Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki, sonunda bende hamileyim. Kandada pozitifi gördük çok şükür. Darısı olmayanların başına.
Allahım olmayan herkese nasip etsin daha yolun başındayım ama buna da binlerce kez şükürler olsun. İyi dileklerin için ayrıca çok ama çok teşekkür ederim. Şu anlık erkek infertilitesinden mezun oldum galiba.
çok sevindim canım:dance:çok şükür kanda da çıkmış:teytey::teytey:Kızlar dayanamayıp test yaptım sonunda ve 2-3 dk sonra çift çizgiyi gördüm. Kan testi sonucunu 1 saat sonra alıcam ne olur dua edin bana.
maşallah ne güzel artmış canım...İnşallah canım, benim eşimin ilk sperm değeri 2 milyondu, geçen yıl 1 tüp bebek tedavisi yaptırmıştım ve negatifti. Bitkisel çay ve beslenme programıyla Allah'ımın izniyle önce sayıyı 76 milyona yükselttik. Çok ama çok uğraştım, umarım hayırlısıyla sonuçlanır. şimdi sonucu almaya gidiyorum. Bakalım ne çıkacak?
evet canım yaaŞenizFADİKİM BAYAĞI ESKİMİŞ BİZ DEĞİLMİ CANIM :lepi::lepi:
inşallah canım...öpüyorum çokopuyorumnanaktanslm kızlar nasılsınız,
fadikçim geçmişteki listede kendimi görünce tuhaf oldum,eski günler geldi aklıma,inşallah sizlerde bir an önce hamiş listesinde olursunuz,dualarım sizinle,bizi bizden başka kim anlar ki ,bu zamana kadar çektiğimiz sıkıntıları yaşadığımız olumlu olumsuz herşeyimizi paylaştık o yüzden hepinizin yeri ayrı bende ve buraya girdiğimde en azından bir merhaba demek istiyorum,buraya yazdığımda diğer topiklere de yazıyorum ama çalıştığım için yazamıyorum malesef,buranın ortamı diğer topiklerde yok,belkide alıştığım için olsa gerek...
canım acele etme bırak test yapalı 3 ay olsun sonra kendi gider zaten....Benim eşim gitmiyo spermiyogram testini yenilemeye hastaneye... Napcam ben yaa
Daha 1 ay olmadı yaptıralı haziranda yaptırırız diyor...
bende mrk ediyorum klomene ve e vitaminine başladı 1 ay oldu,2 aydan fazladırda keçiboynuzu kürü içiyor. Artmıştır belki sayı, belki beslenmeden kaynaklıdır da 6 ayda istenen sayıya ulaşılabilirz belki di mi... Yada hiç olmazsa morfoloji ölçülecek kadar artsa bari
canım benimŞenizslm kızlar merak etmişsiniz, sizleri habersiz bıraktım kusura bakmayın canlarım
hasatenedeydim bi süredir, bebişlerin bisüre daha göbişte kalması için uğraşıyo doktorum
tam ciğerlerinin geliştiği dönemde olduğumuz için biraz daha kalmaları gerekiyo
sancılarım başlamıştı, biara çok sancılandım ilaç verdiler,
dr um devam ederse hemen sezeryana alıcam dedi ama sonra durdu çok şükür,
şimdi ara ara sancım oluyo ama çok değil
kızım doğum kanalına girmiş durumda, oğlumda doğum pozisyonunu almış
bundan sonra heran doğumu başlatabilirler dedi dr, bekliyoruz
ikiside 2 kiloyu geçti ama ne kadar kalırlarsa okadar iyi onlar için oyüzden hep yatıyorum
ilaç ve iğnelerle sancılarım durdu, ciğer geliştirici iğnelerimizide olduk erken doğuma karşın
haziranın 5 ine kadar kendiliğinden olmazsa 7 haziranda sezeryanla alacak artık
sürpriz yapmazlarsa günümüzü bekliyoruz
sizlerde iyisinizdir umarım hepinizi çok öpüyorum haber vermeye çalışırım yine
kendinize iyi bakın dualarımdasınız
benide dualarınızdan eksik etmeyin...
opuyorumnanaktanŞeniznostaljiler yapılmışş yaaa..duygulandımm ama ben şimdi
hoşgeldin semosssa.s.benide ekleyin lütfen benimd eeşimde sperm azlığı var hareket hiç yok 1 tane canlı bulundu yakında tp bebek denemesi yapıcaz tutarmı dersinizzz çok üzülüyorum allah hepimize hayırlısını versin
rabbim zihin açıklığı versin canım....çok daha iyiyim canım.. Hafta sonu sınavlarım var biraz sorulardan kafam şişti siteye bakıyım dedimm..ALLAH nasip ederse sınavlardan sonra memlekete gideceğiz..
bende şimdi baktım da 29.11.2008 de giriş yapmışım..ama üye olana kadar 1 hafta uğraşmıştım..hiç bi niki kabul etmemişti site
tamam canım bir ara güncellerim....ben muhtemel adet tarihimi yazmadığımı farkettim..yeni tarihim 18 haziran..
ay kıslar sanırım tedaviden olsa gerek aşırı kanamam oldu ..çok halsizleştim bu aralar çok bu kan kaybettim neee
o zaman sen benden birgün sonra gelmişsin canımopuyorumnanaktanfadikcim süpersin ya nostalji çok hoşuma gitti.
bende 09.10.2008 de girmişim bende bakayım bir ilk mesajıma merak ettim şimdi
ben senden 42 gün sonra gelmişim canımopuyorumnanaktan25,08,2008 kaydirigubbakcemile3 ne de kibar yazmışım sempatiksalakcinni
geçmiş olsun aymesim...günaydın arkadaşlar herkes iyidir inşallah ben bugün pek iyi değilim başım dünden beri çok ağrıyo ben gözlük takıyorum uzun zamandır göz doktoruna gitmedim gözlük numaram büyüdü sanırım onunda etkisi var herhalde 2 gündür baya zorladı beni hafta sonu gidicem bakalım doktora inşallah ozamana kadar geçer
canım demek listeye sonradan girdin yada ilk başlarda mesaj yazmadın...kıss fadikkkkk ben 2008/8 ayında girmişim ilk ama ben yokum listede nedenküne yazmadımmı acaba o zaman kadar hep okudum sizi herhaldee :)))))))
canım sende burda nostarji olusun elbetopuyorumnanaktanGünaydınnnn herkesleree olumunekankayizsmile
Nostaljileri okumak beni de cok duygulandırdı her ne kadar ben olmasamda o satırlarda...
Arkadaşlık, acıyı tatlıyı paylaşım güzel şeyler... Bİde böyle bi ortamda 2 yıl kalıcı olabilmek... Tebrik ediyorum sizi ESKİ AMA ESKİMEYEN DOSTLAR... :lepi:
Listeyi güncel tutmak da ayrı bi emek ve sabır.. Elinize emeğinize gönlünüze sağlık kıslarrrr...a.s.
sağol belginimopuyorumnanaktan iyiyim şükür....FADĞİM nasılsın.opuyorumnanaktan
evet canım sende çok eskisin ben geldiğimde vardın çünküopuyorumnanaktanyetercım hosgeldın.ozledık vallahı..
fadık bende cok duygulandım.ne zaman bılmıyorum ama bende bayadır burdayım.bırsuru arkadasımız hamıle suan yada bebıklerı kucagında.bız buranın daımı uyesı olarak kalacagız heralde.umutsuz olmak ıstemıyorum ama..neyse yıne mevla ne dılerse o olur.hakkımızda hayırlısı olsun..
canım ne zamn geldiğini hatırlıyorsan o zamnın mesajlarını karıştıracaksın...günaydın kızlar zaman nasıl geçiyor farkıdamısınız hafta ortasına geldik yine .fadiğim canım ben ilk mesajımı nasıl bulcam ya merak ettim şimdi ne yazdığımı...dilemcim rabbim inş bizlerede nasip edecek mucizelerini duamız dileğimiz hep bu yönde tatlım seninde bizler için dua ettiğini biliyoruz canım rabbim razı olsun inş senden ve diger canlardan inş bir gün bu duaların karşılıgını hayırlı bir şekilde alcaz inanıyorum ben tatlım.yetercim kardeşin dualarımızda canım inş bu sefer mucizesi hep onunla kalır inşşşşşşşşşşşşşşş
Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki, sonunda bende hamileyim. Kandada pozitifi gördük çok şükür. Darısı olmayanların başına.
ıyı geceler arkadslar..
uzun zamndır yokdum ama hep aklım burdaydı..
3 haftadır bılgısayarım yokdu
ekran panelı yandıgı ıcın ıstanbula servıse gıttı bende pc sız evde mahsur kaldım..senağlama
p.tesı gunu saolsun tulın aradı onla gorustum telefonda cok mutlu oldum.....
dogumuma cok az bır zamn kaldı..hersey yolundayken p.tesı gunu gece kanamyla hastaneye gıttım..oglum annesı gıbı sabırsız cıkacaktı benı cok korkuttu...
