnelerden dolayı buyumesın hayırlısıyla asılamam olsun..hernekadar umut azda olsa hıc yokta deıl..
sağol canıma.s.
inş senin de denk gelmiştir canım...
slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur
ecemnurr tebrikler allahim kucagina almayi nasip etsin insallah
aymescim uzme kendini canim takma bu kadar canim allahim hepimize bebeklerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin
sağol canıma.s.
inş senin de denk gelmiştir canım...
çok şükür canım:teytey::teytey::teytey:
rabbim tamamına erdirsin....
mecbur yapcaz canım kaçışı yokkaydirigubbakcemile3
yok be aymesim bu günlerde işten öğle yorgun halsiz geliyorki...
eskiden olsa yapmazdı hatta yapmıyordu ama bakıyorum oda artık sıkıldı belki tutarda tedaviden kurtuluruz diyor...
canım bu huyundan azıcık kurtulabilsen çok iyi olur...
böyle kendini boşa üzüyorsun...bu günlerin tadını çıkarmaya baka.s.
sağol canıma.s.
slm şekera.s.
nasılsın canım bebişler nasıl...
3 tane bakmak çok zordur...yardımcın varmı ne yapıyorsun....
sağol canım..
çok doğru diyosun kucağına alana kadar stresin olucaktır..
amaaaaaaaaaa sen çok aşırıya kaçmışsın..
bu günlerde her zamanki gibi geçip gidiyor ve geri dönüşü yok..
bence tadını çıkarmaya bak..
bir sorunun yok maşallah..
yatman gerekmiyor çalışabiliyosun.. işin beden gücü gerektirmiyor..
dah bilemediğim bir çok şeyin var tadını çıkarmana sebep..
o yüzden sende biraz gayretle bu evhamı atabilirsin..
zor bulunca haklısın ama fazla canım kendine yapıyorsun..
biraz daha rahat bırak kendini.. opuyorumnanaktan
hadi hayırlısı canım başlamışsın artık..
inş kistinde büyümez aynı durur..
hamileliğe engel değil zaten inş sonunda yüzün güler..
sağol fadiğim... opuyorumnanaktan
ecemnur tekrar tebrikler..
ilacın etkisi olmadığı belliydi zaten..
Allah tamamına erdirsin..
kızlar selam ecemnur mona rosa hadi hayırlısı olsun rabbim sağlıklı bir gebelik geçirtsin sizlere ve kucağınıza amayı nasip etsin çok sevindim adınıza
fadikçim sen yine boş geçirme bugunu belli olmaz ya tutrsa nasreddin hocanın hesabı herşeyden önce rabbim sağlık versin hepimize
aymesim pnpiriklenme sen hiçç merak etme bebişin sağlıklı doğacak allahın izniyle O herşeye kadir biliyosun
benim kanamalar aynen son hız devam ediyo bakalım ne zamana kadar gitcek
fadiğim adet tarihimi öbür ay yazarmısın ben olunca haber veririm sana bide şuan hiç bir kur yapmıyoruz allah a bıraktım o en guzel zamanı bilir
:teytey::teytey::teytey:canım çok sevindim gözün aydın allahım tamamına erdirsin.
canım arkadaşım üzme kendini allahım bu sefer bebeğini sana bagişlasın...
amin canım amin...
bizde seni çok seviyoruz canım sıkma canını herşeyi oluruna bırak.
canım arkadaşım iki gündür şehirdışındaydım nette yoktu hep seni merak ettim hemen açtım neti ama olmamış oysaki bende çok inanmıştım olacagına ama üzülme ne olur demekki hayırlısı bu demekki henüz zamanı gelmemiş...
