Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlarrrrr aa1 canım adınıza çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş,olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin dilerim halaya geç kaldım ama çekmedende yapamıcam sabah sabah uyanırım belkide:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: aşk melegim rabbim inş sanada yaşatır bu duyguyu tatlım...yetercim canım inş herşey yolunda gider dualardasın .

Günaydın arkadaşlarımmmm...
Sidelya, yeter, bengusuuuu size dublaa günaydınnnn, buralarda gördüm sizi gelirken kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

Hamİleyİmmmmmmmmmmmm

perşembeyi bekleyemedim kızlar kan değerim 94 , çok mutluym sürekli ağlıyorum
dualarınız için hepinizden allah razı olsun

aa1 tebrik ederim,sağlıklı bir hamileleik geçirip sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına inşallah Şeniz

merhaba arkadaşlar ben uzun süredir sadece bakıp geri çıkıyorum işimden dolayı sadece akşamları girebiliyordum bugün yazmam için çok güzel bi nedenim var sizinle paylaşmam lazım mucizem gerçekleşti rabbim yüzümüzü güldürdü hamileymişim:dance: yarın tekrar doktora gideceğim gebelik kesesinin nerde olduğuna bakmam lazım dedi dualarınızı bekliyorum eşimin morfolojisi %0 dı 2009 ekimde varikosel ameliyatı olmuştu :teytey:hihoyyythihoyyyt

nimes seni de tebrik ederim varikosel ameliyatından sonra bende hamile kalanlardanım,Allah tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:

Tedavide olan olmayan tüm arkadaşlarımın Allah gönlüne göre versin,en kısa zamanda sizlerde bu güzel duyguyu yaşarsınız inşallah :Saruboceq:

günaydın kızlarrrrr aa1 canım adınıza çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş,olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin dilerim halaya geç kaldım ama çekmedende yapamıcam sabah sabah uyanırım belkide:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: Aşk melegim rabbim inş sanada yaşatır bu duyguyu tatlım...yetercim canım inş herşey yolunda gider dualardasın .

canım sağol allah razı olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşş
canım enbüyük temmenimiz
her şeyin yolunda gitmesi
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın arkadaşlarımmmm...
Sidelya, yeter, bengusuuuu size dublaa günaydınnnn, buralarda gördüm sizi gelirken kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

günaydın canım
evet beni uyku tutmuyor yine
ne yapim bende erkendn bir bakim kızlar ne yapı dedim

merhaba arkadaşlar ben uzun süredir sadece bakıp geri çıkıyorum işimden dolayı sadece akşamları girebiliyordum bugün yazmam için çok güzel bi nedenim var sizinle paylaşmam lazım mucizem gerçekleşti rabbim yüzümüzü güldürdü hamileymişim:dance: yarın tekrar doktora gideceğim gebelik kesesinin nerde olduğuna bakmam lazım dedi dualarınızı bekliyorum eşimin morfolojisi %0 dı 2009 ekimde varikosel ameliyatı olmuştu :teytey:hihoyyythihoyyyt

GÖZÜN AYDIN CANIM :CüvCüv:SAĞLICAKLA KUCAĞINA AL :emir_bebek:İNŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

İŞTEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:lepi::lepi:
TOPİKTE GÜZEL HABERLER DOLAŞIYOR YİNE:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
RABBİM HİÇ EKSİK ETMESİN BU HABERLERİ :Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar..

minikler yolda geliyor artık..
caniso casper sağ salim doğsun minikleriniz inş..

arkamahallem opuyorumnanaktan

yeterim Allah sana da kardeşine de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canım..

tulisim asilama olcakmis canim hayirlisi olsun ins onucu guzel olur
allahim ol derse olur

ahh canım sen beni üçüle görsen o eski foto şimdi 5 aylıkmı diye soruyolar bir haftada bile o kadar büyüdüki inşallah böle devam ederler

inşallah tutar canım bu sfeer yüzü güler kardeşinin

geliyo demek bebiklerrr RABBİM Bizede göstersin o gunleri

sağolll canımmm aminnnnn.darısı tüm isteyelerin basına

şükürler olsun iyi canım

aymesimm nbr kıss görüşemiyossss

arka mahalleeeeeee ne durumdasın cnaım geçmesimi su suları sal gitsin artık

selam canim nasilsin uc tane melekle rabbim boyle herseyi guzel devam ettirsin
saldim saldim sulari kalmadi artik susuz um artikkkkk

iyiyim çok şükür şimdilik yolunda gidiyor işallah böyle gider hep.rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin.

masallah masallah masallah

Hamİleyİmmmmmmmmmmmm

cok cok sevindim ilk mesajini hatirliyorum canim hep okuyordun seni zorla yazdirmistik
topigimiz sanada ugurlu geldi desene
sag salim kucagina alirsin insallah

kizlar benden de bi haber gelsin o zaman
belli olsunda oyle yaziyim demistim ama dayanamadim
bugun8. gunum tek emriyo transferimi oldum dondurulmus bi tane kalmisti onca yumurtadan cozunmesi de iyi dediler bakalim
insallah bu sefer olur cok yorgunum cunku
biliyorsun benim tedavilerimde cok zor oluyor
cumartesi test gunum :CüvCüv::Saruboceq:

bugun8. gunum tek emriyo transferimi oldum dondurulmus bi tane kalmisti onca yumurtadan cozunmesi de iyi dediler bakalim

tatlım inşalalh cumartesi günü de ben senin halayını çekerim:Saruboceq:

canlarım günaydın
hamile olarak uyandığım ilk günden dünyalar kadar günaydın gönderiyorum

sidelya,sevcangöksel,begusu,ceylinnaz,mevro teşekkür ederim kızlar, güzel dilekleriniz bana her zaman umut oldu

allahim ol derse olur

cok cok sevindim ilk mesajini hatirliyorum canim hep okuyordun seni zorla yazdirmistik

süppeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi::lepi::lepi::lepi:İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
YARAMAZ BU SEFER GELSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
ANNESİNE SIMSIKI TUTUNSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

allahim ol derse olur

güzel haber verme sırası sende o zaman :lepi: inşallah güzel haberle gelirsin zemuszemus

aa1 canim bugun kcinci gunundu
birde evde idrar testi yaptinmi hic ve ne cikti

tatlım bugün 11.günüm,idrar testi 7. ve 9. günde yaptım negatif çıktı, bence sende idrar testi yapma insanın morali bozuluyor .pazar günü idrarda negatif gördüm çok üzüldüm zaten pazartesi o yüzden gidip kan verdim olmadı herhalde beklemeyeyim dedim ama boşuna üzülmüşüm.İstersen kan testi yaptır çünkü 1'in üstünde çıkarsa zaten hamilelik var demektir

canlarım günaydın
hamile olarak uyandığım ilk günden dünyalar kadar günaydın gönderiyorum
hamile olarakm uyandığın ilk gün :lepi:
Hani insan ilk uyanınca aklına aşıksa aşkı, borcluysa borcu, o gün yapılacak cok acil bişi varsa o gelir ya hani... seninde aklına bundan sonra hepp bebişin gelecek sanırım, öyle bi duygumu hamiş olmak? Aşık olmak gibi bişi mi ? kafamçokkarıştı

X