inşalalh pozitif olur canım...
sabırsızlıkla sonucu bekliyoruz...
şimdi buhar 12-13-14 gün yapılacakya bende 12. gününden itibaren ovulasyon testide yapmaya başladım...(bilmeyen arkadaşalra ovulasyon testini anlatayım...idrarda gebelik bakılan testle aynı diyebiliriz....yumurtlama zamnın yaklaştığında hergün aynı saatte bu testlerden yapıyorsun...2 çizgi de aynı renk koyu olunca yumurtla ya çatladı yada yakında çatlayacak demek)
şimdi 12. günü yaptığım testte 2. çizgi sönük ama baya belirgindi bende yumrtlama günü yaklaştı yavaş yavaş koyulaşak dedim genelde önce açık kırmızı daha sonraki günlerde koyulaşıyordu...neyse 13. test aynı renkteydi 14. günü renk açılmaya başladı 15. günü ise iyice açıldı çok az belliydi....
bu duruma göre ya bu ay çok erken yumoş olmuş dedim yada ne bilim test falanmı gösteremdi dedim...
ve 16. günü test yapmadım...
17. gününe gelince içim rahat etmedi ve yine yaptım ne görsem 2 çizgide kopkoyu...
açıkçası şaşırdım bir gün yapmamakla bu kadar fark hiç olmuyordu...
buhar işini ise 2 gün yapmıştım daha sonra testlerde renk açılınca bıraktım zaten kocişi zor ikna ediyordum....
ya çizgiyi gördüm ama hiç akıntım yok...normalde bende az da ols olurdu...
kocişi razı edersem çalışma yaparız artık ama buhar yapmayayım diyorum...
ne bileyim bu testlere ne kadar güven olur eğer önceden hamile falan kalındıysa tehlikesi de olur diye düşünüyorum...
kusura bakmayın uzun oldu öğlesine sizinlede paylaşmak istedimopuyorumnanaktan