slm kizlar....
Yetercim insallah bebisinle 9ay surecek uzun ve guzel yolculuga cikarsiniz, insallah allahim bu sefer bebisini size bagislar....
Melony ikinci buhar bebek geliyo desene, benimde ilk testim cok silikti iki gun sonra(kan aldirdiktan sonra) ikinic idrar testini yapmistim cok guzel cikmisti....
Kizlar ben bi duzeltme yapayim benimki bugday degilmis, annem almisti ben oyle saniyodum arpaymis.....
Ama onemli olan oturabildigimiz kadar oturmak, bence arpa veya bugday onemli degil bu maddeler cabuk sogumadigi için kullaniliyo asil ise yarayan bence zeytinyag ve maydonoz...
Benim hayatimda ilk defa o ay acayip akintim oldu yumurta aki gibi, ve allahim bebegimi gonderdi, deneyin hiçbisey kaybetmezsiniz, onca ugrastan sonra bunlar bize cagre oldu...
Bana bunu uygulayan tanidik anneme demis, eger ilk ay hamile kalmasaydi bi sonraki ay yine yapacaktik, yani ilk ay hemen olacak diye bisey yok bi kac ay deneyin....
Allahim hepimizin kucaklarini doldursun, ben o kadar ugrastimki sanki tedavisiz olmaz diye sartlandirmistim kendimi simdi cevremde cogu soruyo tedaviylemi diye dogal yoldan deyince sasiriyolar....