- 17 Eylül 2007
- 4.714
- 8
ayyyyyyyy cokkkk sevindim vallaaaaaaaaa
seninde doktorun olmasinaaa
canim bana biraz bilgi veririmisin :çok üzgünüm: almanyada yasadigim icin doktor hakkinda fazla bilgim yokk valla hastanenin bile nerde oldugunu bilmiyoz sadece kadikoy diye bilioz gidince gorcem yani :1rolleyes:
suana kadar cok iyi ilgilendiler devamli telefonla ariyorlar bizi meil yolluyolar yani iyi gidiyo insallah ordaykende boyle olur
tup ebbek tedavisinin 15 gun surdugunu ve hastaneye 5 -yada 6 kez gidildigini yazmislar
doktor hakkinda biraz bilgi verirmisin canim Şeniz
canım ben tüp bebek yada aşılama ile ilgili gitmiyordum kendisine.normal kontrollerimizi yaptı ve muayeneye gidiyordum. insanı rahatlatan bir yanı var.herşeyi ayrıntılı bi şekilde anlatıyor.gerçekten tecrübeli bir doktor. mesela şimdi başka bir doktora gidiyorum ondanda memnunum. testlerimize bakıp altında cem beyin adını görünce başka yerde olsa inanmayabilirdim ama cem beyin ve acıbadem de yapılan testler benim için güvenilirliği çok yüksektir dedi. yani saygın biri...Tüp bebek bölümü hastanenin ayrı bir katında. çok rahat bi bekleme odası var. kahve çay makinesinden istediğini alıp içebiliyorsun. cem beyin muayenehanesi çok rahat hatta büyük bir ekran var ordan sende cem beyle birlikte herşeyi görebiliyorsun. ve sana gördüğü herşeyi tek tek anlatıyor.. daha ne anlatabilirim bilmiyorum.inşallah yardımcı olabilmişimdir..