Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar nevrosky ben de 100 ihlas 100 salavat okudum eklersin canım.
Merhaba Kizlar
Bende 100 ihlas 100 salavat rabbim kabul eder insallah
Cok rahatsizim kacgundur grip oldum insallah gecer yaa
Nevrosk canım 150 ihlas 200 salavat eklermisin
haklısın canım elbet vardır bundada bir hayır herşiyin hayırlısı olsun vakti zamanı gelmişse elbet olucak inşallah dediğin gibi olur kızıma ve eşime bayram hediyisi olur tabi hepimiz için geçerli allahım hepimize nasip etsin bu arada bende 100 ihlas okudum canım eklersin:1hug:
Canlarım inanın sizin hızınıza yetişemiyorum. Harikasınız. Bir yandan mesajlarınıza cevap vermeye çalışıyorum. İşteyim tabi arada işlerim de çıkıyor. Okuduklarınızı bildiriyorsunuz. Onları bir kağıda not edip şimdi geçireyim diyorum. Geçirmeden sayfayı yeniliyorum sizlerden yine okuma haberleri gelmiş oluyor. Allah hepinizden razı olsun. İnşallah bu dualarımız kabul olacak. Bizlerin de kucakları dolacak. Bizler de o güzel duyguyu en kısa zamanda yaşayabileceğiz inşallah Allahın izniyle. :Saruboceq:
slm nerosky maşallah yine herkese güzel dileklerde bulunuyosun eminim bunların karşılığını alıcaksın canım birazdan dr. gidicem kadın doğuma hem muane olucam hemde eşimin sonuçlarını göstericem umarım olumsuz bişi söylemez dua et benim içinde :)))
selam arkadaslar ben geldim nasilsiniz bakem???gununuz nasil basladi??benimki iyi fena degil
nevrosky canim siz dualari nasil kaararlastirdiysaniz ögle yapin ben size hatim sayisinda ihtiyaciniz olursa yardimci olurum...
ya bugun msnimi actim bir arkadas dediki benim msnime spion girmis ve otomatikmen listemdekilere link yolluyormus girenlerede bulasiyormus ayyy nasil sinir oldum dogrumudur aceba
a.s.a.s.
700 ihlas yazırmısın canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canım merhaba. Bana da geldi dün senden mesaj ama açmadım anladım ben. Başka adres alsan iyi olur canım.
Bizler iyiyiz çok şükür. Sağol canım. Hep beraber okuyoruz işte. Okuyabildiğimiz yakada okuyoruz. İlk başta kararlaştırdığımız gibi 10.000 İhlas ve getirebildiğimiz kadar Salavat. Çok sürmeyecek gibi gözüküyor. Herkesin maşallahı var. Allah hepsinden razı olsun. Bazı arkadaşlarımız da hasta. Öyle olmasa 2-3 güne biterdi valla. Çoğu kişi de uğramıyor veya uğrayamıyor veya bebek düşünmemek için girmiyor. Sayımız çok ama katılımcılarımız belli kişiler. İsteriz ki hepsi gelsin. Bizlerle paylaşsınlar herşeylerini. Rahatlasınlar. İnşallah onların da iyi haberlerini duyarız. Listemizdeki hamiş kalmayı bekleyen herkes için , bütün hamişlerimiz için , desteklerini bizlerden esirgemeyen bütün arkadaşlarımız için , bu yolda emek veren ellerini açıp Allaha yalvaran bütün herkes için dualarımız. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahhhhhh.. :Saruboceq: :CüvCüv:
700 mü canım. :1shok::1shok: Maşallah canım benim. Allah razı olsun. Hemen ekliyorum kağıda. Birazdan hepsini geçireceğim. Baya oldu galiba yaaa. Allah kabul etsin inşallah. :Saruboceq:
ya bak simdi sandami geldi nasil bir linkti bu hatirliyormusun???
canim sikildi ya simdi kimbilir kimlerin msnini spionlar basti benim yuzhumden bana kimden gecti aceba (..canim herkez okumak ister ama benim addetimde tam denk geldi siz hatime basladiniz benim adetim geldi ayni gun malesef
Canım şöyle birşeyler yazıyordu. "MSN'de seni kimler engellemiş gör" tarzı bişi. Link vardı altında. Daha önce duymuştum ben. Böyle yayıldığını. O yüzden tıklamadım hiç. Sen bence yeni adres al. Temizlemek mümkün değil sanırım.
Biliyorum bitanem. İnşallah bir dahaki sefere katılabilirsin. a.s.