- 17 Mart 2008
- 12.985
- 46
- 46
nevrosky 100 tane ihlas okudum eklersin canım
Sağol canım. Allah kabul etsin. Ekliyorum hemen. a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nevrosky 100 tane ihlas okudum eklersin canım
canım bende 100 ihlas ve 100 salavat. eklersin. hayırlı geceler hepinize. rüyanızda meleklerinizi görün:1hug:
kızlar be kaçıyom uyku acayip bastırdı gecede kalkıcaz hepinizi öptüm tatlı rüyalar görün inşallah
merhaba arkadaslar.
bu dua olayı cok guzel olmus cok etkılendım.
ben sımdılık okuyabıldıgım kadar okumaya calısıcam cunku cumartesı cok oenmlı bır sınava gırecem.. sınav gecsın bol bol okurum.
bugun hıc keyfım yok.yenı dogum yapan eltıme gıttık bugun.havadan sudan konusurrken konu dondu dolandı bana geldi.eltım dedıkı -----eeee,bebek felan yokmu?
bırden neye ugradıgımı sasırdım zaten bebegi gorunce etkılendım bırde bu soruyla busbutun kahroldum.
oyle bır soyleyısı vardı kı sankı benim oldu senın yokmu der gibiydi.senağlama
bende suan dusunmedıgımızı soyledım gecıstırdım ama gozlerınden altından bırsey aradıgı cok bellıydı..
neden ınsanlar bu kadar dusuncesız.neden bu kadar tutarsızlar..gercı bunu yasamayan bebek hasretı,hamıle kalmanın ne kadar zor oldugunu bılmeyenler bızı nasıl anlayacak ki..
zaten yeterı kadar tedavı surecı streslı gecıyor bırde boyle cevrenın etkısı olunca ınsan ne kadar cok uzuluyor.:çok üzgünüm:
insallah ALLAH ' IM hepımıze su mubarek gunde hamıle kalmayı saglıklı bır sekılde bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp eder..:Saruboceq::Saruboceq:
Nevroskyy canım benim bende okudum duaları anca şimdi gelebildimm heheh:)ŞİMDİLİK
310______İHLAS
310 ______ SALAVAT OKUDUM Listeye eklersinn .Rabbim kabul eder inşallah yerimseniben
selam kızlar nası gidiyo ben bugün regli oldum oruçta tutamadım dualarınıza da katılamıyorum nevrosky tarihi gelecek ayın 1 veya 2si olarak değiştirirsen sevinirim tedavide olduğum için bilmiyorum tam zamanını umarım olmam ama hayırlısı benim içinde dua edin lütfen kendinize iyi bakın hayırlı ramazanlar hepinize
canım benım...:1hug:Canım hiç canını sıkma lütfen. Öncelikle haftasonu gireceğin sınavı düşün. O kadar çalıştın , kafanı boş insanlar yüzünden doldurup meşgul etme. Sınavların geçsin o zaman büyük bir yük kalkacak üstünden. Biraz daha hafifleyeceksin. Eğer bu ay da hamiş kalmadıysan ve yorulduysan bir üst kademe olan aşılamaya geçersiniz seni rahatlatacaksa. Tabiki dileğim hamiş olmandır her zaman. Sen hangi adımı atarsan at hamile kalmadıkça bu tarz insanlar boş konuşmalarına devam edecekler. Onun ve onun gibilerin istediğini yapmasına , elde etmesine izin verme. Amaç seni demoralize etmek sanırım. İyi niyetli bir soru olsa bunu hissederdin. Üzülerek ekmeklerine yağ sürüyorsun bu tarz kimselerin. Bizim bebek özlemimiz en büyük sızımız. Bizi kimse bebek sahibi olamamaktan fazla üzemez bu yolda. İçimiz burkulur o ayrı ama başkalarının mantıksızca kurduğu cümlelerden de üzülmemeliyiz. Seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun. Senin üzülmene ne kadar üzüldüğümü de biliyorsun. Kendini , çevrendekileri ve beni üzme lütfen. O gün gelecek. Bizlerin de bebekleri olacak. Biz kimseye birşey ispatlamaya çalışmayacağız. Sadece anneliğin keyfini çıkaracağız. Hepimiz süper anneler olacağız. Bebeklerimiz çok şanslı olacaklar. Yemişim ben onun bunun yorumunu. Varsın onlar kendi dünyalarında böbürlensinler. Umrumda olmaz. :dilcikar:
Umrunda olmasın. Şeniz
Umrunuzda olmasın kızlar. a.s.
merhaba arkadaslar.
bu dua olayı cok guzel olmus cok etkılendım.
ben sımdılık okuyabıldıgım kadar okumaya calısıcam cunku cumartesı cok oenmlı bır sınava gırecem.. sınav gecsın bol bol okurum.
bugun hıc keyfım yok.yenı dogum yapan eltıme gıttık bugun.havadan sudan konusurrken konu dondu dolandı bana geldi.eltım dedıkı -----eeee,bebek felan yokmu?
bırden neye ugradıgımı sasırdım zaten bebegi gorunce etkılendım bırde bu soruyla busbutun kahroldum.
oyle bır soyleyısı vardı kı sankı benim oldu senın yokmu der gibiydi.senağlama
bende suan dusunmedıgımızı soyledım gecıstırdım ama gozlerınden altından bırsey aradıgı cok bellıydı..
neden ınsanlar bu kadar dusuncesız.neden bu kadar tutarsızlar..gercı bunu yasamayan bebek hasretı,hamıle kalmanın ne kadar zor oldugunu bılmeyenler bızı nasıl anlayacak ki..
zaten yeterı kadar tedavı surecı streslı gecıyor bırde boyle cevrenın etkısı olunca ınsan ne kadar cok uzuluyor.:çok üzgünüm:
insallah ALLAH ' IM hepımıze su mubarek gunde hamıle kalmayı saglıklı bır sekılde bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp eder..:Saruboceq::Saruboceq:
Ekledim canım. Allah kabul etsin inşallah. Hayırdır canım , niçin streslisin? Ruh halin stresli olmuş , bir sorun yoktur umarım. Şeniz
Yok canım sağol önemli bişey yok herzamanki şeyler işte iş güç bu aralar biraz yoğunum onun stresi var.:1hug: