Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar,hayırlı sabahlar,

Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki, sonunda bende hamileyim. Kandada pozitifi gördük çok şükür. Darısı olmayanların başına.

tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin :Saruboceq:

rapunzel geçmiş olsun,sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim,tebrik mesajın içinde teşekkürler opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlaropuyorumnanaktan

Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki, sonunda bende hamileyim. Kandada pozitifi gördük çok şükür. Darısı olmayanların başına.

tebrik ederim canım sağlıkla kucağınada alırsın inşallah:lepi:
darısı tüm arkadaşlarımın başına:Saruboceq:

fadikçim çok sağol canım bugünde hiç iyi değilim gözüm çok fena şişti ve sürekli çapak yapıyo şu hafta sonu gelsede biran önce gitsem doktora

rapum canım çok merak etmiştim seni iyi olmanıza sevindim bebiş biraz acele etmiş galiba ama inşallah zamanında gelir bol bol yat canım kendini hiç yorma Allah yardımcın olsun

[B]rapunzel arkadaşım teşekkür ederim, doğumun inşallah zahmetsiz bi şekilde gerçekleşir.
yeterim kardeşin inşallah bu sefer meleğine kavuşur, senin nasıl gidiyor yumurtalar ne zaman toplanacak
kızlar bu arada benim transferden bu yana ağır bi kabızlığım var son günlarde kendimi çok rahatsız hissediyorum karnım şişti sertleşti pek çıkamıyorum tuvalete hallademedim ben kabızlığımı bebişlerime bişey olcak diye korkuyorum ama eşim doktora gitmeme izin vermiyor ilaç kullanmamalısın dedi[/B]

tatlım anlattığım gibi tuvalete gidemediğim için çok sıkıntılıyım:1no2::1no2:

sabahları kuru kayısı ye mümkün olduğuncada kayısı hoşafı iç kabızlığa en iyi gelen şey bende ne yazıkki yırtık oldu hiç şu ana kadar zorlanmamıştım ben tuvalete çıkarken ama şimdi mahfoluyorum resmen ağlıyorum okadar kötü yani

kızlar herkese merhabalar..
boncuk arkadasımız tebrıkler canım.allah sonunada ulastırsın ınsaallah..
rapu hosgeldın canım.bıraz daha sık dısını.ınsaallah pasa oglun saglıkla gelır annesı..
benımde bır haftam kaldı kızlar.kıstlerın durumuna gore ıgneyle ıclerı bosaltılacak.bakalım bu sefer baslayacakmıyım tedavıme.araya yaz tatılıde gırıyor ramazanda gelıyor.benım tedavı kısamı kalıyor ya.banada dua edın kızlar.bu aralar cok ıhtıyacım var..

canım allahın izniyle hepiniz iyi olacaksınız sağlıkla kucağına alacaksın kuzucuklarını. yatın dinlenin bol bol. bende şidiye doğurmuştur u kız dedim. hadi akalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az daha sabreder inşallah kuzucukların. allah yardıcınız olsun canım

bu gündü canım yaptırıp geldik hayılısı olsun
inşşş

demekki doğru aklımda kalmış canım.hayırlı olsun aşılamanız inşallah bu son olur canım yiğenine kavuşursun ve sonrada hemencik sende hamiş kalıverirsin. dualarım sizinle canım. inşallah bu haziran ayı size uğurlu elir canım benim

Kızlar dayanamayıp test yaptım sonunda ve 2-3 dk sonra çift çizgiyi gördüm. Kan testi sonucunu 1 saat sonra alıcam ne olur dua edin bana.

her ihtiale karşı test yap diyecektim zaten yapmışsın canım. tebrik ederim allahım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin canı. darısı isteyen ve çabalayan tüm arkadaşlarımızın başına inşallah

dünürüm benim merak etmiştim seni sağolsun tülin haerini getirmişti pc ozuk diye. demek enim damat aceleci çıktı.senin gelinde acele ediyodu bir ara ama durdu çok şükür zaten var bu haziran bebişlerinde bişi anlamadım hepsi aceleci çıktı. inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın canım 2 haftada bebişin için yata yata geçer canım allah yardımcın olsun

canım sabahları kuru kayısı yiyip üstüne ılık su içersen işe yarar gün içinde bol su veya sıvı gıda al kayısı kopostosu iç bunların iyi gelmesi lazım. aa gittiğinde doktoruna söyle canım sürekli kaız olmanda iyi değil.

benim doktorum 3. aydan sonra ağrılar yüzünden magnezyuma başlatmıştı allahtan oda ağırsakları çalıştırıyo hala kullanıyorum ve hiç sorun yaşamamıştım kabızlık yönünden ilerleyen haftalarda daha rahat edersin canım

etmezmiyiz canım rabbim yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarasın kistlerinden de bir an önce kurtulursun inşallahhhh

allah ayrdımcın olsun canım...herşey kistler kolayca halledilir inşallah...

canım benimopuyorumnanaktanilk geldiğim günün listesini alıntı yapmıştım....
sende çok eskisin ama o zamn henüz gelmemişsin daha....

üzülme canım elbet bizede sıra gelecekopuyorumnanaktan

herkese günaydın herkes nasıllarrrr

biz iyice ağırlaştık ağrılarımda var artık yatamaz oturamaz yürüyemez olduk artık ama buna şükür az kaldı allahımın izni ile dualarınızı izden eksik etmeyin canlarım
elimden geldiğince geçmişi okumaya çalıştım gözden kaçırdıklarım varsa kusuruma bakmayın emi

tedavideki arkadaşlarım allahım yardımcınız olsun bir an önce göbüşleriniz sonrada kucaklarınız doluverir

fadikcim aktım baktım ama ben ilk mesajımı bulamadım. sanırım giriş tarihinde başka yerler yazmıştım sonra bu topiğe geçmiştim hatta beni badem arkadaşıız bu topiğin adresini atıp burdan konuşalım demişti

yeterim bugün kontrolün varmış allah yardımcın olsun 1. kalite yumoşların olsun senin göbüşe bebiş olarak geri dönsün inşallah canım. güzel haberlerle gelirsin inşallahhhhopuyorumnanaktan

son günler zor olur canım...allah yardımcınız olsun...
kolay ve sağlıcakla kucaklarsın inşalah....
canım topiğe ilk geldiğin zamanı bilmiyorsan mesajı bulmak baya zor olur...

merhaba arkdaşlar benim beklenen adetim geldi fadikcim lsiteye eklersin 26 haziran
casper ,can iso,rapunzel hepinize allah yardım etsin bir avazda kurtarsın inşallah sağlıcakla alırsınız kucaklarınıza bebişlerinizi
pazartesi merkeze gittim neden olumsuz olduğuyla ilgili görüştük dr.muzla morfolojiden olabileceğini söyledi kısmet diyoruz artık uzun bi süre bebek konusunda bişey yapmak istemiyorum rabbim nezman nasip ettiyse ozaman olur inşallah bu hafta sonu sınavlarım var onlarla uğraşıyorum
yetercim kardeşini aşılması inşallah pozitif olur tabi seninde tedavin inşallah bebişlerinizi birlikte büyütürsünüz
sidelyacım sen nasılsın nasıl gidiyor
aa1 canım zordur kabızlık bende neyapsam zorlanmıştım bol su iç ve tabiki arkadaşların dediği gibi kayısı ye tazesini suyunu kurusunu hepsi faydalı inşallah geçer sıkıntın
kızlar bu yeni çıkan genelgeyle ilgili danıştaya gönderildi diye bi mail aldım ama bilginiz varmı nedir acaba son durum neyse çok konuştum hepinize mutlu bir gün diliyorum
boncuk arkadaşım inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini

ahanda buldum bu topikdeki ilk mesajım 26.10.2008

ilk mesajımıda kk da fostimon kullanan varmı topiğine yazmışım

ıyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim.
Kızlar benim son regl tarihim 23 Nisandı. Sizce ilk doktor kontrolüne ne zaman gitmeliyim keseyi görmek için, tecrübeli arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirm.

Kızlar dayanamayıp test yaptım sonunda ve 2-3 dk sonra çift çizgiyi gördüm. Kan testi sonucunu 1 saat sonra alıcam ne olur dua edin bana.
:teytey::teytey:çok sevindim canım allahım emeklerinin karşılığını vermiş darısı benim ve bütün isteyen arkadaşlarımın başına.:Saruboceq:
hoşgeldin en kısa zamanda hamileler listesine girmen dileğiyle.
çok geçmiş olsun canım allahım hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı nasip etsin.

dualarım seninle arkadaşım.

dualarım seninle canım...

kızlar bende 2008de girdim bu topiğe eskiyim yaniii ama ilk yazdığım yazımı bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…