Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar yeterimle konuştum 10.30 gibi transfere alacaklarmış inş bu sefer melegi onunla kalır ltf dualarınızı eksik etmeyin

selam kızlar...
yeterim Allah yardımcın olsun..
bu kez son olsun..
bebeğin sımsıkı tutunsun inş..

tekrar selamlar,

hepinize cok tsk ederim....

kizlar az once kan degerimi aldim 78 cikti yani daha cok yeni :ecrin_bebek:
doktorumla gorustum, herhalde 1-2gunluk gecikme var tekrar kanda bakalim, nasil gelisiyo dedi, o'da cok sasirdi cok sevindi, pazartesi tekrar kan aldiracam, insallah yuksele yuksele gider .....
testi yapmayacaktim ama sabeah bi ruya gordum evimin catisini ve bahcemi yemyesil gordum kalktim olmazsada hemen tedaviye baslarim dedim, neyse esimde iste bu ara, testte 2. cizgi gorunmeye basladi, herhalde ben hayal goruyorum dedim ve esimi aradim ona gosterdim, ama rabbim cok buyuk, demek benim içinde zamani simdiymis, cok agladim cok sukrettim halada sukrediyorum, bu benim buhar mucizem allahim ol dedi ve buhar sebep oldu....

buhara gelince:
adetimin bitiminden sonra 10.gunune dogru bir kazana 1-2kg bugday, 1su bardagindan fazla saf zeytinyag, 1demet maydanoz koyup kaynattik, ama bugdayi bi gece onceden islattik...
neyse bunlar iyice kayniyo ve dayanabilecegimiz sicakliga gelince kazanin ustune tahta koyduk, ortasi acik, ve oturabildimiz kadar oturuyoruz, ben hep soguyana kadar oturdum, 3gece devam ettim
2. ve 3 gece bu karisima su ilave edip edip kaynattik, ve yine soguyana kadar oturdum ve hemen kalkar kalmaz, esimle calismalara basladik, ve allahim o kadar buyukki emeklerimizi bos birakmadi.....
tabi bu buhar yapilirken kendimize cok dikkat ediyoruz soguk almamaliyiz, agir is yapmamaliyiz....
benim bu mucizem, tam 1sene yumurta takibi,3-4asilama ve 7 kez cift embriyo trasnferinden sonra geldi sukurler olsun rabbime, ben bu buhara inanarak oturdum ve 3-4saat oturdum ve hep dua ettim o haldeyken bile...ve bide allahim ne icin oldugunu biliyo hmn abdest almadim.....

allahim isteyenlerin kucaklarini doldursun insallah....

melony,dilem canlar hanginiz gelirse şu buhar banyosunun tarifini tekrar yazarmısınız bende denemek istiyorum bu ay....melony inş kan testinden sonra halaya başlarız şimdi hazırlık aşamasındayım ltf gelenler sıraya geçsin olmaz mııı.

canım burada var tarifi:KK66:işallah sende pozitifi görürsün bu sayede.:Saruboceq:

canlarım Allah hepinizin yardımcısı olsun. Tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden geldin inşallah bebişleriniz. tulin inşallah kendiliğinden can bulur yumoşların.
melony sana da çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah.
yeter inşallah herşey yolunda gider. Sıkı sıkı tutunur bebeğin sana. Allahım yüzünüzü güldürsün.

kıslar iyi geceler adetim 3 gun geckti bugun akşam daha yeni test yaptım ikinci cizgi silikde olsa cıktı bariz var ama yinede emin olamadım var demii bende şimdi bende hamleyim değilmi artık

bu ay dilemcimin buhar banyosunu denedim bende ayırca biliyosunuz 41 hamileden para topladım rabbim kabul etti demekki ama hala emin olamıyorumm yarın kan testinden sonra haber veririm off bilemiyorum

melony bencede hamilesin opuyorumnanaktan tebrikler şimdiden,Allah tamamına erdirsin inşallah.

demek badem doğum yapmış zaman nasılda hızlı geçiyor,inşallah kendini bir an önce toparlar ,acil şifalar diliyorum...

yetercim sana da bol şanslar,Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

iyiyim canım.Pek giremiyorum. ya da kısa süreli girip çıkıyorum. ınan wc ye gidecek vakit bile olmuyor çoğu zaman. Şimdi annem yanımda da biraz rahatım. Geçen hfta kızım ameliyat oldu. yarın dikişleri alınacak.

yabangülüm eline sağlık tşk.yetercim mucizesiyle beraber şu anda kızlar inş hepte beraber kalırlar.papatyam canım arkadaşım sen nasılsın.aymesim ya sen tatlım

mutlu haberlerle, üzücü haberlerle acı tatlı gidiyor hayat.
bir acıyı ancak yaşayan bilir.
PAPATYA arkadaşımın haberine çok çok üzüldüm.
dilerim Rabbim çok bekletmesin onu.

