Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlarr hayırlı hafta sonları inş hepimize.melony önümüzdeki ayda bende yapıcam rabbim nolur benide sevindir ve topiğimizdeki tüm canları da öyle yada böyle sebeplerden nolur rabbim o kadar ihtiyacımız varki hepimizinde

günaydın uzum
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım senin meleğinde sana süpriz yasın
nereden geldiğni analamadan geliverin
iinşşşşşşşşşşşşşş

kızlar herkese hayırlı gunler..
bende bu buharı denıcem ınsaallah ya.belkı vesıle olur.tabı dogumkontrol hapını bu ay bırakabılırsem deneyebılırım..

yeter ıkı gun oldu deılmı transferden sonra..hadı bakalım hayırlısı..
senınle ecemnurun halayını cekıcez ınsaallah..

günaydın uzum
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım senin meleğinde sana süpriz yasın
nereden geldiğni analamadan geliverin
iinşşşşşşşşşşşşşş

canım arkadaşım inş hepimize rabbim en kısa zamanda yaşatsın o duyguları inşşşşşşşşşşşşşşşş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yeter ıkı gun oldu deılmı transferden sonra..hadı bakalım hayırlısı..
senınle ecemnurun halayını cekıcez ınsaallah..

canım inş çekecez ben çok inanıyorum,canım desene gelecek ay patlama olcak bu buhar olayında inş rabbim emeklerimizin dualarımızın karşılığını verir inş canım

kızlar inanmak başarmak demektir ltf inancımız hat safhada olsun,bazen bıraksakta kendimizi, bizlerinde mucileri bekliyor inanmalıyız umudumuzu hiçbirşey kırmamalı.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş...

kimseler yok anlaşıldı neyse bakalım canlar tekrar iyi hafta sonları hepinize, inş rabbime emanet olun hepinizde

İnşALLAH tülincim...
olur belkim durdurma falan , uğraşıyo eşim dilekçe falan...
hiç vakit kaybetmeyeecgiö hemen rapor alıcam üniversite hastanesinden...
Burda aldığım rapor doğuda da gecerliolur di mi ? CADIARZU

inş canım gönlünüze göre olur..
canım tüp bebek tedavisi için alacağın ilaç ya da tedavi raporu rapor 1 ay süreyle geçerli oluyor..
ben öyle biliyorum ama sen yine de bir sor..

tülişim çok yorma kendini senin ikizin olacak allah izin verirse
inşşşşş

keşke yeterim çatlasalar birine denk gelsin yeter..
önce sizden mutlu haberi alalım da..

kimseler yok anlaşıldı neyse bakalım canlar tekrar iyi hafta sonları hepinize, inş rabbime emanet olun hepinizde

sana da herkese de iyi hafta sonları kızlar.. a.s.

meraba arkadaşlar.bu gün kontrolüm vardı bebişimi gördüm çok şükür herşey yolunda.3lü test için kan verdik 3-4 gün sonra alacaz sonucu.işallah iyi çıkar.cinsiyetini sordum yine kesin bişey demedi kıza benziyor ama herkese söylemeyin yanıladabiliriz dedi.5.ayda net bişey söyleyebilirim dedi.1 ay sonra gidicez önemli olan sağlıklı olması ama cinsiyeti belli oldumu ona göre hazırlık filan yaprız.rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.

gecmisi yeni okudum melony biri kiz digeri oglan olursa evlendiririz torunun adinada ekin koyariz ne dersin sempatiksalakcinni
tulincim sen deneyecektin buhari ne oldu?
insallah bu ay hamile kalirsinda gerek kalmaz yoksa sende dene emi arpacanla bugday nura arkdas gelir...

hadi kizlar hepiniz deneyin kismet iste nerden ne olacagi belli olmaz...

yabanım inş yine güzel sonuçlar alıcaksın hayırlısıyla..

ayşem koşuşturmadan yapamadım..
bu ayda aşılama derdinden kaldı..
melonynin haberi aldığımda yapayım dedim ama günü geçti..
önümüzdeki aya artık inş..
bebikin nasıl iyisiniz demi..

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz allaha sukur dun kontrolumuz vardi kizlarimi gordum allaha sukur
hersey yolunda dedi dr
melonycim allahim tamamina erdisin insallah saglikla kucagina al
yeterim sira sende insallah sendende guzel haberi aliriz

eşim çarşamba tekrar semen analızı yaptıracak dr istemiş bızım perhız 5gun olunca dr ondanda kaynaklanıyor olabılır demiş
bıde iş yerınden izin alırken surat yapmaya başladılar buda morelımı bozuyor tedavımı olumsuz etkıler dıye korkuyorum perşembe gunu hsg yı çektırdım çok zorlandım aşılama yaptırdıgıma daırde belgemı aldım

kızlar buda benım hormon tahlılım
FT 4 14,2
TSH 1,860
LH 2,9
FSH 4,8
ESRADIOL 25,3
PROLAKTIN 16.1
NASIL BAKARMISINIZ

inş canım gönlünüze göre olur..
canım tüp bebek tedavisi için alacağın ilaç ya da tedavi raporu rapor 1 ay süreyle geçerli oluyor..
ben öyle biliyorum ama sen yine de bir sor..

keşke yeterim çatlasalar birine denk gelsin yeter..
önce sizden mutlu haberi alalım da..

sana da herkese de iyi hafta sonları kızlar.. a.s.

TÜlinnnn tüp bebek raporun süresi 1 ay mı...
Değildir kuzum ya...
1 ayda düzelecekmi sankim sperm sayısı da...
1 yıl diye duydum ben başka topiclerde ama iyice araştırayımda burda boşuna uğraşmayayım bari, hem burda hem orda, zaten zor götürüyorum eşimi hastaneye :KK43:

meraba arkadaşlar.bu gün kontrolüm vardı bebişimi gördüm çok şükür herşey yolunda.3lü test için kan verdik 3-4 gün sonra alacaz sonucu.işallah iyi çıkar.cinsiyetini sordum yine kesin bişey demedi kıza benziyor ama herkese söylemeyin yanıladabiliriz dedi.5.ayda net bişey söyleyebilirim dedi.1 ay sonra gidicez önemli olan sağlıklı olması ama cinsiyeti belli oldumu ona göre hazırlık filan yaprız.rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.

İyi çıkar arkadaşım iyi cıkar...
Sen onları düşünüpte stres yapma kendine...
Cok ugrasıp hamile kaldığın için tedirgin oluyorsun heralde...
Cevremdeki hamileler cok rahat aydan aya anca gidiyolar kontrole...
RABBİM in izniyle bişye cıkmaz...
Kız olursa sen ne koyacaksın adını ?
Düşündünüzmü hiç? bak arpacan la buğday nur koyacak kızlar :)))

merhabalr kızlar bugun 2. kan testimi yaptırdım ve sopnuç iyi değil 2. gun önce 137 iken şimdi 196 ve sağlıklı olmadığını sölediler düşük olabilirmiş beklicez dediler ne olur rabbim bebeğimi bana bağışlasın böle olupta değeri yükselen varmı

X