Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım nevrosky ben anca fırsat bulup 100 ihlas çekebildim.
canım ben 100 ihlas ve 100 salavat daha okudum dün interneti kapadıktan sonra. dünün listesine ekleyebilirsin 100er daha. bugünde okurum inşallah. öpüyorum hepinizii!kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar güzel bir gün geçirirsiniz inşallah
rosemcim yazdıklarına çok etkilendim neden insanlar bu kadar düşüncesiz ama olsun güçlü durmamız lazım allah a havale ediyorum böyle insanları bu mübarek günde rabbim herkesin kalbine göre versin sakın canını sıkma bizimde bebeklerimiz olcak ve bu günleri unutucaz inşallah allah ım tez zamanda hepimize tattırsın ya rabbim amin
üslupcum canım herşey maşallah yolunda gidiyor inşallah tedavinde de herşey yolunda gidecek ve bizlere mutlu haberi vereceksin inşallah
MERHABA HANIMLAR
nevrosky ALLAH SENDEN RAZI olsun böyle birşeye vesile olduğun için ben kaç gündür hastaydım bugün okumaya başlayacam bende inşallah allah ım dualarımızı kabul eder..
VE YENİ HAMİŞLERİMİZİ CANI YÜREKTEN TEBRİK EDERİM.
allah bütün yavrularınıza sağlık saat,uzun ömür versin ve hayırlı evlatlar olsunlar
ve doğmamış bebeklerimizinde eli ayağı düzgün olsun.
nevroskyy canım benımm :)ben yine iftardan sonra okumaya başlıcam akşam bildiririm burdann :dance::dance:
Balımmm , nasılsın? :1hug: Neler yapıyorsun? Yine temizlik deme , düşer bayılırım artık. laelaelaelaelae Yeterrrrrrrrr yaw kafamçokkarıştı
Tamam bitanem Allah kabul etsin inşallah. Allah razı olsun canımmm ŞenizŞeniz
:roflol::roflol:iyiiyim canım yok kızzz temizlik yapmıyo bugün hehe .k.kda takılıyom benim topiğe avatarlar ekliyom :)birazdan kalkıcam iftara yemek hazırlıcam.Sen nasılsın canım öpüyorum seni Şeniz
Canım başka sorun yoksa %14 üstü normal canım. Hız ve sayı normal olduğuna göre morfoloji de barajı aştığına göre daha sorun nedir anlayamadım. Kruger'e göre %14 WHO'ya göre %50'nin de üstünde. Bence bir kaç ay sonra tekrar spermiogram yaptırıp başka bir üroloğa gösterin. Bence o kadar zaman bile geçmeyecek. Hamile kalacaksın yakında. Değerler gerçekten çok güzel. Bizim morfolojiler yerlerde sürünüyor biz senden daha ümitliyiz. Sıkma canını. Gelir bebiş. a.s.
nevrosky benden 200 ihlas ekleyebilirsin canım