- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar banada dua edın ya..yarın gıdıcem doktora.ınsallah kıstım gıtmıstırde baslarım asılamaya..
Cok heyecanlıyım.belkı dıyorum bazen..mevla dılerse olur deılmı...
canım yeni adet tarihim 12 haziran
(inşş gelemeyeck )
YERİNE:CüvCüv::CüvCüv: BEKLİYORUZ
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
ta ra ra ta ra ra ra .. tara ra ra raaa :lepi:evet canım gittim geldim
çok şükür her şey yolundaymış
hatta dr sordum kistim vardı nerede diye yok öle bir şey şimdilk her şey mükkemmel görünüyor dedi
benim hiç haberim bilgim yok o degerlerden ama hamilesin demek oluyo dimi bu ...perşembeyi bekleyemedim kızlar kan değerim 94 , çok mutluym sürekli ağlıyorum
dualarınız için hepinizden allah razı olsun
canım bişey olmaz sen içini ferah tut allahım korusun.Günaydın kızlar bugün bende işe başladım acaba erkenmi ettim bugün taransfer günü hariç 6.günüm geldimn işe ama oturduğum yerden fazla kalkmıyorum su almak dışında inşallah bişey olmaz kendimi suçlu hissederim ozman
özlemcim ne güzel rabbim sağlıkla aldırsın kız oğlan farketmez ama kız olamsı mutlu etmiştir.
aa1 de canım sende başlıcaktın bugün işe yanılmıyorsam nasıl gdiyo acaba herşey yolundamı
ayy üzüldüm şimdi canın çekti diyeeeearkadaşım benim için de ye pastalardan,salatalardan sen gün deyince canım çekti.
hoşgeldin canım nasıl geçtislm kızlar dr geldim çok şükür evimdeyim
allah yardımcın olsun dualarımdasınkızlar banada dua edın ya..yarın gıdıcem doktora.ınsallah kıstım gıtmıstırde baslarım asılamaya..
cok heyecanlıyım.belkı dıyorum bazen..mevla dılerse olur deılmı...
Hamİleyİmmmmmmmmmmmm
evet yaaa duydugumdan beridir gülümsüyorum hemen gidip kıyafet aldıkk inşallah sağlıkla giysdiririm kızıma
sağoll canımmm
sizin adınıza sevinmek bi başka, insan kendininde bebeğinin olacagı hissine kapılıyor bu topicten biri hamile kalınca...
Duble duble dualarımız seninle... Tedavide olan her arkadaşımla inşaallah... Bilmiyorumkismile
ta ra ra ta ra ra ra .. Tara ra ra raaa :lepi:
Kist demi gitmiş kendiliğindenn....
Olcak inşaallah be yetercim ha...
yeteeeeer canım tedavın olumlu sonuçlanır inşşş senınde halayını çekerız burda canım
perşembeyi bekleyemedim kızlar kan değerim 94 , çok mutluym sürekli ağlıyorum
teşekkürler canımaraştırma hastanelerinden yada tıp fakültesinden diye biliyorum ben Mavimenekşe
mavimenekşe arkadaşımızın dediği gibi araştırma hastanelerinden ve tıp fakültesi yani üniv. hastalerinden...
ama araştırma hastanelerinin hepsi vermiyor...
tüp bebek bölümü olan hastaneler veriyor diye biliyorum..
sağol fadikcim
CANIM ÜNVERSTELRDEN ALABıLıYORSUN BıRDE BAZI ÖZEL HAS VAR VEREN
BENıM BıLDıĞıM KADARIYLA
SıZıN ADANADAKı ÇUKUROVA ÜNVRSTSNDE ALAMNIZ GEREKıYOR YADA ALABıLıRSıNıZ (GAZıANTAP YAZIYIR ŞEHıROLARAK)[/
SıZıN GıBı GAZıANTEPTE OLAN ARKADAŞLAR VAR OARAYA GELEN
BıRDE ADANAYA GELıRSENıZ SEYHAN BAŞKEN VERıYOR
DAHA ÇABUK ALIYORSUN ORADAN COLOR]
Teşekkürler canım
Hamİleyİmmmmmmmmmmmm
merhaba arkadaşlar ben uzun süredir sadece bakıp geri çıkıyorum işimden dolayı sadece akşamları girebiliyordum bugün yazmam için çok güzel bi nedenim var sizinle paylaşmam lazım mucizem gerçekleşti rabbim yüzümüzü güldürdü hamileymişim yarın tekrar doktora gideceğim gebelik kesesinin nerde olduğuna bakmam lazım dedi dualarınızı bekliyorum eşimin morfolojisi %0 dı 2009 ekimde varikosel ameliyatı olmuştu hihoyyythihoyyyt:CüvCüv:
merhaba arkadaşlar ben uzun süredir sadece bakıp geri çıkıyorum işimden dolayı sadece akşamları girebiliyordum bugün yazmam için çok güzel bi nedenim var sizinle paylaşmam lazım mucizem gerçekleşti rabbim yüzümüzü güldürdü hamileymişim yarın tekrar doktora gideceğim gebelik kesesinin nerde olduğuna bakmam lazım dedi dualarınızı bekliyorum eşimin morfolojisi %0 dı 2009 ekimde varikosel ameliyatı olmuştu hihoyyythihoyyyt:CüvCüv:
Hamİleyİmmmmmmmmmmmm
Hamİleyİmmmmmmmmmmmm
facebokkta kaç cocugunuz olucak testi canım bana 3 kız çıkmıştı. ama eşimin agbisi yapmış onada 3 kız çıktı ama ogulları var :)
inşallah görürü canım alışveriş yapmak çok zevkli bişeymiş bebek için
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :Saruboceq::Saruboceq: