Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydın kıslarrrr

yeterim hayırlısı olsunnn inşallah bu son canım mutluluk çok yakında

kıslarrrrr maalesef nesrin arkadasımızın eşinden halen haber yok dua edin olmaz mı onun içinde

birde yagmurcn arkadasımızında eşi perşembe gunu ameliyat olucak o yuzden ugrayamıyor pek arkadaslarımızın dularımıza ihtiyaçları var umarım herkesin bütün işleri yolunda gider :Saruboceq::Saruboceq:

özlemcim haber verdiğin için tşk ederimcanım benim

nesrincim inşallah tez zamanda kavuşursun canım dularımız seninle

yağmurum geçmiş olsun eşine acil şifalar canım

kızlar herkeze slm...
sizler beni bilmezsiniz ama ben sizin sıkı takipçilerinizdendim.uzun süredir nete giremedim ve sizleride takip edemedim.umarım herkez iyidir.benim size bi haberim var.bizde aşılama ve 2 tüp yapmıştık.sorunumuz morfoloji,sayı,hareketlilikdi.bu ay 3. tüp için adetimi beklerken ben hamile olduğumu öğrendim.şu an 6+6 haftalık hamileyim.bebeğimin kalp atışlarınıda duydum.ama kanamalarım oluyo süreki.dr um düşük tehlikesinden değil desede ben çok kötü hissediyorum.ama sizlerele paylaşmak istedim.kızlar umudunuzu kesmeyin.ben hamile olduğumu öğrenmeden önce halı yıkadım duvarlarımı sildim koltuklarımı sildim.sandalyeden çok fena düştüm.ve o sıralarda hamileymişim.rabbim izin verince hertürlü oluyomuş.gerçi sonu nasıl olur bilmem ama...
size bide eşimin son 3 ay kullandıklarını yazmak istiyorum.
keçi boynuzu kürünü çok düzgün şekilde uyguladı,argin max kullandı,balık yağı hapı kullandı,ballı polenli arıs ütlü karışımdan yarım kilo yedi.daha sonra burda aktardan aldığım ballı baharatlı bi macundan yedi yarım kilo.ve 3 ayın sonunda bebeğimiz bize geldi
bide sigara kullanıyodu sigarayı bıraktı.çok uzun oldu kusura bakmayın.belki birilerine ümit olur işine yarar diye düşündüm.umarım tüm isteyenlere rabbim en yakın zamanda bebeğine kavuşturur.

tebrik ederim dilerim sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıcakla kucağına almak nasip olur.

güzel yürekleiniz için hepiniz sağolun arkadaşlar.kürtajdan geldim.içim bomboş artık.1 ahftadır ölüymüş içimde.
hayırlısı bu demekten başka çare yok maaleseff..1 ay sonra sonuççıkacak ve düşük sebebi belli olacak.dr kromozom anomalisinden şüphelendi.sonraki aylarda olsa daha kötü olacaktın bak,şimdi olması daha iyi falan dedi.doğru söze ne denir?

tülincim aşılaman iptalmiş.ama siz yinede bu fırsatı değerlendirmeye çalışın.
yetercim inşaallah bu kez olur da sende meeleğine kavuşursun sağlıkla..
1 ay boyunca doğum kontrol hapı kullancakmışım.dinlenmedeyim anlayacağınız.bu hafta da raporluyum.önümüzdeki hafta okula devam edicem.eşim yine rapor alalım dedi ama okula gitmem daha iyi olur,kafam dağılır en azından.
dr alttan baktı.öyle büyümüş ki bebeğim.her bir tarafı iyice belirgindi.o anda eşim de ben de çok kötü olduk.ama düne göre daha iyiyiz.eşimle hiç olmadığımız kadar yakınlaştık.umarım hep böyle olur ve bu sıkıntılı zorlu dönemi sorunsuz sağlıklı bir şekilde atlatmayı becerebiliriz.
hepinizi çok seviyorum.iyiki varsınız..
Rabbim kimseye yaşatmasın bunu ve hepinize sağlıklı ,tatlı tatlı bebişler versin inşallahh..

papatyam gerçekten çok ama çok üzüldüm hayırlısı buymuş demekten başkada eldende bişi gelmiyo ama inşallah tez zamanda tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın canım

kızlar ayse cınarlı diger adı ada ege digeri liyadora neyse yarın dogumu varmıs 32-4 umarım saglıkla alırn kucagına dualarımızı esirgemeyelim

sağol canım sağlıkla kucağına alır inşallah bebişlerini

:CüvCüv: Günaydın geleceğin hamişlerii .Benim de pzt yumurtalarım toplandı. Perşembe hayırlısıyla (Allah nasip ederse) transferim gerçekleşecek. Yetercim belki senin de transferin yarın olablir. Gebelik testi tarihim 14 haziran. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. AMİN

yarın transferin olucak inşallah bebişin sımsıkı tutunup seni 9 ay boyunca bırakmaz canım

kızlar hayırlı gunler..
yetercım hadı gozun aydın canım.bol bol dua et.bu sefer olucak ınsaallah..
bende yarın doktora gıdıyorum.kıstlerın durumuna bakılacak.ona gore bosaltma yapıp yapmayacaklarına karar verıcek.hayırlısı artık..

