canım sen bir daha ne zaman gidiceksin doktora ikili test için artık gitmen lazım 11-14 arası yapılmaya baslanıyor. bence dogumu nerde yapıcaksan oraya gitmeye basla tabii yücel beyle yapıcam diyosan o baska ama
hayirli cumalar kizlar cumamiz mubark olsun
Allah'im kalbimizdeki guzellikler yasatsin bizlere insallah
buyuklerimizi basimizdan eksik etmesin saglikla
evlat istiyenlerimize hayirli saglikli evlatlar nasib etsin
hamile kardeslerimize hayirla saglikla bebeklerini kucaklarina almalarini nasib etsin
yuvalarimizdan saglik,huzur,mutluluk eksik olmasin
Allah hepimizin dualarini kabul eylesin insallah
FADIK canim cok guzel dua AMINNN
beni önümüzdeki hafta sonu çağırdı canım bu son gidişim olcak oraya öyle konuştuk doğumu orda yapamam çokda uzak zaten eve yakın biyere gidicem inşallah ama 12. Haftaya kadar bana gel dedi bende tamam dedim. özlemcim deli olcam canım ya bebeğim iyidir inşallah sabredemiyom valla son 1 hafta kaldı ama gel bide bana sor
[ı]rabbim den gelene ne denirki ..ama insanız işte üzülmemek elde değill..rabbim dayanma gücü versinn..
Iyi dilekleriniz için sağolun kıslarr[/ı]
beni önümüzdeki hafta sonu çağırdı canım bu son gidişim olcak oraya öyle konuştuk doğumu orda yapamam çokda uzak zaten eve yakın biyere gidicem inşallah ama 12. haftaya kadar bana gel dedi bende tamam dedim. Özlemcim deli olcam canım ya bebeğim iyidir inşallah sabredemiyom valla son 1 hafta kaldı ama gel bide bana sor
sağol yeter 'im cümlemizin yardımcısı olsun
canım iyidir
inşş bir sorun çıkmayacak beişinle ilgli
canım benim yaa yakınlarında sskla anlaşmalı hiçmi hastane yokk 12 lira muayene ücreti veriyosun cumarteside muayene ediyolar git bak sen bebişine arada inna çok çabuk büyüyolar çok sabırlısın ben şimdiye çoktan gitmiştim. ama azda kalmış sen bilirsin bir hafta bişey değil
canım ne desek boşş insanın ümitlerinin bitmesi gibi bir duygu yokk ama düzeleceksinn yeni bir tedavi için yanıp tutuşacaksın kısa bir süre sonra inşallah pozitifi tedavilere gerek kalmadna görürüsün canım
canım eşin kendini hazır hissetmiyosa ona biraz zaman ver yada onunu pozitif düşündürmeye çalış hazır hissetmesi ne izin ver yasadıgınız her duygu tedavinizi etkileyecektir unutma
belgincim bencede çok üstüne gitme...
bak en azıdan tedavi oluyor...yani herşeyi boşvermiş değil....
sonundada teseyide kabul edecektir...
allah yardımcınız olsun canım....
uykucum cok uzuldum canim allah yardimciniz olsun.....
insallah sizinde bebeginiz bize oldugu gibi supriz bi sekilde gelir...
yetercim allah yardimciniz olsun ben tedavilere baslarken ilk asilamam icin 6ay rapor bekledim siz yine raporsuz tedaviye baslayabilmissiniz bizde o'da olmuyo sigortadan gelen belge olmayinca hic bisey yapamiyoduk....
belgincim bencede esinin hazir olmasini bekle derim, sonucta iki kisi giriyoruz bu yolculuga insallah yakin zamanda o'da ikna olur
bu yolda yuruyen butun arkadaslara allahim en yakin zamanda hayirli evlat sahibi yapar insallah..
iyi akşamlar kızlar..........
belgincim üzülme canım eğer eşin şimdi tese olmak istemiyosa zorlama biliyosun herşey morale strese bağlı oldu sen ısrar eder eşin ameliyat olup olumsuz sonuç çıkarsa kabak senin başına patlar vicdan azabı bide eşinin çenesini duyar durursun bekle herşeyin bir vakti zamanı var bak sonuçta eşin tedavi olmak istiyo onada şükür inşallah doğal yoldan gelir bebişinde en güzel mutlulukları yaşarsınız eşinle
evet canım sıkmamaya karar verdim inşallah herşey düzelecek..canım ne desek boşş insanın ümitlerinin bitmesi gibi bir duygu yokk ama düzeleceksinn yeni bir tedavi için yanıp tutuşacaksın kısa bir süre sonra inşallah pozitifi tedavilere gerek kalmadna görürüsün canım
canım eşin kendini hazır hissetmiyosa ona biraz zaman ver yada onunu pozitif düşündürmeye çalış hazır hissetmesi ne izin ver yasadıgınız her duygu tedavinizi etkileyecektir unutma
belgincim merhaba,
gerçi biz daha eşimle doktora gitmedik yani beklemedeyiz bizde aynı sizin gibi ne yapıcamızı bilmiyoruz eşim korkuyor diyor ki hadi gittik ya bir şey çıkmaz sa sonra ne olacak birdaha üzülüp birdaha yıkılmylım dedim ya iz tedavinin ne süreçte işlediğini bilmiyoruz ama öncelikle ilaç tedavisi varsa testisin sperm hücresi üretmesini güçlendirici bir tedavi yöntemi var ise onu deneyin geçenler de emre bey hakkında araştırma yaparken bir hastasının yazdığı yazıyı okudum adam istanbuldaki tüm özel klinklere başvurmuş
adama senin çocuğun olmaz demişler adam emre beye gitmiş emre bey hormon tedavisi uygulamış ilk uyguamda 6 adet daha sonra ki uygulamalarda 354binlere çıkmış teseden önce ilaç tedavisi var ise ben ce nu uygulayın gene tercih ve karar size ait canım allah hepimize yardım etsin
slm kızlar biz geldikkkkkk
bugün kontrolümüz vardı sabah gittim doktora ama ameliyatı çıkmış ultrasona giremedim nst ye girdik. kalp atışlarımız iyiydi çok şükür bugün sabah gene çıkardım etkilenir dedim ama çok şükür etkilenmemiş kızım. az önce aradı doktorumuz nst iyi ultrasona gerek yok dedi. ama ağrılarım var nst de de çıkmış zaten magnezyuma devam. haftaya çarşamba gidecez artık. hala doğum tarihimiz belli değil. kontrollerim 5 günde 1 e düştü gidişata göre söyleyecek tarihimizi.
öğleden sonra evide temizlettim ev temizliğide bitti çok şükür üstümden büyük bir yük kalktı sanki
slm kızlar biz geldikkkkkk
bugün kontrolümüz vardı sabah gittim doktora ama ameliyatı çıkmış ultrasona giremedim nst ye girdik. kalp atışlarımız iyiydi çok şükür bugün sabah gene çıkardım etkilenir dedim ama çok şükür etkilenmemiş kızım. az önce aradı doktorumuz nst iyi ultrasona gerek yok dedi. ama ağrılarım var nst de de çıkmış zaten magnezyuma devam. haftaya çarşamba gidecez artık. hala doğum tarihimiz belli değil. kontrollerim 5 günde 1 e düştü gidişata göre söyleyecek tarihimizi.
öğleden sonra evide temizlettim ev temizliğide bitti çok şükür üstümden büyük bir yük kalktı sanki
ESTAĞFURULLAH ESTAĞFURULLAH ESTAĞFURULLAH
EL AZİM EL KERİM ELLEZİ LA İLAHE İLLA HÜVEL HAYYU KAYYUMU VE ETÜBÜ İLEYK
Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah
Tüm dünyada geçmiş gelecek ilk insandan en son insana dek cümlesinin alıp verdigi nefes adedince,geçmiş gelecek tüm yaratılmış varlıkların yaşama sebebi olarak yaptıkları fiiler adedince ki Rabbim hepsinden ziyadesiyle haberdardır,bunların ve bunların sozlarca kez misliyle Efendimize (aleyhissalatu ves-selam) ve al ve ashabına salat ve selam olsun
Ya Rabbi ve ya rabbis-semavati vel_Ard Ya hayyu Ya Kayyum.Ya Hannan Ya Mennan Ya Semi' Ya Basir Ya Rezzak Ya Halim Ya Alim Ya Selim Ya kadir Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir Ya Hafiiz Ya Haafiz Ya Vehhab Ya Ğaniy Ya MuğniyYa Cemil Ya Zel-Celali Vel-İkram Ya Habir Ya Berr.
Lailahe İllALLAH hürmetine ve İsm-i Azam ın ve bildigimiz ve bilmeyip senin katında olan en güzel isimlerin hürmetine diliyor ve istiyorum
Alim,Halim,Selim,Hayalı,Takvalı;Edepli,Çalışkan,Te miz-Düzenli,Tertipli,Becerikli,Sağlık ve Sıhatli,Akıllı-Mantıklı İman ve İtaat üzere olan,İslam temsilcisi;ve örneği,En Razı olduğun Şekilde yaşama çabası olan,Tüm dünyaya madden ve Manen faydalı ve güzel örnek teşkil eden,Eli-Yüzü-Gönlü baştan aşağı içi ve dışı El-Nur ve El-Cemiil isminin tecellisi ni taşıyan,Mütevazi,Yumuşak sesli,Yumuşak ve Güzel hitabetli,Diksiyonu düzgün ve anlaşılır,Tanıdığı herkese Dünya ve Ahirette faydalı olan,NAMAZlarına ve Tüm emirlere dikkat eden,Güzel Kuran okuyan ve Kuran okumaya ve dinlemeye özen gösteren ve bu durumdan ihlas kazanan,Çevresine tebbessüm ve tevazu ile yumuşak huylulukla davranan,KURAN ve SÜNNET üzere yaşayan,Dünya ve AHİRET nimetlerinin en güzelini verdiğin,Devamlı Şükür içerisinde olan,Melekleri yanına yoldaş ettiğin,SANA kul ,habibine Ümmet,Her işinde ve ve her bakışında Seni arayan ve gören,Seni ve Rasulünü ve yarattığın güzelliklerin güzelliklerini ve hikmetlerini ,senin varlığının isbatını anlatan,İnsanların hidayet ve ihlas kazanmalarına vesile olan,hal ve hareketleriyle engüzel fayda veren örnekler teşkil eden ,güzel ahlaklı ihlas sahibi , zikir ehli,Hep senin güzelliğini düşünüp güzelleşen ,aklı başında,,hayırlı zürriyetlerinde gelmesinde vesile olan,doktor,eczacı, yada en güzel ve ibret verecek şeyleri anlatmaya vesile olacak meslekler nasib ettiğin kız-erkek evlatlar nasib eyle.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.ALLAHım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin