Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım sen bir daha ne zaman gidiceksin doktora ikili test için artık gitmen lazım 11-14 arası yapılmaya baslanıyor. bence dogumu nerde yapıcaksan oraya gitmeye basla tabii yücel beyle yapıcam diyosan o baska ama

beni önümüzdeki hafta sonu çağırdı canım bu son gidişim olcak oraya öyle konuştuk doğumu orda yapamam çokda uzak zaten eve yakın biyere gidicem inşallah ama 12. haftaya kadar bana gel dedi bende tamam dedim. Özlemcim deli olcam canım ya bebeğim iyidir inşallah sabredemiyom valla son 1 hafta kaldı ama gel bide bana sor

amin canım
AMİN
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım iyidir
inşş bir sorun çıkmayacak beişinle ilgli

rabbim den gelene ne denirki ..ama insanız işte üzülmemek elde değill..rabbim dayanma gücü versinn..

iyi dilekleriniz için sağolun kıslarr

canım benim yaa yakınlarında sskla anlaşmalı hiçmi hastane yokk 12 lira muayene ücreti veriyosun cumarteside muayene ediyolar git bak sen bebişine arada inna çok çabuk büyüyolar çok sabırlısın ben şimdiye çoktan gitmiştim. ama azda kalmış sen bilirsin bir hafta bişey değil

canım iyidir
inşş bir sorun çıkmayacak beişinle ilgli

inşallah canım inşallah tek duam iyi olması

var canım aslındada gitmedim işte eşim sürekli farklı doktorlara gitme dedi bende onu dinledim ama keşke gitseydim bu belirsizlik beni öldürüyo ne kadar evhamlıyım biliyon zaten kendime dert edicek bişey mutlaka bulurum yani şimdide bir hafta kaldı gerçekten gitsemmi gitmesemmi bilmiyom valla:uhm:

slm arkadaslar nasilsiniz?
allaha sukur ben iyiyim...

aymes canim sseni cok iyi anliyorum, cok korkuyorum ya bisey olursa diye ne kadar kotu senaryo varsa hepsi aklimdan geciyo, sonrada bu bebek sana ragmen dogacak diyorum kendi kendime

belgincim bencede çok üstüne gitme...
bak en azıdan tedavi oluyor...yani herşeyi boşvermiş değil....
sonundada teseyide kabul edecektir...
allah yardımcınız olsun canım....

canlarım hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız iyiki benle berabersiniz.dün akşam mail attım emre beye fsh için hormon tedavisi uyguluyormuş hormon testi yaptırın eger fsh normal seviyelerdeyse ameliyattan 3 ay önce bu tedaviye başlarız demiş inşallah normal seviyede çıkarda bu tedaviyi uygularız hepiniz sagolun canlarım.FADİĞİM duana aminnn diyorum.bugün iş yaptım pek giremedim canlarım yoruldum yarında direksiyon sınavım varŞenizŞeniz

evet canım sıkmamaya karar verdim inşallah herşey düzelecek..

evet canım emre bey çok iyi mail attım bana fsh normal seviyedeyse ameliyattan 3 ay önce hormon tedavisine başlarız demiş bakalım hayırlısı

slm kızlar biz geldikkkkkk

bugün kontrolümüz vardı sabah gittim doktora ama ameliyatı çıkmış ultrasona giremedim nst ye girdik. kalp atışlarımız iyiydi çok şükür bugün sabah gene çıkardım etkilenir dedim ama çok şükür etkilenmemiş kızım. az önce aradı doktorumuz nst iyi ultrasona gerek yok dedi. ama ağrılarım var nst de de çıkmış zaten magnezyuma devam. haftaya çarşamba gidecez artık. hala doğum tarihimiz belli değil. kontrollerim 5 günde 1 e düştü gidişata göre söyleyecek tarihimizi.

öğleden sonra evide temizlettim ev temizliğide bitti çok şükür üstümden büyük bir yük kalktı sanki

hadi canim hayirlisi, sag salim alirsin insallah bebisi kucagina, az kaldi bizlerede o gunler nasip olur insallah

küçük yaramaz annesini üzmekten vaz geçti sanırım
canım sağlıcaka gelsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım gözün aydın allahım sağsalim kavuşmayı nasip etsin be:Saruboceq:beğine

,ne güzel bi dua.amiiinn amiiiiiiiiiinnn amiiiiiinn.inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…