Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki, sonunda bende hamileyim. Kandada pozitifi gördük çok şükür. Darısı olmayanların başına.
ıyı geceler arkadslar..
uzun zamndır yokdum ama hep aklım burdaydı..
3 haftadır bılgısayarım yokdu
ekran panelı yandıgı ıcın ıstanbula servıse gıttı bende pc sız evde mahsur kaldım..senağlama
p.tesı gunu saolsun tulın aradı onla gorustum telefonda cok mutlu oldum.....
dogumuma cok az bır zamn kaldı..hersey yolundayken p.tesı gunu gece kanamyla hastaneye gıttım..oglum annesı gıbı sabırsız cıkacaktı benı cok korkuttu...
ıkı gun hastanede yattım eve yenı geldım.pcde cok sukur gelmıs ben hastaneyken
cok sukur kanamam ve sancım suan ıcın kesıldı.sureklı kontrol altındayım erken gelmemesıı ıcın
ıkı haftayıoda atlatırsam rısk kalmayacakmıs.yatak ıstırahatı verdı bol bol yatacakmısım ıkı haftay artık yatarak geceıreckmısım...
gecmıse donem cok zor olacak..
fadıgın son hazırladıgı lısteye baktım..
bengu
aa1
ve boncuk tebrık ederım saglıkla kucaklarınızı alın yavrularını8zı..
tedavıde olan arkadsları suan bılmıyorum.ınsallah mujdelı haberler verırıler burdan..
tulıncım canımm asılama sonunda ınsallah guzel haberler verırsın..
dualrım her zamn senınleopuyorumnanaktan
Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki, sonunda bende hamileyim. Kandada pozitifi gördük çok şükür. Darısı olmayanların başına.
günaydın kızlar
günaydın canım nasıl gidiyo hamişlik
herşey yolundamı?
tatlım anlattığım gibi tuvalete gidemediğim için çok sıkıntılıyım:1no2::1no2:
slm kızlar merak etmişsiniz, sizleri habersiz bıraktım kusura bakmayın canlarım
hasatenedeydim bi süredir, bebişlerin bisüre daha göbişte kalması için uğraşıyo doktorum
tam ciğerlerinin geliştiği dönemde olduğumuz için biraz daha kalmaları gerekiyo
sancılarım başlamıştı, biara çok sancılandım ilaç verdiler,
dr um devam ederse hemen sezeryana alıcam dedi ama sonra durdu çok şükür,
şimdi ara ara sancım oluyo ama çok değil
kızım doğum kanalına girmiş durumda, oğlumda doğum pozisyonunu almış
bundan sonra heran doğumu başlatabilirler dedi dr, bekliyoruz
ikiside 2 kiloyu geçti ama ne kadar kalırlarsa okadar iyi onlar için oyüzden hep yatıyorum
ilaç ve iğnelerle sancılarım durdu, ciğer geliştirici iğnelerimizide olduk erken doğuma karşın
haziranın 5 ine kadar kendiliğinden olmazsa 7 haziranda sezeryanla alacak artık
sürpriz yapmazlarsa günümüzü bekliyoruz
sizlerde iyisinizdir umarım hepinizi çok öpüyorum haber vermeye çalışırım yine
kendinize iyi bakın dualarımdasınız
benide dualarınızdan eksik etmeyin...
bu gündü canım yaptırıp geldik hayılısı olsun
inşşş
Selam kızlar hepinize. Benim kafam biraz karışık. Bu ay Saraçoğlu Hocamdan aslanpençesi çayı aldım (Eşimdede sperm sayısı azlığı olduğundan sperm arttırıcı çay kullanıyo). Adetimin 1. gününden başlayarak 21 gün içtim. Geçen ay 23 Nisanda adet oldum, bu ayda günüm geçti, test alıp yap diyeceksiniz ama, 2 yıldır hep negatifi gördüğüm için cesaret edemiyorum, elim testi almaya gitmiyor. Sizce adetimin gecikmesinin sebebi kullandığım bu çay olabilir mi?
Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Kızlar dayanamayıp test yaptım sonunda ve 2-3 dk sonra çift çizgiyi gördüm. Kan testi sonucunu 1 saat sonra alıcam ne olur dua edin bana.
İnşallah canım, benim eşimin ilk sperm değeri 2 milyondu, geçen yıl 1 tüp bebek tedavisi yaptırmıştım ve negatifti. Bitkisel çay ve beslenme programıyla Allah'ımın izniyle önce sayıyı 76 milyona yükselttik. Çok ama çok uğraştım, umarım hayırlısıyla sonuçlanır. şimdi sonucu almaya gidiyorum. Bakalım ne çıkacak?
ıyı geceler arkadslar..
ekran panelı yandıgı ıcın ıstanbula servıse gıttı bende pc sız evde mahsur kaldım..senağlama
dogumuma cok az bır zamn kaldı..hersey yolundayken p.tesı gunu gece kanamyla hastaneye gıttım..oglum annesı gıbı sabırsız cıkacaktı benı cok korkuttu...
cok sukur kanamam ve sancım suan ıcın kesıldı.sureklı kontrol altındayım erken gelmemesıı ıcın
ıkı haftayıoda atlatırsam rısk kalmayacakmıs.yatak ıstırahatı verdı bol bol yatacakmısım ıkı haftay artık yatarak geceıreckmısım...
bengu
aa1
tedavıde olan arkadsları suan bılmıyorum.ınsallah mujdelı haberler verırıler burdan..
[B]rapunzel arkadaşım teşekkür ederim, doğumun inşallah zahmetsiz bi şekilde gerçekleşir.
yeterim kardeşin inşallah bu sefer meleğine kavuşur, senin nasıl gidiyor yumurtalar ne zaman toplanacak
kızlar bu arada benim transferden bu yana ağır bi kabızlığım var son günlarde kendimi çok rahatsız hissediyorum karnım şişti sertleşti pek çıkamıyorum tuvalete hallademedim ben kabızlığımı bebişlerime bişey olcak diye korkuyorum ama eşim doktora gitmeme izin vermiyor ilaç kullanmamalısın dedi[/B]
kızlar herkese merhabalar..
boncuk arkadasımız tebrıkler canım.allah sonunada ulastırsın ınsaallah..
rapu hosgeldın canım.bıraz daha sık dısını.ınsaallah pasa oglun saglıkla gelır annesı..
benımde bır haftam kaldı kızlar.kıstlerın durumuna gore ıgneyle ıclerı bosaltılacak.bakalım bu sefer baslayacakmıyım tedavıme.araya yaz tatılıde gırıyor ramazanda gelıyor.benım tedavı kısamı kalıyor ya.banada dua edın kızlar.bu aralar cok ıhtıyacım var..
allah ayrdımcın olsun canım...herşey kistler kolayca halledilir inşallah...kızlar herkese merhabalar..
rapu hosgeldın canım.bıraz daha sık dısını.ınsaallah pasa oglun saglıkla gelır annesı..
benımde bır haftam kaldı kızlar.kıstlerın durumuna gore ıgneyle ıclerı bosaltılacak.bakalım bu sefer baslayacakmıyım tedavıme.araya yaz tatılıde gırıyor ramazanda gelıyor.benım tedavı kısamı kalıyor ya.banada dua edın kızlar.bu aralar cok ıhtıyacım var..
