Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar eğer isterseniz bende okumalarınıza yardım edebilirim
kızlar merhaba. uzun zamandır bu siteye takılıyorum ama problemin eşimde olduğunu bilmiyordum, o nedenle bu sayfaya girmemiştim hiç. ama bende öğrendimki spermlerin morfolijisi düşükmüş. %6 çıktı krugerde. klomen verdi doktor.
siz ne gibi tedaviler uyguluyorsunuz? acaba hiç morfolojide düzelme yaşayanlar oldu mu aranızda?
bu arada ihlas duasına bende katılırım memnuniyetle. size sayıyı bildiririm.:enbuyukkk:
kızlar nasılsınız ?hepinize hayırlı ramazanlar inşallah bu ay hepimiz için bebeklerimize kavuştugumuz ay olur rabbim muradlarımızı versin inşallah
nevrosky canım çok güzel düşünmüşsün ihlas okumayı bende okurum kaç tane oldugunu yazarım inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin
nevrosky ben 135 tane ihlas okudum.
Merhaba canım. %6 çok düşük değil canım. %4'ün üstünde olduğu için düzelme ihtimali çok yüksek. İnşallah en kısa zamanda daha da güzel olur. Bizim de morfoloji %2. Selenyum , çinko , e vitamini , keçiboynuzu kürü uyguluyoruz. Sigarayı bıraktı eşim. Morfolojiye domates çorbası ve havuç suyu iyi geliyor canım. Diğer değerleri nasıl peki. Toplam sayı ve hareket yani. Bu arada seni de listemize ekleyelim istersen. Muhtemel adet tarihini verirmisin? a.s.
adet tarihim sanırım 11 eylül. tedaviye bu ay başladığımız için pek umutlu değilim ama inşallah olur:CüvCüv: eşimde sperm sayısı normal, hareketi biraz düşük %40'larda. o sanırım çok problem değil, yükselebilir. ama bu morfoloji biraz canımızı sıktıbenneyaptımki
bende keçiboynuzu ve ballı çörekotu veriyorum. domates çorbasını yeni duydum. çok sever zaten eşim. ama havuç suyu için katı meyve sıkacağı lazım. çok şükür sigara içmiyor. umarım bu ramazan ayı hepimize uğurlu gelir. çok dua ediyorum.
kızlar merhaba ramazan ayı hepimiz için hayırlı olur inş. bu arada siteye girmekte zorlanıyorum 2 gündür
Tedavi derken bitkisel şeylerden mi bahsediyorsun? Yoksa doktor verdi mi ilaç? Yoksa sen tedavi mi görüyorsun canım?
ben 4 aydır klomen kullanıyorum. bir problem yok yumurtlama da ama işimiz kolaylaşır dedi doktor. geçen ay da eşime kruger yapıldı. %6 çıkınca doktor ona da klomen verdi. 2 ay kullanıp bi daha test yaptıracak. bu arada bu 11. ayımız. (yani korunmayı bırakalı.) ben yanı sıra keçiboynuzu kürü be ballı çörekotu veriyorum. kısaca böyle:) ilgin için teşekkürler.a.s