- 9 Ekim 2008
- 4.472
- 1
gunaydın kıslarrrr
yeterim hayırlısı olsunnn inşallah bu son canım mutluluk çok yakında
kıslarrrrr maalesef nesrin arkadasımızın eşinden halen haber yok dua edin olmaz mı onun içinde
birde yagmurcn arkadasımızında eşi perşembe gunu ameliyat olucak o yuzden ugrayamıyor pek arkadaslarımızın dularımıza ihtiyaçları var umarım herkesin bütün işleri yolunda gider :Saruboceq::Saruboceq:
özlemcim haber verdiğin için tşk ederimcanım benim
nesrincim inşallah tez zamanda kavuşursun canım dularımız seninle
yağmurum geçmiş olsun eşine acil şifalar canım
kızlar herkeze slm...
sizler beni bilmezsiniz ama ben sizin sıkı takipçilerinizdendim.uzun süredir nete giremedim ve sizleride takip edemedim.umarım herkez iyidir.benim size bi haberim var.bizde aşılama ve 2 tüp yapmıştık.sorunumuz morfoloji,sayı,hareketlilikdi.bu ay 3. tüp için adetimi beklerken ben hamile olduğumu öğrendim.şu an 6+6 haftalık hamileyim.bebeğimin kalp atışlarınıda duydum.ama kanamalarım oluyo süreki.dr um düşük tehlikesinden değil desede ben çok kötü hissediyorum.ama sizlerele paylaşmak istedim.kızlar umudunuzu kesmeyin.ben hamile olduğumu öğrenmeden önce halı yıkadım duvarlarımı sildim koltuklarımı sildim.sandalyeden çok fena düştüm.ve o sıralarda hamileymişim.rabbim izin verince hertürlü oluyomuş.gerçi sonu nasıl olur bilmem ama...
size bide eşimin son 3 ay kullandıklarını yazmak istiyorum.
keçi boynuzu kürünü çok düzgün şekilde uyguladı,argin max kullandı,balık yağı hapı kullandı,ballı polenli arıs ütlü karışımdan yarım kilo yedi.daha sonra burda aktardan aldığım ballı baharatlı bi macundan yedi yarım kilo.ve 3 ayın sonunda bebeğimiz bize geldi
bide sigara kullanıyodu sigarayı bıraktı.çok uzun oldu kusura bakmayın.belki birilerine ümit olur işine yarar diye düşündüm.umarım tüm isteyenlere rabbim en yakın zamanda bebeğine kavuşturur.
tebrik ederim dilerim sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıcakla kucağına almak nasip olur.
güzel yürekleiniz için hepiniz sağolun arkadaşlar.kürtajdan geldim.içim bomboş artık.1 ahftadır ölüymüş içimde.
hayırlısı bu demekten başka çare yok maaleseff..1 ay sonra sonuççıkacak ve düşük sebebi belli olacak.dr kromozom anomalisinden şüphelendi.sonraki aylarda olsa daha kötü olacaktın bak,şimdi olması daha iyi falan dedi.doğru söze ne denir?
tülincim aşılaman iptalmiş.ama siz yinede bu fırsatı değerlendirmeye çalışın.
yetercim inşaallah bu kez olur da sende meeleğine kavuşursun sağlıkla..
1 ay boyunca doğum kontrol hapı kullancakmışım.dinlenmedeyim anlayacağınız.bu hafta da raporluyum.önümüzdeki hafta okula devam edicem.eşim yine rapor alalım dedi ama okula gitmem daha iyi olur,kafam dağılır en azından.
dr alttan baktı.öyle büyümüş ki bebeğim.her bir tarafı iyice belirgindi.o anda eşim de ben de çok kötü olduk.ama düne göre daha iyiyiz.eşimle hiç olmadığımız kadar yakınlaştık.umarım hep böyle olur ve bu sıkıntılı zorlu dönemi sorunsuz sağlıklı bir şekilde atlatmayı becerebiliriz.
hepinizi çok seviyorum.iyiki varsınız..
