Tuliny teşekkür ederim arkadaşım cevap verdiğin için.
Kızlar ben yeni üyeyim, bu siteyi bulmam çok iyi oldu, dün gece bütün yazdıklarınızı okudum, konu hakkında ne kadar çok bilgi edinmişsiniz, ne güzel. Burada herkes birbirinin bilgisinden faydalanıyor. iyi ki varsınız.
Ben 34 yaşındayım, eşim 31 yaşında. 2 senelik evliyiz.
1,5 senedir hamile kalamıyorum. Bekle, bekle bu zaman oldu işte.
Önce Jinekologa gittim, 1 aydır bütün tahlilerimi, testlerimi yaptırdım,
rahim filmi bile çektirdim (kabus gibiydi) akannehir ,
veee bende herşey normal, eşimden spermogram istedi doktor,
Sperm sayısı normalmiş (58 milyondu sanırım) ama ileri hızlı hareketli oranı düşükmüş.
Şu anda spermogram tahlili yanımda değil, en kısa zamanda değerlerimizi yazıp, görüşlerinizi almak isterim, bende bayağı araştırdım ama artık kafam durdu, anlayamıyorum. Sperm.testini özel bir labaratuarda yaptırdık, işyerime yakın olduğundan
sonucu almaya ben gittim, orada bana bu sonuçlarla normal yoldan hamile kalmanız
imkansız değilse de, çok zor falan dediler. :çok üzgünüm: Allahım orası sanki başıma yıkıldı, çünkü konu hakkında hiç bilgim yok, şimdi hadi biraz araştırdım bişeyler biliyorum ama o anda, ölüyorum sandım. Tabi hemen jinekologa koştum, sonucu göstermek için o da ileri hızlı hareketli de sorun var dedi, ürologa yönlendirdi. Benim bütün testlerimi özelde yaptırdığımız için o sırada biraz açıldık tabi parasal yönden, eşim devlet hastanesine gidelim dedi ürologa. kaydirigubbakcemile O da işte elle muayene etti, dopler ultrason sonucu istedi, ona baktı.
Sonra da çok az bişey varikosel var dedi, ama bekleyebilirsiniz biraz daha dedi. İsterseniz ameliyat da olabilir dedi. Birde evicap verdi. Ya bekle bekle nereye kadar.
Şimdi 7 haziran'a ameliyat günü aldık. Ama içim hiç rahat değil, devlet hast.de ameliyat
olucak çünkü. Acaba diyorum eşim içinde özel bir klinikte şöyle kapsamlı bir muayene ettirsemiydik. Sonuçta sağlık bu parayla ölçülmez di mi? Bir de bu bizim ameliyat olacağımız hastanede mikrocerrahi yapılmıyormuş, gerek de yokmuş varikosel için bilmiyorumkismile . Ama ben Net ten bakıyorum,
her yerde mikrocerrahi öneriliyor.
Off bilmiyorum ki.... Acaba bitkisel takviyelere mi yönelsem diyorum.
Havuç suyu harekete iyi geliyormuş ama sigara içenlere önermiyorlar.
Keçi boynuzu kürüne başlıycam heralde eşim için. ama o sırada da ameliyat olmuş olacak. 3 ay bekleme zamanı varmış ameliyattan sonra da.....
Şu pre seed için yazılanları okudum bir de, acaba ameliyat olmadan önce onu mu deneseydik diyorum....
Allah hepimize kolaylık versin ne diyelim, buna da şükür demekten başka birşey gelmiyor elden. Yine de sizleri bulmak iyi geldi bana...olumunekankayizsmile
Sevgiler, görüşmek üzere....a.s.