Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sorma canım ya valla mahvetti beni.tek taraflı akıyor burnum o taraftadaki gözüm sulanıyor ve şişti.eşimde bana kızıyor ceryanda kaldın açıyorsun kapıları karşıklı şimdide böyle oldu diyor.normal olsam hiç umursamamda işte korkuyorum.boğazımda ağrıyor evde kloroben gargara var boğazımı gargara yapsam bişey yaparmı bilmiyorum.

canım geçmiş olsun. biran önce atlatırsın inşallah

doktorundan habersiz hiç bişi kullanma canım. sen ara bir doktorunu sana göre bişiler verecektir zaten 12. haftayıda atlatmışsın canım

canım hiç bilgim yok inşallah güzel şeylerin belirtisidir

hadi hayırlısı canım. bu nazlı bebeğin bu tedavinle gelir inşallahhhhhhhhh

kızlar ne testiymiş bu bakalım merak ettim ahanda
facebokkta kaç cocugunuz olucak testi canım bana 3 kız çıkmıştı. ama eşimin agbisi yapmış onada 3 kız çıktı ama ogulları var :)
belgincim teşekür ederim.yeter işallah bu defa bebişlerine kavuşursun allahım yardımcın olsun.özlem maşallah demek bebişlerden biri kız sağlıkla gelsinler hepsi işallah.bende merak ediyorum haftaya p.tesi gidicez ama dktor 16.haftada bile belli olmayabilir dedi:KK43:

inşallah görürü canım alışveriş yapmak çok zevkli bişeymiş bebek için

belgincim teşekür ederim.yeter işallah bu defa bebişlerine kavuşursun allahım yardımcın olsun.özlem maşallah demek bebişlerden biri kız sağlıkla gelsinler hepsi işallah.bende merak ediyorum haftaya p.tesi gidicez ama dktor 16.haftada bile belli olmayabilir dedi:KK43:

evet canım o değişebiliyo
ben 14. haftada öğrenmiştim
sağlıklı olsunlarda cinsiyetleri önemli değil

canım geçmiş olsun. biran önce atlatırsın inşallah

doktorundan habersiz hiç bişi kullanma canım. sen ara bir doktorunu sana göre bişiler verecektir zaten 12. haftayıda atlatmışsın canım
teşekür ederim öyle yapayım haklısın.a.s
facebokkta kaç cocugunuz olucak testi canım bana 3 kız çıkmıştı. ama eşimin agbisi yapmış onada 3 kız çıktı ama ogulları var :)

inşallah görürü canım alışveriş yapmak çok zevkli bişeymiş bebek için
işallah ya herkes çok merak ediyor özellikle eşim.hayırlısı artık:Saruboceq:
evet canım o değişebiliyo
ben 14. haftada öğrenmiştim
sağlıklı olsunlarda cinsiyetleri önemli değil

evet canım önemli olan sağlıklı olmaları.valla haftaya p.tesi gidicem kontrole merak ediyorum ,nasıl,gelişiyormu gibi bir sürü soru zaman geçmek bilmiyor bi türlü:nazar:

kızlar banada dua edın ya..yarın gıdıcem doktora.ınsallah kıstım gıtmıstırde baslarım asılamaya..
cok heyecanlıyım.belkı dıyorum bazen..mevla dılerse olur deılmı...

kızlar banada dua edın ya..yarın gıdıcem doktora.ınsallah kıstım gıtmıstırde baslarım asılamaya..
cok heyecanlıyım.belkı dıyorum bazen..mevla dılerse olur deılmı...

