Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkada:çok üzgünüm:şlar bende 6 yıllık evliyim çoçuğum olmuyodu şuan kafam çok karışık
Tülin sen demişsin keşke HSG yi burda yaptırsaydın diye,
ama Mardindeki hastanede yeniden isterlerse 2 kez acı cekmiş olmayacakmıyım?
burda ki filmi orda kabul ederler mi ki?
Kafam karmakarışık, nerden cıktı bu Şark işi anlamadım gitti...
Ne güzel başlayacktım temmuzda tüp bebeğe ((
Tam gideceğimiz belli olsa evi toplasam,orda hastane araştırmaya başlasam,
Ya da kalacagım belli olsa raporu alıp gün alsam...
Bu kaos elimi kolumu bağlıyor ((
slm arkada:çok üzgünüm:şlar bende 6 yıllık evliyim çoçuğum olmuyodu şuan kafam çok karışık
insallah canim..
canım inşallah bebişini sağlıkla kucaklayacaksın..
kötü şeyler düşünme sakın.
canım sen şu anda kan sulandırıcı falan kullanıyormusun?
cok canim yandi, ilk heyecanimdi hayal kirikligi ve uzuntusude bi o kadar buyuk oldu....Dileeemmmm a.s.
Neler yazmışısn sne arkadaşım, doğmamış bebeğine...
ALLAH rahime yerleştirince evriyor annelik duygusunu demek ki...
RABBİM şimdi seninle olan bebeğini hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin... onu boğ sevginle inşALLAH....
canim sikma kendini ben eve kapanip hep kafamda kurmustum sen yalniz kalmamaya bak, cok zor durum ama insallah biran once atlatirsin....saol canım güzel dileklerin için çarşamba gunu değerlerim yüksek cıksınd iye dua ederken labaratuarda cuma gunu ne olur düşük cıksın diye dua ettim işte sıkıntımıza göre dua ediyoruz
inşallah en kısa zamanda sende görürsün pozitifi aslında sorun pozitifi görmek değil rabbim sağlıklı sıhatlı evlatlar nasip etsin cunku ondan sonra başlıyo
canım dilemin de dediği gibi böle beyaz pirinç tanesi gibiydi sanırım diyeride koyu kırmızıda eşiydi
allah hepimizin yardımıcısı olsun
hepimizin 3 ayları mübarek olsun
ilk düşüğümde bende 20 gun ağladım gece gunduz ama bunda daha çok korku sardı dış gebelik diye düzenli cıkmayan değerlerim yüzünden ölüm korkusu sardı beni suan çeyrek antideprasan kullanıyorum yoksa cok kötüyüm gece uyku yok eşimden uzaklaştım memleket gidiyim diyorum biraz benden uzak kal seni çok yordum diyorum gunduz telde her 3 saatte bir konuşuruz adamı aramııyorum çok bunalttım diye saçmalıyosun diyo ama napıım benim yüzümden oda kötü şeyler yaşıyo o bu ikimizin meselesi diyor ama ben psikolojim ice bozuldu bazen başım dönüyo her yerim uyuşuyo carpıntı başlıyo nefessiz kalıp ölecekmişim gibi gelio saçma evet biliyorum ama suan ki ruh halim bu rabbim sonumuzu hayır etsin evde tek olmak istemiyorum saçma sapan şeyler işte
akannehirakannehir
tebrikler canımopuyorumnanaktankızlar hamileyim,kanda baktırdım sonucum pozitif:lepi:
harzem test yaptım çift çizgi çıktı idarada am akna testinde 0-10 çıkıyo yani tam net değil çarşamba gene kan testi yaptırıcam
,
kızlar hamileyim,kanda baktırdım sonucum pozitif:lepi:
canim tebrik ederim
Allah saglicakla kucagina almani nasib etsin
kanamanda kesilir kisa zamanda insallah:Saruboceq:
of super ya cok sevindim canim allah tamamina erdirsin kucaginada saglikla alirsin insallah
:teytey::teytey::teytey:
arkadaşlarım çok teşekkür ederim,dilkeleriniz gerçekten çok güzel.
tebrikler canımopuyorumnanaktan
iana çok sevindim:teytey::teytey::teytey:
sende bu yollarda yılalrdır emek harcadın...
rabbim tamamına erdirsin....
