kızlar adetin bitiminden 12 güne gelmişim onun için bu ayki adetten sonra yapıcam rabbim nasip ederse... inş bende yazarım bir gün çift çizgiyi gördüm diye yaaaa.ltf ALLAH ım o kadar ihtiyacım varki şuan....rabbim duy sesimizi gönder mucizelerimizi bizlere nolur[/Q
inşallah tüm duaların kabul olur cnm allah bi an evvel hayırlısıyla göndersin meleklerinizi
canım yaaa inş inşşşşşş
kılzar erkenden pc karşısına geçtim çünki bu gün tranfer için çağırdılar gitmeden sizlere günaydın demek istedim
kızlar dualrınıza her zankinden hada çok ihtyacım var
bana dua edin
inşş her şey ylunda gider ve bebişimi alır gelirim
inşşşşşşşş
bu arada yabanim msji arayip bulmussun okurken tuhaf oldum tesekkur ederim
yeteeeer canim insallah guzel gunlere ilk adimi atiyorsun bu gun
Rabb'im ilk gobegini sonrada kucagini doldursun hayirla saglikla insallah
merhaba kizlar nasilsiniz
ben grip oldum halsizlik hapsuruk oksuruk ne ararsaniz mevcut
ya buhar olayini bendemi denesem 14. gunum bugun dunden beri yumurta aki gibi akintim var ama benim halim hic yok esimde gece 4:30 da geliyor bilmiyorumkismile
zaten benim yumurtlamam ters zamanlara denk gelir
bu ayi gectik artik onumuzdeki ay denerim insallah
iyiyim canım.Pek giremiyorum. ya da kısa süreli girip çıkıyorum. İnan wc ye gidecek vakit bile olmuyor çoğu zaman. Şimdi annem yanımda da biraz rahatım. Geçen hfta kızım ameliyat oldu. yarın dikişleri alınacak.
sağol cnm iyiyiz çok şükğr neden iptal oldu cnm aşılaman
yeteer canım rabbim yardımcın olsun ,inş bu defa pozitif görmek nasip olsun ,rabbim yüzünü güldürsün inşşş..amiiiiiiiiiiiinnnnnn:saruboceq::saruboceq:
yeteeeer canim insallah guzel gunlere ilk adimi atiyorsun bu gun
rabb'im ilk gobegini sonrada kucagini doldursun hayirla saglikla insallah
merhaba kizlar nasilsiniz
ben grip oldum halsizlik hapsuruk oksuruk ne ararsaniz mevcut
ya buhar olayini bendemi denesem 14. Gunum bugun dunden beri yumurta aki gibi akintim var ama benim halim hic yok esimde gece 4:30 da geliyor bilmiyorumkismile
zaten benim yumurtlamam ters zamanlara denk gelir
bu ayi gectik artik onumuzdeki ay denerim insallah
slm kizlar....
Yetercim insallah bebisinle 9ay surecek uzun ve guzel yolculuga cikarsiniz, insallah allahim bu sefer bebisini size bagislar....
Melony ikinci buhar bebek geliyo desene, benimde ilk testim cok silikti iki gun sonra(kan aldirdiktan sonra) ikinic idrar testini yapmistim cok guzel cikmisti....
Kizlar ben bi duzeltme yapayim benimki bugday degilmis, annem almisti ben oyle saniyodum arpaymis.....
Ama onemli olan oturabildigimiz kadar oturmak, bence arpa veya bugday onemli degil bu maddeler cabuk sogumadigi için kullaniliyo asil ise yarayan bence zeytinyag ve maydonoz...
Benim hayatimda ilk defa o ay acayip akintim oldu yumurta aki gibi, ve allahim bebegimi gonderdi, deneyin hiçbisey kaybetmezsiniz, onca ugrastan sonra bunlar bize cagre oldu...
Bana bunu uygulayan tanidik anneme demis, eger ilk ay hamile kalmasaydi bi sonraki ay yine yapacaktik, yani ilk ay hemen olacak diye bisey yok bi kac ay deneyin....
Allahim hepimizin kucaklarini doldursun, ben o kadar ugrastimki sanki tedavisiz olmaz diye sartlandirmistim kendimi simdi cevremde cogu soruyo tedaviylemi diye dogal yoldan deyince sasiriyolar....
canlarım allah hepinizin yardımcısı olsun. Tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden geldin inşallah bebişleriniz. Tulin inşallah kendiliğinden can bulur yumoşların.
