Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yeteeeeer canım tedavın olumlu sonuçlanır inşşş senınde halayını çekerız burda canım

kızlar banada dua edın ya..yarın gıdıcem doktora.ınsallah kıstım gıtmıstırde baslarım asılamaya..
Cok heyecanlıyım.belkı dıyorum bazen..mevla dılerse olur deılmı...

rabbim yolunu açık etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bebişli olsun yolun

canım yeni adet tarihim 12 haziran
(inşş gelemeyeck )
YERİNE:CüvCüv::CüvCüv: :emir_bebek::emir_bebek:BEKLİYORUZ
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

Sizin adınıza sevinmek bi başka, insan kendininde bebeğinin olacagı hissine kapılıyor bu topicten biri hamile kalınca...
Duble duble dualarımız seninle... tedavide olan her arkadaşımla inşaallah... bilmiyorumkismile

evet canım gittim geldim
çok şükür her şey yolundaymış
hatta dr sordum kistim vardı nerede diye yok öle bir şey şimdilk her şey mükkemmel görünüyor dedi
ta ra ra ta ra ra ra .. tara ra ra raaa :lepi:
kist demi gitmiş kendiliğindenn....
Olcak inşaallah be yetercim ha...

perşembeyi bekleyemedim kızlar kan değerim 94 , çok mutluym sürekli ağlıyorum
dualarınız için hepinizden allah razı olsun
benim hiç haberim bilgim yok o degerlerden ama hamilesin demek oluyo dimi bu ...
dimi dimiii.. halaylar cekilmeye başlanmış cünkü.
Hayırlısı hayırlısı arkadaşımmm...
Bak Yetere yazmıştım az önce senin için coook sevindim aa1, ama kendim içinde umutlandım. Çok şükür her tadavideki arkadaş hamiş oluyor bu sıralar.. Bereketli olsun bu yıul Rabbimmmmm :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Günaydın kızlar bugün bende işe başladım acaba erkenmi ettim bugün taransfer günü hariç 6.günüm geldimn işe ama oturduğum yerden fazla kalkmıyorum su almak dışında inşallah bişey olmaz kendimi suçlu hissederim ozman
özlemcim ne güzel rabbim sağlıkla aldırsın kız oğlan farketmez ama kız olamsı mutlu etmiştir.
aa1 de canım sende başlıcaktın bugün işe yanılmıyorsam nasıl gdiyo acaba herşey yolundamı
canım bişey olmaz sen içini ferah tut allahım korusun.:emir_bebek:
arkadaşım benim için de ye pastalardan,salatalardan sen gün deyince canım çekti.
ayy üzüldüm şimdi canın çekti diyeeee :emir_bebek:
slm kızlar dr geldim çok şükür evimdeyim
hoşgeldin canım nasıl geçti
kızlar banada dua edın ya..yarın gıdıcem doktora.ınsallah kıstım gıtmıstırde baslarım asılamaya..
cok heyecanlıyım.belkı dıyorum bazen..mevla dılerse olur deılmı...
allah yardımcın olsun dualarımdasın
Hamİleyİmmmmmmmmmmmm

delikafaduldendelikafadulden:teytey::teytey:çok sevindim canım gözün aydın ayyy çok mutlu oldum şimdi yaaa:teytey::teytey::teytey:

evet yaaa duydugumdan beridir gülümsüyorum hemen gidip kıyafet aldıkk inşallah sağlıkla giysdiririm kızıma

sağoll canımmm

süperrrrr hihoyyyt
cicili bicili giydirirsin artik minik prensesini..
saglikla gelsin ücüde insallah..:Saruboceq:
bakalim bizim minigin cinsiyeti ne cikacak boshayallersmile

sizin adınıza sevinmek bi başka, insan kendininde bebeğinin olacagı hissine kapılıyor bu topicten biri hamile kalınca...
Duble duble dualarımız seninle... Tedavide olan her arkadaşımla inşaallah... Bilmiyorumkismile

ta ra ra ta ra ra ra .. Tara ra ra raaa :lepi:
Kist demi gitmiş kendiliğindenn....
Olcak inşaallah be yetercim ha...

