Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bence bitkisel kürler yerine hemen bir tüp bebek merkezine gidin canım inanki çok zor bi işlem değil onbeş yirmi gün sürmüyor sperm sayınız düşük ama morfolojiniz iyi hemen hamile kalırsın sende bi problem yoksa kendinizi boşu boşuna strese sokmayın üç yıl uğraştım hiç bir değişme olmadı bizim durumumuz daha kötüydü morfoloji%1 di ilk microda hamileyim daha çok yeni öğrendim sonucumu...

Kİmse yok anlaşılan
Olsun geken herkese selamlar diyip gezineyim şuralarda

YAAAA HİÇ SORMA BU GÜN KİMSELER GELMEDİ PAZAR OLDUĞU İÇİN ÇOK YALNIZ KALDIM BU GÜN TOPİKTE :hulya::hulya::hulya: SIKINTINADAN HEPİMİZİN GELECEK BEBİŞLERİNE PATKLER ÖRDÜM :roflol::roflol:

ARKADAŞLAR YARIN OPU OLCAĞIM zemuszemuskaydirigubbakcemile3
ERKENDEN MERKEZDE OLMAM GEREKıYOR (SABAH 7.30 DA)ohaoldumsmile
SABAH BURAYA GELEMEM :kedi:
BıLıYORSUNUZ BU BENıM 4. MıKRO DENEMEM mafoldumben
VE BU GÜNE KADAR HEP OLUMSUZLUKALRLA UĞRAŞTIM :umursamaz:lmaz:
LÜTFEN BANA VE BENıM GıBı OLAN TÜM KADER ARKADAŞLARIMIZDAN DUALRINIZI ESıRGEMEYıN(UNUTMASINIZ BıLıYORUM ) :Saruboceq:
RABBıM YÜZÜMÜZE:Saruboceq: BAKSIN EMEKLERıMZı BOŞA ÇIKARMASIN ıNŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

QUOTE=maviumutolsun;13471853]mrb arkadaşlar ben çok sık yazmıyorum ama takip ediyorum sizi ve listenizde varım
eşim geçen haziran da ameliyat olmuştu varikoselden
ben 3 ay sonra hamile kaldım fakat kalp atışı durduğu için kürtaj oldum
bugün idrarda yanma bel ağrısı şikayetiyle doktora gittim ve öğrendim ki hamileyim

darısı isteyen herkesin başınaa olsun umudunuzu kaybetmeyin bu arada preseed kullanmıştım ilk defa

idrar yolu enfeksiyonum olabilirmiş korkuyorum nolur dua edin benim için
yine kaybetmek istemiyoruuum[/QUOTE]

Allahtan ümit kesilmeyeceğinin en güzel örneği daha zemuszemus
Hayırlı olsun maviumutolsun... bizlerede umut oldun hamileliğinle...
bu preseed nasıl bir ilaç ki? erkek mi kullanıyor kadın mı?sperm sayısınıda yükseltirmi ? bilen var mı topicte kızlar ? Çok üzgünüm çoook

Yetercim ağustos een gec eylülde başlıycaz tüp bebek tedavisine bizde, kesin karar verdik artık... vazgectim sayının yükselmesini beklemeketen iyce, ama kürler macun ve hapı sperm kalitesini artırsın diye devam edecek kullanmaya... ALLAH ım ilke denemede nasip ederse seneye buvakitler yollarsın bebeğimin patiklerini olur mu :hulya:
Unnutmak yok, Tülinden de yelek, bende size biberonla emzik :ecrin_bebek: yollarım elimden bişey gelmez benim çünkü :umursamaz:
Senin hayırlı haberini haziranda alıacagız inşALLAH Tülinle birlikte :Saruboceq:

OPU ne demek Yetercim ya?
doktor bana uzun protokol dedi, senin tedavide uzun protokoldü heralde değil mi, OPU diye bişey demedi bana ama .. Germin di adı galiba bi doğum kontrol hapı verdi, tüp bebek yapmaya karar verdiğin ay adetin bittiği gece iç kutuyu bitir gel başlayalım tedavine dedi... Seninde mi aynı sekilde başladı tedavin...
Önce bu doğum kontrol hapını bitirecekmişim, sonra 10 gün göbekten iğne , sonra 3 gün falan merkeze gidecekmişim yumurta toplanacakmış sonra da transfer ... bu uzun protokolmü? kısa dan ne farkı var,, niye bize normal protokol değilde uzun protokol önerdi... Benim ne tüplerde ne yumurtalıklarda bi prob.de yok ama.. kafam karıştı
ohaoldumsmile

serenalar sayı düşmüş canım önceki 11 milyonsa eğer..
ama hareket ve morfoloji gayet iyi canım..
sayıya o kadar takılma onun düzelmesi daha kolay..
krugere göre yapılmış dimi bu test..
morfolojiden öyle anladım ama..

yeterim Allah yardımcın olsun..
inş bu kez son olsun yüzün gülsün bebeğin gelsin canım.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

elfida tüp bebek tedavisinde yumurta toplama işlemine opu deniyor canım..

nazar çok güzel anlatmışsın.. alkisalkisalkis
gerekenleri yaptırmışsınız zaten..
sperm sayı olarak iyi aslında..
hareket oranı çok aşırı düşük değilse aşılama da deneyebilirsiniz..
değerleri de yazarsan iyi olur..
Allah gönlüne göre versin..
kısa zamanda dileğine kavuşursun inş.. :Saruboceq:

