Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gözün aydın arkadaşım darısı bizim başımıza ıNŞALLAH

dogal yoldan galiba olmuş seninki

a.s.evet tamamen doğal bitkisel tedavi için de eşimi ikna edememiştim yani açıkcası kendi haline bırakmıştık doktorum bu aydan sonra direk tüp bebek yapalım demişti gerek kalmadı inşallah dua edin yarın kesesini görelim:Saruboceq: rabbim en kısa zamanda sizlerede hayırlı evlatlar versin kimseyi kucağı boş bırakmasın

Son düzenleme:
perşembeyi bekleyemedim kızlar kan değerim 94 , çok mutluym sürekli ağlıyorum
dualarınız için hepinizden allah razı olsun

maşallah diyerekten başlayalım nazar olmasın.hayırlı olsun cnm ,kim bilir ne kadar güzel bi duygudur şimdi.

Son düzenleme:
beni aşağıda görüp yazdın herhalde nermin ama okuyamadan çıktım kaydirigubbakcemile3
o kesin olur yaaa benim gibi temizlik manyağı..
kafayı taktım iyice napcan yalnızlık işte..
tedavideykende eşime yap diyordum yapıyordu ama kendi yaptığına benzemiyor ki..
Allah kimseyi yatağa düşürmesin elden ayaktan kesmesin..
en büyük şey sağlık..
Allah herkese önce sağlık sonra hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar versin inş..
dediğim gibi annem var bu hafta bende..
arada girer bakarım..
salı günü adet gelince çarşambaya hastaneye gidicem..
durumda değişiklik olmazsa mecbur aşılama olucak belki hemen başlatabilirler..
hepimiz için hayırlısı..

yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler..
inş en kısa zamanda bebekleri gelir..

Şeniz Şeniz Şeniz iyi gecelerrrrrrrrr

amin cnm amin inşşş inşşş innşş bizlerinde hayırlı sağlığı yerinde evlatları olur inş..acaba bizler ne zaman :CüvCüv::CüvCüv:böyle olacaz.bazen çok sabırsız olduğumu düşünüyorum ama napim çok yalnızım.

aa1 ve nimes ikinizide tebrik ederim kizlar
9 ay boyunca saglikli hamilelikler diliyorum
Allah saglikla kucaginiza almanizi nasib etsin insallah

canım benim buraya gelip sizleinyi dilekleni dualrını görmek bana çokiyi geliyor
dün akşam yatağa uzandığımda aklımdan geçtiniz kimsiniz nesiniz bilmiyorum nasıl insanlarsınız
ama her dua ettiğimde yada bu konuyu konuştuğumda düşündüğümda sanki banim ailemmiş gibi aklımdan geçiyorsunuz hepiniz
bizi bir birimize bağlayan bir şey var
inşşş inanacımız dualrımızla
bir gün hepimizin anne olduğumu göreceğiz
rabbim sonsuz hazinesinden hepimizi ödülandirsin
inşşşş

yeteercim aynı valla ne zaman bebiş için dua etsem mutlak sizler aklıma gelirsiniz ve herkese dua ederim..acaba nasıl birileri diyorum arkadaşlar hiç yakınlarımla konuşmadıklarımı onlarla konuşuyorum diyorum..kurban olduğum allahım inş bizlerede yaşatır anne olmayı ve burda hep beraber bebişlerden bahsederiz ne güzel.
canım inş bebişin bu defa gelir inan ki canu gönülden dua ediyorum.rabbim inş bu kez yüzünü güldürür

belgin,gülsu,aleyna,casper,tozbezi,nermin,mavimenekşe,yeter canlarım teşekkür ederim.

canım cok tebrik ederim seni sizlerin yazdıklarınızı okuyorum ama yazmıyorum cok cok ama cok sevindim ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH

canım istanbulda hangi hastaneye yaptırdın onuda yazarmısın özel deyiseopuyorumnanaktan

canım memorialde yaptırdım hastaneden çok memnunum,hiç tereddütsüz tavsiye ederim.eşimde morfoloji sorunu var.1.kalitede sperm çıkmıyor.memorialde ımsı tekniği var.büyük ölçekli mikroskop yani.şu ana kadar çok kaliteli embriyolarımız oluşmadı.ama çok şükür bu sefer bebişlerim beni bırakmadı ben de onlara çok iyi bakcam