canım benim buraya gelip sizleinyi dilekleni dualrını görmek bana çokiyi geliyor
dün akşam yatağa uzandığımda aklımdan geçtiniz kimsiniz nesiniz bilmiyorum nasıl insanlarsınız
ama her dua ettiğimde yada bu konuyu konuştuğumda düşündüğümda sanki banim ailemmiş gibi aklımdan geçiyorsunuz hepiniz
bizi bir birimize bağlayan bir şey var
inşşş inanacımız dualrımızla
bir gün hepimizin anne olduğumu göreceğiz
rabbim sonsuz hazinesinden hepimizi ödülandirsin
inşşşş

yeteeeeer canım tedavın olumlu sonuçlanır inşşş senınde halayını çekerız burda canım

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

CANIM NE GÜZEL HABER BU BÖLE
RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
:lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::dance::dance:hihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkis:nazar::nazar:delikafaduldendelikafadulden:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:

canım cok tebrik ederim seni sizlerin yazdıklarınızı okuyorum ama yazmıyorum cok cok ama cok sevindim ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH

canım istanbulda hangi hastaneye yaptırdın onuda yazarmısın özel deyiseopuyorumnanaktan

araştırma hastanelerinden yada tıp fakültesinden diye biliyorum ben Mavimenekşe
teşekkürler canım

mavimenekşe arkadaşımızın dediği gibi araştırma hastanelerinden ve tıp fakültesi yani üniv. hastalerinden...
ama araştırma hastanelerinin hepsi vermiyor...
tüp bebek bölümü olan hastaneler veriyor diye biliyorum..

sağol fadikcim

CANIM ÜNVERSTELRDEN ALABıLıYORSUN BıRDE BAZI ÖZEL HAS VAR VEREN
BENıM BıLDıĞıM KADARIYLA
SıZıN ADANADAKı ÇUKUROVA ÜNVRSTSNDE ALAMNIZ GEREKıYOR YADA ALABıLıRSıNıZ (GAZıANTAP YAZIYIR ŞEHıROLARAK)[/
SıZıN GıBı GAZıANTEPTE OLAN ARKADAŞLAR VAR OARAYA GELEN
BıRDE ADANAYA GELıRSENıZ SEYHAN BAŞKEN VERıYOR
DAHA ÇABUK ALIYORSUN ORADAN COLOR]

Teşekkürler canım

merhaba arkadaşlar ben uzun süredir sadece bakıp geri çıkıyorum işimden dolayı sadece akşamları girebiliyordum bugün yazmam için çok güzel bi nedenim var sizinle paylaşmam lazım mucizem gerçekleşti rabbim yüzümüzü güldürdü hamileymişim:dance: yarın tekrar doktora gideceğim gebelik kesesinin nerde olduğuna bakmam lazım dedi dualarınızı bekliyorum eşimin morfolojisi %0 dı 2009 ekimde varikosel ameliyatı olmuştu :teytey:hihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben uzun süredir sadece bakıp geri çıkıyorum işimden dolayı sadece akşamları girebiliyordum bugün yazmam için çok güzel bi nedenim var sizinle paylaşmam lazım mucizem gerçekleşti rabbim yüzümüzü güldürdü hamileymişim yarın tekrar doktora gideceğim gebelik kesesinin nerde olduğuna bakmam lazım dedi dualarınızı bekliyorum eşimin morfolojisi %0 dı 2009 ekimde varikosel ameliyatı olmuştu hihoyyythihoyyyt:CüvCüv:

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar ben uzun süredir sadece bakıp geri çıkıyorum işimden dolayı sadece akşamları girebiliyordum bugün yazmam için çok güzel bi nedenim var sizinle paylaşmam lazım mucizem gerçekleşti rabbim yüzümüzü güldürdü hamileymişim yarın tekrar doktora gideceğim gebelik kesesinin nerde olduğuna bakmam lazım dedi dualarınızı bekliyorum eşimin morfolojisi %0 dı 2009 ekimde varikosel ameliyatı olmuştu hihoyyythihoyyyt:CüvCüv:

gözün aydın arkadaşım darısı bizim başımıza İNŞALLAH

dogal yoldan galiba olmuş seninki

Hamİleyİmmmmmmmmmmmm

canım süper bir haber bu tebrik ederimmmmmmm allah tamamına erdirsin canım.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: darısı diğer tüm arkdaşlarımızaaaaaaaaaaaaa

facebokkta kaç cocugunuz olucak testi canım bana 3 kız çıkmıştı. ama eşimin agbisi yapmış onada 3 kız çıktı ama ogulları var :)

inşallah görürü canım alışveriş yapmak çok zevkli bişeymiş bebek için

hımmmmmmmmmm anladım canımmmm bakalım sende çıkacakmı merak ettim bakzemuszemus

X