Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ınşallah canlarım. Biliyorsunuz testte yanılma payı var kullandığımız jeller yüksek gösterebilir o yüzden kan tahlili kesin çözüm. Monarosa da testte ikinci çizgiyi görememişti ama kanda çıktı. Hayırlısı artıkk:1hug:

selam kızlar iyi haftalar..

monarosa tebrikler canım..
Allah sağ salim tamamına erdirsin..

ecemnur ikinci çizgiyi gördüysen ben kesin diyorum..
bende o kadar jel kullandım iğne oldum ama yoktu..
hamilesin sende.. tebrikler..
sağ salim kucağına almanda nasip olsun inş..

canım hareketlılık artmış çakşır suyu kullanıyor eşim 2aydır etkısı olmuş bıde yenı bıtkısel bır ilaç aldı 1ay kullansın degışıklılk olursa burda yazarım morfolojı sorunumuzda var canım evet çakşır suyunu tavsıye ederım deneyınopuyorumnanaktan

tamam canım çok teşekkür ederim ...inş o kullanacağınız bitkiselinde faydasını görürsünüz canım mutlaka sonucu yaz olur mu....

inşallah faydasını görürsünüz canım....
ama ilaç bir ayda fayda edermiki...en az 3 ay kullanmak gerekiyor....

hoşgeldin şekera.s.

canım düşükte bir çok et parçası düşüyor....
ama bebek biraz farklı benim ilk düşük fasulyeden biraz büyük ovel şeklindeydi...
3. sü ise cevizden az büyük yuvarlaktı...

niye attım diye üzülme canım insan o an ne yapcağını bilmiyor ben ilkini attım almak hiç aklım agelmedi....

hoşgeldin seydanura.s.
inşallah pozitif olur...
allah yardımcınız olsun...

kızlar bugün itibariyle recep ayına girdik...
yani 3 aylar başladı...
biliyorsunuz bu günlerin önemi büyük...
rabbim hayırlı dualarınızı kabul etsin...amin...

aaaa:1shok::1shok::1shok:3aylara girdik mi,günler ne çabukta geçiyo..evet fadikcim dediğin gibi önemi büyük bugünlerin..en güzel şekilde değerlendirelim..

Monarosa tebrik ederim canım. İçiniz ferah tut değerlerinin yükseleceğine inan. Ben de bugün yaptıracağım testi. İnş hayırlı haberle dönerimm. :KK3:
inşalalh pozitif olur canım...
sabırsızlıkla sonucu bekliyoruz...

kızlar ben bu ay buhar yaptım ama neyse amasını anlatayım:

şimdi buhar 12-13-14 gün yapılacakya bende 12. gününden itibaren ovulasyon testide yapmaya başladım...(bilmeyen arkadaşalra ovulasyon testini anlatayım...idrarda gebelik bakılan testle aynı diyebiliriz....yumurtlama zamnın yaklaştığında hergün aynı saatte bu testlerden yapıyorsun...2 çizgi de aynı renk koyu olunca yumurtla ya çatladı yada yakında çatlayacak demek)

şimdi 12. günü yaptığım testte 2. çizgi sönük ama baya belirgindi bende yumrtlama günü yaklaştı yavaş yavaş koyulaşak dedim genelde önce açık kırmızı daha sonraki günlerde koyulaşıyordu...neyse 13. test aynı renkteydi 14. günü renk açılmaya başladı 15. günü ise iyice açıldı çok az belliydi....
bu duruma göre ya bu ay çok erken yumoş olmuş dedim yada ne bilim test falanmı gösteremdi dedim...
ve 16. günü test yapmadım...
17. gününe gelince içim rahat etmedi ve yine yaptım ne görsem 2 çizgide kopkoyu...
açıkçası şaşırdım bir gün yapmamakla bu kadar fark hiç olmuyordu...
buhar işini ise 2 gün yapmıştım daha sonra testlerde renk açılınca bıraktım zaten kocişi zor ikna ediyordum....
ya çizgiyi gördüm ama hiç akıntım yok...normalde bende az da ols olurdu...
kocişi razı edersem çalışma yaparız artık ama buhar yapmayayım diyorum...
ne bileyim bu testlere ne kadar güven olur eğer önceden hamile falan kalındıysa tehlikesi de olur diye düşünüyorum...

kusura bakmayın uzun oldu öğlesine sizinlede paylaşmak istedimopuyorumnanaktan

inşalalh pozitif olur canım...
sabırsızlıkla sonucu bekliyoruz...

kızlar ben bu ay buhar yaptım ama neyse amasını anlatayım:

şimdi buhar 12-13-14 gün yapılacakya bende 12. gününden itibaren ovulasyon testide yapmaya başladım...(bilmeyen arkadaşalra ovulasyon testini anlatayım...idrarda gebelik bakılan testle aynı diyebiliriz....yumurtlama zamnın yaklaştığında hergün aynı saatte bu testlerden yapıyorsun...2 çizgi de aynı renk koyu olunca yumurtla ya çatladı yada yakında çatlayacak demek)

şimdi 12. günü yaptığım testte 2. çizgi sönük ama baya belirgindi bende yumrtlama günü yaklaştı yavaş yavaş koyulaşak dedim genelde önce açık kırmızı daha sonraki günlerde koyulaşıyordu...neyse 13. test aynı renkteydi 14. günü renk açılmaya başladı 15. günü ise iyice açıldı çok az belliydi....
bu duruma göre ya bu ay çok erken yumoş olmuş dedim yada ne bilim test falanmı gösteremdi dedim...
ve 16. günü test yapmadım...
17. gününe gelince içim rahat etmedi ve yine yaptım ne görsem 2 çizgide kopkoyu...
açıkçası şaşırdım bir gün yapmamakla bu kadar fark hiç olmuyordu...
buhar işini ise 2 gün yapmıştım daha sonra testlerde renk açılınca bıraktım zaten kocişi zor ikna ediyordum....
ya çizgiyi gördüm ama hiç akıntım yok...normalde bende az da ols olurdu...
kocişi razı edersem çalışma yaparız artık ama buhar yapmayayım diyorum...
ne bileyim bu testlere ne kadar güven olur eğer önceden hamile falan kalındıysa tehlikesi de olur diye düşünüyorum...

kusura bakmayın uzun oldu öğlesine sizinlede paylaşmak istedimopuyorumnanaktan

inş iyi şeylere işarettir cnm.hade bakalım inş bu ay da sende güzel haberler alırız...
paylaşmakla çok iyi ettin cnm ..bende geçen halıları yıkadım çok kötü üşüttüm idrarda acayip yanmaya başladı.dedim bu buhar üşütmeyede iyi gelir ,dün gece yaptım.öyle bi terledim ki ömrümde ilk defa bu kadarterledim.üzerimdeki bütün giysilerin suyu çıkmıştı..idrarda yanma falan kalmadı bayağı geçti..bir kaç kez daha yapcam..

selam kızlar.....

monarosa canım tebrik ederim rabbim tamamına erdirir inşallah ........

ecemnur inşallah sendende güzel haberler alacağız bugün senin içinde halaylar çekilecek.

yetercim allah hakkında hayırlısını versin inşallah doğal yoldan gelir bebeğin......

fadikçim senin şu azmine hayranım canım neler neler yapıyosun böyle inşallah mevlam bunca emeklerini çabalarını boşa çıkarmaz mükaafatını fazlasıyla verir canım .... ben çok üşengeç oldum doğru düzgün kendimle bile ilgilenemiyorum malum 20 günden beri misafirlerim var 3 günlüğüne gittiler çarşambaya tekrar gelecekler ....eşimin yanına bile yaklaşamıyorum cinsel hayatımız şuan ofsayt durumunda zaten yorgunluktan bişe yapasımda gelmiyo kıçımı dönüp yatıyorum adama zaten çocuğumuzun normal yollardan olması çok zor böylece cinsel hayatımızda biter bu gidişle ........

rabbim girmiş olan üç ayların hürmetine buaylarda bütün arkadaşlarımdan hamile haberler almayı nasip eder inşallahhhhhhhhh......

selam kızlar iyi haftalar..

monarosa tebrikler canım..
Allah sağ salim tamamına erdirsin..

ecemnur ikinci çizgiyi gördüysen ben kesin diyorum..
bende o kadar jel kullandım iğne oldum ama yoktu..
hamilesin sende.. tebrikler..
sağ salim kucağına almanda nasip olsun inş..

selam canım nasılsın görüşemedik bayadır
herşey yolundadır inşallah
bu ay çalışmalar nasıl geçti:eek:
yumoşlar boşa gitmedi dimi:kedi:

fadikçim valla maşallah bende azmine hayranım
ama eminimki bigün bu emeklerinin karşılığını alıcaksın
rabbim bebişle mükafatlandırıcak inşallah seni

inş iyi şeylere işarettir cnm.hade bakalım inş bu ay da sende güzel haberler alırız...
paylaşmakla çok iyi ettin cnm ..bende geçen halıları yıkadım çok kötü üşüttüm idrarda acayip yanmaya başladı.dedim bu buhar üşütmeyede iyi gelir ,dün gece yaptım.öyle bi terledim ki ömrümde ilk defa bu kadarterledim.üzerimdeki bütün giysilerin suyu çıkmıştı..idrarda yanma falan kalmadı bayağı geçti..bir kaç kez daha yapcam..
sağol canıma.s.
nermincim evet buhar idrar yollarındaki rahatsızlığada iyi gelebilir ama kendine çok dikkat et...havalar sıcak diye kendini salma...
kendini sıcak tutman lazım...

selam kızlar.....

fadikçim senin şu azmine hayranım canım neler neler yapıyosun böyle inşallah mevlam bunca emeklerini çabalarını boşa çıkarmaz mükaafatını fazlasıyla verir canım .... ben çok üşengeç oldum doğru düzgün kendimle bile ilgilenemiyorum malum 20 günden beri misafirlerim var 3 günlüğüne gittiler çarşambaya tekrar gelecekler ....eşimin yanına bile yaklaşamıyorum cinsel hayatımız şuan ofsayt durumunda zaten yorgunluktan bişe yapasımda gelmiyo kıçımı dönüp yatıyorum adama zaten çocuğumuzun normal yollardan olması çok zor böylece cinsel hayatımızda biter bu gidişle ........

rabbim girmiş olan üç ayların hürmetine buaylarda bütün arkadaşlarımdan hamile haberler almayı nasip eder inşallahhhhhhhhh......
sağol canıma.s.
birşeyler yapmaya çalışıyorum işte...
şöyle bir kaç ay sıkı çalışmalarla deneyelimde eğer olmuyorsa artık bizde tedavilere başlarız...
rabbim hepimiizn hakkınd ahayırlısını versin...
canım yorgunluk misafir derken kocişini ihmal etmeyerimseniben

selam canım nasılsın görüşemedik bayadır
herşey yolundadır inşallah
bu ay çalışmalar nasıl geçti:eek:
yumoşlar boşa gitmedi dimi:kedi:

fadikçim valla maşallah bende azmine hayranım
ama eminimki bigün bu emeklerinin karşılığını alıcaksın
rabbim bebişle mükafatlandırıcak inşallah seni
sağol canıma.s.
inşallah...
bide şu benim yumoşlar sorun çıkarmasydı...
baksana şimdi hiç yoktan fazla mesayi yapmamız gerektikaydirigubbakcemile3
kocişede demedim daha akşam bakalım ne tepki verecekkaydirigubbakcemile3
oda bıktı benim bu ince eleyim sık dokumamdan...
bişe değil adam cinsellikten soğuyacak....

fadiğim inş işe yaramıştır buhar..

aymesim iyiyim canım bildiğin gibi bir değişiklik yok..
valla biz yapılacak olanı yaptık çatladıysa denk gelmiştir belki..
yarın adet günüm bakalım nolucak..
ateşim hala yüksek 36,8 ama bir anda düşüyor zaten adet gelicek olunca...
hayırlısı artık..
sende çok vesvese yapma..
bebeğin rahminde çokta rahat büyüyor maşallah..
rahat bırak kendini.. çok üstüne düşme dikkat et tabi ama..
sağ salim günler geçip kucağında da olucak meleğin..

sağol canıma.s.
inşallah...
bide şu benim yumoşlar sorun çıkarmasydı...
baksana şimdi hiç yoktan fazla mesayi yapmamız gerektikaydirigubbakcemile3
kocişede demedim daha akşam bakalım ne tepki verecekkaydirigubbakcemile3
oda bıktı benim bu ince eleyim sık dokumamdan...
bişe değil adam cinsellikten soğuyacak....

olsun canım sen fazla mesai yap zarar gelmezyerimseniben
hiç merak etme ben kocişlerin cinsellikten soğuycaklarını sanmıyorum
eminim o dünden razıdır:kedi:
bende çok ince eleyip sık döşüyom valla
benimkide benim evhamlarımdan bıktı
gerçekten bunaltıyorum adamı farkındayım ama
napıyım çok korkuyorum bebişime bişey olucak die

fadiğim inş işe yaramıştır buhar..

aymesim iyiyim canım bildiğin gibi bir değişiklik yok..
valla biz yapılacak olanı yaptık çatladıysa denk gelmiştir belki..
yarın adet günüm bakalım nolucak..
ateşim hala yüksek 36,8 ama bir anda düşüyor zaten adet gelicek olunca...
hayırlısı artık..
sende çok vesvese yapma..
bebeğin rahminde çokta rahat büyüyor maşallah..
rahat bırak kendini.. çok üstüne düşme dikkat et tabi ama..
sağ salim günler geçip kucağında da olucak meleğin..

hadi hayırlısı bakalım yarın ve önmüzdeki 9 ay boyunca
o kırmızılar hiç gelemz inşallah:Saruboceq:
ben o vesveselerden bi kurtarsam kendimi ben bile bıktım bu halimden
etrafımdakiler ne yapsın valla bi insan hepmi kötü düşünür
ama ben böyleyim işte iyi süpriz olsun istiyorum
ben hep kötü tarafını düşünüyorum hiç doğru değil farkındayım ama
yapıyorum işte elimde değil.
Esila diye bi arkadaşımız vardı hatırlarsın belki
o bana sürekli hamile kalmakla olay bitmiyo asıl endişe bundan sonra diyodu
ne kadar haklıymış şimdi anlıyorum gerçekten asıl olay şimdiymiş
Allahım inşallah sağlıkla kucağımda gördüğüm günleri nasip eder:Saruboceq:

aaa oyle deme canım ya..yasadıgımız hıc bır an sacma deıl bence.tabı yanlıs secımlerın sacmalıgı bıze aıt..
ama yaradan ne guzel bır dunya vermıs bıze.saglıgımız huzurumuz yerınde elhamdulıllah..bugunumuze sukurler olsun..
tamam bebısler bızı bıraz uzuyorlar ama ınan her serde mutlaka nıce hayırlar gızlı.bız bunları goremıyoruz..rabbım yıne hakkımızda hayırlı olanı nasıp etsın ınsaallah..
sen ne durumdasın canım..belkı yzmısındır ama ben gormemıs olabılırım kac yıllık evlısın..zemuszemus
Hoşgeldin Fatıma...
Nasılsın, nasıl gidiyor şu sacma sapan gereksiz hayat ...

ecemnur çok sevindim adınıza rabbim sonuna kadar problemsiz yaşatsın inş hamileliğini canım,fadiğim canım rabbim emeklerinin karşılıgını versin inş canım.

slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur
ecemnurr tebrikler allahim kucagina almayi nasip etsin insallah
aymescim uzme kendini canim takma bu kadar canim allahim hepimize bebeklerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin

X