canım memorialde yaptırdım hastaneden çok memnunum,hiç tereddütsüz tavsiye ederim.eşimde morfoloji sorunu var.1.kalitede sperm çıkmıyor.memorialde ımsı tekniği var.büyük ölçekli mikroskop yani.şu ana kadar çok kaliteli embriyolarımız oluşmadı.ama çok şükür bu sefer bebişlerim beni bırakmadı ben de onlara çok iyi bakcam

hayırlısı olsun
Allahım sağ salim kucağına almanı nasip etsin

merhaba arkadaşlar ben uzun süredir sadece bakıp geri çıkıyorum işimden dolayı sadece akşamları girebiliyordum bugün yazmam için çok güzel bi nedenim var sizinle paylaşmam lazım mucizem gerçekleşti rabbim yüzümüzü güldürdü hamileymişim:dance: yarın tekrar doktora gideceğim gebelik kesesinin nerde olduğuna bakmam lazım dedi dualarınızı bekliyorum eşimin morfolojisi %0 dı 2009 ekimde varikosel ameliyatı olmuştu :teytey:hihoyyythihoyyyt
:teytey:tebrikler allah tamamına erdirsin....:dance:

kızlarrrr merblar yaş ım24 eşimde sperm hareket sorunu var 3 yıllık evliim 2 kere klomen +iğneyle aşılama oldum 3.yü iğneli aşılamayla devammı ediyim yoksa boşu boşuna iğneyle kendimi harap etmeden direk tüpbebeğemi geçeyim görüşlerinizi yazarsanız sevinirimmm..

canım allah tamamına erdirsin inşaallah..bizdede aynı sorun var.bizde memorial da tüp yaptırdık yedi ay önce olmadı..senin kaçıncı tüp bebeğindi bu?

canım cok sevindim ALLAHIM tamamına erdirsin

istanbulda hangi sine yaptırdın canım bide özel deyilse kac paran gitti ögrenebilirmiyim bizde para topluyoruzda bide dr ismini söylersen cok mutlu olurum

devleti beklersem işim zor cünkü

Son düzenleme:
aa1'cim tebrikleeerrrrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey:
rabbim sağlıkla tamamına erdirsin :CüvCüv:
darısı bizim başımıza inşallah :Saruboceq:

nimes senide tebrik ederim :CüvCüv:
0 morfolojiyle doğal yoldan harika bir olay
rabbim nasip ettimi oluyor işte
allah sağlıkla tamamına erdirsin canım :Saruboceq:

fatımazehra inşallah pis kistler gitmiştir
rabbim'den hakkında hayırlısını diliyorum :CüvCüv:

özlöş ayy ne güzel yaa bebişlerden biri kız demek hihoyyyt
çok isterim kız annesi olmak :1rolleyes:
rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah :Saruboceq:

herkese günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlarrrr merblar yaş ım24 eşimde sperm hareket sorunu var 3 yıllık evliim 2 kere klomen +iğneyle aşılama oldum 3.yü iğneli aşılamayla devammı ediyim yoksa boşu boşuna iğneyle kendimi harap etmeden direk tüpbebeğemi geçeyim görüşlerinizi yazarsanız sevinirimmm..

canım bence hiç gerek yok
3 kez denemişsiniz
rapor alacaksan ve şartları tamamlamışsan
tüp bebkte şansın biraz daha fazla olabilir

yeteercim aynı valla ne zaman bebiş için dua etsem mutlak sizler aklıma gelirsiniz ve herkese dua ederim..acaba nasıl birileri diyorum arkadaşlar hiç yakınlarımla konuşmadıklarımı onlarla konuşuyorum diyorum..kurban olduğum allahım inş bizlerede yaşatır anne olmayı ve burda hep beraber bebişlerden bahsederiz ne güzel.
Canım inş bebişin bu defa gelir inan ki canu gönülden dua ediyorum.rabbim inş bu kez yüzünü güldürür

canım evet yaaa bizim aramızda eğişk bir bağ var inş ömür boyu sürar

ben bazılarıyla
yakın olanlardan tanıştıklarım var telefonla görüştüklerimde var
çok güzel arkadaşlığımız oldu

belgin,gülsu,aleyna,casper,tozbezi,nermin,mavimenekşe,yeter canlarım teşekkür ederim.

CANIM
SAĞLICAKLA GELSİN KUZUN
BİR KİŞİ DAHA ZAFERİ KAZANDI :CüvCüv:
İNŞŞŞ İNŞŞ ÖDÜLÜNDE :emir_bebek::emir_bebek:ALACAK
:lepi::lepi::lepi::lepi:

X