Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bi şey sorcam hamilelikte ateş normal olduğu zamanından kaç derece yükseliyor.Benim normalde 36.4 dür. adet başladıktan sonra 36.2 olur.bi kaç gündür bakıyorum sabah 36.6 veya 36.7 çıkıyor.Bu yükseklik nedir sizce

inşallah iyi bir şeyin habercisidir canım
benim 36.8 - 37 çıkıyodu ozamanlar
ama kişiye görede değişebiliyo
bazen yüksek çıkıpta test yaptığımda olmuştur ama negatif
ateş ciddi bi belirti değil bence
zaten belirti arama ben 8 haftalık hamile olana kadar hiç bir belirti olmamıştı
inşallah zamanı gelince kan testinde kendini belli eder bebikin :Saruboceq:

ne güzeell
benim kociş benden zayıf anacım giyemiyorum ki bişeyini
yeni evlendiğimizde eşofman altlarını tişörtlerini falan giyodum
sonra 5-6 kilo aldım onlarıda giyemez oldum
şimdi hiçbiri olmuyo zaten,
benim evde çok aşırı sıcak, zaten zor nefes alıyorum
bişey giyesim gelmiyo artıkdelikafadulden

buradada iyice ısındı havalar bende iyice zor nefes alıyorum. bende giye giye koçişe ne eşofman bıraktım ne şort nede tşörtkaydirigubbakcemile3

kızlar ben bu ay soğan suyu içiyorum çok fazla ateşim var elim ayağım yanıyor normalde vücut ısım çok düşüktür yaz günü bile buz gibiyimdir eşim bile yanına yaklaştırmıyor ateş gibisin diye sizce bu bir belirti olabilirmi yoksa soğan suyundanmıdır anlamadım bilgisi olan varmı

hoşgeldin canım güzel haberlerle geldin inşallah

sabah biraz sinirlendim sektereter bana verdiği radevuyu yamayı unutmuş dosyanı gelmesini bakladim 1.5 saat kadar
ama sonrsında her şey güzel dedi dr
pregpona başlıyorum b8u gün akşam haylısıyla
cumayada kontolüm var

sabah biraz sinirlendim sektereter bana verdiği radevuyu yamayı unutmuş dosyanı gelmesini bakladim 1.5 saat kadar
cumayada kontolüm var

hadi hayırlısı tatlım
inşallah pozitifle sonuçlanır tedavin
dualarım sizlerle her zaman...

can iso sağol arkadaım inşallah bebişim kan testin de çıkar da ben de rahat bi nefes alırım.Ama böyle giderse ben hiç bi zaman rahat nefes alamıcam nedir benim bu paniğim yahu of

:nazar::nazar::nazar: kız çocukları da pek sevimli olurlar be maşallah arkadaşım
ayyy inşallahh bana benzerrr saçlarııı :)))))))
selam kızlar herkese iyi haftalar..

özlemcim maşallah bebeklerine..
iyi hadi yardımcın geliyormuş..
diğer ikisi de kız olup test doğru çıkabilir kaydirigubbakcemile3
bakalım o testi yapan çok var ama belkide ilk çıkan ben olurum
cumayada kontolüm var

hayırlısı olsun canımmm

sagol canimm,cok sükür iyi diyelim iyi olalim.. A.s.

canimm aminnn...
Allahim kimseyi aratmasin,kimsenin kucagini bos birakmasin..
Hepimize saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsinn :saruboceq:
Cok öpüyorum senii
sağol allah razı olsun
günaydın arkadaşlar yeni bir haftaya başlıyoruz inşallah herkes için çok güzel bi hafta olur

aynen valla canım şu senin düşündüklerinin aynısını sürekli düşünüyorum engel olamıyorum beyn,ime aklına kötü şeyler getirme diyorum ama yapamıyorum allah bebişlerimizinde bizimde yardımcımız olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

yetercim bugün doktora gidiyomuşsun
inşallah herşey yolunda gider canım
allah yardımcın olsun herşey gönlüne göre olsun

canım sağol
gittim geldim çok şükür her şey ylunda dedi dr

can iso sağol arkadaım inşallah bebişim kan testin de çıkar da ben de rahat bi nefes alırım.Ama böyle giderse ben hiç bi zaman rahat nefes alamıcam nedir benim bu paniğim yahu of

canım beniiiimmm şu anki durumun bekleyişin verdiği bi panik
o bebiş bi gelsin ben ozaman görürüm seni panik nasıl oluyomuş
Allahım inşallah bebişini göndersinde hatırlatayım ozaman sana bu durumunu
asıl ondan sonra kese iyimi, kalp atışı iyimi, büyüyomu,ne zaman hareket edecek, cinsiyeti ne...diye başlarsın
göbiş çıkar hareketler başlar bu seferde niye bugün az hareket etti neden kıpırdamıyo,
ağrılarım kötü bişeyemi işaret, kontrolümüz ne zaman, vs.vs....................................
böööyle uzar gider tatlım doğana kadar hatta doğuranlar bundan sonrasınıda bi panikle anlatıyo ama henüz doğum yapmadığım için bilemiyorum
İnşallah bu güzel duyguların hepsini Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma ve sana yaşamayı nasip etsin canım arkadaşım...

kızlar ben bu ay soğan suyu içiyorum çok fazla ateşim var elim ayağım yanıyor normalde vücut ısım çok düşüktür yaz günü bile buz gibiyimdir eşim bile yanına yaklaştırmıyor ateş gibisin diye sizce bu bir belirti olabilirmi yoksa soğan suyundanmıdır anlamadım bilgisi olan varmı

canım hiç bilgim yok inşallah güzel şeylerin belirtisidir

cumayada kontolüm var

hadi hayırlısı canım. bu nazlı bebeğin bu tedavinle gelir inşallahhhhhhhhh

ayyy inşallahh bana benzerrr saçlarııı :)))))))

bakalım o testi yapan çok var ama belkide ilk çıkan ben olurum

hayırlısı olsun canımmm

kızlar ne testiymiş bu bakalım merak ettim ahanda

hoşgeldin aramıza arkadaşım...

Canım iyi geçti bence çok fazla bir hatam olmadı bakalım sonuç yarın sabah belli olacak sen nasılsın.:emir_bebek:.

Günaydın tatlım.:emir_bebek:

Allah yardımcın olsun allahım hayırlısıyla kavuştursun seni bebeğine:emir_bebek:

Ayy çok geçmiş olsun dikkat et kendine.:emir_bebek:

Hoşgeldin...

Geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider:emir_bebek:

Hoşgeldin sen nasılsın bizler iyiyiz şükür.

Canım dualarım seninle allah yardımcın olsun:emir_bebek::saruboceq:

sağol caım allah razı olsun

geçmiş olsun yabanım sende benim gibi yazın grip olanlardansın demekki

sorma canım ya valla mahvetti beni.tek taraflı akıyor burnum o taraftadaki gözüm sulanıyor ve şişti.eşimde bana kızıyor ceryanda kaldın açıyorsun kapıları karşıklı şimdide böyle oldu diyor.normal olsam hiç umursamamda işte korkuyorum.boğazımda ağrıyor evde kloroben gargara var boğazımı gargara yapsam bişey yaparmı bilmiyorum.

belgincim teşekür ederim.yeter işallah bu defa bebişlerine kavuşursun allahım yardımcın olsun.özlem maşallah demek bebişlerden biri kız sağlıkla gelsinler hepsi işallah.bende merak ediyorum haftaya p.tesi gidicez ama dktor 16.haftada bile belli olmayabilir dedi:KK43:

X