Melony sana da çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah.
Yeter inşallah herşey yolunda gider. Sıkı sıkı tutunur bebeğin sana. Allahım yüzünüzü güldürsün.
melony bencede hamilesin opuyorumnanaktan tebrikler şimdiden,allah tamamına erdirsin inşallah.
Demek badem doğum yapmış zaman nasılda hızlı geçiyor,inşallah kendini bir an önce toparlar ,acil şifalar diliyorum...
Yetercim sana da bol şanslar,allah yardımcın olsun :saruboceq:
kızlar yeterimle konuştum 10.30 gibi transfere alacaklarmış inş bu sefer melegi onunla kalır ltf dualarınızı eksik etmeyin
inşallah canım allah yardımcısı olsun
yetercim işallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur.rabbim yardımcın olsun.
[ı]selam kızlar...[/ı]
[ı]yeterim allah yardımcın olsun..[/ı]
[ı]bu kez son olsun..[/ı]
[ı]bebeğin sımsıkı tutunsun inş..[/ı]
günaydın kızlarrr yetercim inş herşey güzel olcak inan ltf....melony tatlım tbr,çok sevindim adınıza....rabbim hepimize böyle sevinmeler nasip etsin inşşşşşş
canım tebrik ederim çok sevindim
rabbim dualarını kabul etti sonunda :lepi:
Kan testi sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyoruz
herşey gönlünden geçen gibi olur inşallah
yetercim büyük gün bugün
hayırlısı olasun hakkında canım
bebişin sana sımsıkı tutunup 9 ay hiç bırakmasın seni
allah yardımcın olsun dualarımız senile:saruboceq:
canimm cok sevindimm..
Allah yardimcin olsun,insallah simsiki tutunur melegin sana
dualarimizdasin canim :saruboceq:
tatlimm cok sevindimmm...
Bosuna cikmaz ikinci cizgi,aysedede öyle olmustu sanirim..
Kesin hamilesinnn bence de.. :dance:
Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,harikaaaa bi haber bu.. :sm_cool:
kılzar erkenden pc karşısına geçtim çünki bu gün tranfer için çağırdılar gitmeden sizlere günaydın demek istedim
kızlar dualrınıza her zankinden hada çok ihtyacım var
bana dua edin
inşş her şey ylunda gider ve bebişimi alır gelirim
inşşşşşşşş
kızlar transferim oldu evime geldim çok şükür
hepinize teşekür edrim iyi dilekleriniz için
bebişimle ilk kez bu kadar yakınız
onu evine getirdim evini gezdirdim
şimdi, biraz dinleneceğiz
kızlar dualrınızı eksik etmeyin miniğim bana sımsıkı tutunsun hiç bırakamasın
inşşşşşşşşşşşş
kızlar tek tek alıntıyı birazdan yapacağım ama şimdiden sağolun çok tşk ederim rabbim sizinde mucizenizi göndersin inşallah
evet kan tahllimde pozitif 137.15 değer iyimi sizce daha doktora gitmedim antalyadaki doktorumu aradım cumartesi tekrar yap dedi ama değern güzel dedi bugun 34. gunum normailmi bu değer
buhar banyosuna gelince bende buğday kullanmıştım arpa yerine ama oldu çok şükür hemde aşure zamanı artan buğdaydı 3 gun oturdum 13.14. 15. gunler birde 12. gun paca arasına ılık su koymuştum ilişkiden sonra
evet çok şükür hamileyimmmmmmm darısı sizlere inşallah
kızlar tek tek alıntıyı birazdan yapacağım ama şimdiden sağolun çok tşk ederim rabbim sizinde mucizenizi göndersin inşallah
evet kan tahllimde pozitif 137.15 değer iyimi sizce daha doktora gitmedim antalyadaki doktorumu aradım cumartesi tekrar yap dedi ama değern güzel dedi bugun 34. gunum normailmi bu değer
buhar banyosuna gelince bende buğday kullanmıştım arpa yerine ama oldu çok şükür hemde aşure zamanı artan buğdaydı 3 gun oturdum 13.14. 15. gunler birde 12. gun paca arasına ılık su koymuştum ilişkiden sonra
evet çok şükür hamileyimmmmmmm darısı sizlere inşallah