Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tulisim asilama olcakmis canim hayirlisi olsun ins onucu guzel olur
allahim ol derse olur

selam canim nasilsin uc tane melekle rabbim boyle herseyi guzel devam ettirsin
saldim saldim sulari kalmadi artik susuz um artikkkkk

masallah masallah masallah

cok cok sevindim ilk mesajini hatirliyorum canim hep okuyordun seni zorla yazdirmistik
topigimiz sanada ugurlu geldi desene
sag salim kucagina alirsin insallah

kizlar benden de bi haber gelsin o zaman
belli olsunda oyle yaziyim demistim ama dayanamadim
bugun8. gunum tek emriyo transferimi oldum dondurulmus bi tane kalmisti onca yumurtadan cozunmesi de iyi dediler bakalim
insallah bu sefer olur cok yorgunum cunku
biliyorsun benim tedavilerimde cok zor oluyor
cumartesi test gunum :CüvCüv::Saruboceq:

aaaa canım transferin bile olmuş ha sonucada az kalmış hadi bakalım inşallah sendende güzel haberleri alıp halaya dizilice canım

canlarım günaydın
hamile olarak uyandığım ilk günden dünyalar kadar günaydın gönderiyorum

allahım 9 ay boyuncada sorunsuz bir şekilde böyle hamiş hamiş uyanmanı nasip etsin canım

kızlar merhaba.
aa1 hamıleymıssın canım.rabbım kucagına aldıgın gunlerıde gostersın ınsaallah..cok sevındım..
ben sıze guzel haber veremıcem arkadaslar.hatta kotu bıle denılebılır..kıstım bırken ıkı olmus..ıkı yumurtalıgımdada var malesef..yıne dogmkntrl hapı verdı.17. gunu gel eger uygunsa ıgneyle ıclerını bosaltalım dedı..
nasıl bırsey bu bılgısı olan varmı..operasyonmu yoksa bayıltmadan yapılan bır ıslemmı.hıc duydunuzmu kızlar boyle bırsey..
allahım ısyan etmıyorum ama uc aydır baslayamadım ya bı asılamaya bıle.doktor herserde bır hayır vardır dedı..bıran kendıme geldım..oyledır ya...

canım benim allah yardımcın olsun çarçabuk geçiverir inşallah bu kistlerde yerine bebiş geliverir

aa1 canım okdar sevindimki rabbim muradını verdi çok şükür sağlıcakla kucağına al inşallah inşallah bende arkandan gelirim ve inşallah bende bu mujdeyi size verebilirim
:teytey::teytey:

inşallah canım dualarımızdasınnnnn

aminnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

arkamahalle canım işalah rabbim bu defa bebişini göndermiştir.güzel haberlerini bekliyoruz.

canım sen nasıl oldunnnnnnnnnnnnnn

selam kızlar..
herkes iyi herşey yolunda maşallah..
inş hep güzel haberler alırız..

minos tuliny belgin ceylinnaz bengusu yeteeer aymes fadik hepinize çoookk teşekkür ederim rabbim kimseyi kucağı boş bırakmasın

arkadaşlar bugün kesesini gördüm çok şükür yerine yerleşmiş doktor dikkatli ol dedi 3 hafta sonraya gün verdi kalp atışları o zaman duyulacakmış
ya ben hala çok şaşkınım hiç beklemiyordum doktorum bana ilk gittiğimde senin prolaktinin yüksek eşinin morfolojisi % 0 hemen tüp bebek yaptır demişti bya gözüm korkmuştu. ameliyatı için eşimi zor ikna etmiştim zaten ameliyattan sonra hiç doktora gitmedi bi tane bile keçiboynuzu yediremedim inatçı kocama :eek:klava: normalde geçen ay spermiogram yaptırması gerekiyordu keçi inadı yine tuttu gitmedi :eek:klava:doktora ama çok şükür bu ay rabbim yüzümü güldürdü:teytey: ben herşeyi rabbime emenet ettim çok dua ettim sevdiğim insanlar çok dua ettirdim elhamdülillah duarım karşılık buldu şimdi sizlere çok dua ediyorum opuyorumnanaktan:Saruboceq:

nimescim vakti saati geldimi tüp bebeğede gerek kalmıyor...
maşallah keseyide gördünüz...
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