Rabbim kimseye yaşatmasın bunu ve hepinize sağlıklı ,tatlı tatlı bebişler versin inşallahh..
papatyam gerçekten çok ama çok üzüldüm hayırlısı buymuş demekten başkada eldende bişi gelmiyo ama inşallah tez zamanda tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın canım
kızlar ayse cınarlı diger adı ada ege digeri liyadora neyse yarın dogumu varmıs 32-4 umarım saglıkla alırn kucagına dualarımızı esirgemeyelim
sağol canım sağlıkla kucağına alır inşallah bebişlerini
:CüvCüv: Günaydın geleceğin hamişlerii .Benim de pzt yumurtalarım toplandı. Perşembe hayırlısıyla (Allah nasip ederse) transferim gerçekleşecek. Yetercim belki senin de transferin yarın olablir. Gebelik testi tarihim 14 haziran. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. AMİN
yarın transferin olucak inşallah bebişin sımsıkı tutunup seni 9 ay boyunca bırakmaz canım
kızlar hayırlı gunler..
yetercım hadı gozun aydın canım.bol bol dua et.bu sefer olucak ınsaallah..
bende yarın doktora gıdıyorum.kıstlerın durumuna bakılacak.ona gore bosaltma yapıp yapmayacaklarına karar verıcek.hayırlısı artık..
hayırlısı ile güzel haberlerle gel canım
yabangülüm,dilemcim sizlerin şu resimlerinizi her görüşümde içim bir tuhaf duygularla dolar bizlerde görebilecekmiyiz diye önce umutsuzluğa sonrada rabbime inancımla içim içime sığmaz olur,inş yaaaa rabbim nolur bu kullarınıda sevindir bizler hak etmesekte sana layık kul olamasakda sen bizleride sevindir inş rabbimmmmm
ne demek canım benim tabi zislerde allahımın izni ile sizde göreceksiniz o güzel günleri sizde hissedeceksiniz o mukaddes duyguyu sadece hepimizin belli bir zamanı var ama olacak buna inan canım şunun şurasında 9 ay önce bende senin dediklerini diyordum canım inşallah bir 9-10- ay sonra sende kucağına almış olursun canım hiç belli olmaz rabbim yeterki ol desin
kıslar iyi geceler adetim 3 gun geckti bugun akşam daha yeni test yaptım ikinci cizgi silikde olsa cıktı bariz var ama yinede emin olamadım var demii bende şimdi bende hamleyim değilmi artık
bu ay dilemcimin buhar banyosunu denedim bende ayırca biliyosunuz 41 hamileden para topladım rabbim kabul etti demekki ama hala emin olamıyorumm yarın kan testinden sonra haber veririm off bilemiyorum
tebrik ederim canım şimdiden büyük ihtimal hamişsin canım okul yaradımı ne sana hadi hayırlısı ile yarın kan sonucunuda bildir canım
allah analı babalı büyütsün her ikisinide. haber verdiğin için sağol canım. peki badem neden yoğun bakımda önemli bişisi yoktur inşallahkızlar merhaba uzun zamandır yazmıyordum ama ara ara bakıyordum gelişmelere..... boshayallersmile
bademden haber getirdim sizlere.badem bu sabah doğum yapmış.bebekerinin durumu iyiymiş birini küveze koymuşlar badem de yoğun bakımdaymış.bebeklerini erkenden doğurmamak için çok uğraştı.Allah yardımcı olsun.yavrularını ona bağışlasın inşallah.....
papatya canım yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.ben de 21. haftada güle oynaya gittiğimiz kontrolde öğrendim bebeğimin melek olup gittiğini.hayatımın belki de en şok edici ve üzücü olayıydı.(rabbim beterinden korusun)
onu kucağıma alacağıma en çok inandığım anda kaybettim yavrumu. mafoldumben evet unutulmuyor hala gözlerim doluyor o günü hatırladıkça yeniden yaşamışım gibi içim acıyor....ama işte hayat devam ediyor.günler geçiyor bir şekilde....Allah evladın da hayırlısını sağlıklısını versin.....
ağlama üzülme diyemem.ağla bol bol ağla....Ama ne mutlu ki herşeye kadir mevlam yine canına can katar yine.inancını umudunu kaybetme....
tülin aşılaman ertelenmiş.bunda da vardır bir hayır diyelim. bol bol çalışın canım....anladın sen onu :jeyyar: aklinialirimsmile inşallah kendiliğinden oluverir bu ay canım...
yeter çok sevindim .bebeğin sana sıkıca tutunur inşallah......
bu arada sen nasılsın canım