Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaaaaaaaaa.....e süpeeeeerrr hihoyyythihoyyyt:lepi: çok güzel yaaa, çok tebrik ederim...bugün duyduğum en güzel haber, hatta nihayet muhteşem bir haber..Sarılıp, öpmek istedim seni Şeniz Şeniz Birden bütün yorgunluğum gitti, oh bee.
canımmmmm tebrik ederim.ne güzel bir haber bu ya allahım.:sm_cool::sm_cool:insallah kucagına aldıgın günleri de görürsün:teytey::teytey:
adetim gecikmişti biliyorsun.15 eylüldü tarihi.hala gelmedi diye ama tamamen umutsuzca,yani sanki görevmiş gibi,dün sabah test yaptım.silik bir pozitifle karşılaştım.eşime söyleyemedim.o kadar zor günler geçirdi ki o da,yine hayal kırıklığı yaşasın istemedim.hemen gidip kan verdim.doğumevi evimin karşisinda zaten.bu arada gitmek için eşimin işe gitmesini bekledim.veeeee bugün 3te aldım sonucu.ne düşüneceğimi,elimi ayağımı nerelere koyacağımı bilemiyorum.hala eşimin haberi yok.eve gelmesini bekliyorum.allahıma binlerce kere şükrediyorum.allah benim gibi gözünün yaşıyla bekleyene sağlıklı hayırlı evlatlar versin canlarım.
merhaba hanımlar ben yeniyim aranızda
Canlarım merhaba,
ben 165 adet Salavat_I tefriciye mi bitirdim..
ALLAH ım dualarımızı kabul eylesin...
slm kızlar bende şimdi okudum yaa eşimin ananesi vefat etti bütün gün cenaze evindeydim nevrosky yoklugu çok belli oluyo ama yarın gelcekmiş valla hepimizin moral kaynagı iyiki var onu çok seviyorum bizi bir araya topladıgı için çok mutluyum iyi var hepiniz iyiki varsınız
kızlar hepinizden allah razı olsun başsılıgı dilekleriniz için hepinize hayırlı cumalar yaa benim kafam çok karışık sizlerle paylaşmam lazım kaç gündür bekliyorum neyimi adetimi benim günümde sadece pembe bir leke geldi sonraki gün hiç bişey yok ve ben abdest aldım üzerinden 6 gün geçti hala bişey yok gögüslerim şişti agrıda var sık idrara çıkma sanki hani tutarsınızda kasıklarınız patlıcak gibi olurya sürekli o vaziyetteyim ümitlenip idrar testi yaptım 3 gün geçtiğinde negatif çıktı şu an günlerdir kasık agrılarım var ara ara çok fazla agrı giriyo bide naneli bişey yediğinizde hani ferahlık olurya işte ben kasıklarımda onu hissediyorum heh oldum diyorum ama değil kırmızılar bir leke bile yok sadece beyaz akıntım var acaba neden böyle oldum sökülemiyormu acaba ondanmı bu agrılar üff bana bir akıl verin
nevroskym sen birtanesin
RAMAZAN MANİLERİ
TÜM KIZLAR KORO HALİNDE:
nevrosky seni çok özledik
bütün gün yolunu gözledik
allahtan ayrılık çok sürmeyecek
nevrocuğumuz yarın dönecek
canimmm nekadar iyisin söylediklerin insanin icine isliyor...ben sizin sevginizi hak ettimmi demisin buseferde ben senin kafanaklava:sen harika bir insansin esin cok sansli ve tabiki bizlerde seninle tanisabildigimiz icin cok sansliyiz iyiki varsinnn kizzzz :teselli:bizi herzaman teselli ediyorsunnnn....
HOŞGELDİNNNNNNNNNNNNNhihoyyyt
bende giremedim siteye çünkü bilgisayarım bozuldu dün akşam geldi tamirden bugün sabah girdim bir kere daha sonra site çöktü galiba :roflol:
şu an yazabiliyorum çok şükür,umarım iyisindir,özledik valla :1hug:
merhaba arkadaşlar ya sabah bir uyandım hemen siteye bakıyim nevroscum gelmiş mi diye ama kesinlikle siteye giremedim sabahtan anca şimdi girebildim canım bitanem nevrosumm gelmişş hihoyyyt :dance: hoş gelmiş sefa gelmiş gerçekten sensiz hiç topiğin tadı yoktu ben yine giriyordum toıpiğimiz alt sıralara kaymasın diye neyse canım artık sen geldin kız bir günda çok özledim kız uzatta yanağını bir öpeyim Şeniz canım akşam inşallah hasret gideririz kaydirigubbakcemile5
Nevro hoş geldin.bize boncuktan ya da kibrit çöpünden hedayeler yptin mi?hani biz de sana don,sigara falan getirdik yaaaa o cihetten yaneee.seni öslediiiik