Yetercim canım benim hayırlısı böyleymiş demekki. :teselli: Ben de heyecan içindeyim saat.13.00 alacağım sonucu Rabbim hayırlısını versin. Veren de Allah alan da.
günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum herkeze...melony çok üzüldüm tatlım rabbim sabırlar versin,ama kısa da olsa o mutlulugu yaşadın ya rabbim en kısa zamanda tekrar yaşatsın inş...yetercim inş yanılıyorlardır dicem inş melegin süpriz yapar da sen de şaşırırsın bizleride şaşırtırsın canım...mona rosa süpersin canım rabbim tamamına erdirsin inş
günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkese
canım heyecanla açmıştım güzel haber varmı diye
ama olmamış kısmet değilmiş hakkında hayırlısı olsun
inş. rabbim çok bekletmeden gönderiri bebişini
canım senden güzel haber gelmiş tebrik ederim
sağlıkla kucağınada alırsın inşallah:lepi:
hayırlı olsun
dilemcim canım bende kaybetme endişesini çok yaşıyorum
ne yapıcam böyle bilmiyorum bütün hafta sonu ağladım
bebeğime bişeymi oldu acaba diye bu acabalar beni bırakmıyo
yarın doktora gidicem en ufak bi olayı ona bağlıyorum
ay bugün buramda bu var kesin bebeğime bişey oldu
ay yarın başka bişey var bişey oldu eşimde bunaldı artık
ama çok korkuyorum ona bişey olmasından yarın inş. güzel haberle gelirim
günaydın kızlar,güzel bir hafta geçiririz inşallah,bugün işe zor geldim çok uykum var...
yetercim hayırlısı buymuş demek ki,inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın arkadaşım :Saruboceq:
canım bu akşam rüyamda bir kız bebeğin arabasını itiyordum arkadan.
ve bu bebek senin bebeğinmiş.bıcır bıcır bir kızdı..
Allahım hayırlara çıkarsın inşallah..
hayrolsun canım bu güzel rüyan,herkes kızımın olacağını söylüyor,bakalım hayırlı sağlıklı olsun da cinsiyeti mühim değil ve sende inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın ve sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın canım :1hug:
melony hakkında hayırlısı olsun canım....
dilem bende senin gibiyim,zamanın bir an önce geçmesini ve sağlıkla bebeğimi kollarıma almak istiyorum, çünkü bizler zor evlat sahibi olduk o yüzden en ufacık bir olumsuzluk bizi daha da kötü ediyor,Allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin,hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalım :Saruboceq:
tebrik ederim,gözün aydın,Allah tamamına erdirsin,kendini yorma sakın,dinlen a.s.
kızlar hamileyim,kanda baktırdım sonucum pozitif:lepi:
Yetercimmm...
cok üzüldüm arkadaşım ya...
Dİyecek de pek bişey bulamıyorum...
ALLAH sabır versin, yeni denemen için içine umut ve ferahlık versin inşALLAH...
İnan senin için ve Melony nin durumu için girdim nete... Vardır bunda da bi hayır.
RABBİM 'ol' dememiş demek ki ...
KIZLAR SAĞOLUN
SAĞLIK OLSUN NEYAPALIM
RABBİM OL DEMEİŞ DAHA
ELDEN BİR ŞEY GELMİYOR
ECEM VE MONA ROSA
TEBRİKLER ,SAĞLICAKALA KUCAĞINIZA ALIN MELEKLERİNİZİ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
inşalalh pozitif olur canım...
sabırsızlıkla sonucu bekliyoruz...
şimdi buhar 12-13-14 gün yapılacakya bende 12. gününden itibaren ovulasyon testide yapmaya başladım...(bilmeyen arkadaşalra ovulasyon testini anlatayım...idrarda gebelik bakılan testle aynı diyebiliriz....yumurtlama zamnın yaklaştığında hergün aynı saatte bu testlerden yapıyorsun...2 çizgi de aynı renk koyu olunca yumurtla ya çatladı yada yakında çatlayacak demek)
şimdi 12. günü yaptığım testte 2. çizgi sönük ama baya belirgindi bende yumrtlama günü yaklaştı yavaş yavaş koyulaşak dedim genelde önce açık kırmızı daha sonraki günlerde koyulaşıyordu...neyse 13. test aynı renkteydi 14. günü renk açılmaya başladı 15. günü ise iyice açıldı çok az belliydi....
bu duruma göre ya bu ay çok erken yumoş olmuş dedim yada ne bilim test falanmı gösteremdi dedim...
ve 16. günü test yapmadım...
