Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet cnm geç ve zor olunca dediğin gibi insan herşeyde endişelenir.yani bu gibi endişelerin gayet normal.hele benim bir bebişim olsa kimseye sevdirmem ,dokundurtmam diye korkuyorum
inş inş ben ve burdaki arkadaşlarda yaşarız tez zamanda bu duyguları......:Saruboceq::Saruboceq:

çok şükür cnm bulantılar azalmış inş tamamen gider..öyle imreniyorum ki sizlere.tarifi edilmez bir mutluluktur şimdi.ah ahhh gurban oldum Rabbim inş bizlerede tattırır bu duyguyu..amiiiiinnn

ahhhh canımmm benimmm inşalllahhhh tezzz zamanda sende yasıycaksın annelik duygusunu inşallahhhh sınavın kısa sürer inşallahh gelir bebeğin

yaban gulummm canım kızın hayırlı olsunnn ALLAHIM yürüdüğü gunleride göstersin inşallahhhh

yeterimm canımmm inşallah emeklerin boşa çıkmayacak bu sefer bu uzun yolu bol bol hamileliğinde dinlenerek geçiririsin artık

kıss fadikkkkk ben 2008/8 ayında girmişim ilk ama ben yokum listede nedenküne yazmadımmı acaba o zaman kadar hep okudum sizi herhaldee :)))))))

günaydın arkadaşlar herkes iyidir inşallah ben bugün pek iyi değilim başım dünden beri çok ağrıyo ben gözlük takıyorum uzun zamandır göz doktoruna gitmedim gözlük numaram büyüdü sanırım onunda etkisi var herhalde 2 gündür baya zorladı beni hafta sonu gidicem bakalım doktora inşallah ozamana kadar geçer

canım yaaa bunun gözlükle felan alakası yokk maalesef gebeliğin verdiği bişeyy
ama tabii sen git doktoruna muayeneneni ol genede ama çekilecek ilerleyen gebelik yapıyor birde sıcaklar üstüne tuz biber geçmiş olsun

buda aymesin ilk mesajıopuyorumnanaktan
tarih-18-07-2008

canım nostalji yapmışınız ben okadar aradım bulamadım bu mesajı en eskilerden biriyim bende o zamanlar daha 2 tane hamişimiz vardı listede şimdi bakın kaçlara geldik inşallah tez zamanda sizleride bu listede görücez

günaydın kızlar dün pc sorun vardı bir türlü giremedim sinir oldum geçmişe bir bakıyım neler olmuş...

Günaydınnnn herkesleree olumunekankayizsmile
Nostaljileri okumak beni de cok duygulandırdı her ne kadar ben olmasamda o satırlarda...
Arkadaşlık, acıyı tatlıyı paylaşım güzel şeyler... Bİde böyle bi ortamda 2 yıl kalıcı olabilmek... Tebrik ediyorum sizi ESKİ AMA ESKİMEYEN DOSTLAR... :lepi:
Listeyi güncel tutmak da ayrı bi emek ve sabır.. Elinize emeğinize gönlünüze sağlık kıslarrrr...a.s.

iyi akşamlar kızlarrrr

bizim bugün kontrolümüz vardı gittik doktorumuza herşey normal güzel nst mizde iyi çıktı suyumuzda iyi.
haftaya salı tekrar kontrolümüz var. bugün 37 olduk tam haftaya gittiğimizde tam 38 olucaz. aslında bugün tarih verir diyoduk ama vermedi.ne kadar kalsa kar dedi. haziranın 5-15 arası bakıcaz duruma dedi.

şimdi benim anlamadığım 15 haziran zaten sata göre normal doğum tarihim benim. 5-15 arası nasıl beklenirki normal doğum başlayınca sezeryanamı alacak anlamadım ne kadar kalsa kar tamam bende erkenden alınsın demiyorum ama 38-39 hafta arası alınmazmı sezeryanlar kafam karıştı benim ya
canım az kalmış zaten allahım hayırlı doğum nasip etsin.:Saruboceq:
Fadik+, tuliny+, yabangülüm+, yetercim minos aymes ve diğer arkadaşlarım

selam kızlar canlarım ben giremesemde sizleri hiç unutmadım haberiniz olsun çünkü hepinizi çok sevdimolumunekankayizsmile ilk gunden bugune baya bir yol aldık artık sperm ve jinekoloji bölümünde doktora bile yapabilecek durumda yım şaka şaka nerden biliiim kııııbilmiyorumkismile yeterim tülinim ve yeterin kız kardesi için dua ediyorum rabbim inşallah tez zamanda göndersin bebişlerinii ve tabiii bizlerinde fadiğim seninde hiç ummadığın bir anda versin rabbim

hepinii ço öpüyor sevgiyle kucaklıyorum opuyorumnanaktan
(ay mektup sonu gibi oldu)
özletme kendini arada uğramaya çalış bizde öpüyoruzopuyorumnanaktan
slm guzel arkadaslarim, nasilsin?
bizden iyilik canlarim sukur hersey cok yolunda gidiyo....

yetercim insallah kardesin bu tedaviden gobis dolu cikar...

tulinim insallah son tedavin olur canim insallah rabbim daha fazla ugrastirmazda gonlunuze gore bebis verir....
ve diger butun tedavide olan ve olmayan arkadaslar her zaman dualarimdasiniz insallah hepinizin bebisleri bir an once gelir.....

bu arada bende 1.5senedir aranizdayim, ve iyiki sizleri tanimisim, en yakin arkadaslardan bile daha yakinsiniz.....a.s. a.s. a.s.
evet canım bizler gerçek dostlsrız dertlerimizi sıkılmadan paylaşabiliyoruz:emir_bebek:
kızlar yarın kız kardeŞİmİn aŞılaması var
İnŞŞ bu sefer rabbİm bebİŞyle buluŞtursun
kİmsenİn emeĞİnİ boŞa Çıkarmasın rabbİm
allah yardımcınız olsun canım...

