Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesiErkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi
Canım hiç kullanmadım o dediğin ilacı o yüzden bilemiyorum. Doktora gidebilsen gerçekten iyi olurmuş. O kadar çok yani mide bulantın. Uykundan uyandırdığına göre.. Geçmiş olsun bitanem. a.s.
Kıslar benim adetime daha 1 hafta var ama şimdiden belirtilerim başladı hiç hayal kurmama bile fırsat vermiyo hiç boşuna bekleme ben yoldayım diyo hemen her ay belki bu ay diye umutlanıyorum ama bitürlü olmuyo.
Canım adet belirtileri ile hamişlik belirtileri birbirine çok benziyor. O sebeple şimdiden başlayan belirtileri sadece eksi yönde yorumlama. Bence aklına getirme adet olacağını. Ben de her ay ümitleniyorum ama olmuyor. Yeni bir ay yeni bir şans diyip önüme bakıyorum. Hayırlısı hakkımızda ne yapalım. Elden birşey gelmez. Bol bol dua edebiliriz ancak.. a.s.
a.s. merhaba arkadaşlar nasılsınız ben iyiy sayılırım daha kırmızılar bugün gelmeye başladı nevrosky nasılsın hayat nasılkaydirigubbakcemile5 rosem umutlarımız eylüle kaldı canım geç olsunda güç olmasın derler elbet birgün bizde anne olacağız hihoyyyt aymes canım inşallah sendende iyi haberler alırız :teytey:
Haberim yoktu senağlamasenağlamasenağlama Allah rahmet eylesin. Allah yakınlarına sabır versin. Dediğin gibi mekanları cennet olsun inşallah. senağlama
a.s. merhaba arkadaşlar nasılsınız ben iyiy sayılırım daha kırmızılar bugün gelmeye başladı nevrosky nasılsın hayat nasılkaydirigubbakcemile5 rosem umutlarımız eylüle kaldı canım geç olsunda güç olmasın derler elbet birgün bizde anne olacağız hihoyyyt aymes canım inşallah sendende iyi haberler alırız :teytey:
canım inşallah ama umutlanamıyorum bile ben gerçi nevrosky içime su serpti biraz adet belirtileriyle hamilelik belirtileri benziyomuş birbiribe inşallah öyle olur benimde:1hug: yinede umudum yok ama
Şehit haberlerine bende çok üzüldüm Allah geride kalanlarına sabır versin çok büyük bir acı şehit vermek Allah kimseye yaşatmasın bundan sonra inşallah. İçim kan ağlıyo şehit ailelerinin feryatlarına.
allahım hiçbir anne babaya bu acıyı yaşatmasın...bu acıyla sınamasın...allahım sabırlar versin...askerimizi başımızdan eksiketmesin inşallah..:Saruboceq:
1. HAMİŞİMİZ : BEMTVarikosel - 6 ay önce ameliyat oldu - Hiçbirşey kullanmadı - Varikosel Ameliyatının 6. ayında Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı. :hooray:
2. HAMİŞİMİZ : KızılDeniz İleri Hareket % 0 - Sayı az - Morfoloji Bozuk (pko,sol folikül gelişememesi,prolaktin fazlalığı) - Klomen , bal , muz , fındık , fıstık , keçiboynuzu pekmezi , polen - Herşeye rağmen , Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı. :hooray:
3. HAMİŞİMİZ : lale3434 Morfoloji % 2 - 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu - Ağustos'da tüp bebeği düşünüyorlardı "Mucize ; o kadar bekleyemem anne diyerek Temmuz'da kapılarını çaldı" - Hiçbirşey kullanmadı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı. :hooray:
4. HAMİŞİMİZ : elfide Morfoloji %1 - 2,5 senedir bebek istiyorlardı.. 4 Yumurtlama takibinden sonuç elde edemediler.. Bu ay ilk aşılamasını oldu.. Hiç birşey kullanmadı. Çünkü morfoloji bozukluğunu aşılama günü öğrendiler. Allah sabırla bekleyen bu kuluna da mucizesini gönderdi. Allah o doktor ve hemşirelerden razı olsun. Şükürler olsun. Allahın izniyle 1. AŞILAMASINDA HAMİLE kaldı. :hooray: