Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah yarın kan tahlinde pozitif çıkar ve bebişini kucağına almak nasip olur..

melony silik çıktıysa hamilesindir.olmazsan hiç çıkmazdı.rabbim tamamına erdirsin işallah.

AAAYYYYYYYYY NE GÜZEL OLUR
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
SAĞLIKLI OLSUN DA CANIM
BAŞKA NE İSTERİM :Saruboceq:

AMA TABİ İKİYE HAYIR DEMEZDİM :jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:

günaydın kızlarrr yetercim inş herşey güzel olcak inan ltf....melony tatlım tbr,çok sevindim adınıza....rabbim hepimize böyle sevinmeler nasip etsin inşşşşşş

canımmm çok çok ama çok sevindimmmm
tebrik ederimmmm
sağlıkla gelsin inşallahhh bebişin canımmmmm

kızlar hepinize çok tşk ederim rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah şoan şoktayımmmm sevinemiyorum bile neden bilemiyorum:1shok::1shok:

:teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:canım çok çok sevindim hayırlı olsun 9ay boyunca senle kalsın inş.rabbim acısını göstermesin...:teytey::teytey::teytey:

badem'e çok geçmiş olsun
ikiz miydi bebekler
biri kız biri erkek mi yine
Allahım inşallah bu sefer evlerine çıkmayı nasip eder
kaç haftalık doğurdu?

evet yine 1 kız 1 erkek hihoyyyt
32+4 te yaptı galiba doğumu

kelebeğim sağol canım.. bakalım nolucak kısmet.. Şeniz

olur canım inşallah.dualarımdasın Şeniz

süperrrr :teytey: hihoyyyt

dün yazmıştım ama yine tebrik ediyorum...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

canım hayırlısı olsun, bebegin sıkı sıkı tutunsun sana inşallah...
Bu son olsun artık...:cüvcüv:

sağolun kızlar
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım allah tamamına erdirsin.:Saruboceq:

melenoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sağlıcakal kucağına alırsın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:lepi::lepi::teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyyt

]

yetercim işallah bebişin sıkı sıkı tutunmuştur sana.rabbim gönlüne göre versin işallah müjdeli haberi alıcaz sende.

değerin çok güzel benimki 3 günlük gecikmede 40 larda çıkmıştı.

saol canım rabbim senin mucizenide tez zamanda göndersin inşallah

değerin çok güzel benimki 3 günlük gecikmede 40 larda çıkmıştı.

walla canım dr ile tekrar konuştum sorun olmadığıı söledi normal dedi değerler ama benim ilk gebeliğim 75 felandı sonrada duştu nebilim korktum tekrar isteyince ama prosedür gereği istiyoz dedi artık takıntılar başladı bende walla acabalar rabbim inşallah hayırlısını verir hakkımızda

kızlar hayırlı aksamlar..cok sevındım.melony rabbım melegını sabrının meyvesını gonderdı ıste.tebrıkler canım..
yetercım ınsaallah bu sefer bebıkın tutunur sana bırakmaz dokuz ay.pozıtıf dusun oyle olsun ncanım..

yeterim ben bugün girememiştim şükür trasferinde olmuş....
9 ay boyunca hep seninle olur inşallah...

canım ya bu ne güzel haber:teytey::teytey:
bakmseninkide doğal yoldan geldi:sm_cool:
artık bu buharı bende yapsam iyi olur ama acil temizliği bitirmem lazım....
canım sen normal aşurelik buğday kullandın değilmi?

geçmiş olsun canıma.s.
bence bu zaamnı değerlendirin canımyerimseniben
hastasın ama birşey olmaz inşallah...sonuçta herşey bebiş için...

hoşgeldin canıma.s.
geçmiş olsuna.s.
neyi vardı kızının...

hoşgeldin canıma.s.
özledik seniopuyorumnanaktan
brabbim bademin yardımcısı olsun...
tez zamnda herşey düzelir inşallah....