17. gününe gelince içim rahat etmedi ve yine yaptım ne görsem 2 çizgide kopkoyu...
açıkçası şaşırdım bir gün yapmamakla bu kadar fark hiç olmuyordu...
buhar işini ise 2 gün yapmıştım daha sonra testlerde renk açılınca bıraktım zaten kocişi zor ikna ediyordum....
ya çizgiyi gördüm ama hiç akıntım yok...normalde bende az da ols olurdu...
kocişi razı edersem çalışma yaparız artık ama buhar yapmayayım diyorum...
ne bileyim bu testlere ne kadar güven olur eğer önceden hamile falan kalındıysa tehlikesi de olur diye düşünüyorum...
kusura bakmayın uzun oldu öğlesine sizinlede paylaşmak istedimopuyorumnanaktan
olsun canım sen fazla mesai yap zarar gelmezyerimseniben
hiç merak etme ben kocişlerin cinsellikten soğuycaklarını sanmıyorum
eminim o dünden razıdır:kedi:
bende çok ince eleyip sık döşüyom valla
benimkide benim evhamlarımdan bıktı
gerçekten bunaltıyorum adamı farkındayım ama
napıyım çok korkuyorum bebişime bişey olucak die
kızlar selam ecemnur mona rosa hadi hayırlısı olsun rabbim sağlıklı bir gebelik geçirtsin sizlere ve kucağınıza amayı nasip etsin çok sevindim adınıza
fadikçim sen yine boş geçirme bugunu belli olmaz ya tutrsa nasreddin hocanın hesabı herşeyden önce rabbim sağlık versin hepimize
aymesim pnpiriklenme sen hiçç merak etme bebişin sağlıklı doğacak allahın izniyle O herşeye kadir biliyosun
benim kanamalar aynen son hız devam ediyo bakalım ne zamana kadar gitcek
fadiğim adet tarihimi öbür ay yazarmısın ben olunca haber veririm sana bide şuan hiç bir kur yapmıyoruz allah a bıraktım o en guzel zamanı bilir
inşalalh pozitif olur canım...
sabırsızlıkla sonucu bekliyoruz...
şimdi buhar 12-13-14 gün yapılacakya bende 12. gününden itibaren ovulasyon testide yapmaya başladım...(bilmeyen arkadaşalra ovulasyon testini anlatayım...idrarda gebelik bakılan testle aynı diyebiliriz....yumurtlama zamnın yaklaştığında hergün aynı saatte bu testlerden yapıyorsun...2 çizgi de aynı renk koyu olunca yumurtla ya çatladı yada yakında çatlayacak demek)
şimdi 12. günü yaptığım testte 2. çizgi sönük ama baya belirgindi bende yumrtlama günü yaklaştı yavaş yavaş koyulaşak dedim genelde önce açık kırmızı daha sonraki günlerde koyulaşıyordu...neyse 13. test aynı renkteydi 14. günü renk açılmaya başladı 15. günü ise iyice açıldı çok az belliydi....
bu duruma göre ya bu ay çok erken yumoş olmuş dedim yada ne bilim test falanmı gösteremdi dedim...
ve 16. günü test yapmadım...
17. gününe gelince içim rahat etmedi ve yine yaptım ne görsem 2 çizgide kopkoyu...
açıkçası şaşırdım bir gün yapmamakla bu kadar fark hiç olmuyordu...
buhar işini ise 2 gün yapmıştım daha sonra testlerde renk açılınca bıraktım zaten kocişi zor ikna ediyordum....
ya çizgiyi gördüm ama hiç akıntım yok...normalde bende az da ols olurdu...
kocişi razı edersem çalışma yaparız artık ama buhar yapmayayım diyorum...
ne bileyim bu testlere ne kadar güven olur eğer önceden hamile falan kalındıysa tehlikesi de olur diye düşünüyorum...
kusura bakmayın uzun oldu öğlesine sizinlede paylaşmak istedimopuyorumnanaktan