canım benimopuyorumnanaktanilk geldiğim günün listesini alıntı yapmıştım....merhaba kızlar uğrayamıyorum
bende yoğunluk diz boyu bu aralar :bbo:
herkesi çok çok öpüyorum opuyorumnanaktan
gelişmelerden haberim yok
ayy listemi varmış fadikcim bende eskilerdenim
benim dönemimdeki hemen hemen herkes hamisss
bekle bekle hala sıra bana gelmedi ama :sinifsinif:
son günler zor olur canım...allah yardımcınız olsun...herkese günaydın herkes nasıllarrrr
biz iyice ağırlaştık ağrılarımda var artık yatamaz oturamaz yürüyemez olduk artık ama buna şükür az kaldı allahımın izni ile dualarınızı izden eksik etmeyin canlarım
elimden geldiğince geçmişi okumaya çalıştım gözden kaçırdıklarım varsa kusuruma bakmayın emi
tedavideki arkadaşlarım allahım yardımcınız olsun bir an önce göbüşleriniz sonrada kucaklarınız doluverir
fadikcim aktım baktım ama ben ilk mesajımı bulamadım. sanırım giriş tarihinde başka yerler yazmıştım sonra bu topiğe geçmiştim hatta beni badem arkadaşıız bu topiğin adresini atıp burdan konuşalım demişti
slm kızlar. benim eşimdede varikosel vardı. 10 ocak 2008 de ameliyat oldu. 4 milyondan ilk üç ayda 12 milyona çıkmıştı 6 ay sonunda 8 milyon olmuştu ayrıca ileri hareketlilikde %10 du. dr aşılama dedi bizede. bu ay ilk kez aşılamam yapılacak. tabi bir tüelü yumurtalarım istenen boyuta gelmedi daha bakalım ne olacak.
:teytey::teytey:çok sevindim canım allahım emeklerinin karşılığını vermiş darısı benim ve bütün isteyen arkadaşlarımın başına.:Saruboceq:Kızlar dayanamayıp test yaptım sonunda ve 2-3 dk sonra çift çizgiyi gördüm. Kan testi sonucunu 1 saat sonra alıcam ne olur dua edin bana.
hoşgeldin en kısa zamanda hamileler listesine girmen dileğiyle.Hayırlı geceler arkadaşlar..
Benide eklermisiniz listeye...
Malesef sperm sayısı cok az morfolojiye bakıalmayacak kadar ama yükseltmek için ugraşıyoruz. Klomen- E vitamini - Keçiboynuuz Kürü - Bal-polen-harnup pekmezi-fındık-ceviz karışımı
Umarım 'Sorunları farklı, dilekleri aynı' olan bütün arkadaşlarımla birlikte aşarız infertilite sebeplerimizi... aşamıyorsak da yardımcı üreme teknikleriyle kucaklarız bebeklerimizi İnşALLAH....
çok geçmiş olsun canım allahım hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı nasip etsin.ıyı geceler arkadslar..
bengu
aa1
merhaba kızlar uğrayamıyorum
bende yoğunluk diz boyu bu aralar :bbo:
herkesi çok çok öpüyorum opuyorumnanaktan
gelişmelerden haberim yok
listeye baktım boncuk arkadaşı tebrik ederim
uyguladığın herşeyi öğrenmek isteriz
can-iso,rapunzelim çok çok geçmişler olsun
hayırlısıyla bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşllah:Saruboceq:
tülişim, canım benim aşılaman hayırlı olsun
hiç belli olmaz kısmet belki bu şekilde gelecek meleğin :CüvCüv:
ayy listemi varmış fadikcim bende eskilerdenim
benim dönemimdeki hemen hemen herkes hamisss
bekle bekle hala sıra bana gelmedi ama :sinifsinif:
inşallah birgün bizde anne olacagız inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
dualarım seninle arkadaşım.kızlar herkese merhabalar..
herkese günaydın herkes nasıllarrrr
biz iyice ağırlaştık ağrılarımda var artık yatamaz oturamaz yürüyemez olduk artık ama buna şükür az kaldı allahımın izni ile dualarınızı izden eksik etmeyin canlarım
elimden geldiğince geçmişi okumaya çalıştım gözden kaçırdıklarım varsa kusuruma bakmayın emi
tedavideki arkadaşlarım allahım yardımcınız olsun bir an önce göbüşleriniz sonrada kucaklarınız doluverir
fadikcim aktım baktım ama ben ilk mesajımı bulamadım. sanırım giriş tarihinde başka yerler yazmıştım sonra bu topiğe geçmiştim hatta beni badem arkadaşıız bu topiğin adresini atıp burdan konuşalım demişti