Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bebeğin sana sıkıca tutunur inşallah canım

Dualarımız seninle bengusu... allahım korusun bebeğini inşaallah, dinlen cok ayakta gezinme, agır falan kaldırma hiç bence, tutunması kolaylaşır diye düşünüyorumcahil aklımla :Saruboceq:
Cok gecmiş olsunnn

geçmiş olsun yabanım...tez zamnda kolayca atlatırsın inşallah...

dikkat et kendine canım...
rabbim bebişini korusun sağ salim kucağına almayı nasip etsin...

geçmiş olsun canım dinlen kendini çok yorma
inşş bir şey olamz bebin seninnle olur

dualarm seninle canım, keseyi görmene de çok sevindim

hoşgeldin aramıza arkadaşım...

canım iyi geçti bence çok fazla bir hatam olmadı bakalım sonuç yarın sabah belli olacak sen nasılsın.:emir_bebek:.

günaydın tatlım.:emir_bebek:

allah yardımcın olsun allahım hayırlısıyla kavuştursun seni bebeğine:emir_bebek:

ayy çok geçmiş olsun dikkat et kendine.:emir_bebek:

hoşgeldin...

geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider:emir_bebek:

hoşgeldin sen nasılsın bizler iyiyiz şükür.

canım dualarım seninle allah yardımcın olsun:emir_bebek::Saruboceq:

Allah razı olsun arkadaşlar,inşallah bunun da üstesinden geleceğiz :Saruboceq: bu arada herkese günaydın,bu hafta evdeyim çalışmıyorum nasıl geçecek zaman bilmiyorum cuma gelsede bir an önce bebeğimin iyi olduğunu görsem :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar yeni bir haftaya başlıyoruz inşallah herkes için çok güzel bi hafta olur

slm arkadaslar nasilsiniz?
allaha sukur ben iyiyim...

aymes canim sseni cok iyi anliyorum, cok korkuyorum ya bisey olursa diye ne kadar kotu senaryo varsa hepsi aklimdan geciyo, sonrada bu bebek sana ragmen dogacak diyorum kendi kendime

aynen valla canım şu senin düşündüklerinin aynısını sürekli düşünüyorum engel olamıyorum beyn,ime aklına kötü şeyler getirme diyorum ama yapamıyorum allah bebişlerimizinde bizimde yardımcımız olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

yetercim bugün doktora gidiyomuşsun
inşallah herşey yolunda gider canım
allah yardımcın olsun herşey gönlüne göre olsun

kıslarrrr guanydın ben geldimmmm
hafta sonu doktorumuz bana müjdelib ir haber verdi bebeklerden biri kızzz
diğer ikisini sölemedi ama bir kızım olucak :)))))))))

maşallah ne güzel demek biri kız Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş demek bu kadar çabuk belli oldu cinsiyeti ne güzel :nazar:

özlemcim cok güzel bir haber bu..
tebrik ederim canimm..
bakalim diger meleklerin cinsiyeti ne olacak..ay cok heyecanli demi yaa alkisalkisalkis
Allah bebislerine saglik,seninde gönlünden geceni versin canim

maşallah ne güzel demek biri kız Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş demek bu kadar çabuk belli oldu cinsiyeti ne güzel :nazar:

evet canım yaa biri belli oldu
şükürle rolsun kızzzz
bir kızım olmaz diye çok korkuyodum :)
aminnnn hepimiz inşallahhhh

özlemcim cok güzel bir haber bu..
tebrik ederim canimm..
bakalim diger meleklerin cinsiyeti ne olacak..ay cok heyecanli demi yaa alkisalkisalkis
Allah bebislerine saglik,seninde gönlünden geceni versin canim
evet yaaa duydugumdan beridir gülümsüyorum hemen gidip kıyafet aldıkk inşallah sağlıkla giysdiririm kızıma
özlem gözünaydın hayırlı olsun kızmış bebişlerin biri :))

sağoll canımmm

günaydın kızlar herkese iyi haftalar bol güzel haberli bir hafta olur inşallahhhhhhh

özlemim biri kızmış ha çok sevindim canım allahım esirgesin onları

günaydın kızlar...

özloooşşş içerde bi cadı var heeee
hadi bakalım Allah üçününde sağlıklı doğmasını nasip etsin canım

canım hoşgeldin ne güzel bi haberle geldin öyle demek biri kız çok sevindim inşallah diğerlerinden biride erkek olur sağlıklı olsunlar tabikide ama olmuşken ikisindende olsun dimi. bende hafta sonu biraz bebiş mağazalarını dolaşıyım dedim aman allahım kızlar için minik minik ne kadar güzel şeyler var içim gitti valla bi an içimden allahım bi kızım olsada bunları giydirsem die düşündüm.

günaydın kızlar herkese iyi haftalar bol güzel haberli bir hafta olur inşallahhhhhhh

evet canım yaa şükürler olsun
günaydın kızlar...

özloooşşş içerde bi cadı var heeee
hadi bakalım Allah üçününde sağlıklı doğmasını nasip etsin canım
evet canım onun kız oldugu belliydi zaten ne zaman gitsem diğerlerinni tepesnde tepiniyodu çok hareketliydi. birazda diğer ikisinden önde o yuzden söledi doktor onu bakalım diğerleri ne olcak 3 hfata sonra kntrolum var o zaman belli olur onlarda kısmetse
canım hoşgeldin ne güzel bi haberle geldin öyle demek biri kız çok sevindim inşallah diğerlerinden biride erkek olur sağlıklı olsunlar tabikide ama olmuşken ikisindende olsun dimi. bende hafta sonu biraz bebiş mağazalarını dolaşıyım dedim aman allahım kızlar için minik minik ne kadar güzel şeyler var içim gitti valla bi an içimden allahım bi kızım olsada bunları giydirsem die düşündüm.

evet canım sağlıkla dogsunlardaa tek dileğim buuinşallah aldıklarımızı giydirmek nasip olur

slm kızlar
fadık canım dedıgın gıbi oldu ya ben hsg istedı sordu oldunmu dıye laparoskopı oldum tuplerım yapışıktı ayrıldı dedım tekrar mı rahım fılmı çekınecegım şimdı

belgincim hoşbulduk tatlım benim herkes yakınlarda bi yerde otursaydı ve toplanıp tanışsaydık yüz yüze konuşsaydık ne güsel olurduŞeniz:nazar:
evet olabilir ileride belki tüp bebek anneleri olarak buluşuruz yeterki allahım o günleri göstersin:Saruboceq:
günaydın şekerler,gününüz aydın haftanız bereketli olsun, inşalalh çokgüzel haberlerle dolu bi hafta olur
günaydin AMİN canım:emir_bebek:
günaydın kızlar,dilerim bol halaylı bir hafta yaşarız inş
tatlım günaydın
günaydın kızlar herkese iyi haftalar bol güzel haberli bir hafta olur inşallahhhhh
günaydın:emir_bebek:
[UOTE=ozlem82do;13247213]kıslarrrr guanydın ben geldimmmm
diğer ikisini sölemedi ama bir kızım olucak :)))))))))[/QUOTE]
:nazar:ayyy allahım nazarlardan saklasın bebeklerini kızın olacak ne güzel:emir_bebek:
günaydın kızlarrr

günaydın arkadaşım:emir_bebek:

X