YETER can YETER inşallah meleğin yakalasın bırakmasın seni.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.
iyi dileklerin için sağol arkadaşım.
slm kızlar,
papatya çok üzüldüm , hayırlısı olsun,dün okudum yazdıklarını,işyerindeydim kötü oldum,ne söyleyeceğimi bilemiyorum,Allah yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatların olur.
Tüliny bakarsın aşılamaya tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yoldan gelir bebişin,her şeyde bir hayır vardır....
bu arada kızlar ben bengusu ve ismimi değiştirdim,o isimle yazmak istemiyorum artık,yeni üyelik aldım haberiniz olsun,kim bu yabancı demeyin olur mu....

aa bengüsu senmisin canım?çok sağol canım.senin hamilelik nasıl gidiyor?iyisin inşallah..

kıslar iyi geceler adetim 3 gun geckti bugun akşam daha yeni test yaptım ikinci cizgi silikde olsa cıktı bariz var ama yinede emin olamadım var demii bende şimdi bende hamleyim değilmi artık

bu ay dilemcimin buhar banyosunu denedim bende ayırca biliyosunuz 41 hamileden para topladım rabbim kabul etti demekki ama hala emin olamıyorumm yarın kan testinden sonra haber veririm off bilemiyorum

canım bal gibi hamilesin..tebrikler..

kızlar merhaba uzun zamandır yazmıyordum ama ara ara bakıyordum gelişmelere..... boshayallersmile

bademden haber getirdim sizlere.badem bu sabah doğum yapmış.bebekerinin durumu iyiymiş :nazar: :nazar:birini küveze koymuşlar badem de yoğun bakımdaymış.bebeklerini erkenden doğurmamak için çok uğraştı.Allah yardımcı olsun.yavrularını ona bağışlasın inşallah.....

papatya canım yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.ben de 21. haftada güle oynaya gittiğimiz kontrolde öğrendim bebeğimin melek olup gittiğini.hayatımın belki de en şok edici ve üzücü olayıydı.(rabbim beterinden korusun)
onu kucağıma alacağıma en çok inandığım anda kaybettim yavrumu. mafoldumben evet unutulmuyor hala gözlerim doluyor o günü hatırladıkça yeniden yaşamışım gibi içim acıyor....ama işte hayat devam ediyor.günler geçiyor bir şekilde....Allah evladın da hayırlısını sağlıklısını versin.....
ağlama üzülme diyemem.ağla bol bol ağla....Ama ne mutlu ki herşeye kadir mevlam yine canına can katar yine.inancını umudunu kaybetme....

tülin aşılaman ertelenmiş.bunda da vardır bir hayır diyelim. bol bol çalışın canım....anladın sen onu :jeyyar: aklinialirimsmile inşallah kendiliğinden oluverir bu ay canım...

yeter çok sevindim .bebeğin sana sıkıca tutunur inşallah......

sağol canım benim.evet yaşandı sonunda.yaşananları unutmak mümkün değil asla.ama zaman geçtikçe umarım hafifler..sen de ben de ahirette bebeğimize kavuşacağız.onun hayaliyle avutuyorum kendimi.bize şefaat bile edeeklermiş o küçücük bedenleriyle.rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin tatlım.

kızlar adetin bitiminden 12 güne gelmişim onun için bu ayki adetten sonra yapıcam rabbim nasip ederse... inş bende yazarım bir gün çift çizgiyi gördüm diye yaaaa.ltf ALLAH ım o kadar ihtiyacım varki şuan....rabbim duy sesimizi gönder mucizelerimizi bizlere nolur

iyi dileklerin için sağol arkadaşım.

aa bengüsu senmisin canım?çok sağol canım.senin hamilelik nasıl gidiyor?iyisin inşallah..

canım bal gibi hamilesin..tebrikler..

sağol canım benim.evet yaşandı sonunda.yaşananları unutmak mümkün değil asla.ama zaman geçtikçe umarım hafifler..sen de ben de ahirette bebeğimize kavuşacağız.onun hayaliyle avutuyorum kendimi.bize şefaat bile edeeklermiş o küçücük bedenleriyle.rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin tatlım.