ıkı gun hastanede yattım eve yenı geldım.pcde cok sukur gelmıs ben hastaneyken
cok sukur kanamam ve sancım suan ıcın kesıldı.sureklı kontrol altındayım erken gelmemesıı ıcın
ıkı haftayıoda atlatırsam rısk kalmayacakmıs.yatak ıstırahatı verdı bol bol yatacakmısım ıkı haftay artık yatarak geceıreckmısım...
gecmıse donem cok zor olacak..
fadıgın son hazırladıgı lısteye baktım..
bengu
aa1
ve boncuk tebrık ederım saglıkla kucaklarınızı alın yavrularını8zı..
tedavıde olan arkadsları suan bılmıyorum.ınsallah mujdelı haberler verırıler burdan..
tulıncım canımm asılama sonunda ınsallah guzel haberler verırsın..
dualrım her zamn senınleopuyorumnanaktan
hoşgeldin elfidaa.s.Hayırlı geceler arkadaşlar..
Benide eklermisiniz listeye...
Malesef sperm sayısı cok az morfolojiye bakıalmayacak kadar ama yükseltmek için ugraşıyoruz. Klomen- E vitamini - Keçiboynuuz Kürü - Bal-polen-harnup pekmezi-fındık-ceviz karışımı
Umarım 'Sorunları farklı, dilekleri aynı' olan bütün arkadaşlarımla birlikte aşarız infertilite sebeplerimizi... aşamıyorsak da yardımcı üreme teknikleriyle kucaklarız bebeklerimizi ınşALLAH....
hakkınızda hayırlısı olsun canımopuyorumnanaktanfadikcim artık hiç bi kür kullanmıyoruz canım oluruna bıraktık bi müddet böyle olsun istiyoruz.1-2 ay sonra aşılama işlemlerine geçeriz sanırım yada direk tüp bebek olayına dr. direk tüp bebek demişti
hoşgeldin rapumopuyorumnanaktanıyı geceler arkadslar..
uzun zamndır yokdum ama hep aklım burdaydı..
3 haftadır bılgısayarım yokdu
ekran panelı yandıgı ıcın ıstanbula servıse gıttı bende pc sız evde mahsur kaldım..senağlama
p.tesı gunu saolsun tulın aradı onla gorustum telefonda cok mutlu oldum.....
dogumuma cok az bır zamn kaldı..hersey yolundayken p.tesı gunu gece kanamyla hastaneye gıttım..oglum annesı gıbı sabırsız cıkacaktı benı cok korkuttu...
ıkı gun hastanede yattım eve yenı geldım.pcde cok sukur gelmıs ben hastaneyken
cok sukur kanamam ve sancım suan ıcın kesıldı.sureklı kontrol altındayım erken gelmemesıı ıcın
ıkı haftayıoda atlatırsam rısk kalmayacakmıs.yatak ıstırahatı verdı bol bol yatacakmısım ıkı haftay artık yatarak geceıreckmısım...
gecmıse donem cok zor olacak..
fadıgın son hazırladıgı lısteye baktım..
bengu
aa1
ve boncuk tebrık ederım saglıkla kucaklarınızı alın yavrularını8zı..
tedavıde olan arkadsları suan bılmıyorum.ınsallah mujdelı haberler verırıler burdan..
tulıncım canımm asılama sonunda ınsallah guzel haberler verırsın..
dualrım her zamn senınleopuyorumnanaktan
hoşgeldin elfidaa.s.
tamma senide eklerim...
kısa zamnda hamiş listesine girersin inşallah...
hakkınızda hayırlısı olsun canımopuyorumnanaktan
merhaba kızlar uğrayamıyorum
bende yoğunluk diz boyu bu aralar :bbo:
herkesi çok çok öpüyorum opuyorumnanaktan
gelişmelerden haberim yok
listeye baktım boncuk arkadaşı tebrik ederim
uyguladığın herşeyi öğrenmek isteriz
can-iso,rapunzelim çok çok geçmişler olsun
hayırlısıyla bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşllah:Saruboceq:
tülişim, canım benim aşılaman hayırlı olsun
hiç belli olmaz kısmet belki bu şekilde gelecek meleğin :CüvCüv:
ayy listemi varmış fadikcim bende eskilerdenim