hayırlısı ile güzel haberlerle gel canım

yabangülüm,dilemcim sizlerin şu resimlerinizi her görüşümde içim bir tuhaf duygularla dolar bizlerde görebilecekmiyiz diye önce umutsuzluğa sonrada rabbime inancımla içim içime sığmaz olur,inş yaaaa rabbim nolur bu kullarınıda sevindir bizler hak etmesekte sana layık kul olamasakda sen bizleride sevindir inş rabbimmmmm

ne demek canım benim tabi zislerde allahımın izni ile sizde göreceksiniz o güzel günleri sizde hissedeceksiniz o mukaddes duyguyu sadece hepimizin belli bir zamanı var ama olacak buna inan canım şunun şurasında 9 ay önce bende senin dediklerini diyordum canım inşallah bir 9-10- ay sonra sende kucağına almış olursun canım hiç belli olmaz rabbim yeterki ol desin

kıslar iyi geceler adetim 3 gun geckti bugun akşam daha yeni test yaptım ikinci cizgi silikde olsa cıktı bariz var ama yinede emin olamadım var demii bende şimdi bende hamleyim değilmi artık

bu ay dilemcimin buhar banyosunu denedim bende ayırca biliyosunuz 41 hamileden para topladım rabbim kabul etti demekki ama hala emin olamıyorumm yarın kan testinden sonra haber veririm off bilemiyorum

tebrik ederim canım şimdiden büyük ihtimal hamişsin canım okul yaradımı ne sana hadi hayırlısı ile yarın kan sonucunuda bildir canım

kızlar merhaba uzun zamandır yazmıyordum ama ara ara bakıyordum gelişmelere..... boshayallersmile

bademden haber getirdim sizlere.badem bu sabah doğum yapmış.bebekerinin durumu iyiymiş :nazar: :nazar:birini küveze koymuşlar badem de yoğun bakımdaymış.bebeklerini erkenden doğurmamak için çok uğraştı.Allah yardımcı olsun.yavrularını ona bağışlasın inşallah.....

papatya canım yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.ben de 21. haftada güle oynaya gittiğimiz kontrolde öğrendim bebeğimin melek olup gittiğini.hayatımın belki de en şok edici ve üzücü olayıydı.(rabbim beterinden korusun)
onu kucağıma alacağıma en çok inandığım anda kaybettim yavrumu. mafoldumben evet unutulmuyor hala gözlerim doluyor o günü hatırladıkça yeniden yaşamışım gibi içim acıyor....ama işte hayat devam ediyor.günler geçiyor bir şekilde....Allah evladın da hayırlısını sağlıklısını versin.....
ağlama üzülme diyemem.ağla bol bol ağla....Ama ne mutlu ki herşeye kadir mevlam yine canına can katar yine.inancını umudunu kaybetme....

tülin aşılaman ertelenmiş.bunda da vardır bir hayır diyelim. bol bol çalışın canım....anladın sen onu :jeyyar: aklinialirimsmile inşallah kendiliğinden oluverir bu ay canım...

yeter çok sevindim .bebeğin sana sıkıca tutunur inşallah......
allah analı babalı büyütsün her ikisinide. haber verdiğin için sağol canım. peki badem neden yoğun bakımda önemli bişisi yoktur inşallah

bu arada sen nasılsın canım

caneylom ne zamandır göremiyorum seni maşşallahh büyümüş yaramaz kızın halen öle yaramazmı ?

evet canım hep buralardayım okuyorum ama yazmaya hiç fırsatım olmuyo inan allaha şükür o günlerdeki gibi kızım düzeldi artık bende az çok anlıyorum derdini geçinip gidiyoz işte sen nasılsın canım nasıl geçiyo hamilelik ağırlaştınmı rabbim sağ salim kavuştursun yavrularına

tatlım kzıın mııı :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: çok sevimli yaa rabbim bağışlasın rabbim inş bizlerede nasip eder :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: yeterim bu duruma en yakın sen sin şu anda inş rabbim sanada senin kadar tatlı dilli bir kız nasip eyler inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :Saruboceq: :Saruboceq:

evet canım kızım rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın burdaki bütün arkadaşlarımada tez zamanda avatarına kendi bebişlerinin resimlerini koymayı nasip etsin inşallah

