nesliham 22 aramıza hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda rabbim bebeğini nasip etsin
kızlar ben çıkıyom internet yapılınca artık görüşürüz kendinize iyi bakın
kıslar fokurfokur hamısmıs..yasasın..hihoyyythihoyyyt
kıslar sıze guzel haberlerım var buarada..
bu ay ıkı tane yumosum var yıne.ama bırısı kucuk 11 mm dıgerı buyumus yeterlı olgunluga gelmıs..hemde 20 mm olmus.hihoyyythihoyyyt
doktorum catlatma ıgnesı verdı pegnly..yarın ıgneyı yaptırcam..:dance:
off süper ya fokurfokur havalarda uçuyordur şimdi hihoyyyt
hadi rosem ,nevrosky açın önümüzü de sıra bize gelsin artıkkk:sm_cool:
Canımm benim allah razı olsun seninde dua için yazını şimdi ziyaretçi sayfamdan gördüm geç oldu yazmam :))öpüyorum seni mucukkk kokuluukaydirigubbakcemile5
kızlar bi akıl verin yumurtlama günlerindeyim az önce farkettim akıntıyla beraber kahverengi leke gelmiş kan gibi yani.hiç böyle şey olmazdı yumyrtlama günüm olabilir mi sizde de oluyor mu?
nevrosky 15.günü olması lazım korktum valla yeni bir sorun mu çıkacak başımıza diye
kızlar bi akıl verin yumurtlama günlerindeyim az önce farkettim akıntıyla beraber kahverengi leke gelmiş kan gibi yani.hiç böyle şey olmazdı yumyrtlama günüm olabilir mi sizde de oluyor mu?
çok sağol canım hadi iyi geceler
canım ınsallah gelen leke kotu bırsey degıldır umarım yerlesme kanaması dedıklerı budur canım..hemen kotuye yorma lutfen..hihoyyyt
NEVROCUM adet olmadın demı?hihoyyytyarın test yapıcakmısın?
insallah sende hamıssındır...:Saruboceq:
herkese günaydın...az önce fokurfokur la ilgili yazıya baktım da 3 hapla aşılama die bişey gördüm hapla aşılama ne demek ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?