Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler kizlar nasilsiniz
uykucu sirine canim uzulme diyecegim ama elde degil iste Allah sabir versin zamani degilmis demekki insallah bebegin yakin zamanlarda sana merhaba der
tedavideki arkadaslarima sonuc gununu bekleyen arkadaslarima Allah insallah pozitif sonuclar almanizi nasip etsin canlarim
yeter canim vallahi ben ulkemizdeki yeni cikan kanunlari hic anlayamiyorum inan ki
bir taraftan azcik iyilikleri oluyorsa diger taraftan acisini fazlaca cikartiyorlar
sanki bebegi olmayan insanlarin onunu kapatmaya calisiyorlar hep engel oluyorlar
soyle insanlarimizin rahat tedavi olacagi ilac masraflarinda hastaya olabildigince yardim edecekleri gunleri gorebilecek miyiz acaba
uykucum cok uzuldum canim allah yardimciniz olsun.....
Insallah sizinde bebeginiz bize oldugu gibi supriz bi sekilde gelir...
Yetercim allah yardimciniz olsun ben tedavilere baslarken ilk asilamam icin 6ay rapor bekledim siz yine raporsuz tedaviye baslayabilmissiniz bizde o'da olmuyo sigortadan gelen belge olmayinca hic bisey yapamiyoduk....
Belgincim bencede esinin hazir olmasini bekle derim, sonucta iki kisi giriyoruz bu yolculuga insallah yakin zamanda o'da ikna olur
bu yolda yuruyen butun arkadaslara allahim en yakin zamanda hayirli evlat sahibi yapar insallah..
canım sıkma canını zaten bunların derdi bizim için olumsuz ne varsa onu yasa diye çıkarmaları inşallah bulunur canım allah hyardımcınız olsun sıkma canını sen...
Canım benim bende senden gelecek haberleri bekliyordum çok üzüldüm ama üzme kendini demekki zamanı değil canın sağolsun...
canım ne desek boşş insanın ümitlerinin bitmesi gibi bir duygu yokk ama düzeleceksinn yeni bir tedavi için yanıp tutuşacaksın kısa bir süre sonra inşallah pozitifi tedavilere gerek kalmadna görürüsün canıminternete giremedim arkadaşlar..daha yeni giriş yapabildim..
maalesef olumsuz sonuçç.........
canım eşin kendini hazır hissetmiyosa ona biraz zaman ver yada onunu pozitif düşündürmeye çalış hazır hissetmesi ne izin ver yasadıgınız her duygu tedavinizi etkileyecektir unutmaarkadaşlar inanın okadar kafam karışıkkı eşimde şimdi tese olmak istemiyor için için üzülüyorum tedavi olmak istiyor bana acele ediyorsun senin acelenden bişey çıkmıyacak o zaman görürsün diyor beni korkutuyor mail konusuna gelincede kimseye mail atmadım bilmiyorum hiç bukadar kararsız ve çaresiz kalmamıştım canım lütfen bana bir yol göster çok zor durumdayım çok senağlama bana bir akıl verinsenağlama
arkadaşlar inanın okadar kafam karışıkkı eşimde şimdi tese olmak istemiyor için için üzülüyorum tedavi olmak istiyor bana acele ediyorsun senin acelenden bişey çıkmıyacak o zaman görürsün diyor beni korkutuyor mail konusuna gelincede kimseye mail atmadım bilmiyorum hiç bukadar kararsız ve çaresiz kalmamıştım canım lütfen bana bir yol göster çok zor durumdayım çok senağlama bana bir akıl verinsenağlama
canım ne demek sendende razı olsun.elimizde imkan varken niye yollamayalımki ne işe yarayacaktı güü geçecekti hop çöpe yazık günah değilmi işallah duyralı arkadaşlar çıkar.CANIM SEN ZATEN ELİNDEKLERİ GÖNDERMİŞTİN ALLAH RAZI OLSUN
BAKALIM BAZI SATMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR VERMIŞ ONLARA MESAJ ATTIM DÖNEN OLURSA ALACAĞIZ
YOKSA NE YAPARIZ BİLMİYORUM mafoldumbenmafoldumben
uykucu uzulduk hepımız ama elden bısey gelmıyr.rabbımın taktırı.ama dılemın dedıgı gıbı ınsaallah suprız yapar bebıs sana.umudunu hıc kaybetme olurmu canım...
meryem kız gıbı malın olsun demısler bosa dememısler.sımdı en hayırlı evlat kızlar.annelerıne cok dusgun oluyorlar.hayırlısıyla dogsunlar ınsaallah..
yetercım sızın doktorda hata var.okadar pahalı ılacları kım verır raporsuz.benımkıler raporlu 650 tuttu.raporsuz kımbılır ne kadar.babanın oglu olsa vermez yanı..neyse sonu guzel olur ınsaallah.cektıgımız sıkıntıların karsılıgını alırız bıranonce..
canım yaa yakınlarında polkınık felan yokmu git gör bebeğini arada ben 2 haftada bir gidiyorum artık normal takip eden doktoruma gitmesemde merak ediyorum iyilermi duymak istiyorum kalp atışlarının oldugunu
internete giremedim arkadaşlar..daha yeni giriş yapabildim..
sanada hayırlı cumalar canım.aminnnn rabbim en kısa zamanda bebiş nasip etsin hepinize:Saruboceq:hayırlı cumalar canlara.s.
ne hayırlı duanız varsa rabbim kabul etsin.....
hayırlı cumalar canlara.s.
ne hayırlı duanız varsa rabbim kabul etsin.....
fadikçim ne kadar güzel dua etmişsin
binlerce yüzbinlerce kez AMİN AMİNNNNN AMİNNNNNNNNNNNN