Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
boncuk tebrikler canım..
bu kez korktuğun olmadı sanırım inş..
kan sonucunu da bekliyoruz..

Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki, sonunda bende hamileyim. Kandada pozitifi gördük çok şükür. Darısı olmayanların başına.

Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki, sonunda bende hamileyim. Kandada pozitifi gördük çok şükür. Darısı olmayanların başına.

süper bi haber bu canimmm :lepi: :nazar:
tebrik ederimmmm :teytey: :teytey: :teytey:
saglikla gelsin bebegin insallah,sorunsuz bir hamilelik gecir insallah... :Saruboceq:
ayagini sürü lütfennn herkes hamile kalsinnnn :lepi:

Allahım olmayan herkese nasip etsin daha yolun başındayım ama buna da binlerce kez şükürler olsun. ıyi dileklerin için ayrıca çok ama çok teşekkür ederim. Şu anlık erkek infertilitesinden mezun oldum galiba.

Allahım olmayan herkese nasip etsin daha yolun başındayım ama buna da binlerce kez şükürler olsun. İyi dileklerin için ayrıca çok ama çok teşekkür ederim. Şu anlık erkek infertilitesinden mezun oldum galiba.

cok sükür canimm :Saruboceq:
Allahim herkese nasip etsin..:Saruboceq:
insallah devamindada cok güzel haberler aliriz senden..ama lütfen kendine cok dikkat et.. olumunekankayizsmile
sende terfi ettin Allahin izniyle,simdi sira diger güzel kalpli tüm arkadaslarimizaa :sm_cool:

Kızlar dayanamayıp test yaptım sonunda ve 2-3 dk sonra çift çizgiyi gördüm. Kan testi sonucunu 1 saat sonra alıcam ne olur dua edin bana.
çok sevindim canım:dance:çok şükür kanda da çıkmış:teytey::teytey:
rabbimn sağlıcakla kucaklamanıda nasip etsin....

İnşallah canım, benim eşimin ilk sperm değeri 2 milyondu, geçen yıl 1 tüp bebek tedavisi yaptırmıştım ve negatifti. Bitkisel çay ve beslenme programıyla Allah'ımın izniyle önce sayıyı 76 milyona yükselttik. Çok ama çok uğraştım, umarım hayırlısıyla sonuçlanır. şimdi sonucu almaya gidiyorum. Bakalım ne çıkacak?
maşallah ne güzel artmış canım...
bu artış eşinin içtiği çaylamı oldu veya başka neler kullandınız...

FADİKİM BAYAĞI ESKİMİŞ BİZ DEĞİLMİ CANIM :lepi::lepi:
evet canım yaaŞeniz

slm kızlar nasılsınız,
fadikçim geçmişteki listede kendimi görünce tuhaf oldum,eski günler geldi aklıma,inşallah sizlerde bir an önce hamiş listesinde olursunuz,dualarım sizinle,bizi bizden başka kim anlar ki ,bu zamana kadar çektiğimiz sıkıntıları yaşadığımız olumlu olumsuz herşeyimizi paylaştık o yüzden hepinizin yeri ayrı bende ve buraya girdiğimde en azından bir merhaba demek istiyorum,buraya yazdığımda diğer topiklere de yazıyorum ama çalıştığım için yazamıyorum malesef,buranın ortamı diğer topiklerde yok,belkide alıştığım için olsa gerek...
inşallah canım...öpüyorum çokopuyorumnanaktan

Benim eşim gitmiyo spermiyogram testini yenilemeye hastaneye... :KK43: Napcam ben yaa
Daha 1 ay olmadı yaptıralı haziranda yaptırırız diyor...
bende mrk ediyorum klomene ve e vitaminine başladı 1 ay oldu,2 aydan fazladırda keçiboynuzu kürü içiyor. Artmıştır belki sayı, belki beslenmeden kaynaklıdır da 6 ayda istenen sayıya ulaşılabilirz belki di mi... Yada hiç olmazsa morfoloji ölçülecek kadar artsa bari
canım acele etme bırak test yapalı 3 ay olsun sonra kendi gider zaten....
slm kızlar merak etmişsiniz, sizleri habersiz bıraktım kusura bakmayın canlarım
hasatenedeydim bi süredir, bebişlerin bisüre daha göbişte kalması için uğraşıyo doktorum
tam ciğerlerinin geliştiği dönemde olduğumuz için biraz daha kalmaları gerekiyo
sancılarım başlamıştı, biara çok sancılandım ilaç verdiler,
dr um devam ederse hemen sezeryana alıcam dedi ama sonra durdu çok şükür,
şimdi ara ara sancım oluyo ama çok değil
kızım doğum kanalına girmiş durumda, oğlumda doğum pozisyonunu almış
bundan sonra heran doğumu başlatabilirler dedi dr, bekliyoruz
ikiside 2 kiloyu geçti ama ne kadar kalırlarsa okadar iyi onlar için oyüzden hep yatıyorum
ilaç ve iğnelerle sancılarım durdu, ciğer geliştirici iğnelerimizide olduk erken doğuma karşın
haziranın 5 ine kadar kendiliğinden olmazsa 7 haziranda sezeryanla alacak artık
sürpriz yapmazlarsa günümüzü bekliyoruz
sizlerde iyisinizdir umarım hepinizi çok öpüyorum haber vermeye çalışırım yine
kendinize iyi bakın dualarımdasınız
benide dualarınızdan eksik etmeyin...
canım benimŞeniz
allah yardımcınız olsun sağlıcakla bebişlerini kucaklarsın inşallah...

nostaljiler yapılmışş yaaa..duygulandımm ama ben şimdi
opuyorumnanaktanŞeniz

benide ekleyin lütfen benimd eeşimde sperm azlığı var hareket hiç yok 1 tane canlı bulundu yakında tp bebek denemesi yapıcaz tutarmı dersinizzz çok üzülüyorum allah hepimize hayırlısını versin:KK43:
hoşgeldin semosssa.s.
allah yardımcınız olsun...
eğer vakti zamanı gelmişse tutar tabi....
gelmemişsede ne kadar çırpınsak boşa....

çok daha iyiyim canım.. Hafta sonu sınavlarım var biraz sorulardan kafam şişti siteye bakıyım dedimm..ALLAH nasip ederse sınavlardan sonra memlekete gideceğiz..

bende şimdi baktım da 29.11.2008 de giriş yapmışım..ama üye olana kadar 1 hafta uğraşmıştım..hiç bi niki kabul etmemişti site
rabbim zihin açıklığı versin canım....
topiğe geleli sanada baya olmuşopuyorumnanaktan
ben de isim bulmakta çok zorlanmıştım o yüzden ilk geldiğimde ismim çok uzundukaydirigubbakcemile3(__f__a__d__i__k__)

ben muhtemel adet tarihimi yazmadığımı farkettim..yeni tarihim 18 haziran..
ay kıslar sanırım tedaviden olsa gerek aşırı kanamam oldu ..çok halsizleştim bu aralar çok bu kan kaybettim neee
tamam canım bir ara güncellerim....
tedaviden olabilir canım...geçmiş olsun...

fadikcim süpersin ya nostalji çok hoşuma gitti.

bende 09.10.2008 de girmişim bende bakayım bir ilk mesajıma merak ettim şimdi
o zaman sen benden birgün sonra gelmişsin canımopuyorumnanaktan

25,08,2008 kaydirigubbakcemile3 ne de kibar yazmışım sempatiksalakcinni
ben senden 42 gün sonra gelmişim canımopuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar herkes iyidir inşallah ben bugün pek iyi değilim başım dünden beri çok ağrıyo ben gözlük takıyorum uzun zamandır göz doktoruna gitmedim gözlük numaram büyüdü sanırım onunda etkisi var herhalde 2 gündür baya zorladı beni hafta sonu gidicem bakalım doktora inşallah ozamana kadar geçer
geçmiş olsun aymesim...
tabi dr git bi....

kıss fadikkkkk ben 2008/8 ayında girmişim ilk ama ben yokum listede nedenküne yazmadımmı acaba o zaman kadar hep okudum sizi herhaldee :)))))))
canım demek listeye sonradan girdin yada ilk başlarda mesaj yazmadın...

Günaydınnnn herkesleree olumunekankayizsmile
Nostaljileri okumak beni de cok duygulandırdı her ne kadar ben olmasamda o satırlarda...
Arkadaşlık, acıyı tatlıyı paylaşım güzel şeyler... Bİde böyle bi ortamda 2 yıl kalıcı olabilmek... Tebrik ediyorum sizi ESKİ AMA ESKİMEYEN DOSTLAR... :lepi:
Listeyi güncel tutmak da ayrı bi emek ve sabır.. Elinize emeğinize gönlünüze sağlık kıslarrrr...a.s.
canım sende burda nostarji olusun elbetopuyorumnanaktan
ama inşallah hamilelerden olursunopuyorumnanaktan

FADĞİM nasılsın.opuyorumnanaktan
sağol belginimopuyorumnanaktan iyiyim şükür....

yetercım hosgeldın.ozledık vallahı..
fadık bende cok duygulandım.ne zaman bılmıyorum ama bende bayadır burdayım.bırsuru arkadasımız hamıle suan yada bebıklerı kucagında.bız buranın daımı uyesı olarak kalacagız heralde.umutsuz olmak ıstemıyorum ama..neyse yıne mevla ne dılerse o olur.hakkımızda hayırlısı olsun..
evet canım sende çok eskisin ben geldiğimde vardın çünküopuyorumnanaktan

günaydın kızlar zaman nasıl geçiyor farkıdamısınız hafta ortasına geldik yine .fadiğim canım ben ilk mesajımı nasıl bulcam ya merak ettim şimdi ne yazdığımı...dilemcim rabbim inş bizlerede nasip edecek mucizelerini duamız dileğimiz hep bu yönde tatlım seninde bizler için dua ettiğini biliyoruz canım rabbim razı olsun inş senden ve diger canlardan inş bir gün bu duaların karşılıgını hayırlı bir şekilde alcaz inanıyorum ben tatlım.yetercim kardeşin dualarımızda canım inş bu sefer mucizesi hep onunla kalır inşşşşşşşşşşşşşşş
canım ne zamn geldiğini hatırlıyorsan o zamnın mesajlarını karıştıracaksın...

Nevrosky arkadaşımızın en son 28-08-2009 tarihindeki listeye burdan göz atabilirsiniz…
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-7715.html

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

turkbayragiLıSTEMıZZZZ(Erkek ınfertilitesi)turkbayragi

nerminn.---30 nisan---???---klomen l arginine ,evicap,bitkisel kürler,keçiboynuzu kürü,keçiboynuzu pekmezi
eftalya_35 ---12 mayıs---hareket varikosel(1eylül ameliyat tarih ---Doğal yoldan---keçiboynuzu kürü, evicap kullanıyor
hpt_honey---19 mayıs---sayı,varikosel(ameliyat oldu)---doğal yoldan---(3 aşılama 2 tüp bebek başarısız)
fatıma zehra---20 mayıs---morfoloji---doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz(fatımada da çikolata kisti var)
ARKAMAHALLE---26 mayıs---sayı---tüp bebek tedavisi yarım kaldı
mız mız---28 mayıs---canlı hücre yok---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşük)---keçib. kürü ve pekmezi,incir kürü,çinko hapı
Fadik---29 mayıs---Sayı va Hareket---Varikosel(15 Temmuz 2008 de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçib. Kürü,E vitamini
melony---30 mayıs---Morfoloji---doğal yoldan (Doğal yoldan bir düşük,1. tüp bebek tedavisi olumsuz)---E vitamini,keçib.kürü,selenyum,çinko,üzüm çekirdeği ekstersi
gGULSU---1 haziran---sayı---doğal yoldan---keçiboynuzu kürü
HARZEM---2 haziran---Azosperm---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
yeteeeeer---12 haziranSayı ve Hareket---tüp bebek tedavisinde--- (3 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçib.Kür.,Aktardan karışım
tuliny---15 haziran---Sayı,hareket,morfoloji (Nisan-2008 de varikosel ameliyatı oldu)---aşılama tedavisinde---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental(artık ilaç kullanmıyor)
UykucuSirine---18 haziran---Hareket ve Morfoloji---doğal yoldan---(2 Aşılama,2 tüp bebek başarısız,1 Tüp Bebek karnında öldü)
minos---20 haziran---Sayı---doğal yoldan(3. Aşılama başarısız)---???
sidelya01---23 haziran---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi
aşk_meleği---26 haziran---Hareket ve Morfoloji(1 sene önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
Belgin---27 haziran---azosperm---doğal yoldan---(1 tese başarısız)---keçiboynuzu kürü,proxsed plus

