Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canım allah razı olsun

meraba kızlar nasılsınız yetercim allah yardımcın olsun cnm

merhabalar kızlar..herkese hayırlı haftalar dılıyorum..
yetercım ınsaallah sorunsuz mutlu bır sekılde gelırsın..

SAÜĞOLUN KIZLAR
GİTTİM GELDİM ÇOK ŞÜKÜR
18 TANE YUMOŞ TOPLANDI YARIN ARAYIP KALİTESİ VE BÖLÜNEN HAKKINDA BİLĞİ VERECEKLER
İNŞŞŞŞŞŞŞŞ DÖLLENİRLER KALİTELİ OLURLAR:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar
çok keyifli ve müjdeli bir hafta olsun inşallah bu hafta yeterimle tulinim de bebişi geliversin
yeterim yumoşların kolaycacık toplanıversin inşallh arkadaşım

YÜREĞİ GÖNLÜ GÜZEL ARAKADAŞLARIM opuyorumnanaktanALLAH RAZI OLSUN :Saruboceq:İNŞŞŞŞŞŞŞ KIZLZAR
RABBİM KOLAYLIK:Saruboceq: VERSİN EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN
İNŞŞŞ:Saruboceq: KALİTELİ DÖLENSİN YUMOŞLARIM
İNŞŞŞŞ:Saruboceq:

SAĞOL CANIM
İNŞŞ RABBİM SENİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN :CüvCüv:HEMDE HİÇ BEKLEMEDİĞİN BİR ANDA İNŞŞŞ:Saruboceq:

maşallah canım inşallah kaliteleride güzel olur ve bunun sonunda kavuşursun bebeğine.ama beni 8 tane olmuştu yumuşlarım neden acaba..

Allahtan ümit kesilmeyeceğinin en güzel örneği daha zemuszemus
Hayırlı olsun maviumutolsun... bizlerede umut oldun hamileliğinle...
bu preseed nasıl bir ilaç ki? erkek mi kullanıyor kadın mı?sperm sayısınıda yükseltirmi ? bilen var mı topicte kızlar ? Çok üzgünüm çoook

Yetercim ağustos een gec eylülde başlıycaz tüp bebek tedavisine bizde, kesin karar verdik artık... vazgectim sayının yükselmesini beklemeketen iyce, ama kürler macun ve hapı sperm kalitesini artırsın diye devam edecek kullanmaya... ALLAH ım ilke denemede nasip ederse seneye buvakitler yollarsın bebeğimin patiklerini olur mu :hulya:
Unnutmak yok, Tülinden de yelek, bende size biberonla emzik :ecrin_bebek: yollarım elimden bişey gelmez benim çünkü :umursamaz:
Senin hayırlı haberini haziranda alıacagız inşALLAH Tülinle birlikte :Saruboceq:
[/QUOTE]

CANIM OPU YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİNE DENİYOR

KIZZZZZZZZZZZZ ELFİDA SENİN BEBİŞİN OLSUN :lepi:SAĞLICAKALA SENİN İSTEDİĞİN PATİK OLSUN:hulya: CANIM NE DEMEK

maşallah canım inşallah kaliteleride güzel olur ve bunun sonunda kavuşursun bebeğine.ama beni 8 tane olmuştu yumuşlarım neden acaba..

sağol canım inşşşşşş kaliteli olurlar

canım bu kişiden kişiye değişiyır
ayrıca benim böle fazla oluyor ama embiryo oluşmuyor
önemli olan kaliteli embiryoların oluşması

doğru söylüyorsun canım inşallah seninde hepsi döllenir inşallahhhhhhhh

neyse ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum beni uutmayın fırsat buldukça geliyorum...

amanda aman kimler gelmiş yetercim canım inş bu sefer herşey güzel olcak ben inanıyorum hemde iki tane rabbim nasip edecek izniyle......aymesim sen nasılsın mucize annesi meleğin nasıl bakalım

amanda aman kimler gelmiş yetercim canım inş bu sefer herşey güzel olcak ben inanıyorum hemde iki tane rabbim nasip edecek izniyle......aymesim sen nasılsın mucize annesi meleğin nasıl bakalım

CANIM SAĞOLopuyorumnanaktan İNŞŞ HEPİMİZE :Saruboceq:AYRICA
ARADIĞIN İÇİNDE TEŞEKÜR EDRİM:lepi:
HIIMM TABİ BİRDE DÜN AKŞAM VARDI YAA MİSAFİRİM mafoldumbenVARDI YOKSA İÇİM GİTTİ SEN BİZ GELDİK SENDE GELEBLİRMİSİN DİYİNCE:kedi:

maşallah canım benim.işallah hepsi döllenir.rabbim göndersin bebişini bu ay işallah.:ecrin_bebek::Saruboceq:

slm kızlar esım sperm sonucları ıyı degıldı bır aydır acayıp ogun sekılde kur yaptım ıkıncı testı daha yapamadık spermın

ama adetım benım 4 gun gectı acayıp sekılde akıntım var yumurta beyazı gıbı seffaf

adetlerıdme son 6-7 aydır duzensız oldugu ıcın umut yok ama allah buyuk ne dıyelım

kısmet artık şeker napalım bir dahakine inş ama senin yerinede oynadım emin olabilirsin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

işallah hamilesindir vücut ateşi düşmüyor dikkat et ateş basması gibi oluyor arada bir.bende öyle olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…