Slm kızlar nasilsiniz uzun zamandır yazamadim ama arada bakıyorum hep
Yetercim nasılsın eski arkadaslardan bir sen birde yabangulum var herhalde
Biz iyiyiz şükür kızlarla uğraşıyorum Ağustos'ta 2 yasında olacaklar allahin izniyle
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Nevrosky gelmiş hosgeldin canım merak ettik seni nasılsın oğlun nasıl buyumustur
Bizde Allah'ın izniyle Cumartesi gunü turkiyeye geliyoruz iyi olacak kızlar için burası hep yağmurlu hava İnşallah güzel gecer
İnşallah hasta olmazlar gecen sene çok hasta oldular Rabbim korusun cadilarimi
Cadilarimla öptük herkesi iyi geceler
BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE seni okadar çok eski arkadaşa sordum kiiii teli varmı diye ama kimsede yokmuşşş çok merak ettimm nerelersein diyeeeeeee
Slm kızlar nasilsiniz uzun zamandır yazamadim ama arada bakıyorum hep
Yetercim nasılsın eski arkadaslardan bir sen birde yabangulum var herhalde
Biz iyiyiz şükür kızlarla uğraşıyorum Ağustos'ta 2 yasında olacaklar allahin izniyle
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Nevrosky gelmiş hosgeldin canım merak ettik seni nasılsın oğlun nasıl buyumustur
Bizde Allah'ın izniyle Cumartesi gunü turkiyeye geliyoruz iyi olacak kızlar için burası hep yağmurlu hava İnşallah güzel gecer
İnşallah hasta olmazlar gecen sene çok hasta oldular Rabbim korusun cadilarimi
Cadilarimla öptük herkesi iyi geceler
uzun zamandır yoktum ne var ne yok diye bakıyım dedim nevroskyi gördüm çok sevindim seni gördüğüme arkadaşlardan haber alıyorum çok sık giremesemde ama senden 1 seneyi aşkın süredir haber alamamıştık iyi olmana çok sevindim canım :)
Herkes iyidir inşallah yeni haberleriniz varmı nasılsınız neler yapıyosunuz?
Sağolasın canım. Birkaç arkadaşta vardı numaram sadece. Belki onlarla da karşılaşamamışsındır. İyiyiz biz çok şükür. Doruk Paşa da büyüdü sayılır. Sen nasılsın tatlım?
Hoşbuldum canım. sen de hoşgeldin. iyiyiz biz de çok şükür. Senin 3 tane cadın mı oldu şimdi.. harika bişi yaaa. Tabi ALlah kolaylık versin. Yoruyordur seni bu cadılar.Türkiyede havalar çok sıcak. güsel bir tatil yaparsınız bitanem.
Fadikçim uğruyomusun bilmiyorum ama nasılsın bebişin doğdumu iyimisiniz herşey yolundadır inşallah ne zamandır aklımdasın merak ettim seni inşallah bebişini kucağına almışsındır canım geçmişe dönüp bi bakıyım güzel haberler varmı?
günaydınlar ne güzel eskiler toplanmış ha şöyle ya ara sıra gelelim degilmi
yabanım negatif kuzum yine anlamadım biz 5 arkadaştık hepimiz negatif ya bu nasıl iş
Selamlar,
Belki yazarsam icimi dokersem bir faydasi olur dedim. Belki biraz olsun rahatlarim dedim..
Eşimin de benim de yaşımız 30.. Bizim de 1.5 senedir bebegimiz olmuyor. Esimin spermlerinde morfolojik bozukluk var. Varikosel cok dusuk derecede oldugu icin kimi urolog ameliyat dedi, kimi ameliyatla da duzelmeme ihtimali var dedi. En sonunda ameliyat olmaktan vazgecti. Cesitli tedaviler denemeye calistik. Bir sure doktorumuzun tavsiyesi ile keciboynuzu kürü ve Proxeed kullandi.
Bu arada sunu soyleyebilirim. Sadece sperm sayisindan dolayi sikayeti olanlara proxeed ve keciboynuzu kürünü siddetle tavsiye ederim. Gercekten sayiyi artiriyor. Bizde de artirdi. Ancak morfolojiyi tabi bunlar duzeltmiyor. Hoş, hiçbirşeyin düzelteceğini de düşünmüyorum acikcasi..
Ardindan 3 aylık Klomen ve yurtdışından getirdiğimiz Padutin diye oldukca da pahalı bir ilacı yine doktorumuzun onerisiyle kullandı. 3 ay büyük bir umutla, özellikle Padutin'in iyi geleceğini düşünerek kullandi. 3 ay bitiminde yapilan testlerinde sperm sayisinda artis olmasina ragmen yine morfolojide herhangi bir değişiklik olmadi. %1 normal sperm var sadece..
Benim de cikolata kistim var ancak tüplerim acik, HSG cektirdim.. Ama ne yaparsak yapalim olmuyor, zaten %1 sansla, ümidim de yok..
Bu ay IVF için randevu alıp Bahceci kliniğine gideyim diyorum. Ne kadar zor bir surec olsa da, hic istemesem de baska care yok gibi. Hic degilse bir fikir verirler, en dogru tedaviyi soylerler diye dusunuyorum. IVF icin de kotu bir sonucla karsilasirim, ya olmazsa, ya düşük olursa diye daha şimdiden endişeleniyorum.
İlacsız IVF yöntemleri var diyorlar. Bende problem olmadigi icin belki o kadar hormonla yumurta cogaltmaya vs. gerek olmaz diye dusunuyorum. Bu konuda bilgisi olanlar var mı? Erkek infertilitesi nedeniyle IVF yaptirip, normal yöntem dışında daha az ilac kullanan yada güzel sonuclara ulaşan var mı?
Acikcasi biraz moral verecek örneklere de ihtiyac var burada. Yazılan herşey o kadar iç karartıcı ki...
Simdiden tesekkurler
fadik daha doğum yapmamış ama a kalmış dün öle yazmıştııı ama buraya pek gelmiyorrr
slm kızlar,nasılsınız?nevrosky gelmiş hoşgelmiş çok merak ettimiştik seni iyi olmana sevindik doruk paşa da büyümüş maşallah benim Alperen paşamda 18 aylık olacak yakında çok şükür bu günlerimize...
aymescim seni gördüğüme de sevindim eski arkadaşların topiğe yazması ne kadar güzel özlüyorum o eski günleri fadiğe de hayırlı doğumlar diliyorum darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah
hepinizi çok özledim ancak oğlum çok hareketli bilgisayarı gördüğünde bana fırsat vermeden kendi açmaya çalışıyor bende şimdilik elimden geldiğince o uyuduğunda bilgisayarı açıyorum zaten artık gündüzleri 2 saatten fazla uyumuyoruz büyüdük ne de olsa:)