yetercım hosgeldın.ozledık vallahı..
fadık bende cok duygulandım.ne zaman bılmıyorum ama bende bayadır burdayım.bırsuru arkadasımız hamıle suan yada bebıklerı kucagında.bız buranın daımı uyesı olarak kalacagız heralde.umutsuz olmak ıstemıyorum ama..neyse yıne mevla ne dılerse o olur.hakkımızda hayırlısı olsun..
günaydın kızlar zaman nasıl geçiyor farkıdamısınız hafta ortasına geldik yine .fadiğim canım ben ilk mesajımı nasıl bulcam ya merak ettim şimdi ne yazdığımı...dilemcim rabbim inş bizlerede nasip edecek mucizelerini duamız dileğimiz hep bu yönde tatlım seninde bizler için dua ettiğini biliyoruz canım rabbim razı olsun inş senden ve diger canlardan inş bir gün bu duaların karşılıgını hayırlı bir şekilde alcaz inanıyorum ben tatlım.yetercim kardeşin dualarımızda canım inş bu sefer mucizesi hep onunla kalır inşşşşşşşşşşşşşşş
GÖNLÜ YÜREĞİ GÜZEL ARKADAŞLARIM EĞER ARNIZDA UNUTKLARIM VARSA KUSURA BAKMAYINallah yardımcısı olsun işallah bebişi bu defa tutunur annesine.
canım bizde seni seviyoruz:asigim:rabbim gönlüne göre versin canım:Saruboceq:
bende 10. ayda gelmişitm ama ayın başlarında...
demekki sen benden sonra gelmişsinopuyorumnanaktan
ilk de ben hoşgeldin etmişim:1hug:
sanad abaya olmuş canımopuyorumnanaktan
evet canım burdan kopmak çok zor...sigara gibi tiryakisi olmuşuzkaydirigubbakcemile3
öpüyorum canım kendine iyi bak...
senin ilk geldiğin zamanları hatırlıyorum canımopuyorumnanaktan
gece kuşuydun sen...
evet canım ne kadar kalsa kar...benim bu konuda çok bilgimyok ama bir dahaki gitmende karar verebilir bence...
inşallah canım...çok sağolopuyorumnanaktan
can iso da bebişlerde iyidir inşallah...
acaba doğum yaptımıki...
slm kızlar merak etmişsiniz, sizleri habersiz bıraktım kusura bakmayın canlarım
hasatenedeydim bi süredir, bebişlerin bisüre daha göbişte kalması için uğraşıyo doktorum
tam ciğerlerinin geliştiği dönemde olduğumuz için biraz daha kalmaları gerekiyo
sancılarım başlamıştı, biara çok sancılandım ilaç verdiler,
dr um devam ederse hemen sezeryana alıcam dedi ama sonra durdu çok şükür,
şimdi ara ara sancım oluyo ama çok değil
kızım doğum kanalına girmiş durumda, oğlumda doğum pozisyonunu almış
bundan sonra heran doğumu başlatabilirler dedi dr, bekliyoruz
ikiside 2 kiloyu geçti ama ne kadar kalırlarsa okadar iyi onlar için oyüzden hep yatıyorum
ilaç ve iğnelerle sancılarım durdu, ciğer geliştirici iğnelerimizide olduk erken doğuma karşın
haziranın 5 ine kadar kendiliğinden olmazsa 7 haziranda sezeryanla alacak artık
sürpriz yapmazlarsa günümüzü bekliyoruz
sizlerde iyisinizdir umarım hepinizi çok öpüyorum haber vermeye çalışırım yine
kendinize iyi bakın dualarımdasınız
benide dualarınızdan eksik etmeyin...
Selam kızlar hepinize. Benim kafam biraz karışık. Bu ay Saraçoğlu Hocamdan aslanpençesi çayı aldım (Eşimdede sperm sayısı azlığı olduğundan sperm arttırıcı çay kullanıyo). Adetimin 1. gününden başlayarak 21 gün içtim. Geçen ay 23 Nisanda adet oldum, bu ayda günüm geçti, test alıp yap diyeceksiniz ama, 2 yıldır hep negatifi gördüğüm için cesaret edemiyorum, elim testi almaya gitmiyor. Sizce adetimin gecikmesinin sebebi kullandığım bu çay olabilir mi?
Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
aymescim nasılsın şekerim
Selam kızlar hepinize. Benim kafam biraz karışık. Bu ay Saraçoğlu Hocamdan aslanpençesi çayı aldım (Eşimdede sperm sayısı azlığı olduğundan sperm arttırıcı çay kullanıyo). Adetimin 1. gününden başlayarak 21 gün içtim. Geçen ay 23 Nisanda adet oldum, bu ayda günüm geçti, test alıp yap diyeceksiniz ama, 2 yıldır hep negatifi gördüğüm için cesaret edemiyorum, elim testi almaya gitmiyor. Sizce adetimin gecikmesinin sebebi kullandığım bu çay olabilir mi?
Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
canıso hakkınızda hayırlısı olsun canım.bır nefeste yavrucaklarını al koynuna ınsaallah..
yetercım asılamada ne kadar sperm verıldıgını soyluyormu doktorlar..
selam kızlar..
herkes iyi maşallah..
Biz sona kalan dona kalır olduk kaydirigubbakcemile3
ama bu sonunda bir sonu vardır herhalde..
ben bulmuştum ilk mesajımı fadiğim 81. sayfada mı neydi..
tarihine falan bakmadım ama kaydirigubbakcemile3
di mi ama
bu sonunda bir sonu vardır.alkisalkisalkis
çok tuttum bu sözünü.:sm_cool:
bu arada sen her zaman kibarsın.
ilk mesajına has değil bu durum.
ben topiğe ilk takıldığım zamanlarda yazıyorum yazıyorum kimse cevap yazmıyordu.
Allahım diyordum.
ayrımcılık yapıyorlar. yabancıyı istemiyorlar aralarında.
ama azmettim.
sanırım 8. gündü öylesine bir mesajıma cevap geldi.
inanamadım.
birisi acımıştı bana nihayet.
sonra yaklaşık 8 ay hergün girdim.
sayfalarca geçmiş okudum.
arkadaşlar CAN arkadaşlar edindim.
CANİSO Allah yardımcın olsun
iyi herkes cucum siz nasılsınız..
Kızlar dayanamayıp test yaptım sonunda ve 2-3 dk sonra çift çizgiyi gördüm. Kan testi sonucunu 1 saat sonra alıcam ne olur dua edin bana.
İnşallah canım, benim eşimin ilk sperm değeri 2 milyondu, geçen yıl 1 tüp bebek tedavisi yaptırmıştım ve negatifti. Bitkisel çay ve beslenme programıyla Allah'ımın izniyle önce sayıyı 76 milyona yükselttik. Çok ama çok uğraştım, umarım hayırlısıyla sonuçlanır. şimdi sonucu almaya gidiyorum. Bakalım ne çıkacak?