Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar az önce merekzden aradılar
embiryom bölünmeye dvam ediyormuş tek embiryo olduğu için dün bu gün için transferinizi yapabilir,z demişlerdi
ama şimdi kalitesi iyi olduğu için yarını bekleyeceğiz
transfer yarın dedler

:nazar: :nazar: çok şükür işallah herşey yolunda gider yarın bebişine kavuşursun.:Saruboceq:

yetercim çok sevindim canım sonuda çooooook iyi olsun inşallah

tatlım kzıın mııı :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: çok sevimli yaa rabbim bağışlasın rabbim inş bizlerede nasip eder :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: yeterim bu duruma en yakın sen sin şu anda inş rabbim sanada senin kadar tatlı dilli bir kız nasip eyler inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :Saruboceq: :Saruboceq:

yabangülüm,dilemcim sizlerin şu resimlerinizi her görüşümde içim bir tuhaf duygularla dolar bizlerde görebilecekmiyiz diye önce umutsuzluğa sonrada rabbime inancımla içim içime sığmaz olur,inş yaaaa rabbim nolur bu kullarınıda sevindir bizler hak etmesekte sana layık kul olamasakda sen bizleride sevindir inş rabbimmmmm

selam kızlar..

minoşum devlet hastanesi ya aşılama raporu alınca çeviremediler mi bilmem..
benimde aklıma gelmedi hiç aslında..

yeterim çok güzel haber bu..
yarın da alır almaz sımsıkı tutunsun bırakmasın inş..

ecemnur seninde sonunda yüzün gülsün inş..

caneylom maşallah kızına büyümüş..
hoşgeldin nasılsın..

Canlarım hepinize teşekkür ederim. Yeterciğimle aynı gün olacak transferimiz Allah nasip ederse.Bizim için dua etmeyi unutmayın. Yetercim Allah bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyler inş. Rabbim dualarımızı kabul eylesin. AMıNN. olumunekankayizsmile

canlarım hepinize teşekkür ederim. Yeterciğimle aynı gün olacak transferimiz allah nasip ederse.bizim için dua etmeyi unutmayın. Yetercim allah bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyler inş. Rabbim dualarımızı kabul eylesin. Aminn. Olumunekankayizsmile
evet canım aynı gün transfer olacağız allah kısmet ederse
inşş hayırlı sağlklı evlatlarımız olur

[ı]selam kızlar..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]minoşum devlet hastanesi ya aşılama raporu alınca çeviremediler mi bilmem..[/ı]
[ı]benimde aklıma gelmedi hiç aslında..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]yeterim çok güzel haber bu..[/ı]
[ı]yarın da alır almaz sımsıkı tutunsun bırakmasın inş..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]ecemnur seninde sonunda yüzün gülsün inş..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]caneylom maşallah kızına büyümüş..[/ı]
[ı]hoşgeldin nasılsın..[/ı]

evet tüülişim çok stres yaptım bu gece hiçuyumadım nesem yeridir
ama saha aradıklarından u yana çok şukür rahatladım

tatlım kzıın mııı :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: çok sevimli yaa rabbim bağışlasın rabbim inş bizlerede nasip eder :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq: Yeterim bu duruma en yakın sen sin şu anda inş rabbim sanada senin kadar tatlı dilli bir kız nasip eyler inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :saruboceq: :saruboceq:

:nazar: :nazar: çok şükür işallah herşey yolunda gider yarın bebişine kavuşursun.:saruboceq:

sağolun kılzar allah razı olsun
iyi ki varsınız
iyi ki seviyorum sizleri yaaaaaa

tatlım kzıın mııı :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: çok sevimli yaa rabbim bağışlasın rabbim inş bizlerede nasip eder :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq: Yeterim bu duruma en yakın sen sin şu anda inş rabbim sanada senin kadar tatlı dilli bir kız nasip eyler inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :saruboceq: :saruboceq:

:nazar: :nazar: çok şükür işallah herşey yolunda gider yarın bebişine kavuşursun.:saruboceq:

sağolun kızlzar allah razı olsun
iyi ki varsınız
iyi ki seviyorum sizleri yaaaaaa

günaydın canım.

Hadi hayırlısı canım inşallah sonucun pozitif çıkar ve burda halaylar çekeriz..

Günaydın güzel anne .

Hadi gözün aydın yeterim inşalllah 12 gün sonra burda sevinç çığlıkları atıp :sm_cool:halaylar çekeriz allahım güldürsün yüzünü.:saruboceq:

kızlar hayırlı gunler..
Yetercım hadı gozun aydın canım.bol bol dua et.bu sefer olucak ınsaallah..
Bende yarın doktora gıdıyorum.kıstlerın durumuna bakılacak.ona gore bosaltma yapıp yapmayacaklarına karar verıcek.hayırlısı artık..

sağolun calanarım allah razı olsun hepnizden

papatyacım canım ne söylesem boş rabbim mukafatını tez göndersin inşallah diyecek bişe bulamıyorum inan

yetercim hakkında hayırlısı olsun canım benim inşallah 1 tanesi yoluna devam eder sende ve sana sıkı sıkı tutunur

tülincim neden iptal oldu aşılaman

off ya bugunlerde güzel bir haber alamıyoruzz rabbim daha kötüsünden saklasın

amin canım.çok sağol..

