Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kıslar nasılsınız bugün ilk kontrolüme başladım ve dra gittik.tekrar keseyi gördüm ama bu kes içinde bebeğim vardı allahım o kadar güzel bi duygu ki çok harika bişi.ve kalp atışınıda gördüm sesini duyamadım ama gördüm yanıp sönüyodu o kadar kötü ldum ki içimde bi kalp daha atıyo ve ikiside benim.rabbim bu güzel duyguları en çok isteyenlere biran önce yaşat allahım....kimseyi mahrum bıakma...AMİİİİİİİİİNNNNN
cerencim ve beyaz melek insallah ikinizde hamişsinizdir.ben de sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerinizi.dualarımızın karşılıgını ilk sizin hamiş haberinizle alacagız galiba:teytey:insallah peşpeşe herkesin hamiş haberlerini alırız.
kızlar maşallah çok hızlısınız .tefriciye'ler bir çırpıda bitecek bu gidişle.ben de yarın okumaya baslarım .yarın bitiririm diye düşünüyorum.hepinizi öptüma.s.
kızlar, ben belki de hamiş olabilirim!! adetim 2 gün geçti, bende test yaptım. ikinci çizgi çok silik çıktı. o nedenle emin olamıyorum. yarın sabah idrarımla bi daha yapacam, kesin sonucu bildiririm. misafirim gelecek iftara,bi daha giremeyebilirim bugün. Allah'ım inşallah doğrudur! :sm_cool:bu ay bir mucize olur o zman:):CüvCüv:
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. aslında kesinleşmeden size söylemeyecektim, iyice umutlanmamak için. ama dayanamadım napimsırnaşık şey inşallah yarın bi idrar testi, salı günüde kan testi yaptırıp size kesin sonucu söyleyecem. şimdi bu konuda konuşup kendimi daha fazla umutlandırmak istemiyorum. kesin sonucu alınca görüşürüzyerimseniben
hepinizden Allah razı olsun. Allah'ım hepimize yaşatsın inşallah bu duyguyu.
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. aslında kesinleşmeden size söylemeyecektim, iyice umutlanmamak için. ama dayanamadım napimsırnaşık şey inşallah yarın bi idrar testi, salı günüde kan testi yaptırıp size kesin sonucu söyleyecem. şimdi bu konuda konuşup kendimi daha fazla umutlandırmak istemiyorum. kesin sonucu alınca görüşürüzyerimseniben
hepinizden Allah razı olsun. Allah'ım hepimize yaşatsın inşallah bu duyguyu.
nevrosky canım ben de okudum tefriciye yi tabi bu şaka değil:)allah kabul eder inşallah...
sanırım dualarımız kabul oldu baksanıza iki arkadaşımızdan güzel haberler var gibi hayırlısı bakalım..
şimdi sabırsızlıkla yarını bekleyeceğiz:)