- 25 Nisan 2009
- 2.900
- 3
- 46
İnşallah yarın kan tahlinde pozitif çıkar ve bebişini kucağına almak nasip olur..
özlemcim haber verdiğin için tşk ederimcanım benim
nesrincim inşallah tez zamanda kavuşursun canım dularımız seninle
yağmurum geçmiş olsun eşine acil şifalar canım
tebrik ederim dilerim sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıcakla kucağına almak nasip olur.
papatyam gerçekten çok ama çok üzüldüm hayırlısı buymuş demekten başkada eldende bişi gelmiyo ama inşallah tez zamanda tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın canım
sağol canım sağlıkla kucağına alır inşallah bebişlerini
yarın transferin olucak inşallah bebişin sımsıkı tutunup seni 9 ay boyunca bırakmaz canım
hayırlısı ile güzel haberlerle gel canım
ne demek canım benim tabi zislerde allahımın izni ile sizde göreceksiniz o güzel günleri sizde hissedeceksiniz o mukaddes duyguyu sadece hepimizin belli bir zamanı var ama olacak buna inan canım şunun şurasında 9 ay önce bende senin dediklerini diyordum canım inşallah bir 9-10- ay sonra sende kucağına almış olursun canım hiç belli olmaz rabbim yeterki ol desin
tebrik ederim canım şimdiden büyük ihtimal hamişsin canım okul yaradımı ne sana hadi hayırlısı ile yarın kan sonucunuda bildir canım
allah analı babalı büyütsün her ikisinide. haber verdiğin için sağol canım. peki badem neden yoğun bakımda önemli bişisi yoktur inşallah
bu arada sen nasılsın canım
evet canım hep buralardayım okuyorum ama yazmaya hiç fırsatım olmuyo inan allaha şükür o günlerdeki gibi kızım düzeldi artık bende az çok anlıyorum derdini geçinip gidiyoz işte sen nasılsın canım nasıl geçiyo hamilelik ağırlaştınmı rabbim sağ salim kavuştursun yavrularına
evet canım kızım rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın burdaki bütün arkadaşlarımada tez zamanda avatarına kendi bebişlerinin resimlerini koymayı nasip etsin inşallah
amiiiiiinnnnn canım rabbim her isteyene aneliği tattırsın inşallah çok zor ama çakta güzel biduygu yanlış anlaşılmabın zorluğu derken bakımından bahsetmiyorum canından bi parça artık kendi canını unutuyo insan aklın hep onda benim gibi birazda psikolojisi bozuksa hele bide inbanın gerçekten çok zor anne olmak ama bütün güzellikleriyle rabbim herkese tattırsın inşallah
sağol canım hoşbuldum evet büyüdü kızım teyzesi 4 aylık oldu aşılaman iptal olmuş canım ne deyim bilemedimki rabbim senide tez zamanda iğnelerden ilaçlardan doktorlardan kurtarsın pıt diye gelen hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım
canım inşallah ikinizinde emeklerini boşa çıkarmasın rabbim nurtopu gibi evlatlarla doldursun rabbim herkesin yüzünü güldürsün
bu arada melonicim tebrik ederim canım çooooooookkkkk sevindim rabbim tamamına erdirsin :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hepinize iyi geceler kızlar çok yazamasamda buralardayım arkadaşlarım kaydirigubbakcemile5
melony silik çıktıysa hamilesindir.olmazsan hiç çıkmazdı.rabbim tamamına erdirsin işallah.
melonnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
canım çok sevindim..
inş yarın kesin sonucu da alırsın..
ama o ikinci çizgi durduk yere çıkmaz..
hamilesin :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım..
AAAYYYYYYYYY NE GÜZEL OLUR
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
SAĞLIKLI OLSUN DA CANIM
BAŞKA NE İSTERİM :Saruboceq:
AMA TABİ İKİYE HAYIR DEMEZDİM :jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:
günaydın kızlarrr yetercim inş herşey güzel olcak inan ltf....melony tatlım tbr,çok sevindim adınıza....rabbim hepimize böyle sevinmeler nasip etsin inşşşşşş
canimm cok sevindimm..
Allah yardimcin olsun,insallah simsiki tutunur melegin sana
dualarimizdasin canim :Saruboceq:
tatlimm cok sevindimmm...
bosuna cikmaz ikinci cizgi,aysedede öyle olmustu sanirim..
kesin hamilesinnn bence de.. :dance:
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,harikaaaa bi haber bu.. :sm_cool:
melony bencede hamilesin opuyorumnanaktan tebrikler şimdiden,Allah tamamına erdirsin inşallah.
demek badem doğum yapmış zaman nasılda hızlı geçiyor,inşallah kendini bir an önce toparlar ,acil şifalar diliyorum...
yetercim sana da bol şanslar,Allah yardımcın olsun :Saruboceq:
slm kizlar....
yetercim insallah bebisinle 9ay surecek uzun ve guzel yolculuga cikarsiniz, insallah allahim bu sefer bebisini size bagislar....
melony ikinci buhar bebek geliyo desene, benimde ilk testim cok silikti iki gun sonra(kan aldirdiktan sonra) ikinic idrar testini yapmistim cok guzel cikmisti....
kizlar ben bi duzeltme yapayim benimki bugday degilmis, annem almisti ben oyle saniyodum arpaymis.....
ama onemli olan oturabildigimiz kadar oturmak, bence arpa veya bugday onemli degil bu maddeler cabuk sogumadigi için kullaniliyo asil ise yarayan bence zeytinyag ve maydonoz...
benim hayatimda ilk defa o ay acayip akintim oldu yumurta aki gibi, ve allahim bebegimi gonderdi, deneyin hiçbisey kaybetmezsiniz, onca ugrastan sonra bunlar bize cagre oldu...
bana bunu uygulayan tanidik anneme demis, eger ilk ay hamile kalmasaydi bi sonraki ay yine yapacaktik, yani ilk ay hemen olacak diye bisey yok bi kac ay deneyin....
allahim hepimizin kucaklarini doldursun, ben o kadar ugrastimki sanki tedavisiz olmaz diye sartlandirmistim kendimi simdi cevremde cogu soruyo tedaviylemi diye dogal yoldan deyince sasiriyolar....
canımmm çok çok ama çok sevindimmmm
tebrik ederimmmm
sağlıkla gelsin inşallahhh bebişin canımmmmm
kızlar hepinize çok tşk ederim rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah şoan şoktayımmmm sevinemiyorum bile neden bilemiyorum:1shok::1shok: