Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın iyi pazarlar kızlar,
dün doktora gittik keseyi gördük ama keseye yakın yerde kanama var bu yüzden 1 hafta rapor yazdı evdeyim yani işe gitmeyeceğim progestan kullanmaya başladım cuma kontrolüm var kanamam yok çok şükür benim için dua eder misiniz :gitme:

geçmiş olsun canım dinlen kendini çok yorma
inşş bir şey olamz bebin seninnle olur

inşallah ALLAH isteyen bekleyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin ve banada..teşekkürler bu arada

arkadaşlar yaklaşık üç yıllık evliyim son bir yıldır bebek olmuyo,tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor varmı?istanbulda yaşıyorum

arkadaşlar yaklaşık üç yıllık evliyim son bir yıldır bebek olmuyo,tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor varmı?istanbulda yaşıyorum

canım benim istb çok ilğim yom ama merkez sorarasan ben iyi duylmar aldığım bahçeci klniği var gidenler menunlar

Yeterrr... hoşgeldin yaaa.
Görüşemedik ne zamandır denk gelemedik. vereliniortak

kızlar merahabalar herkese..ıssız yıne buralar.pazar ya herkez gezmelere gıttı tabı.ben evde kaldım malesef..adet oldum cok sancım var.salı gunu doktora gıdıcem.ınsaallah bu sefer baslarım asılamaya.eger bu seferde aksılık cıkarsa ne yapıcam hıc bılmıyorum.allahım hepımıze yardım et..

canım ben memorial den çok memnunum orada 3 kere yaptırdım.bu seferki de belki tutmıcak bilmiyorum ama hastaneden çok memnunum .düzenli ve disiplinli çalışıyorlar herşeyleri saatinde yapılıyor.ve güleryüzlüler.dr hale hanımı özellikle tavsiye ederim.

kızlar merahabalar herkese..ıssız yıne buralar.pazar ya herkez gezmelere gıttı tabı.ben evde kaldım malesef..adet oldum cok sancım var.salı gunu doktora gıdıcem.ınsaallah bu sefer baslarım asılamaya.eger bu seferde aksılık cıkarsa ne yapıcam hıc bılmıyorum.allahım hepımıze yardım et..

hayırlısı tatlım, aşılama bebişinin gelmesine vesile olsun inşallah.çikolata yemeni tavsiye ederim bana iyi geliyor belki tatlıya çok düşkün olduğum için ben öyle zannediyorumdur,yine de sen dene

aynen imzamı atarım Nermin bu son cümlene, herşeyin başı STRES. Erkeğe bağlı olanda genetik değilse cok büyük ihtimal Stres.
Hayat da gerektiriyor bazen stresi elde olmadan :1no2:

ben cümleyi yarım kurmuşum...dediğin gibi cnm genetik değilse stres..bide beslenmede çok önemli..benim kaynana cadısı iyi bakmamış zamanında.kendinden başkasına bakmazki..biricik kızı hariç...yine kaynana aklıma düştü.intahar edesim geldi:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

günaydın iyi pazarlar kızlar,
dün doktora gittik keseyi gördük ama keseye yakın yerde kanama var bu yüzden 1 hafta rapor yazdı evdeyim yani işe gitmeyeceğim progestan kullanmaya başladım cuma kontrolüm var kanamam yok çok şükür benim için dua eder misiniz :gitme:

dualarm seninle canım, keseyi görmene de çok sevindim

saol canım.amın dıyorum butun arkadaslar adına..cıkolata falan kesmıyor benı malesef.majezık anca ıyı gelıyor.cok sancılı oluyorum ben.ınsallah bebıs olunca gecer.tabı olursakafamçokkarıştı
senın kacıncı gunun canım..heyecan doruktadır sımdıdelikafadulden
hayırlısı tatlım, aşılama bebişinin gelmesine vesile olsun inşallah.çikolata yemeni tavsiye ederim bana iyi geliyor belki tatlıya çok düşkün olduğum için ben öyle zannediyorumdur,yine de sen dene

ben cümleyi yarım kurmuşum...dediğin gibi cnm genetik değilse stres..bide beslenmede çok önemli..benim kaynana cadısı iyi bakmamış zamanında.kendinden başkasına bakmazki..biricik kızı hariç...yine kaynana aklıma düştü.intahar edesim geldi:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

Konuşma deli deli ... İntaharın şakası adı bile kötü, ALLAH yazmasın
Tahmin edebiliyorum idare edilmesi ve sabredilmesi zordur bencil bi kayınvaliden varsa ama kocanın hatrına katlanıcan, Yapcak bişi yok Nermincim . Rabbim vicdan versin, kendi kızı yerine koydursun seni. Kocacığın boşuna stres yapmıyo demek ki.

X