almira85---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---keçiboynuzu-havuç kürü-çinko bulunan sebzeler-klomen-antibiyotik (azitro 3 tane)
arzu0000--- ???--- morfoloji--- doğal yoldan--- keçiboynuzu kürü---
ASOS--???---sayı,hareket ve morfoloji---doğal yoldan---keçiboynuzu kürü,pycnogenol(solgar),zencefil-havlıcan-zerdeçal-darülfülfül-tarçın-karanfil karışımı çayı,ace plus,selenyum ,koç yumurtası,çinko
aysen_34---???---hareket---doğal yoldan---keçi b. kürü,pekmezi,havuç suyu,arı sütü
becun---???---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
begum---???---sayı ve morfoloji---doğal yoldan---???
beyzanur55---???---hareket (eşi 2007 de varikasel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(1. aşılama başarısız)---evicap , keçi boynuzu
butterfly 's'---???---Azosperm---doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,3 tüp bebek başarısız)---???
cankiz84---???---???---tüp bebek tedavisinde---???
candycruuz---???---???---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)---keçi boynuzu kürü,klomen
Ceylin_naz---???---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
dilserserin---???----hareket---doğal yoldan---(3 başarısız aşılama)
ecemnurr---???---sayı ve hareket,---doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü, E vitamini, çakşır otu, arı poleni, bal
ecrin87---???---varikosel---doğal yoldan
_eLfiDa_---???---sayı çok az---doğal yoldan---Klomen- E vitamini - Keçiboynuuz Kürü - Bal-polen-harnup pekmezi-fındık-ceviz karışımı
enepInAr---???---sayı---doğal yoldan---???
Enikazya---???---???---özel bir karışım,çakşır ve darıfülfül bitkiside karısımı
eRYaSu---???---azo sperm ve klinefelter sendromu---doğal yoldan---entol,trental, proxeed plus,k.boynuzu kürü arı sütü bal polen karışımı
eskisehirli2626---???---hareket ve sayı---doğal yoldan---(3 aşılama başarısız)--- kecıboynuzu kuru arısutu bal polen
esra1989---???---???---(1. aşılama başarısız)---keçiboynuzu k.
ftsedp---???---(bir aşılama başarısız)
gulce8484---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1.aşılama başarısız)
Gokkbb--- ???---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini,çakşır otu çayı,siyah kuru üzüm
gulem---???---Hareket ve morfoloji---proxeed plus,keçiboynuzu tozu,ısırgan tohumu,bal,polen,arı sütü
kelebek_1974---???---hareket ve morfoloji (kasım 2009 da eşi ameliyat olmuş)---???
kristina---???---hareket,varikosel---(2 aşılama başarısız)
lalin80---???---sayı,hareket,morfoloji---tüp bebek tedavisinde---
leylmelek---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspinsız)---???
mavimenekse---???---azo spermi---doğal yoldan---(???)---endol, trental,proxeed plus
maviumutolsun---???---Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız,doğal yoldan 1 düşük)
mavioje---???---varikosel,eşi 2008 aralıkta ameliyat oldu---doğal yoldan---(3 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız)---keçiboynuzu arı poleni,fındık,fıstık
Mrs.Gizmo???---Morfoloji---(1 aşılama başarısız,1 tüp bebek denemesi dış gebelik)---Vitamin Takviyesi
nazz81---???---sayı ve morfoloji--- keçiboynuzu kürü pekmezi ve tribulus adında karışım
nimes---???---sayı v emorfoloji(7 ekim 2009 da eşi ameliyat oldu)---doğal yoldan---
parlak87---???---sayı,varikosel---normal yoldan---???
samsak---???---azo sperm---doğal yoldan---(1. tüp bebek denemsi yarım kaldı, tese ameliyatında sperm bulunamadı)
serenalar---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
semossss---???---sayı az ve hareket hiç yok---doğal yoldan---???
sevvalzeynep---???---azosperm---doğal yoldan---(3 tüp bebek denemesi başarısız)keçib.kürü,arı sütü
umudunukaybetme---???---azosperm---(döllenme olmadığı için 1. tüp bebek tedavisi yarım kaldı)---???
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1. aşılama başarısız)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal(şuan sadece bitkisel bir kür kullanıyor)
zehra.tugba---???---???---???---???
zencefill---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 Tüp Bebek Denemesi,döllenme olmadığı için yarıda kaldı)---Klomen,evicap,pentox(artık ilaç kullanmıyolar)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız
przyjacieletc0.gif