PAPATYAM diğer topiğede yazdım canım allahım daha beterinden saklasın demekki hayırlısı bu allahım bunun ömrünü diğer dogacak bebeklerine versin...

inşallah öyle olur canım..çok sağol..

geçmiş olsun canım...
rabbim bir daha yaşatmasın....
canım zaten sorunlu bir hamilelik geçiriyordun belkide bebekte sorunlar vardı....
bizler zaten her zaman hayırlısını istiyoruz....
hayırlısı buymuş demekki...
rabbim birdaha yaşatmasın....
kısa zamnda yine hamile kalıp sağlıcakla kucaklarsın inşallah....
sağol tatlım.aynen dediğin gibi zaten sorunluydu,bir tat vermedi.biz bilmiyoruz tabii şu anda ,belki bebekte bir sorun olduğu için hamileliğim de böyle sorunluydu.rabbim beterinden korusun hepimizi..
papatyam sağol canım..
okula gitmen iyi olur..
Yaradan tez zamanda tekrarını sağlıklısını nasip etsin canım..

melony fazla yumurta oldu ondan canım..
amin canım..sağolasın.pazartesi başlıcam işte.evde olunca daha kötü hissediyorum.

aaaaaaaaa ben ne kadar körmüşüm ya daha yeni gördümPAPATYAA cnm çok geçmiş olsun ya ,inan ki çok üzüldüm rabbim sabır versin ,inş bebişin bekletmeden tekrar gelir .rabbim bir daha göstermesin bu acıyı...
çok sağol canım,amin inşallah hepimize nasip eder..

papatyacım cok uzuldum ama umarım en yakın zamanda saglıklı bi bebegin olur ne denirki umutlanıp birden ellerin bombos olması berbat bi duygudur ama Allahım dileklerini kabul etsin
emin ol öyle canım..ama elden biişey gelmiyor..sağolasın..
papatya çok üzüldüm, geçmiş olsun arkadaşım. Ne desem bilemedim ...:çok üzgünüm:

Bir kez hamile kaldıysan, yine kalabilirsin. Allah bundan sonraki bebeklerine uzun ömürler, sana da sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah... kendine iyi bak.
duan için çok sağol canım..

tebrikler Sihirima.s.
rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin....
bizimle paylaştığın için çok sağola.s

kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.ve kesinlikle benim başımada gelmez demeyin.ben böle diyodum olurmu öle şey 3 yıldır uğraşıyoruz diyodum.ama yüce rabbim tokat gibi vurdu benim yüzüme.hiç bi zaman ümidi kesmemek lazım.

papatya cnm çok geçmiş olsun.bende senin yaşadığını 3 ay önce yaşadım.benimde tüp bebekle ikizlerim tutmuştu ve 8. haftada düşük yaptım.ama bak rabbim beni daha tam 3 ay bile olmadan nasıl sevindirdi.sende şükret ve rabbime sığın.o kadar büyükki o istemeden hiç bişiy olmuyo.kendim gibi tüm evlat hasretiyle yananlar için dualarım.rabbim sesimizi duy ve bizleri mis kokulularımıza kavuştur.

sana da geçmiş olsun ve gözün aydın diyim o zaman canım.böyle bir hüsranın ardından yeniden hamile kalman,hem de bu kadar kısa sürede,harika bişey..allah bana da nasip eder inşallah en hayırlı zamanda yeniden..sağol canım..
Ufffffff
Ne desem bilmiyorum...
RABBİM sabır versin... Yenisi için umutla doldursun içini papatya arkadaşımın...
Hangisi zor anlayamadım, biizm gibi o duyguyu henüz hiç hissedememek mi, Papatyam gibi annelik duygusunu hissetmeye başlayıp sonradan yitirmek mi...
RABBİM hepimizi gör artık... Umudlarımızı alma elimizden... biliyoruz herşeyin sonunda bir hayır var ama... biz aciziz bilemiyoruz , göremiyoruz ki şimdiden o mutlu sonu, üzülüyoruz...

sağol canım..dediğin durumların ikisini de yaşadım ben.6 yıl bekledim,hiç olmadı bebeğim,6 yılın sonunda oldu ama sadece 1,5 ay sürdü mutluluğum.ve hiç sahip olamamaktan sa,sahip olup sonra kaybetmek kat kat daha kötü daha acı emin ol..allahtan herşeyin hayırlısını istemek lazım.
iyi geceler kizlar
papatya canim ne diyecegimi bilemiyorum Allah sabir versin
insallah tez zamanda Rabbim sana melegini gondersin hayirla saglikla insallah

tuliny canim asilaman iptal olmus hayirlisi osun
keske tupe gecselerdi ya madem o kadar yumurtan var

yeterr o embriyo sana cok sIKI tutunsun insallah
Allah gonlune gore versin canim

nesrin insallah esinin donmesine az kalmistir saglicakla kavusun insallah

yagmurcn gecmis olsun canim

hamile arkadasimiz varmis Allah saglicakla kucaginiza almanizi nasib etsin

kizlar gecmise cok bakamadim atladigim arkadaslarim kusuruma bakmasin lutfen
Allah gonlumuze gore versin insallah
sağol canım..amin inşallah..
slm,
paptyacim, diger tarftadavyazdigim gibi, allahim yardimcin olsun, ben o gunleri zor atlattim psikologabile gittim insallah sen daha cabuk toparlanirsin, ve insalah biran once meleginin kardesi gelir, benim dusukten sonra tek tesellim ahirette bebegime kavusacagim oldu....