yabangülüm,dilemcim sizlerin şu resimlerinizi her görüşümde içim bir tuhaf duygularla dolar bizlerde görebilecekmiyiz diye önce umutsuzluğa sonrada rabbime inancımla içim içime sığmaz olur,inş yaaaa rabbim nolur bu kullarınıda sevindir bizler hak etmesekte sana layık kul olamasakda sen bizleride sevindir inş rabbimmmmm

amiiiiiinnnnn canım rabbim her isteyene aneliği tattırsın inşallah çok zor ama çakta güzel biduygu yanlış anlaşılmabın zorluğu derken bakımından bahsetmiyorum canından bi parça artık kendi canını unutuyo insan aklın hep onda benim gibi birazda psikolojisi bozuksa hele bide inbanın gerçekten çok zor anne olmak ama bütün güzellikleriyle rabbim herkese tattırsın inşallah

selam kızlar..

minoşum devlet hastanesi ya aşılama raporu alınca çeviremediler mi bilmem..
benimde aklıma gelmedi hiç aslında..

yeterim çok güzel haber bu..
yarın da alır almaz sımsıkı tutunsun bırakmasın inş..

ecemnur seninde sonunda yüzün gülsün inş..

caneylom maşallah kızına büyümüş..
hoşgeldin nasılsın..

sağol canım hoşbuldum evet büyüdü kızım teyzesi 4 aylık oldu aşılaman iptal olmuş canım ne deyim bilemedimki rabbim senide tez zamanda iğnelerden ilaçlardan doktorlardan kurtarsın pıt diye gelen hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım

Canlarım hepinize teşekkür ederim. Yeterciğimle aynı gün olacak transferimiz Allah nasip ederse.Bizim için dua etmeyi unutmayın. Yetercim Allah bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyler inş. Rabbim dualarımızı kabul eylesin. AMİNN. olumunekankayizsmile

canım inşallah ikinizinde emeklerini boşa çıkarmasın rabbim nurtopu gibi evlatlarla doldursun rabbim herkesin yüzünü güldürsün

bu arada melonicim tebrik ederim canım çooooooookkkkk sevindim rabbim tamamına erdirsin :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hepinize iyi geceler kızlar çok yazamasamda buralardayım arkadaşlarım kaydirigubbakcemile5

iyiyim caspercım.sen nasılsın kıss daha doğumammışsın ama eli kulağında sanırım. delikafadulden hayırlısıyla vaktinde gelsin bebeğin :nazar: a.s.

badem zaten bir kaç gündür yoğun bakımdaydı canım.işte doğurmamak için çok uğraştı ilaçlar ,serumlar...delik deşik olmuştu.vücudu yıprandı bayağı ondan galiba inşallah bir an önce çıkar yoğun bakımdan da kavuşur bebelerine :çok üzgünüm:

badem'e çok geçmiş olsun
ikiz miydi bebekler
biri kız biri erkek mi yine
Allahım inşallah bu sefer evlerine çıkmayı nasip eder
kaç haftalık doğurdu?

Erkek infertilitesinde uzman ürüloji doktoru araştırıyoruz.. İzmir de tavsiye edeceğiiz doktorlar varsa, paylaşırsanız çok memnum olurum..

hoşgeldin canım..
umarım iyi birine denk gelirsiniz..
Erol Tavmergen i çok duydum..
ben ege doğumevine gidiyorum..
ordaki üroloji doktoru da çok iyi ve alakalıydı fakat tayini çıktığı için ayrıldı..
ama özelde çalışacak..
eşim central hospitalda turhan Özler e ameliyat oldu..
ege doğumdaki doktorumuz ameliyatın iyi geçmiş olduğunu söylemişti..

melonnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
canım çok sevindim..
inş yarın kesin sonucu da alırsın..
ama o ikinci çizgi durduk yere çıkmaz..
hamilesin :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım..

kızlar merhaba uzun zamandır yazmıyordum ama ara ara bakıyordum gelişmelere..... boshayallersmile

bademden haber getirdim sizlere.badem bu sabah doğum yapmış.bebekerinin durumu iyiymiş :nazar: :nazar:birini küveze koymuşlar badem de yoğun bakımdaymış.bebeklerini erkenden doğurmamak için çok uğraştı.Allah yardımcı olsun.yavrularını ona bağışlasın inşallah.....

