- 26 Mayıs 2008
- 9.722
- 23
- 41
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tulisim asilama olcakmis canim hayirlisi olsun ins onucu guzel olur
allahim ol derse olur
selam canim nasilsin uc tane melekle rabbim boyle herseyi guzel devam ettirsin
saldim saldim sulari kalmadi artik susuz um artikkkkk
masallah masallah masallah
cok cok sevindim ilk mesajini hatirliyorum canim hep okuyordun seni zorla yazdirmistik
topigimiz sanada ugurlu geldi desene
sag salim kucagina alirsin insallah
kizlar benden de bi haber gelsin o zaman
belli olsunda oyle yaziyim demistim ama dayanamadim
bugun8. gunum tek emriyo transferimi oldum dondurulmus bi tane kalmisti onca yumurtadan cozunmesi de iyi dediler bakalim
insallah bu sefer olur cok yorgunum cunku
biliyorsun benim tedavilerimde cok zor oluyor
cumartesi test gunum :CüvCüv::Saruboceq:
canlarım günaydın
hamile olarak uyandığım ilk günden dünyalar kadar günaydın gönderiyorum
kızlar merhaba.
aa1 hamıleymıssın canım.rabbım kucagına aldıgın gunlerıde gostersın ınsaallah..cok sevındım..
ben sıze guzel haber veremıcem arkadaslar.hatta kotu bıle denılebılır..kıstım bırken ıkı olmus..ıkı yumurtalıgımdada var malesef..yıne dogmkntrl hapı verdı.17. gunu gel eger uygunsa ıgneyle ıclerını bosaltalım dedı..
nasıl bırsey bu bılgısı olan varmı..operasyonmu yoksa bayıltmadan yapılan bır ıslemmı.hıc duydunuzmu kızlar boyle bırsey..
allahım ısyan etmıyorum ama uc aydır baslayamadım ya bı asılamaya bıle.doktor herserde bır hayır vardır dedı..bıran kendıme geldım..oyledır ya...
aa1 canım okdar sevindimki rabbim muradını verdi çok şükür sağlıcakla kucağına al inşallah inşallah bende arkandan gelirim ve inşallah bende bu mujdeyi size verebilirim
:teytey::teytey:
arkamahalle canım işalah rabbim bu defa bebişini göndermiştir.güzel haberlerini bekliyoruz.
cok saol uykucu ılgılendıgın ıcın canım..senınkı anestezı almadanmı yapılmıstı..bende bı cesaret oyle olsun dıyorum..sonra tırsıyorum yok doktora soylıyım anestezılı olsun dıyorum..korkuyorum acıkcası..nekadar suruyor pekı canım.bıraz bılgı versene:çok üzgünüm::1no2:
arkadaşlar bugün kesesini gördüm çok şükür yerine yerleşmiş doktor dikkatli ol dedi 3 hafta sonraya gün verdi kalp atışları o zaman duyulacakmış
ya ben hala çok şaşkınım hiç beklemiyordum doktorum bana ilk gittiğimde senin prolaktinin yüksek eşinin morfolojisi % 0 hemen tüp bebek yaptır demişti bya gözüm korkmuştu. ameliyatı için eşimi zor ikna etmiştim zaten ameliyattan sonra hiç doktora gitmedi bi tane bile keçiboynuzu yediremedim inatçı kocama klava: normalde geçen ay spermiogram yaptırması gerekiyordu keçi inadı yine tuttu gitmedi klava:doktora ama çok şükür bu ay rabbim yüzümü güldürdü:teytey: ben herşeyi rabbime emenet ettim çok dua ettim sevdiğim insanlar çok dua ettirdim elhamdülillah duarım karşılık buldu şimdi sizlere çok dua ediyorum opuyorumnanaktan:Saruboceq:
arkamahalleee canımm ben sana o gun girdiğinde sormuştum ne oldu sularını attınmı diye
meger sen transfer olmuşun bile
gözün aydın canım inşallah mucizen seninledir
bizde bir düğün daha yaparız burada
sildim şeker...
uyarın için sağolopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
düzeltim canımopuyorumnanaktan
arada böyle yanlışlıklar oluyor...
ARKAMAHELLE yide tedavi listesine yazmamışım...
şimdi onuda düzelttim...
her zaman uyarılarınızı bekliyorum....
canım ben allaha çok şükür iyiyim
inşallah bebikimde iyidir yarın görmeye gidicem
3 haftadır görmüyorum çok merak ediyorum bende
cinsiyet henüz bilmiyorum bakalım yarın
bi ipucu vericekmi doktor
arkamahalle canım işalah rabbim bu defa bebişini göndermiştir.güzel haberlerini bekliyoruz.
aaaa canım transferin bile olmuş ha sonucada az kalmış hadi bakalım inşallah sendende güzel haberleri alıp halaya dizilice canım
allahım 9 ay boyuncada sorunsuz bir şekilde böyle hamiş hamiş uyanmanı nasip etsin canım
canım benim allah yardımcın olsun çarçabuk geçiverir inşallah bu kistlerde yerine bebiş geliverir
inşallah canım dualarımızdasınnnnn
aminnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
canım sen nasıl oldunnnnnnnnnnnnnn
arkamahalle canım inşallah senden de güzel haberler alırız..
canım negatif olma ihtimali elbet var ama erken daha...teskkurler kizlar guzel dilekleriniz icin
evet girdim ama yazmadim sonucla birlikte yaziyim diye
ama dayanamayip yazdim dun
dun test yaptim kizlar bugun 9. gun bugunde yaptim
ve kocaman bi tek cizgi pspembe hemde
bende alistim sizde benim hep olumsuz cevap vermelerime alistiniz
artik ne denir bilmiyorum
ne dusunulur ne yapilir onuda bilmiyorum
negatif negatif negatif
insan bi gunde guler ya
ne biliyim isyanlarda falanda degilim
bin sukur rabbime ne diyim
demekki biz layik degiliz anne olmayasenağlama
bu sefer biraz daha hevesliydim cunku goguslerde damarlar olusmustu
atesim yuksekti falan demekki progestreonun etkileriymis yada psikolojik
canim senin kacinci gun evde negatifti ve sonra kan yaptirdin
teskkurler kizlar guzel dilekleriniz icin
evet girdim ama yazmadim sonucla birlikte yaziyim diye
ama dayanamayip yazdim dun
dun test yaptim kizlar bugun 9. gun bugunde yaptim
ve kocaman bi tek cizgi pspembe hemde
bende alistim sizde benim hep olumsuz cevap vermelerime alistiniz
artik ne denir bilmiyorum
ne dusunulur ne yapilir onuda bilmiyorum
negatif negatif negatif
insan bi gunde guler ya
ne biliyim isyanlarda falanda degilim
bin sukur rabbime ne diyim
demekki biz layik degiliz anne olmayasenağlama
bu sefer biraz daha hevesliydim cunku goguslerde damarlar olusmustu
atesim yuksekti falan demekki progestreonun etkileriymis yada psikolojik
kızlar mrb ben de yenı katıldım aranıza bendede malesef eşimden kaynaklı bebiş olmuyo 3 yıllık evliyim 2 yıldır tedavi oluyodum son 5 aydır eşimde sorun oldugu anlaşıldı ilk test yaptırdıgımızda eşimde hiç canlı sperm yoktu sonra 2 ay antıbıyotık ve klomen kullan dı.değerleri yukseldi sperm sayısı 20milyon oldu 2 ay klomen kullandı bu arada 2 kezde aşılama yaptırdık tutmadı bir ay yine klomen ve sperm hızını arttırıcı bir ilaç kullandı ve sperm hareketliliği %15 den % 65 e çıktı sayısıda 32bin 800 oldu bu ay yine aşılama yaptırdık bugun 12. gün tes yaptırmadım artık hayal kırıklıgı yaşamamak için adet günümü bekliyorum bakalım hayırlısı ALLAH İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA BEBEK VERİR İNŞ