Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar herkese hayırlı haftalar..
ozlem ne guzel ya.bende esımde kız bebeklerını cok severız.hele esım onlarla okadar guzel anlasırkı.cok heveslendım bak sımdı.darısı burdakı butun hamıle kalamayan arkadaslarımın basına ınsaallah..

canlarım ben şimdi çıkıyorum günüm var bugün güne gideceğim geldiğimde görüşürüz öpüldünüz kızlar...

yeterim güzel haberlerle gelirsin inşallahhhhh

belgin tebrik ederim canım ehliyet sınavını geçmişsin

canım hoşgeldin ne güzel bi haberle geldin öyle demek biri kız çok sevindim inşallah diğerlerinden biride erkek olur sağlıklı olsunlar tabikide ama olmuşken ikisindende olsun dimi. bende hafta sonu biraz bebiş mağazalarını dolaşıyım dedim aman allahım kızlar için minik minik ne kadar güzel şeyler var içim gitti valla bi an içimden allahım bi kızım olsada bunları giydirsem die düşündüm.

aymesim allah gönlüne göre verir inşallah tabi en başta hayırlı ve sağlıklı evlat versin. bende hep kızım olsun isterdim rabbim gönlüme görede verdi çok şükür. bende bayılıyorum kız kıyafetlerine aldığım kıyafetler yeter diyorum ama bir fırfırlı süslü bişi gördümmü hala dayanamıyorum çok şekerler vallaha allahım hepimize sağlıkla giydirmek nasip etsin aldıklarımızı

kızlar ya rapunzelden haberi olan varmı ne zamandır gelmiyo dimi yoksa benmi görmedim. bu kız doğurdumu yoksaaaaaaaaaaaaaa

Günaydın kızlar bugün bende işe başladım acaba erkenmi ettim bugün taransfer günü hariç 6.günüm geldimn işe ama oturduğum yerden fazla kalkmıyorum su almak dışında inşallah bişey olmaz kendimi suçlu hissederim ozman
özlemcim ne güzel rabbim sağlıkla aldırsın kız oğlan farketmez ama kız olamsı mutlu etmiştir.
aa1 de canım sende başlıcaktın bugün işe yanılmıyorsam nasıl gdiyo acaba herşey yolundamı

Günaydın kızlar bugün bende işe başladım acaba erkenmi ettim bugün taransfer günü hariç 6.günüm geldimn işe ama oturduğum yerden fazla kalkmıyorum su almak dışında inşallah bişey olmaz kendimi suçlu hissederim ozman
özlemcim ne güzel rabbim sağlıkla aldırsın kız oğlan farketmez ama kız olamsı mutlu etmiştir.
aa1 de canım sende başlıcaktın bugün işe yanılmıyorsam nasıl gdiyo acaba herşey yolundamı

günaydın canım
ben transferin 3.günü işe başlamıştım
üstelik 20 dakikalık ve bozuk bir yoldu gittiğim yol, arabada sallıyodu
ama ben hep elim karnımda dua ettim
lütfen inancını ve umudunu yitirme
Rabbim verecek olduktan sonra bişekilde veriyo zaten
gittiğim hastanede bi arkadaş vardı ikinci tedavideymiş
ilkinde 1 hafta misafirhanede kalmış ama sonuç negatifti
oyüzden sonuçtan kendini sorumlu tutma, sen ne kadar rahat olursan bebiş okadar huzurlu olur tatlım
dualarım sizlerle inşallah güzel haberlerinizi alırız

:nazar:ayyy allahım nazarlardan saklasın bebeklerini kızın olacak ne güzel:emir_bebek:
sağolll canımmmm aminnnn
kızlar herkese hayırlı haftalar..
ozlem ne guzel ya.bende esımde kız bebeklerını cok severız.hele esım onlarla okadar guzel anlasırkı.cok heveslendım bak sımdı.darısı burdakı butun hamıle kalamayan arkadaslarımın basına ınsaallah..
inşallahhh tez zamanda darısı başınaaa canımmm ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin aratmasın

sağoll canımmm. canım ben 3. gun işlerimi yapmaya baslamıştım hem öle sürekli yatmak kan dolaşımını etkiliyor canım sürekli yatma

sağolll canımmmm aminnnn

inşallahhh tez zamanda darısı başınaaa canımmm ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin aratmasın