yeter embriyonla sagikla bolunup sana skica tutunur insallah...

ayse cinarinda insallah bebisleri saglikla dogar, allah yardimcisi olsun....

bu yolda sabir ve inancla ilerleyen butun arkadaslarimin gobisleri dolu dolu olsun insallah...

nesrincim allah yardimcin olsun, tez zamanda kavusursun insallah esine...

yagùurcan allah acil sifalar verir insallah
bu günlerde kötüyüm tatlım,umarım acısı gün geçtikçe azalır.yoksa ben de psikologa gitmeyi düşünmüyor değilim.senin avatarındaki bebeğin varya,dün kürtaja girmeden önce benim bebeğim de tam o kadardı..ahirette bebeğime kavuşurum inşallah..bunu yazmak bile içimi öyle acıtıyorki..desteğin için sağol arkadaşım..

günaydın arkadaşlar

canım maşllah inşallah güzel güzel bölünür
bugünün en güzel haberi bu
dualarım seninle Allah yardımcın olsun

dünden beri kendime gelemedim papatya arkadaşımıza inanılmaz üzüldüm içim sızlıyo resmen allahım güç kuvvet versin kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah
canım bende çok üzgünüm.ama lütfen sen bu kadar üzülme,hamilesin sonuçta bak bebişine zarar veriyorsun bilmeden..lütfen canım yapma bunu..atlatıcam bir şekilde.inşallah en yakın en hayırlı zamanda yeniden buradan size hamile haberimi vermek nasip olur.

papatyacım çok geçmiş olsun canım allah sabır versin

çok sağol canım..

yabangülüm,dilemcim sizlerin şu resimlerinizi her görüşümde içim bir tuhaf duygularla dolar bizlerde görebilecekmiyiz diye önce umutsuzluğa sonrada rabbime inancımla içim içime sığmaz olur,inş yaaaa rabbim nolur bu kullarınıda sevindir bizler hak etmesekte sana layık kul olamasakda sen bizleride sevindir inş rabbimmmmm

sidoşum tabikide göreceksiniz.bizde senin gibi düşünüyorduk ama şimdi çok şükür rabbim nasip etti.işallah en kısa zamanda hepinize nasip eder.

:CüvCüv: Günaydın geleceğin hamişlerii .Benim de pzt yumurtalarım toplandı. Perşembe hayırlısıyla (Allah nasip ederse) transferim gerçekleşecek. Yetercim belki senin de transferin yarın olablir. Gebelik testi tarihim 14 haziran. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. AMİN
allah ayrdımcınız olsun canım....
sonuç pozitif olur inşallah...

kızlar hayırlı gunler..
yetercım hadı gozun aydın canım.bol bol dua et.bu sefer olucak ınsaallah..
bende yarın doktora gıdıyorum.kıstlerın durumuna bakılacak.ona gore bosaltma yapıp yapmayacaklarına karar verıcek.hayırlısı artık..
hayırlısı nasılsa öğle olsun canım...
allah yardımcın olsun....

embiryom bölünmeye dvam ediyormuş tek embiryo olduğu için dün bu gün için transferinizi yapabilir,z demişlerdi
transfer yarın dedler
çok şükür canım...inan çok sevindim inşallah hepte böyle güzel gider ve 9 ay sonra bebişin kucağında olur...
allah yardımcınız olsun...

transfer yarın dedler

şükürler olsun rabbime demek embriyon bölünmeye devam ediyo.cnm sonuna kadar herşey böyle güzel gitsin inş rabbim bu günleri bir daha yaşatmasın inş.dualarımız senle cnm ,rabbim yüzünü güldürsünnn

kızlar adetim gelsin diye farlutal içiyorum.aklıma bişey takıldı bunu aç karnına mı tok karnınamı içecez ,ben tok karnına içiyorum ,acep aç karnına mı içiliyodu.bilginiz varmı

mutlu haberlerle, üzücü haberlerle acı tatlı gidiyor hayat.
bir acıyı ancak yaşayan bilir.
PAPATYA arkadaşımın haberine çok çok üzüldüm.
dilerim Rabbim çok bekletmesin onu.

YETER can YETER inşallah meleğin yakalasın bırakmasın seni.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

TÜLıN'cim aşılaman iptal olmuş.
canım o yumurtalar iki bebek olarak dönsün sana.
hayırlısıyla....

X