- 26 Mayıs 2008
- 9.722
- 23
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adamlara içire içire artık kafayı yediler bende ne görsem duysam söylüyorum en son ermiş attardan aldığımız çayı demledim simsiyah bişey eşim getir çamurlu suyumu içeyim diyor :roflol::roflol:
canım benim
sabah eşim ameliyat oldu çok şükür iyi ilk anda çok sancısı vardı yinede hala hafiften ağrısı var ama
ameliyattan çıkmasını beklerken 300 salavat -- 300 ihlas okudum tatlım
canım benim işlerim hiç yoğun değil. şu an benim bulunduğum konumdan dolayı. Işim oluyor ama çok değil. Rahat rahat girebiliyorum. Geceleri de 12 gibi yatıyorum aslında. Ama dün dua okumak için geç saate kalmıştım. Yoksa zorlanıyorum tabi uykusuzlukta. Doktorlar ameliyat ya da direkt aşılama ve tüp bebek diyorlar. Aslında değerler artabilir. Bazılarına verilen ilaçlar neden bize verilmiyor diyorsun , haklısın. Biz morfoloji için selenyum , çinko kullanıyoruz canım. Sen de dene istersenn doktoruna sorarak.
kızlar, ben belki de hamiş olabilirim!! adetim 2 gün geçti, bende test yaptım. ikinci çizgi çok silik çıktı. o nedenle emin olamıyorum. yarın sabah idrarımla bi daha yapacam, kesin sonucu bildiririm. misafirim gelecek iftara,bi daha giremeyebilirim bugün. Allah'ım inşallah doğrudur! :sm_cool:bu ay bir mucize olur o zman:):CüvCüv:
kızlar, ben belki de hamiş olabilirim!! adetim 2 gün geçti, bende test yaptım. ikinci çizgi çok silik çıktı. o nedenle emin olamıyorum. yarın sabah idrarımla bi daha yapacam, kesin sonucu bildiririm. misafirim gelecek iftara,bi daha giremeyebilirim bugün. Allah'ım inşallah doğrudur! :sm_cool:bu ay bir mucize olur o zman:):CüvCüv:
merhaba kıslar.
baslıga gelınce guzel haberlerı gorunce cok heyecanlandım..
cerencım beyaz melek ınsallah ıkınızde hamıssınızdır..:CüvCüv::Saruboceq:
buarada benım henuz adet bıtmedıgı ıcın tefrıcıye ye baslayamadım nevrocum.
yarın bıter sanırım.
ınsallah yarın guzel haberler alırızz kıslar sızden..hihoyyyt
merhaba kıslar nasılsınız bugün ilk kontrolüme başladım ve dra gittik.tekrar keseyi gördüm ama bu kes içinde bebeğim vardı allahım o kadar güzel bi duygu ki çok harika bişi.ve kalp atışınıda gördüm sesini duyamadım ama gördüm yanıp sönüyodu o kadar kötü ldum ki içimde bi kalp daha atıyo ve ikiside benim.rabbim bu güzel duyguları en çok isteyenlere biran önce yaşat allahım....kimseyi mahrum bıakma...AMİİİİİİİİİNNNNN
merhaba kıslar nasılsınız bugün ilk kontrolüme başladım ve dra gittik.tekrar keseyi gördüm ama bu kes içinde bebeğim vardı allahım o kadar güzel bi duygu ki çok harika bişi.ve kalp atışınıda gördüm sesini duyamadım ama gördüm yanıp sönüyodu o kadar kötü ldum ki içimde bi kalp daha atıyo ve ikiside benim.rabbim bu güzel duyguları en çok isteyenlere biran önce yaşat allahım....kimseyi mahrum bıakma...AMİİİİİİİİİNNNNN