duygu2008---30-Ekim-2009---arkadaşımız doğal yoldan hamile:teytey:
PinkRose---???
saboli---???

Son düzenleme:
ÖNEMLı OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (26-05-2010 çarşamba

:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LıSTE (Erkek ınfertilitesi) ::hooray:

65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)
66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)
67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)
68.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)
69.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)
70.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???
71.hamişşimiz---rapunzell_82 -26-10-2009--Hareket ve Morf.-- Doğal y.--(3 aşılama başarısız,Doğal y. hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)
72.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---
73.hamişşimiz---liyadora---15-11-2009--Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle--(1.Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2.Tüp Bebek başarısız)
74.hamişşimiz---canzi3445---24-Aralık-2009---Doğal yoldan---sayı hareket ve morfoloji---(doğal yoldan 1 erken doğum)
75.hamişşimiz---surayn ---08-Aralık-2009---tüp bebek tedavisiyle(dondurulmuş)---azo sperm---(1. tüp bebek karnında öldü)
76. hamişşimiz---laluz24z---19-Aralık-2009---doğal yoldan(ilaçsız yumurta takibiyle)---Morfoloji---(Doğal yoldan bir düşük)
77. hamişşimiz---cornelia35---05-Ocak-2009---tüp bebek tedavisi---Morfoloji
78. hamişşimiz---meryem42---04-şubat-2010---tüp bebek tedavisi---sayı---(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarısız)
79. hamişşimiz---bafo---25-şubat-2010---tüp bebek tedavisi---morfoloji ve hareket
80. hamişşimiz---Balsurat---2-mart-2010---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
81. hamişşimiz---yabangülüm---12-mart-2010---morfoloji---doğal yoldan---(bir aşılama başarısız)
82. hamişşimiz---ozlem82do---16-mart-2010---Hareket---Tüp bebek tedavisi---(2. Aşılama, 1. tüp bebek başarısız)
83.hamişşimiz---aymes---20-mart-2010---sayı ve hareket---tüp bebek tedavisiyle---(1. tüp bebek başarısız
84.hamişşimiz---nergis55---21 mart-2010---morfoloji---tüp bebek tedavisiyle---(3 başarısız aşılama)
85. hamişşimiz---zelal81---23-mart-2010---hareket ve morfoloji---doğal yoldan---2 aşılama başarısız(bu tarihte 16+4 hamile)
86. hamişimiz---vesta---31-mart-2010---sayı ve hareket---tüp bebek(bu tarihte 8 haftalık)
87.hamişşimiz---cerenduru---8-nisan-2010---hareket ve morfoloji---tüp bebek tedavisi
88.hamişimiz---dilem---15-nisan-2010---Morf.,varikosel (dilem de PKO var)---doğal y.--(4 Aşılama ve 7 Tüp Bebek başarısız, tüp bebeğin 2'si düşük)
89.hamişşimiz---papatyaa10---21-nisan-2010---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1Tüp Bebek başarısız)
90.hamişşimiz---bengusu---8 mayıs-2010---varikosel(eşi ameliyat olmuştu)---doğal yoldan---(doğal yoldan 1 düşük)
91. hamişşimiz---aa1---17-mayıs-2010---hareket ve morfoloji---tüp bebek tedavisi---(2 başarısız tüp bebek)
92.nimes---17-mayıs-2010---sayı v e morfoloji(7 ekim 2009 da eşi ameliyat oldu)---doğal yoldan
93.boncukboncuk---26-mayıs-2010---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1 başarısız tüp bebek)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cerenduru arkadaşımız tüp bebek tedavisinde pozitif sonuç aldı:teytey:
dilem (ayse57)- arkadaşımızdan da mucize haberi aldık:teytey: arkadaşımızız 4 aşılama 7 tüp bebek denemesi vardı ama doğal yoldan hamile kaldı:teytey: sadece bazı şeyler karışmış su buharına oturmuş...
papatyaa10 arkadaşımızın bebişide 6 yıl sonra süpriz yapıp doğal yoldan geldi:teytey:
bengusu arkadaşımız hamile:teytey:bebişi doğal yoldan geldi:teytey:
aa1 arkadaşımız 3. tüp bebek tedavisinde hayellerine kavuştu:teytey:
nimes arkadaşımız morfolojinin sıfir olmasına rağmen varikosel ameliyatından 7 ay sonra doğal yoldan hamile kaldı:teytey:
boncukboncuk arkadaşımız doğal yoldan hamile kaldı:teytey:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:

yeteeeeeer---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq: (uzun protokol)
tuliny---aşılama tedavisinde:Saruboceq:

[/COLOR]

________________________________________________________________________________________________
TOPıĞıMıZE YENı GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSıNE HOŞGELDıNıZ DıYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LıSTEMıZE GıRMEK ıSTEYENLER VARSA BıLGıLERıNı
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERıP
BENDE LıSTEYE GıRMEK ıSTıYORUM DıYE BELıRTMELERıNı ıSTıYORUM...

Son düzenleme:
boncuk kardeşim çok sevindik hep beraber neler yaptığını paylaşırsan seviniriz bizde erkek infertiliyiz.çayı kaça aldın ne kadar kullandın seninkini okudum ama eşininkini bilemiyorum.paylaşımlşarını bekliyoruz.

fadikcim artık hiç bi kür kullanmıyoruz canım oluruna bıraktık bi müddet böyle olsun istiyoruz.1-2 ay sonra aşılama işlemlerine geçeriz sanırım yada direk tüp bebek olayına dr. direk tüp bebek demişti:KK43:

Hayırlı geceler arkadaşlar..
Benide eklermisiniz listeye...
Malesef sperm sayısı cok az morfolojiye bakıalmayacak kadar ama yükseltmek için ugraşıyoruz. Klomen- E vitamini - Keçiboynuuz Kürü - Bal-polen-harnup pekmezi-fındık-ceviz karışımı
Umarım 'Sorunları farklı, dilekleri aynı' olan bütün arkadaşlarımla birlikte aşarız infertilite sebeplerimizi... aşamıyorsak da yardımcı üreme teknikleriyle kucaklarız bebeklerimizi İnşALLAH....

ıyı geceler arkadslar..
uzun zamndır yokdum ama hep aklım burdaydı..
3 haftadır bılgısayarım yokdu
ekran panelı yandıgı ıcın ıstanbula servıse gıttı bende pc sız evde mahsur kaldım..senağlama
p.tesı gunu saolsun tulın aradı onla gorustum telefonda cok mutlu oldum.....
dogumuma cok az bır zamn kaldı..hersey yolundayken p.tesı gunu gece kanamyla hastaneye gıttım..oglum annesı gıbı sabırsız cıkacaktı benı cok korkuttu...
ıkı gun hastanede yattım eve yenı geldım.pcde cok sukur gelmıs ben hastaneyken

cok sukur kanamam ve sancım suan ıcın kesıldı.sureklı kontrol altındayım erken gelmemesıı ıcın
ıkı haftayıoda atlatırsam rısk kalmayacakmıs.yatak ıstırahatı verdı bol bol yatacakmısım ıkı haftay artık yatarak geceıreckmısım...

gecmıse donem cok zor olacak..
fadıgın son hazırladıgı lısteye baktım..
bengu
aa1
ve boncuk tebrık ederım saglıkla kucaklarınızı alın yavrularını8zı..
tedavıde olan arkadsları suan bılmıyorum.ınsallah mujdelı haberler verırıler burdan..
tulıncım canımm asılama sonunda ınsallah guzel haberler verırsın..
dualrım her zamn senınleopuyorumnanaktan

listenin maşallahı var işallah 1000leride bulur en kısa zamanda.ben listeye girdiğim zaman 9 kişi vardı hamile şimdi 93:nazar:

ıyı geceler arkadslar..
ekran panelı yandıgı ıcın ıstanbula servıse gıttı bende pc sız evde mahsur kaldım..senağlama
dogumuma cok az bır zamn kaldı..hersey yolundayken p.tesı gunu gece kanamyla hastaneye gıttım..oglum annesı gıbı sabırsız cıkacaktı benı cok korkuttu...

cok sukur kanamam ve sancım suan ıcın kesıldı.sureklı kontrol altındayım erken gelmemesıı ıcın
ıkı haftayıoda atlatırsam rısk kalmayacakmıs.yatak ıstırahatı verdı bol bol yatacakmısım ıkı haftay artık yatarak geceıreckmısım...

bengu
aa1
tedavıde olan arkadsları suan bılmıyorum.ınsallah mujdelı haberler verırıler burdan..

canım geçmiş olsun.senin oğlan aceleci çıkmış demek dar geliyor artık karnışın:)işallah zamanında gelir:Saruboceq:

Hayırlı geceler arkadaşlar..
Benide eklermisiniz listeye...
Malesef sperm sayısı cok az morfolojiye bakıalmayacak kadar ama yükseltmek için ugraşıyoruz. Klomen- E vitamini - Keçiboynuuz Kürü - Bal-polen-harnup pekmezi-fındık-ceviz karışımı
Umarım 'Sorunları farklı, dilekleri aynı' olan bütün arkadaşlarımla birlikte aşarız infertilite sebeplerimizi... aşamıyorsak da yardımcı üreme teknikleriyle kucaklarız bebeklerimizi ınşALLAH....
hoşgeldin elfidaa.s.
tamma senide eklerim...
kısa zamnda hamiş listesine girersin inşallah...

fadikcim artık hiç bi kür kullanmıyoruz canım oluruna bıraktık bi müddet böyle olsun istiyoruz.1-2 ay sonra aşılama işlemlerine geçeriz sanırım yada direk tüp bebek olayına dr. direk tüp bebek demişti:KK43:
hakkınızda hayırlısı olsun canımopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ıyı geceler arkadslar..

bengu
aa1
hoşgeldin rapumopuyorumnanaktan
özledik seniŞeniz
şükür iyisin bebişte zamanı gelince sağlıcakla doğar inşallah....
allah yardımcınız olsun....
.

merhaba kızlar uğrayamıyorum
bende yoğunluk diz boyu bu aralar :bbo:
herkesi çok çok öpüyorum opuyorumnanaktan
gelişmelerden haberim yok

listeye baktım boncuk arkadaşı tebrik ederim
uyguladığın herşeyi öğrenmek isteriz

can-iso,rapunzelim çok çok geçmişler olsun
hayırlısıyla bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşllah:Saruboceq:

tülişim, canım benim aşılaman hayırlı olsun
hiç belli olmaz kısmet belki bu şekilde gelecek meleğin :CüvCüv:

ayy listemi varmış fadikcim bende eskilerdenim
benim dönemimdeki hemen hemen herkes hamisss :nazar:
bekle bekle hala sıra bana gelmedi ama :sinifsinif:

merhaba kızlar uğrayamıyorum
bende yoğunluk diz boyu bu aralar :bbo:
herkesi çok çok öpüyorum opuyorumnanaktan
gelişmelerden haberim yok

listeye baktım boncuk arkadaşı tebrik ederim
uyguladığın herşeyi öğrenmek isteriz

can-iso,rapunzelim çok çok geçmişler olsun
hayırlısıyla bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşllah:Saruboceq:

tülişim, canım benim aşılaman hayırlı olsun
hiç belli olmaz kısmet belki bu şekilde gelecek meleğin :CüvCüv:

ayy listemi varmış fadikcim bende eskilerdenim
benim dönemimdeki hemen hemen herkes hamisss :nazar:
bekle bekle hala sıra bana gelmedi ama :sinifsinif:

İyi dilekleriniz için hepinize çok ama çok teşekkür ederim Darısı bekleyenlerin başına İnşallah. Akşam ayağımıda süründüm yere güzel güzel peşimden bekleyenler gelsin diye:lepi::lepi::dance::dance::nazar::nazar:
Neler yaptığımla ilgili kendi topiğin var zaten ordan bakabilrsiniz .
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...7645-2-milyondan-76-milyona-yolculugumuz.html

X