papatya canım yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.ben de 21. haftada güle oynaya gittiğimiz kontrolde öğrendim bebeğimin melek olup gittiğini.hayatımın belki de en şok edici ve üzücü olayıydı.(rabbim beterinden korusun)
onu kucağıma alacağıma en çok inandığım anda kaybettim yavrumu. mafoldumben evet unutulmuyor hala gözlerim doluyor o günü hatırladıkça yeniden yaşamışım gibi içim acıyor....ama işte hayat devam ediyor.günler geçiyor bir şekilde....Allah evladın da hayırlısını sağlıklısını versin.....
ağlama üzülme diyemem.ağla bol bol ağla....Ama ne mutlu ki herşeye kadir mevlam yine canına can katar yine.inancını umudunu kaybetme....

tülin aşılaman ertelenmiş.bunda da vardır bir hayır diyelim. bol bol çalışın canım....anladın sen onu :jeyyar: aklinialirimsmile inşallah kendiliğinden oluverir bu ay canım...

yeter çok sevindim .bebeğin sana sıkıca tutunur inşallah......

SAĞOL CANIM
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

kıslar iyi geceler adetim 3 gun geckti bugun akşam daha yeni test yaptım ikinci cizgi silikde olsa cıktı bariz var ama yinede emin olamadım var demii bende şimdi bende hamleyim değilmi artık

bu ay dilemcimin buhar banyosunu denedim bende ayırca biliyosunuz 41 hamileden para topladım rabbim kabul etti demekki ama hala emin olamıyorumm yarın kan testinden sonra haber veririm off bilemiyorum

sağol canım.. bakalım birine denk gelicek mi bu ay..

MELENOY NELER OKUYORUM ALLAHIM
NE GÜZEL BİR HABER BU BÖLE:lepi:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
CANIM KAT TALİLİNİ ELİNE ALINCA İÇİN RAHAT EDECEK

yeterim sağol seninki de bölünsün iki bebişin olsun inş..

AAAYYYYYYYYY NE GÜZEL OLUR
:emir_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
SAĞLIKLI OLSUN DA CANIM
BAŞKA NE İSTERİM :Saruboceq:

AMA TABİ İKİYE HAYIR DEMEZDİM :jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:

kılzar erkenden pc karşısına geçtim çünki bu gün tranfer için çağırdılar gitmeden sizlere günaydın demek istedim

kızlar dualrınıza her zankinden hada çok ihtyacım var
bana dua edin
inşş her şey ylunda gider ve bebişimi alır gelirim
inşşşşşşşş

günaydın kızlarrr yetercim inş herşey güzel olcak inan ltf....melony tatlım tbr,çok sevindim adınıza....rabbim hepimize böyle sevinmeler nasip etsin inşşşşşş

melony,dilem canlar hanginiz gelirse şu buhar banyosunun tarifini tekrar yazarmısınız bende denemek istiyorum bu ay....melony inş kan testinden sonra halaya başlarız şimdi hazırlık aşamasındayım ltf gelenler sıraya geçsin olmaz mııı.

canım tebrik ederim çok sevindim
Rabbim dualarını kabul etti sonunda :lepi:
kan testi sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyoruz
herşey gönlünden geçen gibi olur inşallah

kılzar erkenden pc karşısına geçtim çünki bu gün tranfer için çağırdılar gitmeden sizlere günaydın demek istedim

bana dua edin
inşşşşşşşş

yetercim büyük gün bugün
hayırlısı olasun hakkında canım
bebişin sana sımsıkı tutunup 9 ay hiç bırakmasın seni
Allah yardımcın olsun dualarımız senile:Saruboceq:

bana dua edin
inşşşşşşşş
canimm cok sevindimm..
Allah yardimcin olsun,insallah simsiki tutunur melegin sana
dualarimizdasin canim :Saruboceq:

tatlimm cok sevindimmm...
bosuna cikmaz ikinci cizgi,aysedede öyle olmustu sanirim..
kesin hamilesinnn bence de.. :dance:
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,harikaaaa bi haber bu.. :sm_cool:

kizlar ayse bu buhar banyosunu yaparken inanin ben cook inanmistim olacagina..
oldu ayse,olacak ayse derken cok sükür hamile oldugunu ögrendik.. :nazar:
simdide melony hamile cok sükür..:nazar:
bence herkes denesin,zararli biseyde degil,dogal..a.s
biseyler vesile olur Allah büyük..
insallah herkes ama herkeeees hamile kalir :Saruboceq:

kizlar ayse bu buhar banyosunu yaparken inanin ben cook inanmistim olacagina..
oldu ayse,olacak ayse derken cok sükür hamile oldugunu ögrendik.. :nazar:
simdide melony hamile cok sükür..:nazar:
bence herkes denesin,zararli biseyde degil,dogal..a.s
biseyler vesile olur Allah büyük..
insallah herkes ama herkeeees hamile kalir :Saruboceq:

inş canım bende karar verdim denicem ama nasıl yapılıyordu kızlardan öğrenmek lazım inş ikisinden birir gelirde yazar nasıl olduğunu fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis

X