- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
yabangülümmm , yeterrrrrrrrr nasılsınız kızlarr.Sizleri gördüğüme çok sevindim.
Nevrosky canım ben eski AdaEge yim .:) Ben bebeklerimin kaybından sonra yeniden hamile kaldım,sürekli hastanede yatmam gereken çok zor bir hamilelik yaşadım,yine kız-erkek ikizlerim oldu. Şu an 2 yaşındalar :)
sağlıkla büyüt inşş
eskileri görmek ne guzel evet narmık hatırladım seni maşallah kuzularına
Amin ,inşallah tüm bebek özlemi çeken arkadaşlarıma nasib olsun anne olmak...
merhaba canlar
ben 1 temmuzda doğum ettim bir oğlum oldu adını yusuf eymen koyduk...
sizleri hiç unutmadım ama zor bir hamilelik geçirdim çok farklı sıkıntılarım oldu bir tek topikten başka hiçbir yere uğramadım...
çok şükür rabbime hepsi geride kaldı 8 yılı doldurduktan sonra bizde muradımıza ulaştık doğumda sizler içinde çok dua ettim rabbim bütün isteyen arkadaşlara sorunsuz sağlıcakla nasip etsin inş...
Canım sana da çok sevindim.Allah bağışlasın...
Geçenlerde burada mı okudum nerede okudum tam hatırlamıyorum ama aklıma gelmişken yazayım.. Ben kendi adıma eski yaşadıklarımı paylaşıyorum,hamilelikte yaşadığım zorlukları da ...Belki birilerine faydası olur diye..Sonuçta çok araştırmak iyi ama yaşanılan tecrubeleri paylaşmak da çok faydalı....Ama daha geçenlerde hamile bir arkadaşa fazla kilo almışsın,dikkat et arkadaşım,hamilelikte fazla kilo zararlı,gebelik şekeri vs olur,preeklempsiye neden olur fazla kilo,hem senin hem de bebeğin için zararlı dedim diye...O biliyormuş herşeyi,zaten araştırıyormuş,benden daha fazla bilgisi varmış bu konuda,benim amacım moral bozmakmış vs. vs...Sanki ben hooop diye hamile kaldım..Böyle insanlarla karşılaşınca insan birşey paylaşmak da istemiyor zaman zaman ..Belki diğer arkadaşlarla böyle insanlarla karşılaştıkları için kendilerini çekmiş olabilirler diye düşünüyorum.......
merhaba canlar
ben 1 temmuzda doğum ettim bir oğlum oldu adını yusuf eymen koyduk...
sizleri hiç unutmadım ama zor bir hamilelik geçirdim çok farklı sıkıntılarım oldu bir tek topikten başka hiçbir yere uğramadım...
çok şükür rabbime hepsi geride kaldı 8 yılı doldurduktan sonra bizde muradımıza ulaştık doğumda sizler içinde çok dua ettim rabbim bütün isteyen arkadaşlara sorunsuz sağlıcakla nasip etsin inş...
merhaba arkadaslar belkı benı hatırlarsınız..bugun boyle eskılerı gorunce yazayım dedım.ne guzelkı fadık dogum yapmıs. saglıkla buyut yusf eymenı.
ada egeyı hep merak etmıstım onun yazdıkarını gordum cok mutlu oldum ıkızlerıne allah uzun omurler versın.
tum arkadaslara selam...herkesı opuyorum.
yeterım bır sen kaldın ınsallah sende en yakın zamnda o guzel duyuguyu yasarsınnnn..
faceden eklı arkadaslarıda takıp edıyorum...
bu arada balsuratımız vardı o nasıl
sabolı hepsını merak edıyorummm
umarım hrekesler ıyıdır
merhaba arkadaslar belkı benı hatırlarsınız..bugun boyle eskılerı gorunce yazayım dedım.ne guzelkı fadık dogum yapmıs. saglıkla buyut yusf eymenı.
ada egeyı hep merak etmıstım onun yazdıkarını gordum cok mutlu oldum ıkızlerıne allah uzun omurler versın.
yeterım bır sen kaldın ınsallah sende en yakın zamnda o guzel duyuguyu yasarsınnnn..
umarım hrekesler ıyıdır
umarım hrekesler ıyıdır
hemserım nasıl unuturum senı. oglum ıyı teyzesı sımdı hasta bıraz..cocuk hastalıgı kızıl dıye bır hastalık var ona yakalandı...onla ugrasıyorum
.senelk ıızndede olunca pc basında gecırıyorum boyle vaktımı..senın kızın nasıl buyumustur fıstıogım aramızda cok yokdu zaten...o zamnlar kayserı bulusması yapıyorduk sende gelcektın bır turlu kısmet olmadı. :))
ask melegımmm evet burdayımmm :)sen nasılsın..
YETERIMMMMM canım ınsallah en yakın zamnda olursun...bu guzel duyguyu sende yasarsınnn...
bende hala burdayımm ben ve yeter en eskileriyiz bu topiğin adaege ve rapuzelı tekrar burada görmek ne guzel fadikcim oğlunu almışsın kollarına rabbım analı babalı buyutsun benımde transferden sonra 8.gunum bugun korku ve karışık duygular yaşıyorum rabbım ne nasip ettiyse o olsun