mrb arkadaşlar
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
çok kötüyüm bugün
eşim bugün test yaptırdı ve sperm değeri 0 çıktı.koca bi 0
3 ay oldu varikosel ameliyatı olalı.keçiboynuzu kullandı 3 ay.birazda olsun umut olur değerlere bi baktıralım dedik ve şok.senağlamasenağlamasenağlama
mrb arkadaşlar
çok kötüyüm bugün
3 ay oldu varikosel ameliyatı olalı.keçiboynuzu kullandı 3 ay.birazda olsun umut olur değerlere bi baktıralım dedik ve şok.senağlamasenağlamasenağlama
mrb arkadaşlar
çok kötüyüm bugün
mrb arkadaşlar
çok kötüyüm bugün
balsurat biz size bakma demiştik ama bak sonra çok kötü oluyorsunuz.
haci78 canım ameliyattan önce nasıldı değerler?Daha mı iyiydi?
:1rolleyes: :1rolleyes: Merak ettim dayanamadım bakayım dedim :)
hepiniz sağolun arkadaşlar.biliyorum bazı şeyleri geç düzeleceğini ama böylede beklemiyordum şok oldum.1 hafta sonra üç ay dolacak ameliyat olalı.isyan etmiyorum ama artık bugün gücümün iyice azaldığını hissettim.çaresiz hissettim.
iyiki varsınız...
süper diildi tabi ama sıfırda diildiml de 2 milyondu:1no2:
kizlar bu ne ya cildirdim bekafamçokkarıştıklava:
birturlu site calismadi catladim valla sozde bugunume siteye ayirmistim
nevrosky canim bu arada 200 ihlas 400 salavat daha eklermisin-tatlicadiarzu-
nevrosky canim benden 300 ihlas 200 salavat eklermisin bugunumu hep okumakla gecirdim evet bitsinde tekrar baslansin diye allah kabul etsin insallah her hareket icin bir arkadasimizin duasi kabul olsa yine iyi allahim yarabbim encok bekleyen ve encok ihtiyaci olan listemizdeki anne adaylarimiz icin dualarimizi kabul eyle amin
nevrosky canım 200 ihlas 200 salavat ekler misin? bu üçüncü dualara bu hafta çok yoğundum fazla katılamadım okuyamadım. ama hiç okumasaydım içimde kalacaktı.
bu arada hepinize hayırlı iftarlar kızlar oruçlarınız ve dualarınız kabul olsun.
merhaba kıslar..
nevrocum 100 ihlas okudum eklersın canım..a.s.
slm kızlar nasılsınız özlemişim sizi nvrsky canım benim sen nasılsın bu aralar giremiyorum canım ya bitarafım eksik gibi geliyo banakaydirigubbakcemile5
nerden bakıyorsunuz ben de -tatlicadiarzu-bakayım balsurat:smiley-cool:
mrb arkadaşlar
çok kötüyüm bugün
Eminmisin canım görmek istediğiindenn sonra kötü olmanı istemem benneyaptımki
mrb arkadaşlar
çok kötüyüm bugün
İyi akşamlar arkadaşlar....size bi sorum olcaktı aşılamadan önce rahim filmi çektirmemiz şart mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?