- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
çok şükür canım bebiş iyiymiş.....slm kızlar biz geldikkkkkk
bugün kontrolümüz vardı sabah gittim doktora ama ameliyatı çıkmış ultrasona giremedim nst ye girdik. kalp atışlarımız iyiydi çok şükür bugün sabah gene çıkardım etkilenir dedim ama çok şükür etkilenmemiş kızım. az önce aradı doktorumuz nst iyi ultrasona gerek yok dedi. ama ağrılarım var nst de de çıkmış zaten magnezyuma devam. haftaya çarşamba gidecez artık. hala doğum tarihimiz belli değil. kontrollerim 5 günde 1 e düştü gidişata göre söyleyecek tarihimizi.
öğleden sonra evide temizlettim ev temizliğide bitti çok şükür üstümden büyük bir yük kalktı sanki
sağlıcaklada dünyaya gelir inşallah....
canlarım hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız iyiki benle berabersiniz.dün akşam mail attım emre beye fsh için hormon tedavisi uyguluyormuş hormon testi yaptırın eger fsh normal seviyelerdeyse ameliyattan 3 ay önce bu tedaviye başlarız demiş inşallah normal seviyede çıkarda bu tedaviyi uygularız hepiniz sagolun canlarım.FADİĞİM duana aminnn diyorum.bugün iş yaptım pek giremedim canlarım yoruldum yarında direksiyon sınavım varŞenizŞeniz
belgincim hayırlısı canım...dr u dinleyin bakalım...
herşey yolunda gider inşallah....
direksiyon sınavı kolay geçer inşallah....
sakin olmaya çalış canım....
allah yardımcın olsun....