Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kan testine göre kaç haftalık hamilesin?benim 5 haftalıkken kese görünmüştü.

selam fıstıklar..

rapunzelim ceylinim sağolun kızlar..
kısmetten ötesi yok..
yine uğraşalım bakalım sonu ne çıkacak..
size hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum tekrar..
dualarınızda bizleri unutmayın..

fatımacım inş sende başlarsın bir an önce..

elfida hoşgeldin canım..
test değerleri çok mu düşük..
5 milyonun altında sanırım morfoloji bakılmadığına göre..
hakkınızda hayırlısı olsun..

başka ne yazcaktım ki bilmiyorumkismile

kızlar mrh
aşk melegim canım rabbim hakkınızda ne hayırlısıysa onu versin tatlım.tulinim canım hep yazim diyorum unutuyorum yogunluktan şekercim rabbim inş bu tedavinde mucizeni gönderir...boncuk arkadaşımızıda tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin inş...dilem sen nasılsın canım hamilelik nasıl geçiyor rabbim inş en kısa zamanda bizlerede yaşatır aynı duygularıda bizde başkalarına yazarız inşşşşş yaaaa nasıldas ihtiyacım var böyle bir habere bir bilseniz kızlar burdaki dgercanlar gibi....papatyacım sen nasılsın :)))

CANIM SAĞOL İNŞŞ BENİM GİBİ BEKLEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN RABBİM :Saruboceq:
yeterim bugün kontrolün varmış allah yardımcın olsun 1. kalite yumoşların olsun senin göbüşe bebiş olarak geri dönsün inşallah canım. güzel haberlerle gelirsin inşallahhhhopuyorumnanaktan
SAĞOL ARKADAŞIM GİTTİM 2 GÜN DAHA İLAÇ KULANACAĞIM CMRTS TEKRAR KONTROL VAR DR PZRTS OPU YAPABİLİRİZ DEDİ

CANIM SAĞOL İNŞŞŞŞ
BENİMKİDE İYİ DİGİYOR SANIRIMbilmiyorumkismileYANİ YUMURTA SAYISI İYİ AMA BU SEFER BİRAZ YAVAŞ BÜYÜDÜLER DR 2 GÜN DAHA İLACA DEVAM ETMEM GERKTİĞNİ SÖLEDİ CMRTS GÖRÜŞELİM BÜYÜK BİR İHTİMALLE PZRTS OPUYAPARIZ DEDİ

slm kizlar, n asilsiniz?
yetercim insallah bu sefer yuzunuz guler canim, allah yardimciniz olsun......

sidelyam biz allaha sukur ama benim bi yerlerim hiç dogrulmuyo yine grip oldum hamileligimin basindan beri griple ugrasiyorum...

herkesi kocaman opuyorum

merhaba canım iyi işte bugün regly olmuşum biraz sancılı geçiyor hamile olsamda biraz olsun kurtulsam şu sancılardan sen nasılsın canım...şeniz

inş bir gün gidecek o sancılar vee 9 ay gelmeyecekler
iyimim canım kontolüm vardı oraya gittim yorgunum hemde çok

inşş ayşeciğim
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hoşgeldin canım yumoşlar iyidir inş. Pazartesi opu galiba 1. Kalitede yumoşlar toplarlar inşallah

sağol canım büyük ihtimalle pzrts olacak gibi
innşşşşşşş kaliteli olsun artık bu yomaşlar beni çok üzdüler yaaaaaa

sidelyam sağol canım inş..
sorumluluk arttı senin işlerde arttı maşallah..
keyfin yerindedir inş..

yeterim az kalmış canım..
herşey yolunda gitsinde bu kez yüzün gülsün inş..

sidelyam sağol canım inş..
sorumluluk arttı senin işlerde arttı maşallah..
keyfin yerindedir inş..

yeterim az kalmış canım..
herşey yolunda gitsinde bu kez yüzün gülsün inş..

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canımsenin tedavin asıl gidiyor neresindesini tedavinin

canim cok gecmis olsun,saglikla gelsin bebegin insallah...
massallah günleri doldurdun canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…