Rabbim şifanı vermiştir inşaallah da sen almaya gidiyorsundur cevabını umarım Fatıma...
Harşeyin zamanı var, zamanı olmadan ne bi can doğar ne bir can ölür, bi sürü örnek var hergün haberlerde.
Diyelimki hep birlikte inşaallah burda olan , olmayan bebek isteyen tüm kardeşlerimze ablalarımıza tez elden nasip etsin Allah'ım artık bilmiyorumkismile

kızlar yarın sabah dr gideceğim
erkenden kalkıp (07.20 gibi)gideceğim
yeni iğnlere başlıyacağım
her şey yolundaysa eğer
dualrınızı eksik etmeyin kızlar
her zamankinde daha çok ihtyacım var duaya
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
emeklerimizin karşılığını versin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Amin yetercim... Dualarızmız seninle inşaallahhh....
Gittin geldin mi hastaneye?

napim cnm ya bazen cinlerim tepeme çıkıyo.kızının yerine mi ,fil dişinden saray yapsam ona yine de koymaz...amaann neyse cnm derdim anlatmakla bitmez..hani derler ya 'bir off çeksem şu karşıdaki dağlar yıkılır(yıkılmasada titrer)işte ondan...:nazar::nazar:
Nermincim .....
Takmayacaksın. Tak acacaksınnn.... sempatiksalakcinni
Bak nasıl usanacak bigün seni üzmekten o zaman, başkalarının üzüntüsünden huzur bulan biri değilse tabi :bbo:

sabah biraz sinirlendim sektereter bana verdiği radevuyu yamayı unutmuş dosyanı gelmesini bakladim 1.5 saat kadar
ama sonrsında her şey güzel dedi dr
pregpona başlıyorum b8u gün akşam haylısıyla
cumayada kontolüm var
Amaaannn.
Görmemişim gecmişten geldim okumaya :kedi:
Herşey güzelse sonuda güzel olur inşaallah artık..
Ne zaman ögrencez güzel haberi o zaman 2-3 hafta sonra inşaallah dğeil mi :CüvCüv:

slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur
ozlemcim gozun aydin cnm bebeklerinden biri kizmis allahim saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
yetercim iyi haberle gelmissin canim allah yardimcin olsun

perşembeyi bekleyemedim kızlar kan değerim 94 , çok mutluym sürekli ağlıyorum
dualarınız için hepinizden allah razı olsun

canım tebrık ederım hayırlısıyla kucagına alırsın çok sevındım senın adına darısı başımıza:teytey::teytey::teytey:

ay canım benimmmm..
nasıl sevindimm..
hayırlı olsun..Allah tamamına erdirsin inşallahh..
ay girdiğim gibi senin mutlu haberinle karşılaştımmm..
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur
ozlemcim gozun aydin cnm bebeklerinden biri kizmis allahim saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
yetercim iyi haberle gelmissin canim allah yardimcin olsun
sağol canımmm aminnnnn inşallahhhhhh inşallahhh

çok çok çok sevindimmm cnaım aglama aamaaaa yaaa üzme bebeğinide aaaaaaaaa

aa1 tebrikler canım..
Allah tamamına erdirsin sağ salim doğsun inş..
çok sevindim.. opuyorumnanaktan

Amaaannn.
Görmemişim gecmişten geldim okumaya :kedi:
Herşey güzelse sonuda güzel olur inşaallah artık..
Ne zaman ögrencez güzel haberi o zaman 2-3 hafta sonra inşaallah dğeil mi :CüvCüv:

canım yeni adet tarihim 12 haziran
(inşş gelemeyeck )
YERİNE:CüvCüv::CüvCüv: :emir_bebek::emir_bebek:BEKLİYORUZ
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

amin yetercim... Dualarızmız seninle inşaallahhh....
Gittin geldin mi hastaneye?

Nermincim .....
Takmayacaksın. Tak acacaksınnn.... Sempatiksalakcinni
bak nasıl usanacak bigün seni üzmekten o zaman, başkalarının üzüntüsünden huzur bulan biri değilse tabi :bbo:

evet canım gittim geldim
çok şükür her şey yolundaymış
hatta dr sordum kistim vardı nerede diye yok öle bir şey şimdilk her şey mükkemmel görünüyor dedi

aa1 canım tadını çıkart içinden ne yapmak gelıyosa onu yap kımbılır ne guzel bır duygudur eşın ve senın için

X