cok saol uykucu ılgılendıgın ıcın canım..senınkı anestezı almadanmı yapılmıstı..bende bı cesaret oyle olsun dıyorum..sonra tırsıyorum yok doktora soylıyım anestezılı olsun dıyorum..korkuyorum acıkcası..nekadar suruyor pekı canım.bıraz bılgı versene:çok üzgünüm::1no2:

canım benim ilk kist boşaltma işlemi anestesiz oldu..normal kistler hiç acıtmıyor..hem normal kist boşaltmıştı o zaman doktorum hemde çikolata kisti..çikolata kistleri daha derinde olduğu için baya can yakıyor..sanırım senin normel kistlerin var ..çok az bi ağrı duyabilirsin ..5-10 dakkalık bi işlem..

ikincisi anestezi eşliğinde oldu..benimki çikolata kisti olduğu için çok ağrılı oluyor..dayanamadım anestesiz anestezi verdiler canım

inşş kistlerden kurtulursun canım

günaydın kızlarrrr rabbim hepimizin gönlündekini hayırlı hayırlı en kısa zamanda verir inş.

arkadaşlar bugün kesesini gördüm çok şükür yerine yerleşmiş doktor dikkatli ol dedi 3 hafta sonraya gün verdi kalp atışları o zaman duyulacakmış
ya ben hala çok şaşkınım hiç beklemiyordum doktorum bana ilk gittiğimde senin prolaktinin yüksek eşinin morfolojisi % 0 hemen tüp bebek yaptır demişti bya gözüm korkmuştu. ameliyatı için eşimi zor ikna etmiştim zaten ameliyattan sonra hiç doktora gitmedi bi tane bile keçiboynuzu yediremedim inatçı kocama :eek:klava: normalde geçen ay spermiogram yaptırması gerekiyordu keçi inadı yine tuttu gitmedi :eek:klava:doktora ama çok şükür bu ay rabbim yüzümü güldürdü:teytey: ben herşeyi rabbime emenet ettim çok dua ettim sevdiğim insanlar çok dua ettirdim elhamdülillah duarım karşılık buldu şimdi sizlere çok dua ediyorum opuyorumnanaktan:Saruboceq:

nimes gozun aydin canim . Bizlere umut oldun. esinin sperm degerleri neydi bizde 2 ay once .ameliyat olduk siz nezaman olmustunuz? bizde de morfoloji 0 . ileri hizlida 0

nimes canım tebrik ederim. mucizene kavuşmuşsun canım
keseyide görmüşsünüz çok şükür darısı pıtpıtları fduymaya canım

yok yok benim dünür kesin doğurdu yaaa hiç haber yok baya merak ettimmmmmm

rapum nerelerdesin kız inşallah bir sorun yoktur canımmmm

arkamahalleee canımm ben sana o gun girdiğinde sormuştum ne oldu sularını attınmı diye
meger sen transfer olmuşun bile
gözün aydın canım inşallah mucizen seninledir
bizde bir düğün daha yaparız burada

sildim şeker...
uyarın için sağolopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

düzeltim canımopuyorumnanaktan

arada böyle yanlışlıklar oluyor...
ARKAMAHELLE yide tedavi listesine yazmamışım...
şimdi onuda düzelttim...

her zaman uyarılarınızı bekliyorum....

canım ben allaha çok şükür iyiyim
inşallah bebikimde iyidir yarın görmeye gidicem
3 haftadır görmüyorum çok merak ediyorum bende
cinsiyet henüz bilmiyorum bakalım yarın
bi ipucu vericekmi doktor

canim senin kacinci gun evde negatifti ve sonra kan yaptirdin

arkamahalle canım işalah rabbim bu defa bebişini göndermiştir.güzel haberlerini bekliyoruz.

aaaa canım transferin bile olmuş ha sonucada az kalmış hadi bakalım inşallah sendende güzel haberleri alıp halaya dizilice canım

allahım 9 ay boyuncada sorunsuz bir şekilde böyle hamiş hamiş uyanmanı nasip etsin canım

canım benim allah yardımcın olsun çarçabuk geçiverir inşallah bu kistlerde yerine bebiş geliverir

inşallah canım dualarımızdasınnnnn

aminnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

canım sen nasıl oldunnnnnnnnnnnnnn

arkamahalle canım inşallah senden de güzel haberler alırız..:emir_bebek: :emir_bebek:

teskkurler kizlar guzel dilekleriniz icin

evet girdim ama yazmadim sonucla birlikte yaziyim diye
ama dayanamayip yazdim dun
dun test yaptim kizlar bugun 9. gun bugunde yaptim
ve kocaman bi tek cizgi pspembe hemde
bende alistim sizde benim hep olumsuz cevap vermelerime alistiniz
artik ne denir bilmiyorum
ne dusunulur ne yapilir onuda bilmiyorum
negatif negatif negatif
insan bi gunde guler ya
ne biliyim isyanlarda falanda degilim
bin sukur rabbime ne diyim
demekki biz layik degiliz anne olmayasenağlama

bu sefer biraz daha hevesliydim cunku goguslerde damarlar olusmustu
atesim yuksekti falan demekki progestreonun etkileriymis yada psikolojik​

negatif negatif negatif
insan bi gunde guler ya

canım negatif olma ihtimali elbet var ama erken daha...
neden kendini şimidden üzüyorsun...
daha kesin bir sonuç bile belli değil....
rabbim herzaman herşeyin hayırlısını bilir...
herşeyinde bir vakti zaamnı vardır....
elbet birgün o zaman da gelecek canımopuyorumnanaktan

aa1 canimmm yeni görüyorumm.tebrik ederim canimmm,saglikla gelsin melegin insallahhh
:teytey: :teytey: :teytey:

canim senin kacinci gun evde negatifti ve sonra kan yaptirdin

negatif negatif negatif
insan bi gunde guler ya

canım benim bugün benimde 9.günüm bende senin gibi test yapmakla yapmamak arası gidiyorum ayrıca hiç bir belirtide yok ama üzülme daha vakti var 2gün sonra kanda baktır bi öyle emin ol bende üzülüyorum ama rabbim nasip ettiyse var etmedyse yok diyorum seni anlıyorum inşallah yanılmışsındır güzelim

kızlar mrb ben de yenı katıldım aranıza bendede malesef eşimden kaynaklı bebiş olmuyo e yıllık evliyim 2 yıldır tedavi oluyodum son 5 aydır eşimde sorun oldugu anlaşıldı ilk test yaptırdıgımızda eşimde hiç canlı sperm yoktu sonra 2 ay antıbıyotık ve klomen kullan dı.değerleri yukseldi sperm sayısı 20milyon oldu 2 ay klomen kullandı bu arada 2 kezde aşılama yaptırdık tutmadı bir ay yine klomen ve sperm hızını arttırıcı bir ilaç kullandı ve sperm hareketliliği %15 den % 65 e çıktı sayısıda 32bin 800 oldu bu ay yine aşılama yaptırdık bugun 12. gün tes yaptırmadım artık hayal kırıklıgı yaşamamak için adet günümü bekliyorum bakalım hayırlısı ALLAH ıSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA BEBEK VERıR ıNŞ

kızlar mrb ben de yenı katıldım aranıza bendede malesef eşimden kaynaklı bebiş olmuyo 3 yıllık evliyim 2 yıldır tedavi oluyodum son 5 aydır eşimde sorun oldugu anlaşıldı ilk test yaptırdıgımızda eşimde hiç canlı sperm yoktu sonra 2 ay antıbıyotık ve klomen kullan dı.değerleri yukseldi sperm sayısı 20milyon oldu 2 ay klomen kullandı bu arada 2 kezde aşılama yaptırdık tutmadı bir ay yine klomen ve sperm hızını arttırıcı bir ilaç kullandı ve sperm hareketliliği %15 den % 65 e çıktı sayısıda 32bin 800 oldu bu ay yine aşılama yaptırdık bugun 12. gün tes yaptırmadım artık hayal kırıklıgı yaşamamak için adet günümü bekliyorum bakalım hayırlısı ALLAH İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA BEBEK VERİR İNŞ

hoşgeldin gültena.s.
maşallah eşinin değerleri düzelme göstermiş...
20 milyonla aşılama olabilir ama işte zamanı gelmeyince bebişte gelmiyor...
allah yardımcınız olsun...pozitif sonuç alırsın inşallah....

peki morfoloji nasıl eğer o da iyi ise sorun yok demektir...

haa birde son testte 32 bin yazmışsın o 32 milyon değilmi.....

X