evet canım ben bengusuyum şimdi neva oldum opuyorumnanaktan hamilelik şimdilik iyi gidiyor çok şükür,haftaya kontrolüm var,umarım sende iyisindir a.s.

kızlar adetin bitiminden 12 güne gelmişim onun için bu ayki adetten sonra yapıcam rabbim nasip ederse... inş bende yazarım bir gün çift çizgiyi gördüm diye yaaaa.ltf ALLAH ım o kadar ihtiyacım varki şuan....rabbim duy sesimizi gönder mucizelerimizi bizlere nolur

inşallah sidelyacım :Saruboceq:

iyi olmaya çalışıyorum canım.acısı henüz çok taze ama geçecek inşallah..
sağolasın..

canım yaa rabbim inş en kısa zamanda seninde mucizeni gönderirde senin de unutman kolay değil ancak biraz olsun hafiflemiş olur.senin sınavın bizimkilerdende zor ancak inş rabbim mükafatını verecektir canım.rabbim sabırlar versin

kızlar adetin bitiminden 12 güne gelmişim onun için bu ayki adetten sonra yapıcam rabbim nasip ederse... inş bende yazarım bir gün çift çizgiyi gördüm diye yaaaa.ltf ALLAH ım o kadar ihtiyacım varki şuan....rabbim duy sesimizi gönder mucizelerimizi bizlere nolur[/Q

inşallah tüm duaların kabul olur cnm allah bi an evvel hayırlısıyla göndersin meleklerinizi

inş canım bende karar verdim denicem ama nasıl yapılıyordu kızlardan öğrenmek lazım inş ikisinden birir gelirde yazar nasıl olduğunu fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis
dilem kullanıcısından alıntı
tekrar selamlar,

hepinize cok tsk ederim....

kizlar az once kan degerimi aldim 78 cikti yani daha cok yeni
doktorumla gorustum, herhalde 1-2gunluk gecikme var tekrar kanda bakalim, nasil gelisiyo dedi, o'da cok sasirdi cok sevindi, pazartesi tekrar kan aldiracam, insallah yuksele yuksele gider .....
testi yapmayacaktim ama sabeah bi ruya gordum evimin catisini ve bahcemi yemyesil gordum kalktim olmazsada hemen tedaviye baslarim dedim, neyse esimde iste bu ara, testte 2. cizgi gorunmeye basladi, herhalde ben hayal goruyorum dedim ve esimi aradim ona gosterdim, ama rabbim cok buyuk, demek benim içinde zamani simdiymis, cok agladim cok sukrettim halada sukrediyorum, bu benim buhar mucizem allahim ol dedi ve buhar sebep oldu....

buhara gelince:
adetimin bitiminden sonra 10.gunune dogru bir kazana 1-2kg bugday, 1su bardagindan fazla saf zeytinyag, 1demet maydanoz koyup kaynattik, ama bugdayi bi gece onceden islattik...
neyse bunlar iyice kayniyo ve dayanabilecegimiz sicakliga gelince kazanin ustune tahta koyduk, ortasi acik, ve oturabildimiz kadar oturuyoruz, ben hep soguyana kadar oturdum, 3gece devam ettim
2. ve 3 gece bu karisima su ilave edip edip kaynattik, ve yine soguyana kadar oturdum ve hemen kalkar kalmaz, esimle calismalara basladik, ve allahim o kadar buyukki emeklerimizi bos birakmadi.....
tabi bu buhar yapilirken kendimize cok dikkat ediyoruz soguk almamaliyiz, agir is yapmamaliyiz....
benim bu mucizem, tam 1sene yumurta takibi,3-4asilama ve 7 kez cift embriyo trasnferinden sonra geldi sukurler olsun rabbime, ben bu buhara inanarak oturdum ve 3-4saat oturdum ve hep dua ettim o haldeyken bile...ve bide allahim ne icin oldugunu biliyo hmn abdest almadim.....

allahim isteyenlerin kucaklarini doldursun insallah....

canım burada var tarifi:KK66:işallah sende pozitifi görürsün bu sayede.:Saruboceq:

kızlar bu buhara oturmayı bende deneyecem..bu buğday şu aşure yapımında kullanılan buğday mı yoksa un yapımında kullanılan sert buğdaydan mı acaba, DıLEM BıZı AYDINLATIRSAN ÇOK SEVıNıRıZ CANIM BELKı BıZEDE VESıLE OLUR.

X