özlooooşşşş bulantılar ne alemde tatlım azaldımı biraz
göbüşte çıkmıştır artık
çoğul olunca erken çıkıyo ben hamileliği erkenden giymeye başlamıştım
çünkü kıyafetlerim olmuyodu artık:CüvCüv:

şimdi hamileliklerimde olmuyo :roflol: :roflol: :roflol:

özlooooşşşş bulantılar ne alemde tatlım azaldımı biraz
göbüşte çıkmıştır artık
çoğul olunca erken çıkıyo ben hamileliği erkenden giymeye başlamıştım
çünkü kıyafetlerim olmuyodu artık:CüvCüv:

evet canım bulantılarım azaldı ama iştahsızım halen pek su içemiyorum içinde bulanıyo
evet canım ben neredeyse 1,5 aydır normal kıyafetleri giyemiyorum göbeğim 5 aylık gibi hamile oldugumu anlamak zor değil :)
ama kilo vermeye devam ediyorum artık buna dur demem lazım zorlamaya baslıycam kendimi yemek yemek için seninkilerde durmuyodur artık dönemiyolardır harak hareke tedemiyolardır
benimkileri hissedeiyorum biliyomusun çok hareketliler özellikle sabahları çok belliler biri çok kıpırdanak :)

şimdi hamileliklerimde olmuyo :roflol: :roflol: :roflol:

valla canım aynen benimde öyle bu son günlerde iyice şiştim bende eşimin gardrobuna takılıyorum zaten evdeyim hep eşimde biraz yapılı olunca son 2 haftada ek bişi almaya gerek kalmadı kaydirigubbakcemile3

valla canım aynen benimde öyle bu son günlerde iyice şiştim bende eşimin gardrobuna takılıyorum zaten evdeyim hep eşimde biraz yapılı olunca son 2 haftada ek bişi almaya gerek kalmadı kaydirigubbakcemile3

ne güzeell
benim kociş benden zayıf anacım giyemiyorum ki bişeyini
yeni evlendiğimizde eşofman altlarını tişörtlerini falan giyodum
sonra 5-6 kilo aldım onlarıda giyemez oldum
şimdi hiçbiri olmuyo zaten,
benim evde çok aşırı sıcak, zaten zor nefes alıyorum
bişey giyesim gelmiyo artıkdelikafadulden

selam kızlar herkese iyi haftalar..

özlemcim maşallah bebeklerine..
iyi hadi yardımcın geliyormuş..
diğer ikisi de kız olup test doğru çıkabilir kaydirigubbakcemile3

canım ya ben işe geldiğime çok memnunum evde zihnim çok yorulmuştu sürekli düşünmekten.İnsan sıkıntılı bi şekilde olunca televizyon seyretmenin de yatıp keyif yapmanın da tadı olmuyor.1 haftadır başımın ağrısı geçmemişti işe geldim gitti. Şunu anladım çok zorda kalmadıkça ben artık rapor kullanmam.

aymesim allah gönlüne göre verir inşallah tabi en başta hayırlı ve sağlıklı evlat versin. bende hep kızım olsun isterdim rabbim gönlüme görede verdi çok şükür. bende bayılıyorum kız kıyafetlerine aldığım kıyafetler yeter diyorum ama bir fırfırlı süslü bişi gördümmü hala dayanamıyorum çok şekerler vallaha allahım hepimize sağlıkla giydirmek nasip etsin aldıklarımızı

amin canım inşallah bebişlerimize giydiricez aldıklarımızı sen buna daha yakınsın bende arkadan gelicem nşallah rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

kızlar bi şey sorcam hamilelikte ateş normal olduğu zamanından kaç derece yükseliyor.Benim normalde 36.4 dür. adet başladıktan sonra 36.2 olur.bi kaç gündür bakıyorum sabah 36.6 veya 36.7 çıkıyor.Bu yükseklik nedir sizce

X