İnşallahhhhhhhh. Ne zaman mikrotese olacak canım eşin?
Zaten en son basamak mikroenjeksiyon değil mi? Bir sürü şey kullanıyor eşin. 3 ay geçsin bir hele. Bir spermiogram yaptır o zaman değerlendirilsin. Eski değerlere göre yaptırdın di mi? Kaç kere spermiogram verdi eşin. Benim eşimin ilk spermiogramında 4 milyon vardı ml'de. bir sonrakinde 74 milyon oldu ml'de. en son hali 37 milyon ml'de.
:lepi:kızlar o ürolog bey biz birden ona soru yazmaya başlayınca yoğunlaşacak....bari kadınlar kulübünden geliyoz diyelim de orda çok meşhursun filan diyelim de indirim yapsın:1rolleyes: şaka bi yana iyi kibu forumu açmışsın nevroskicim,allah razı olsun ağzın bal yesin iyi dileklerin için....ooooooo,,canım canımmm:1hug::1hug:a.s.a.s.
sonbaharda inşallah canım...kısmet :smiley-cool:artık tam ayı belli değil....
Eşim bir kez spermiogram testi yaptırdı.Onda da zaten normalde hiç sperm görülmemiş ancak yıkama sonrası bazı yerlerde 5-6 sperm hücresine rastlandı diye rapor edilmiş:çok üzgünüm:
Peki yaptırmayı düşünüyormusunuz bir daha spermiogram. Yakın zamanda yani? En azından bir ay sonra bir yaptırsanız. Belki umut verici gelişme olmuş olabilir canımm :1rolleyes: Şu durumda bile olmamasından iyi diye düşünmek lazım. Teselli belki ama gerçek.. :içelim:
Eşim çıkacak sonuçtan korkuyor.bir iki ay daha diyor..spermler ancak 2 buçuk-3 ayda yenileniyormuş..
off ffffffffff offff...sigara içmiyorum ama sigara içesim var.çok bunaldım,çok yoruldum kızlar.benneyaptımkisenağlama:çok üzgünüm:
Bir mucize bir mucize bir mucize....lütfen bir mucize..senağlama
Eşim çıkacak sonuçtan korkuyor.bir iki ay daha diyor..spermler ancak 2 buçuk-3 ayda yenileniyormuş..
off ffffffffff offff...sigara içmiyorum ama sigara içesim var.çok bunaldım,çok yoruldum kızlar.benneyaptımkisenağlama:çok üzgünüm:
Bir mucize bir mucize bir mucize....lütfen bir mucize..senağlama
Canımmmm :teselli: Niye gittin de o üroloğa sordun ki. Ne güzeldi moralin. Canını sıkmıyordun. Pozitiftin. Böyle durumlarda cevabını bildiğin soruları sormayacaksın. Kötü düşünmenin bir faydası yok. Bir kez daha spermiogram verene kadar en azından moralinizi bozmayın. Yine aynı şekilde çıkarsa o zaman da tedaviye başlarsınız. İmkansız bir durumda değilsiniz. Mucizelere de açıksınız. Öpüyorum seni. Sıkma canını lütfen. Sen de anne oalcaksın Allahın izniyle a.s.
O gün yeniden doğmuş gibi olucam...İnşallah arkadaşım,inşallah Allah hepimize nasib eder bu duyguyu...:a015:
Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim.Normalde çok pozitif,neşeli biriyim,ama gel görki bazan bende de umutlar sekteye uğruyor..Umutlarımız yeniden yeşerecek inşallah.Ama bazan sabretmeye tahammülüm mü kalmıyor nedir....:çok üzgünüm:
Eşim iş yerinde hergün keçiboynuzu çayı yapa yapa herkes anladı artık sorunumu dedi bana bu gün..Herkes aptal değil ya,bu adam neden her gün keçiboynuzu çayı yapıp aktarlar adresi soruyor,vs derler diyor..:çok üzgünüm:Ben söyleyeceğim herkese açıkça ben kısırım diyecem diyor..:çok üzgünüm:
Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim.Normalde çok pozitif,neşeli biriyim,ama gel görki bazan bende de umutlar sekteye uğruyor..Umutlarımız yeniden yeşerecek inşallah.Ama bazan sabretmeye tahammülüm mü kalmıyor nedir....:çok üzgünüm:
Eşim iş yerinde hergün keçiboynuzu çayı yapa yapa herkes anladı artık sorunumu dedi bana bu gün..Herkes aptal değil ya,bu adam neden her gün keçiboynuzu çayı yapıp aktarlar adresi soruyor,vs derler diyor..:çok üzgünüm:Ben söyleyeceğim herkese açıkça ben kısırım diyecem diyor..:çok üzgünüm:
Ben zaten seni pozitif , neşeli olarak biliyorum. Öyle tanıdım. Zaten öyle de yazdım yukarıda. Ama bazen yollar tıkanıp kalabiliyor. Önemli olan onu çabuk açmak ve negatif engeli aşmak. Onu da sen yaparsın eminim buna. Yeşerecek canım o umutlar. Benim içimde öyle hisler , öyle duygular , öyle umutlar var ki ; hem de hepimiz için. Biz bile şaşıracağız yaşadıklarımıza. O kadar mutlu günler yaşayacağız ki. Allahtan tek dileğim bu günleri tez zamanda bahşetmesidir. :hooray:
Canım ben de anlayamadım açıkcası neden gündüz içtiğini. Farklı birşey mi yaptığınız acaba. Bizim küre benzemiyor sanki. benziyorsa da orada nasıl yapıyor? Anlatırmısın canım nasıl birşey eşinin yaptığı. :uhm:
Birkaç keçi boynuzunu küçük küçük kırıp kaynatıyor..sonrada süzüp içiyor eşim..akşamları da çakşır kaynatıp içiyor..arada çakşır macunu vs içiyor..
Canım akşamları içsin o zaman keçiboynuzunu , evde yapın. Hem tamamiyle tarife bağlı kalmanız lazım. Birkaç falan yaparak değil. Rosem tekrar tarifini vermiş bak , o şekilde olması lazım. Hem işyerinde uğraşmasın böyle şeylerle. Akşam yapın siz daha iyi. :içelim:
Tatlım ,akşamları içmiyor.akşamları illa kendine normal demli çay keyfi yapacak beyefendi..ben de karışmıyorum artık.Kendisi bir sürü kür uyguluyor,çinko tabletleri,ginseng ürünleri falan kullanıyor...benneyaptımki
bir de eşim günde 2 kez içiyor keçi boynuzunu..biri iş yerinde diğeri de eve gelirgelmez..hepsini kendi yapıyor..evde çayları eşim yapıyor...:1rolleyes: