Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesiErkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi
mrb arkadaslar benide lısteye ekleyebilirmisiniz. 24 ağustos sperm sayısının ve hareketinin az olması 1 mikroenjeksiyon tedavısı negatıf. keçiboynuzu kürü,pekmezi içiyor.
Canım aramıza hosgeldin.Nevrosky yarın seni listeye ekler. Keske farklı nedenlerle böyle bir grup kurmus olsaydık.Ama ne yapalım kısmet.:çok üzgünüm: İnsallah yakında bizlden de hamişler cıkar.Uzun uzun liste yaparız. :CüvCüv: :CüvCüv: Siz su an tedavimi oluyorsunuz.Birde eşinin değerlerini yazarsan daha iyi olur. a.s.
Canım nasılsın? Dediğin gibi keşke başka nedenlerden bir grup kursaydık. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah biz de yakında müjdeli haberler alır , müjdeli haberler veririz. :içelim:
1. HAMİŞİMİZ : BEMTVarikosel - 6 ay önce ameliyat oldu - Hiçbirşey kullanmadı - Varikosel Ameliyatının 6. ayında Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı. :hooray:
2. HAMİŞİMİZ : KızılDeniz İleri Hareket % 0 - Sayı az - Morfoloji Bozuk (pko,sol folikül gelişememesi,prolaktin fazlalığı) - Klomen , bal , muz , fındık , fıstık , keçiboynuzu pekmezi , polen - Herşeye rağmen , Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı. :hooray:
3. HAMİŞİMİZ : lale3434 Morfoloji % 2 - 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu - Ağustos'da tüp bebeği düşünüyorlardı "Mucize ; o kadar bekleyemem anne diyerek Temmuz'da kapılarını çaldı" - Hiçbirşey kullanmadı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı. :hooray:
Listemiz toplam 10000 karakteri geçmiş arkadaşlar. Bu sebeple hamişlerimizi ayırmak durumunda kaldım. Liste ile hamişlerimizi arka arkaya ayrı ayrı göndereceğim. Bilgilerinize.. a.s.
günaydın canlarım nasılsınız bakalım ben iyiyim çok şükür ocereno hamiş ol ve ayagını sürü bizde arkandan gelelim inşallahsositososito sevimli hayalet aramıza hoşgeldin
ya canlarım keşke hamiş olsam tedavi gözümde büyüyo zaten o zaman bütün ayakkabılarımın altına üstünü her yerine yazarım faydası olcaksa tabi bu arada benden hala tık yok belirti bile yok sadece sağ kasığım da bi sancı var ama regli ağrısı gibi değil:Saruboceq:
ya canlarım keşke hamiş olsam tedavi gözümde büyüyo zaten o zaman bütün ayakkabılarımın altına üstünü her yerine yazarım faydası olcaksa tabi bu arada benden hala tık yok belirti bile yok sadece sağ kasığım da bi sancı var ama regli ağrısı gibi değil:Saruboceq:
günaydın canlarım nasılsınız bakalım ben iyiyim çok şükür ocereno hamiş ol ve ayagını sürü bizde arkandan gelelim inşallahsositososito sevimli hayalet aramıza hoşgeldin
Merhaba arkadaşlar..Ben de yarın adet olmayı bekliyorum..Normalde adetten bir iki gün önceden çokaz pembelikler gelirdi ama yok onlar henüz..Ara ara adet sancısı gibi karnıma belime ağrı giriyor ama yok şu an hiç bir şey..Bu arada hamiş olduğumu sanmıyorum,çünkü eşim kriptoozspermi..Ama yine de belki bir mucize yakalarım diye bekleyenlerdenim..Eğer hamişsem bilin ki kanat takıp 9 gezegene gitmiş de gelmiş kadar olacağım..Allah hepimiz için hayırlısını versin..a.s.
kaç gün geçti canım.kızlar bugün yine dr muayenehansinin önünde hamile bi bayanla konuşuyordum işte 2 yıl erjken felan dedi bende toplum baskısından anlatırken başladım aglamaya ay çok utandım sonra aglamamı durduramadım sonra kendime geldim şükür ay bu ilaçlar mahvetti beni ya hemen aglıyorum.dr odasınanda kıpkırmızı gözlerle girdim.ay çok utandım ya bu ilaçlar hep böyle mi yapacak.geçende otobüs gelmedi her şey aksi gidiyor diye akşama kadar aglamıştım.
kaç gün geçti canım.kızlar bugün yine dr muayenehansinin önünde hamile bi bayanla konuşuyordum işte 2 yıl erjken felan dedi bende toplum baskısından anlatırken başladım aglamaya ay çok utandım sonra aglamamı durduramadım sonra kendime geldim şükür ay bu ilaçlar mahvetti beni ya hemen aglıyorum.dr odasınanda kıpkırmızı gözlerle girdim.ay çok utandım ya bu ilaçlar hep böyle mi yapacak.geçende otobüs gelmedi her şey aksi gidiyor diye akşama kadar aglamıştım.
canım inan herkes bence bu durumdadır.ilaçlar değil de bence içinde bulunduğumuz psikolojik durumdan ağlayıp duruyoruz.depresyona falan girmesek bari :1no2:
canım yaa bende aynı durumdayım sanki gözyaşlarım kapıda bekliyo en ufak şeyde akıyolar durduramıyorumsenağlama allah bu yaşadıklarımızın mükafatını versin inşallah amin
Merhaba arkadaşlar..Ben de yarın adet olmayı bekliyorum..Normalde adetten bir iki gün önceden çokaz pembelikler gelirdi ama yok onlar henüz..Ara ara adet sancısı gibi karnıma belime ağrı giriyor ama yok şu an hiç bir şey..Bu arada hamiş olduğumu sanmıyorum,çünkü eşim kriptoozspermi..Ama yine de belki bir mucize yakalarım diye bekleyenlerdenim..Eğer hamişsem bilin ki kanat takıp 9 gezegene gitmiş de gelmiş kadar olacağım..Allah hepimiz için hayırlısını versin..a.s.
merhaba kıslar.nasılsınız?ben ıyı sayılırım.bugun 28.gunum henuz gelen gıden yok ama gelıyorum sınyallerı var.hafıf hafıf sancılar var.adet olursam bu ay pek uzulmuyecem gıbı cunku kendımı hazırladım herseye zaten yumoslarda bu ay buyumemıstı..:mymeka: sıvılcelerde kendını gosterdı.:tomato:aman adet gecıkmesı yasamayayımda gerısı sorun degıl bır dahakı aya umutlanırım.sengözlerimebaksanab
merhaba kıslar.nasılsınız?ben ıyı sayılırım.bugun 28.gunum henuz gelen gıden yok ama gelıyorum sınyallerı var.hafıf hafıf sancılar var.adet olursam bu ay pek uzulmuyecem gıbı cunku kendımı hazırladım herseye zaten yumoslarda bu ay buyumemıstı..:mymeka: sıvılcelerde kendını gosterdı.:tomato:aman adet gecıkmesı yasamayayımda gerısı sorun degıl bır dahakı aya umutlanırım.sengözlerimebaksanab