- 2 Temmuz 2008
- 1.117
- 1
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CASPERIMmmm sevimli hayalettt casperimmmm doğummm ne zaman
canım hoşgeldin ne güzel bi haberle geldin öyle demek biri kız çok sevindim inşallah diğerlerinden biride erkek olur sağlıklı olsunlar tabikide ama olmuşken ikisindende olsun dimi. bende hafta sonu biraz bebiş mağazalarını dolaşıyım dedim aman allahım kızlar için minik minik ne kadar güzel şeyler var içim gitti valla bi an içimden allahım bi kızım olsada bunları giydirsem die düşündüm.
Günaydın kızlar bugün bende işe başladım acaba erkenmi ettim bugün taransfer günü hariç 6.günüm geldimn işe ama oturduğum yerden fazla kalkmıyorum su almak dışında inşallah bişey olmaz kendimi suçlu hissederim ozman
özlemcim ne güzel rabbim sağlıkla aldırsın kız oğlan farketmez ama kız olamsı mutlu etmiştir.
aa1 de canım sende başlıcaktın bugün işe yanılmıyorsam nasıl gdiyo acaba herşey yolundamı
sağolll canımmmm aminnnnayyy allahım nazarlardan saklasın bebeklerini kızın olacak ne güzel
inşallahhh tez zamanda darısı başınaaa canımmm ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin aratmasınkızlar herkese hayırlı haftalar..
ozlem ne guzel ya.bende esımde kız bebeklerını cok severız.hele esım onlarla okadar guzel anlasırkı.cok heveslendım bak sımdı.darısı burdakı butun hamıle kalamayan arkadaslarımın basına ınsaallah..
Günaydın kızlar bugün bende işe başladım acaba erkenmi ettim bugün taransfer günü hariç 6.günüm geldimn işe ama oturduğum yerden fazla kalkmıyorum su almak dışında inşallah bişey olmaz kendimi suçlu hissederim ozman
özlemcim ne güzel rabbim sağlıkla aldırsın kız oğlan farketmez ama kız olamsı mutlu etmiştir.
aa1 de canım sende başlıcaktın bugün işe yanılmıyorsam nasıl gdiyo acaba herşey yolundamı
sağolll canımmmm aminnnn
inşallahhh tez zamanda darısı başınaaa canımmm ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin aratmasın
özlooooşşşş bulantılar ne alemde tatlım azaldımı biraz
göbüşte çıkmıştır artık
çoğul olunca erken çıkıyo ben hamileliği erkenden giymeye başlamıştım
çünkü kıyafetlerim olmuyodu artık:CüvCüv:
şimdi hamileliklerimde olmuyo :roflol: :roflol: :roflol:
valla canım aynen benimde öyle bu son günlerde iyice şiştim bende eşimin gardrobuna takılıyorum zaten evdeyim hep eşimde biraz yapılı olunca son 2 haftada ek bişi almaya gerek kalmadı kaydirigubbakcemile3
kıslarrrr guanydın ben geldimmmm
hafta sonu doktorumuz bana müjdelib ir haber verdi bebeklerden biri kızzz
diğer ikisini sölemedi ama bir kızım olucak :)))))))))
canlarım ben şimdi çıkıyorum günüm var bugün güne gideceğim geldiğimde görüşürüz öpüldünüz kızlar...
aymesim allah gönlüne göre verir inşallah tabi en başta hayırlı ve sağlıklı evlat versin. bende hep kızım olsun isterdim rabbim gönlüme görede verdi çok şükür. bende bayılıyorum kız kıyafetlerine aldığım kıyafetler yeter diyorum ama bir fırfırlı süslü bişi gördümmü hala dayanamıyorum çok şekerler vallaha allahım hepimize sağlıkla giydirmek nasip etsin aldıklarımızı