uslubcum prolaktın degerının de en buyuk dusmanı stres.bebek sahıbı olma ısteyı bu hormonu cok fazla tetıklıyor ve vucut ona gore bu hormonu uretıyor.yınede prolaktının normal sayılır canım cunku tam normal degerlerın sınırında cıkmıs..endıselenme sakınbenim değerlerim de şöyle..adetin 2.günü ölçümleri
E2 (Estradiol) .........................55
Fsh.........................................11,83
Lh............................................5,29
Tsh..........................................0,513
Prolaktin..................................24,73
Verilen aralık sınırlarına baktığımda normal aralıklarda olduğunu görüyorum..
Sadece prolaktinim virgülden sonraki değerleri fazla...
normal prolaktin aralığı 1,39 - 24,20
benim prolaktin değerim 24,73 çıktı...benneyaptımki
Adetin 3. günü..
FSH : 7,19
Normal Aralık Folikuler Faz : 3,5 - 12,5
PROLACTIN : 10,23
Normal Aralık Bayan : 6,0 - 29,9
LH : 5,72
Normal Aralık Folikuler Faz : 2,4 - 12,6
ESTRADIOL : 30,48
Normal Aralık Folikuler Faz : 12,5 - 166
Değerlerim bu şekilde. Folikuler Faz'daki aralıkları yazdım. Çünkü adetin 3. günü foliküler döneme tekabül ediyor..
Diğer Hormonlarım
FREE T3 : 2,93
Normal Aralık : 2,5 - 3,9
FREE T4 : 0,73
Normal Aralık : 0,61 - 1,12
TSH : 2,52
Normal Aralık : 0,34 - 5,6
ANTI TG ANTIKOR : < 20
Normal Aralık : 0 - 40
ANTI TPO ANTIKOR : < 10
Normal Aralık : 0 - 35
Bilen varsa yorumlayabilir mi? Hepsini yazdım hepimize fikir olsun.
nevrocum cok normal yapıdasın hersey temız..hihoyyyt
buarada fsh 7,19 gayet guzel demek kı yumurta rezervlerın gayet ıyı..
olabılır canım haklısın ama elımızde tek bır sonuc var ve sadece ona gore yorum yapmıstım..kaydirigubbakcemile5Fsh nın tek bir analizle yumurta rezervleri iyi demek yanıltıcıymış..
nevrocum cok normal yapıdasın hersey temız..hihoyyyt
buarada fsh 7,19 gayet guzel demek kı yumurta rezervlerın gayet ıyı..
Çok şükür değerlerimiz iyi..az evvel dr u aradım virgülden sonraki değerin çokaz yüksek olması hiç önemli dğeilmiş..oh beee dedim
arkadaşlar bugün aklımıza esti ve kadın doğum dr.uma gittim.kendisinin kongreleri tatili falan derken bayağı bir vakit kaybı oluyor.başka bir dr.la ilk denemeyi yapsak nasıl olur dedik.dr.um olumlu karşıladı.gittiğim dr. bu akşam bir iğne başladı.göbekten hergün bi tane vuracam.şimdi aşılama yaptıran arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum.lütfen bana hangi yolları izlediniz yazarmısınız?şimdiden teşekkürler...
nevrosky ilk aşılamayı eğer kısmetse bu ay yaptıcağız.inşallah hayırlısıyla tutar.aslında bu konuda senin blog yazıların vardır diye baktım ama acemilikten sanırım bulamadım :))
merhaba arkadaşlar bende pko var eşiminde sperm sayısı 1milyon %98 canlı %50 hareketlilik var.geçen hafta testlerimi yaptırdım prolaktin 14.1 çıktı rahim filmi çektirdim kanallar açık çıktı.bu gün heyet raporu için belgeleri teslim ettim. inşallah diğer ay aşılama deneyeceğiz.ilk kez. çok garip duygular içersindeyim.hem çok umutluyum hemde çok umutsuz.
umarım herkesin istediği gibi olur..
nevrosky çok teşekkür ederim.iğneye bu akşam başladım.ptesi kontrole gidicem.dozu 75.umarım herşey yolunda gider.eşimin son gittiği üroloji dr.u varikosel var ama spermleri etkilemiyor dedi.ilacı bıraktırdı.sadece keçiboynuzu,malum kuruyemişleri tüketiyor.bizde daha fazla vakit kaybetmek istemiyoruz.bu denemede olmazsa ekimde deneriz.bu ani kararımızın bizim için en hayırlı sonuçla neticelenmesini diliyorum(olumlu yada olumsuz).tekrar teşekkürler canım.iyi ki varsın...
Serbest t3 3.20
serbest t4 0.89
tsh 4.24
estradiol 9
fsh 7.03
lh 6.30
prolaktin 9.15
kizlar yorum yaparsaniz sevinirimnaniknanik ÖPÜYORUM SİZİŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?