önemli olan kan testidir idrra yanıltısı olabilir...
bir kere daha kan testi yaptırın ona göre net belli olur...
allah yardımcınız olsun...
arkadaşalr bu gün has test yaptırdım
maleseffff
yinee olmadı
maleseffff
yinee olmadı
canım bu akşam rüyamda bir kız bebeğin arabasını itiyordum arkadan.
ve bu bebek senin bebeğinmiş.bıcır bıcır bir kızdı..
Allahım hayırlara çıkarsın inşallah..
hayrolsun canım bu güzel rüyan,herkes kızımın olacağını söylüyor,bakalım hayırlı sağlıklı olsun da cinsiyeti mühim değil ve sende inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın ve sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın canım :1hug:
kızlar hepinizden allah razı olsun opuyorumnanaktan
biraz önce dayanamadım tekrar doktorumu aradım ağrım sızım yok adetim devam ediyo dedim ne güzel işte dedi akannehirakannehirben taktım ya dış gebeliğe hani ağrımla düşecek ya ağrımayınca dış gebelik var sanıyorum rabbim kimseyi belirsiz bir olayla karşılaştırmasın sabrımızı artırsın ama burda fadiğim dilemcimde söledi ağrıları olmamış inşallah benimkide öledir gerçi doktorum yine dedi bu dış gebelik değil sendeki çok küçük bir ihtimal diye ama ne bileyim panik atak oldum ben yaa
kızlar bişe diyimi biliyosun nisanın başında başarısız bir tüp denemsinden sonra bu bana cok ağır oldu ve artık diyorumki ister gelsin ister gelmesin şu yaşadıklarımdan sonra hayatın eşimin keyfini cıkarmaya karar verdim yeter artık ne kadar istesemmde bebeğim olsun diye rabbim vermeyince olmuyor çektiklerimde cabası sanırım bu imtahanlada bunu anladım tevekkül etmekten başka bir şey yapmamak lazım rabbim hayırlısını versin uzuuuunnnn bir süre bebek istemiyorum ve düşünmüyoru neolur bana kızmayın rabbim yaşatmasın belki cok hafif benim yaşadıklarım başka arkadaşlarımın yanında ama bu sefer nedense kaldıramadım rabbim hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim
yeterim sende üzülme sende inançlı bir insansın o na sığın bak gör bir kapıyı kapatan rabbim bir kapıyı açacak rabbim hepimizi daha kötülerinden saklasın
hepinizi çokkk seviyorum :asigim:Şeniz
melony hakkında hayırlısı olsun canım....
insallah canim, simdi allahtan tek istegim zamanin su gibi akmasi, saglikli bi gebelik, ve eli ayagi duzgun saglikli hayirli bi evlat istiyorum, insallah kalan 6ayimiz saglikla gecer,
benim ve diger arkadaslirim insallah hamilelikler cok guzel gecer...
isteyen herkesede tez zamanda nasip olur...
dilem bende senin gibiyim,zamanın bir an önce geçmesini ve sağlıkla bebeğimi kollarıma almak istiyorum, çünkü bizler zor evlat sahibi olduk o yüzden en ufacık bir olumsuzluk bizi daha da kötü ediyor,Allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin,hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalım :Saruboceq:
kızlar buğün transferimin 10.günü.adetim önümüzdeki çarşamba beklenen günü yani.bgün adet gibi
kanamam var.doktorumuzu aradık."bu şekilde olup hmilee hastalarımız var ,dinlen" dedi."normalde beklenen durumun dışı bu durum"dedi.
"crinone jeli asla ihmal etme" dedi.
bebeklerim kazma kürek almış temel kazıyorlar,yerleşmek için teyzeleri.altı üstü 9 ay için.rahatlarına ne düşkün bu sıpalarr yavvvkaydirigubbakcemile3bayanssulusmile
tebrik ederim,gözün aydın,Allah tamamına erdirsin,kendini yorma sakın,dinlen a.s.
günaydın kızlar hayırlı bir hafta geçirmemizi diliyorum hepimiz için
mona roza hayırlı olsun canım gözün aydın
ecemnur senden de güzel haberler diliyoruz canım
Cnm inş güzel haberler getiririm .Cumartesi çamur gibi kahverengi akıntım oldu, adetim geldi sandım ve akşamına dayanamadım testi yaptım ikinci çizgi belli belirsiz çıktı. Ama anlayamadık. Normalde test bembeyaz mı oluyor? En iyisi kan sonucunu beklemek:kedi:
:teytey::teytey::teytey:canım çok sevindim gözün aydın allahım tamamına erdirsin.kızlar hamileyim,kanda baktırdım sonucum pozitif:lepi:
canım arkadaşım üzme kendini allahım bu sefer bebeğini sana bagişlasın...slm arkadaslar, nasilsiniz?
biz iyiz allaha sukur....
melonycim canim agrinin olmamasini fazla gtakma canim benimde hic olmadi ama ben herhalde o ara usuttum sonraki adetlerim hep sancili oldu oysa benim hic sancili olmazdi....
canim hic kimse bilmez esime bile soylemedim ama ben dusuk yaptigimda o dusurdugum parcayi hic atamadim hala sakliyorum, zamanla kurudu kucucuktu pirinc tanesi kadardi onu ve gebelik testimi sardim ve bir bebek corabinin içine koyup sakliyorum devamli bakarim, benim dusugum bende hic agri yapmadi ama psikolojimi cok bozmustu, hep neden oldu diye dusundum eve kapandim hamile oldugumu ogrendigim andan itibaren neler yaptigimi dusundum kendimi sucladim ve sonunda 1seneden fazla psikolojik tedavi gordum ama hala aklima geldikce aglarim su an oldugu gibi ben onu hiç unutamadim, hamile oldugumu ogrendigimde ne hayaller kurdum en buyuk hayal kirikligim oldu o benim...ama inaniyorum ahirette kavusacam ilk goz agrima en buyuk uzuntume allahim simdi bana karnimdaki evladimi saglikla bagislasin sag salim dogurmayi nasip etsin....
allah hepimizin yardimcisi olsun
amin canım amin...
inşallah faydasını görürsünüz canım....
ama ilaç bir ayda fayda edermiki...en az 3 ay kullanmak gerekiyor....
hoşgeldin şekera.s.
canım düşükte bir çok et parçası düşüyor....
ama bebek biraz farklı benim ilk düşük fasulyeden biraz büyük ovel şeklindeydi...
3. sü ise cevizden az büyük yuvarlaktı...
niye attım diye üzülme canım insan o an ne yapcağını bilmiyor ben ilkini attım almak hiç aklım agelmedi....
hoşgeldin seydanura.s.
inşallah pozitif olur...
allah yardımcınız olsun...
biliyorsunuz bu günlerin önemi büyük...
rabbim hayırlı dualarınızı kabul etsin...amin...
bizde seni çok seviyoruz canım sıkma canını herşeyi oluruna bırak.kızlar hepinizden allah razı olsun opuyorumnanaktan
biraz önce dayanamadım tekrar doktorumu aradım ağrım sızım yok adetim devam ediyo dedim ne güzel işte dedi akannehirakannehirben taktım ya dış gebeliğe hani ağrımla düşecek ya ağrımayınca dış gebelik var sanıyorum rabbim kimseyi belirsiz bir olayla karşılaştırmasın sabrımızı artırsın ama burda fadiğim dilemcimde söledi ağrıları olmamış inşallah benimkide öledir gerçi doktorum yine dedi bu dış gebelik değil sendeki çok küçük bir ihtimal diye ama ne bileyim panik atak oldum ben yaa
kızlar bişe diyimi biliyosun nisanın başında başarısız bir tüp denemsinden sonra bu bana cok ağır oldu ve artık diyorumki ister gelsin ister gelmesin şu yaşadıklarımdan sonra hayatın eşimin keyfini cıkarmaya karar verdim yeter artık ne kadar istesemmde bebeğim olsun diye rabbim vermeyince olmuyor çektiklerimde cabası sanırım bu imtahanlada bunu anladım tevekkül etmekten başka bir şey yapmamak lazım rabbim hayırlısını versin uzuuuunnnn bir süre bebek istemiyorum ve düşünmüyoru neolur bana kızmayın rabbim yaşatmasın belki cok hafif benim yaşadıklarım başka arkadaşlarımın yanında ama bu sefer nedense kaldıramadım rabbim hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim
yeterim sende üzülme sende inançlı bir insansın o na sığın bak gör bir kapıyı kapatan rabbim bir kapıyı açacak rabbim hepimizi daha kötülerinden saklasın
hepinizi çokkk seviyorum :asigim:Şeniz
maleseffff
yinee olmadı