- 13 Mart 2008
- 4.079
- 97
Canım önce yazını yaz. Sonra yazdığın metni mouse ile seç. Renk paletinden istediğin renge tıkla. "A" yazıyor ya , ona tıklayacaksın.
hım bi deneyim bakim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım önce yazını yaz. Sonra yazdığın metni mouse ile seç. Renk paletinden istediğin renge tıkla. "A" yazıyor ya , ona tıklayacaksın.
Evet canım diyebiliriz. Senden iyi hamiş mi bulucaz. Hatta hamişsin de diyebiliriz :roflol:
aaaaaaaaa oldu ya sağol nevroskyyyyyyyyyyy
iyiki varsın canımmmmm
Canım heheh bu sefer başardın yazıların renkliiiiikaydirigubbakcemile5
canım kaç yaşındasın inşallah bebeğin olur en kısa zamanda banada küçüksün kendin bebesin ne bebeği diyolar sinir oluyorummmmmm klava:canlarım benim herzamanki gibi çok şensiniz ama ben belk,i hepinizdende çok küçük olmama rağmen içim karadı nerdeyse işallah benimde birgün bebeğim olur onu içimde hissederim kucağıma alırım kocamdan bi bebeğim canım kanım olsun ona bunu vermeyi okadar çok istiyorum ki
efet burdan çok şey öğreniyorum bide bazı gülümsemeler sayfada yok mesela son yazdığın mesajdakiler
:asigim:
ne çok şey sorup istiyorum ama bigün kovalıycaksınız benüüüü klava:
canım balsuratım umarım hamişsindir:CüvCüv:
seni pembiş sayfada görürüz bacımkaydirigubbakcemile5
birkaç ay sonrada artık 2009 haziran annesimi olursun o topikte yakalmaya çaışırız seniŞeniz
Semen Hacim 1.6
Konsantrasyon 7
Morfoloji Normal 7
Morfoloji Anormal 93
Ileri hareketlilik 25
(A) Hareketli 20
(A+B) Hareketli 25
Toplam Sperm 12
Toplam Hareketli 3
Kizlar bu yazdiklarimin hepsi anormal cikmis yani koyu fontla gorunuyor test sonucunda yani normal degil ama lutfen bana yorum yapin yani ne kadar kotu, urologa gidecek insallah esim. Arkadaslar morfolojinin sekil bozuklugu oldugunu anladim. Peki su durumda bizim tup bebek sansimiz bilemi yok((
Arkadaslar inanin su an cok kotuyum. Ne olur biriniz cevap yazin. Az once agladim ve esime belli etmeyi istemiyorum, onu uzmeyi hic istemiyorum.