Tamam Tülincim ...
Ben hala tam bilmiyorum tıbbi terimleri...
aklım uzun protokole takılmış durumda şimdi,
zor bi işlem mi yumurta toplama, canı acımaz değil mi Yeterin yarın

Yetercim sabah ilk günaydın diyenlerden olamayacaksın biliyorum ama yumurta toplama işleminde bi sıkıntı cıkmadan gelirde okursun artık...
İlginç kimsecikler yok bu gece :sinifsinif:
Ben de kaçar artık... Gözlerim ağrıdı oku oku oku...
Ama herkesin eline sağlık, birlik beraberlik ne güzel şey, o kadar cok bilgi edindim ki...
Makaleler, bilimsel yazılar hiç valla yaşanılıp ögrenilip paylaşılan bilgi ve tecrübelerin yanında...
Yarın görüşmek dileğiyle hoşcakalın " sorunları farklı, dilekleri aynı" arkadaşlarım kaydirigubbakcemile5

herkese günaydın iyi haftalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım tebrik ederim hayırlı olsun allahım bu kez kucağına almayı nasip etsin canım 9 ay boyunca sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallhhhhh

canım kayınbabana geçmiş olsun. yazdıklarını hep aklıma getirdimde sürekli hep yardıma koşuyosun rabbim bunları görüyo canım bu iyilikler karşısında mutlaka sanada meleğini gönderecektir canım. allah kolaylık versin.

canım aramıza hoşgeldin. rabbim yardımcınız olsun. ürolog bence çok önemli iyice araştırın istersen.benim eşimde ameliyat olmuştu çift taraflıydı bizde sayı ve hareket çok düşüktü mikro yapılırsa tekrarlama olasılığı olmaz dediler ama bilmiyorum biz olduk amaliyattan pek fayda göremedik yükselmesine yükseldi ama yeterince değil aslında bir tüp bebek merkezi ile görüşsen tüm sonuçlarınızı gösterip onlarda yönlendirirlerdi sizi sizin belki aşılama ile şansınız olabilir diye düşünüyorum canım

yeterim şu an opudasın muhtemelen allah yardımcın olsun bol bol kaliteli yumoşların olmuştur inşallah hemencik dölleniversinlerde hakkatten yeter artık bu son olsun diyelim ve meleğinle büyük buluşmanız gerçekleşir inşallahhhhhhh

sidelyam sen nasılsın canım konyadan gelmişsindir heralde inşallah çok yormamışlardır seni canımopuyorumnanaktan

günaydın kızlar.casperim tatlım sanada günaydın.tatlım cumartesi günkü iş gezisi son anda iptal oldu şehirdışından gelen misafirler geldi.ama aklım hep topikteki kızlara dua sözü aklımdan çıkmadı çok üzüldüm ama kısmet olmadı.yeterim canım rabbim bu sefer yüzüne baksın inş,rabbim bu sefer melegini sana bağışlasın inş

Günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkese

yetercim bugün opu gününmüş Allah yardımcın olsun canım,
bu sefer herşey daha güzel olucak inşallah
Rabbim dualarını, dualarımızı kabul etsin
senide bebeğine kavuştursun tez zamanda:Saruboceq:

hamile olan arkadaşlarımız varmış sizleride tebrik ederim:lepi:
sağlıkla kucağınızada aldığınız günleride görürsünüz inşallah

günaydın kızlar
çok keyifli ve müjdeli bir hafta olsun inşallah bu hafta yeterimle tulinim de bebişi geliversin
yeterim yumoşların kolaycacık toplanıversin inşallh arkadaşım

merhabalar kızlar..herkese hayırlı haftalar dılıyorum..
yetercım ınsaallah sorunsuz mutlu bır sekılde gelırsın..

kızlar ben geldim nasılsınız bakalım yeterimde çıkmıştır şu ana kadar inş herşey bu sefer yolunda gider rabbim yüzünü güldürür.tulinim canım arkadaşım aynı dilekler senin içinde geçerli şeker rabbim yar ve yardımcınız olsun inş.

pazartesi sendromu topiğimizede vurmuş neden kimsecikler yok yaa,in cin misali olmuş burası haydi kızlar çıkın gelin biran önce ltf.

kızlar merhaba kaç gündür giremiyorum evde inşaaat var ancak fırsat bulabildim sonrada temizlik felen derken bir kaç gün fırsat buldukça girebileceğim ama aklım sizlerde bi bakıyım bakalım geçmişte neler olmuş...

canım benim hadi bakalım allahım emeklerini boşa çıkartmasın bu sefer lkavuştursun seni bebeğine dualarım seninle arkadaşım..:Saruboceq::Saruboceq:
kızlarrrrrrr eurovİsİon baŞarımızı gÖrdÜnÜzmÜ
evet yaaa çok sevindiriciydi gurur duydum TÜRK olduğumdan...turkbayragi canım paylaştıgın şiirde çok güzeldi sagol.
tebrikler canım allahım tamamına erdirsin...AMİN
çok sevindim canım allahım sagsalim kucağına alacağın günleride nasip etsin,dualarım seninle inşallah herşey yolunda gider..
pazartesi sendromu topiğimizede vurmuş neden kimsecikler yok yaa,in cin misali olmuş burası haydi kızlar çıkın gelin biran önce ltf.

evet canım yaa yaz geldi iş güç bitmiyoki gelelimŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…