İyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim.
Kızlar benim son regl tarihim 23 Nisandı. Sizce ilk doktor kontrolüne ne zaman gitmeliyim keseyi görmek için, tecrübeli arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirm.
tatlım anlattığım gibi tuvalete gidemediğim için çok sıkıntılıyım:1no2::1no2:
CANIM SAĞOL İNŞŞ BENİM GİBİ BEKLEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN RABBİM :Saruboceq:merhaba arkdaşlar benim beklenen adetim geldi fadikcim lsiteye eklersin 26 haziran
casper ,can iso,rapunzel hepinize allah yardım etsin bir avazda kurtarsın inşallah sağlıcakla alırsınız kucaklarınıza bebişlerinizi
pazartesi merkeze gittim neden olumsuz olduğuyla ilgili görüştük dr.muzla morfolojiden olabileceğini söyledi kısmet diyoruz artık uzun bi süre bebek konusunda bişey yapmak istemiyorum rabbim nezman nasip ettiyse ozaman olur inşallah bu hafta sonu sınavlarım var onlarla uğraşıyorum
yetercim kardeşini aşılması inşallah pozitif olur tabi seninde tedavin inşallah bebişlerinizi birlikte büyütürsünüz
sidelyacım sen nasılsın nasıl gidiyor
aa1 canım zordur kabızlık bende neyapsam zorlanmıştım bol su iç ve tabiki arkadaşların dediği gibi kayısı ye tazesini suyunu kurusunu hepsi faydalı inşallah geçer sıkıntın
kızlar bu yeni çıkan genelgeyle ilgili danıştaya gönderildi diye bi mail aldım ama bilginiz varmı nedir acaba son durum neyse çok konuştum hepinize mutlu bir gün diliyorum
boncuk arkadaşım inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini
SAĞOL ARKADAŞIM GİTTİM 2 GÜN DAHA İLAÇ KULANACAĞIM CMRTS TEKRAR KONTROL VAR DR PZRTS OPU YAPABİLİRİZ DEDİyeterim bugün kontrolün varmış allah yardımcın olsun 1. kalite yumoşların olsun senin göbüşe bebiş olarak geri dönsün inşallah canım. güzel haberlerle gelirsin inşallahhhhopuyorumnanaktan
[B]rapunzel arkadaşım teşekkür ederim, doğumun inşallah zahmetsiz bi şekilde gerçekleşir.
yeterim kardeşin inşallah bu sefer meleğine kavuşur, senin nasıl gidiyor yumurtalar ne zaman toplanacak
kızlar bu arada benim transferden bu yana ağır bi kabızlığım var son günlarde kendimi çok rahatsız hissediyorum karnım şişti sertleşti pek çıkamıyorum tuvalete hallademedim ben kabızlığımı bebişlerime bişey olcak diye korkuyorum ama eşim doktora gitmeme izin vermiyor ilaç kullanmamalısın dedi[/B]
slm bacılar nasılsnız
neler yaptınız bu gÜn
allahıma binlerce kez şükürler olsun ki, sonunda bende hamileyim. Kandada pozitifi gördük çok şükür. Darısı olmayanların başına.
slm bacılar nasılsnız
neler yaptınız bu gÜn
merhaba canım iyi işte bugün regly olmuşum biraz sancılı geçiyor hamile olsamda biraz olsun kurtulsam şu sancılardan sen nasılsın canım...şeniz
slm kizlar, n asilsiniz?
Yetercim insallah bu sefer yuzunuz guler canim, allah yardimciniz olsun......
Sidelyam biz allaha sukur ama benim bi yerlerim hiç dogrulmuyo yine grip oldum hamileligimin basindan beri griple ugrasiyorum...
Herkesi kocaman opuyorum
hoşgeldin canım yumoşlar iyidir inş. Pazartesi opu galiba 1. Kalitede yumoşlar toplarlar inşallah
sidelyam sağol canım inş..
sorumluluk arttı senin işlerde arttı maşallah..
keyfin yerindedir inş..
yeterim az kalmış canım..
herşey yolunda gitsinde bu kez yüzün gülsün inş..
[ı]sidelyam sağol canım inş..[/ı]
[ı]sorumluluk arttı senin işlerde arttı maşallah..[/ı]
[ı]keyfin yerindedir inş..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]yeterim az kalmış canım..[/ı]
[ı]herşey yolunda gitsinde bu kez yüzün gülsün inş..[/ı]
ıyı geceler arkadslar..
uzun zamndır yokdum ama hep aklım burdaydı..
3 haftadır bılgısayarım yokdu
ekran panelı yandıgı ıcın ıstanbula servıse gıttı bende pc sız evde mahsur kaldım..senağlama
p.tesı gunu saolsun tulın aradı onla gorustum telefonda cok mutlu oldum.....
dogumuma cok az bır zamn kaldı..hersey yolundayken p.tesı gunu gece kanamyla hastaneye gıttım..oglum annesı gıbı sabırsız cıkacaktı benı cok korkuttu...
ıkı gun hastanede yattım eve yenı geldım.pcde cok sukur gelmıs ben hastaneyken
cok sukur kanamam ve sancım suan ıcın kesıldı.sureklı kontrol altındayım erken gelmemesıı ıcın
ıkı haftayıoda atlatırsam rısk kalmayacakmıs.yatak ıstırahatı verdı bol bol yatacakmısım ıkı haftay artık yatarak geceıreckmısım...
gecmıse donem cok zor olacak..
fadıgın son hazırladıgı lısteye baktım..
bengu
aa1
ve boncuk tebrık ederım saglıkla kucaklarınızı alın yavrularını8zı..
tedavıde olan arkadsları suan bılmıyorum.ınsallah mujdelı haberler verırıler burdan..
tulıncım canımm asılama sonunda ınsallah guzel haberler verırsın..
dualrım her zamn senınleopuyorumnanaktan