ben geldim kızlar sizleri ne çok özlemişim yaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin tatlım bizde seni özledik...opuyorumnanaktan

hayırlııs canım istersen bekle...
yeterin pc yapılmadı demek....
yokluğu çok belli oluyor....
yabanım kızını şimdiden çok beğendim annesi gibi pek güzel bi kız olcak
melony geçmiş olsun canım, rabbim kötü hastalıklardan hepimizi korusun, dua istemende bence çok güzel bişey kutsal topraklarda edilen dua mutlaka çok kıymetlidir ister paralı ister parasız
belgin,sidelya tedavi tarihleriniz hayırlı olsun canlarım
sagol canım inşallah...
günaydın arkadaşlar herkes iyidir inşallah ben bugün pek iyi değilim başım dünden beri çok ağrıyo ben gözlük takıyorum uzun zamandır göz doktoruna gitmedim gözlük numaram büyüdü sanırım onunda etkisi var herhalde 2 gündür baya zorladı beni hafta sonu gidicem bakalım doktora inşallah ozamana kadar geçer

geçmiş olsun canım..

FADĞİM nasılsın.opuyorumnanaktan

ÖZLEM82 sen nasılsın canımzemuszemus

günaydın şekerler
tüp bebk genelgesi danıştaya gitmiş haberlerde izledim bu sabah
casper canım herşeyin yolunda olması çok güzel bebiş biraz daha beslensin büyüsün
B
Hayırlısı olsun bakalım, dğeişen neler var ki?
Birden fazla embriyo transfer edebilmede varmıki bu genelgede? Onunla İlgili bişey dediler mi haberlerde canım?

yetercım hosgeldın.ozledık vallahı..
fadık bende cok duygulandım.ne zaman bılmıyorum ama bende bayadır burdayım.bırsuru arkadasımız hamıle suan yada bebıklerı kucagında.bız buranın daımı uyesı olarak kalacagız heralde.umutsuz olmak ıstemıyorum ama..neyse yıne mevla ne dılerse o olur.hakkımızda hayırlısı olsun..

aymesim geçmiş olsun canım gözden olmayabilirde genede kontrol ettir tabi. hamileliğin belli haftalarında başağrısı oluyo canım kan basıncının artmasındandı yanlışım yoksa. hafta hafta gebelikdede yazıyodu ordanda bakabilirsin canım.

fadikcim süpersin ya nostalji çok hoşuma gitti.

bende 09.10.2008 de girmişim bende bakayım bir ilk mesajıma merak ettim şimdi

canım yaaa bunun gözlükle felan alakası yokk maalesef gebeliğin verdiği bişeyy
ama tabii sen git doktoruna muayeneneni ol genede ama çekilecek ilerleyen gebelik yapıyor birde sıcaklar üstüne tuz biber geçmiş olsun

aymesim geçmiş olsun canım gözden olmayabilirde genede kontrol ettir tabi. hamileliğin belli haftalarında başağrısı oluyo canım kan basıncının artmasındandı yanlışım yoksa. hafta hafta gebelikdede yazıyodu ordanda bakabilirsin canım.

canlar dediğiniz gibi onunda etkisi vardır tabiki
ama ben muayneyi çok geçirdim bide gözlüklerim çizik içinde
bununda çok etkisi olduğunu düşünüyorum
sabah kalktığımda sol gözüm çapak içinde kalıyo çünkü
normalde böyle olmazdı hiç

çok geçmiş olsun canım hamilelikte olurmuş baş ağrısı.ama yinede doktora git işalah herşey yolundadır.
ahhhh canımmm benimmm inşalllahhhh tezzz zamanda sende yasıycaksın annelik duygusunu inşallahhhh sınavın kısa sürer inşallahh gelir bebeğin

yaban gulummm canım kızın hayırlı olsunnn ALLAHIM yürüdüğü gunleride göstersin inşallahhhh

yeterimm canımmm inşallah emeklerin boşa çıkmayacak bu sefer bu uzun yolu bol bol hamileliğinde dinlenerek geçiririsin artık

kıss fadikkkkk ben 2008/8 ayında girmişim ilk ama ben yokum listede nedenküne yazmadımmı acaba o zaman kadar hep okudum sizi herhaldee :)))))))

teşekür ederim aminnnnn amiiinnnnnnnnnnnnn:Saruboceq: opuyorumnanaktan

yabanım kızın olucakmış ha çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat etsin

selam kızlar..
herkes iyi maşallah.. :nazar:
Biz sona kalan dona kalır olduk kaydirigubbakcemile3
ama bu sonunda bir sonu vardır herhalde..
ben bulmuştum ilk mesajımı fadiğim 81. sayfada mı neydi..
tarihine falan bakmadım ama kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Başınız sağolsun .. Allah rahmet eylesin..

Merhaba kızlar,
Biz 1,5 yıldır bebek istiyoruz. Eşimde sol varikosel teşhis edildi ve 4 ay önce ameliyat oldu. Spermde artış olur sandık ama düşmüş. Ameliyat korur demişlerdi halbuki. Şimdiki sayısı 12,000,000. İlaç tedavisine başlandı. L-ARGININE, ACE PLUS SELENYUM ve TRENTAL isimli ilaçları verdiler. Bu ilaçları kullananlar var mı aranızda ? Bu ilaçları kullanırken ayrıca herhangi bitki kullanıp yararını gören var mı ? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.. Teşekkürler..

25,08,2008 kaydirigubbakcemile3 ne de kibar yazmışım sempatiksalakcinni

X