canım arkadaşım bu mübarek cuma akşamı inşallah allahım bu sefer seni bebeğine kavuşturur ben buna gönülden inanıyorum içime dogdu allahım bu sefer anneliği sana nasip edecek 12 gün sonra burda sevinç gözyaşlaı ve halaylar çekecegiz tüm kalbimle dualarım seninle allah ayırmasın sizi ömür boyu....
zemuszemus:teytey:çok sevindim canım tebrik ederim allahım tamamına erdirsin...

inşallah canım inşallah birgün bizde anne olacagız....

canım arkadaşlarım temizliğe tam anlamıyla başladım bugün beni unutmayın olurmu fırsat buldukça gireceğim öpüyorum çok

fatımacım dr a gittinmi?
kistler için neye karra verdiniz...

YETER inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunsun 9ay hiç bırakmasın yüce ALLAHIM sağ salim kucağına almayı nasip etsin....
MELONY senin adınada çok sevindim mucizen sana geldi, inşallah rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inşaalllah......

:gitme:saol belgıncım.streslıyım bıraz.ınsaallah bu ayda bır sorun cıkmazda baslarım tedavıye..
inşallah canım allah yardımcın olsun
canım çok geçmiş olsun neyi var kızının.
dikkat et arkadaşım kendine geçmiiş olsun

cok sükür canimm,cok sevindimm :teytey:
saglikla gelsin melegin insallah..
degerin iyi bence de..benimki cok cok düsük cikmisti seninkine göre yerimseniben
katlanarak artacaktir canim insallah.. :lepi:

canimm simsiki tutunsun sana,hic birakmasin insallah..
9 ay sonra bebegin kendi gözleriyle görsün yuvanizi insallah :Saruboceq:
ayy hadi insallah 12-15 gün sonra müjdeli haberini aliriz canim
biliyorsundur ama söyleyim,nevro cok ananas tüketmisti..iyi geliyormus diye cok yerde okudum yerimseniben

akıntın varsa hiç bırakma canım.belki tutturursunuz.:ecrin_bebek:

geçmiş olsun canıma.s.
bence bu zaamnı değerlendirin canımyerimseniben
hastasın ama birşey olmaz inşallah...sonuçta herşey bebiş için...

dikkat et arkadaşım kendine geçmiiş olsun

cok tesekkurler kizlar sagoluna.s.
pazar gununden beri hissettirdi kendisini yavas yavasta agirlasti
oksuruk tutunca bogazim yirtiliyor sanki
tamda bu doneme denk geldi galiba bu ayi gecicez boylece:kedi:
zeytin yaginda incirde yemistim o kadar hayirlisi olsun
birdahaki aya bende su buhar isini deniycem insallah bizlerede faydasi olur:Saruboceq:
haydin kizlar herkes buhara alkisalkisalkis

cok cok sağolun kızlar rabbim tüm isteyenlere versin

ben cok yalvardım bu ay sınıftaki çocuklara baktıkca içim acırdı yolda şu giderken denizi deryayı yaratan rabbim dedim bahçelerden geçerken küçücük meyvaya can veren rabbim dedim ne olur benimde canıma can kat hayırlısı ile dedim candan istedim eve geldim sınıftaki cocukları düşündüm ağladım küçük bir bebek gördum ağladım hamile gördüm ağladım ama hep istedim rabbimden biliyorum hepimiz istiyoruz ama bunun vakti saati var meyva olgunlaşmadan düşmüyo ben dediğim gibi hala şoktayım komşum gördü şaşırdı neden sevinmiyosun istemiyomusun diye dellimiyim ben istemezmiyim delleniyorum ama dun akşamdan beri ben ben değilim kiii

fadiğim evet aşure yapmıştık hatta eşim 2 paket almış napcaz ordumu doyurcaz demiştim eşime demekki sebebi varmışş hepsinin

hepinize canı gönülden teşekkür ederim hamiş arkadaşlarımız hayırlısı ile kavuşsunlar bebek hasretiyle yanan sizleride rabbim görsün içinize bebişle su serpsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…