Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selma kızlar eskiler toplanmış sanırım bugun aklıma nerosky ve fadik geldi epeydir giremyordum fadiğin az kalmış doğumu hayırlısı ile alır kucağına inşallah darısı diğer arkadaşlara olur inşallah

melony selam canım nasılsın görüşemedik sennlede bayadır maşallah senin kuzuda 1 yaşında olmuş zaman ne çabuk geçiyo dimi kızlar burda bebeğimiz olucakmı olmıycakmı diye yazışırken bak şimdi büyüdüklerini yazıyoruz allahım burda olan olmayan evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah

Evet canım bir seneyi geçmiştir kesin. sen nasılsın canım? kızın nasıl? :KK16:

sağol nevrocum iyiyiz çok şükür kızımda iyi büyümeye çalışıyo işte senin oğluş kocaman olmuştur şimdi seninde iyi olmana çok sevindim

Nevrosky evet canım uc tane cadım var yoruyorlar canım ama bir gülüşleri bir anne demeleri herseyi unutturuyor
Allahım bekleyen herkese nasip etsin inşallah En kısa zamanda Yeter arkadasımıza nasip etsin anne olmayi
inşallah iyi bir tatil olur bizim için

Aymescim hosgeldin canım nasılsın kızın nasıl fadik doğurmadı daha canım ama hersey yolunda inşallah saglikla kavuşur paşasına

Ne güzel topik biraz hareketlendi inşallah hep böyle olur Türkiye'de internet bulursam yazarım inşallah

hoşbulduk canım biz iyiyiz çok şükür sen 3 cadıyla neler yapıyosun asıl şimdi tam deli zamanları allah yardımcın olsun valla

melony selam canım nasılsın görüşemedik sennlede bayadır maşallah senin kuzuda 1 yaşında olmuş zaman ne çabuk geçiyo dimi kızlar burda bebeğimiz olucakmı olmıycakmı diye yazışırken bak şimdi büyüdüklerini yazıyoruz allahım burda olan olmayan evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah

evet canım görüşemedik epeydir uğramıyorudum kızdan vakit kalmıyo kiii ama özlemişim sizleri formu sen nasılsın kızın nasıl evet cok cabuk geçiyor zaman buyuyorlar dediğn gibi rabbim herkese nasip etsin

kıslarrrrr merhaba umarım hepiniz iyisinizdir biz kuzumla iyiyiz çok şükür büyüdük genç kız olduk:)))))

merhaba kızlar dün doktora gittim kontrollerim yapıldı ilaçlarım yazıldı yarında dondurulmuş embriyolarım çözülecek inşallah herşey yolunda olur pazarteside transfer için çağrıldım inşallah embriyolarım iyi olur kaliteli olur sağlıkla bana transfer yapılır yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik pek fazla dermanım kalmadı biran önce herşey olsun bitsin sonuç alalım istiyorum rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin bizlere ve tüm isteyenlere.:KK52::KK52::KK52:

Arkadaşlar merhaba. Bugün eşimin sperm sonuçlarını aldık. Ve şoktayız. Normal morfoloji %3 çıktı. Hiç beklemyorduk böyle bir şey. Bunların %60'ı şiddetli amorf.
Diğer değerler de şu şekilde:

Miktar: 3.5 ml
Sayı: 120 milyon/ ml (toplamda 420 milyon)
ileri hızlı hareketli %28 (toplam 117 milyon)
yavaş hareketli %20
yerinde hareketli %12
hareketsiz %40

Tam en azından sayısı iyi diye sevinirken sayının fazla olmasının da problem olduğunu okudum. Kalabalıkta sağlıklı spermler takılıp yumurtaya ulaşamıyorlarmış.

Kızlar lütfen beni biraz aydınlatın. İnternetten okuduklarım beni ürküttü. Normal yolla imkansız yazıyor. Normal yolla olmayacaksa nasıl olacak? Tüp bebek mi tek çare? Bunun bir tedavisi yok mudur?

Şimdiden yorumlarınız için çok teşekkür ederim. :26:

Arkadaşlar merhaba. Bugün eşimin sperm sonuçlarını aldık. Ve şoktayız. Normal morfoloji %3 çıktı. Hiç beklemyorduk böyle bir şey. Bunların %60'ı şiddetli amorf.

yavaş hareketli %20
yerinde hareketli %12
hareketsiz %40

Tam en azından sayısı iyi diye sevinirken sayının fazla olmasının da problem olduğunu okudum. Kalabalıkta sağlıklı spermler takılıp yumurtaya ulaşamıyorlarmış.

Kızlar lütfen beni biraz aydınlatın. İnternetten okuduklarım beni ürküttü. Normal yolla imkansız yazıyor. Normal yolla olmayacaksa nasıl olacak? Tüp bebek mi tek çare? Bunun bir tedavisi yok mudur?

%%%3 yine iyi birdeğer bence %0 la 3 kere hamile kaldım ben canım %60 ise harekketli bence cok vahim değilki durumunuz %0 morfoloji ile cok hamile kalan var birde perhiiz süresi de önemli 5 gunden fazla olmaması gerekir durum cok vahim değil bence bu değerlerle bildiğim kadarı ile hamiş kalırsın sen ama biraz sabretmen lazım

arkadaşlar eşimde 1 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ama test sonucunda morfoloji diye bişey yazmıyor ne demek olıyor normal anormal yapısımı demek oluyor öyleyse eger bizim normal yapılı yüzde 85 ....anormal yapılı yüzde 15 arkadaşlar.... yüzde 5 i baş kısmı... yüzde 5 i boyun kısmı .... yüzde 5 i kuyruk kısmı ...nasıl arkadaşlar anlamıyorumda ben:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

arkadaşlar eşimde 1 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ama test sonucunda morfoloji diye bişey yazmıyor ne demek olıyor normal anormal yapısımı demek oluyor öyleyse eger bizim normal yapılı yüzde 85 ....anormal yapılı yüzde 15 arkadaşlar.... yüzde 5 i baş kısmı... yüzde 5 i boyun kısmı .... yüzde 5 i kuyruk kısmı ...nasıl arkadaşlar anlamıyorumda ben:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

%85 normal yapılı sperminiz var demek canım bu gayet iyi bir oran..:KK34:

yavaş hareketli %20
yerinde hareketli %12
hareketsiz %40

Arkadaşım merhaba,
Moralini bozma hemen.. Sana hoşgeldin aramıza demek istiyorum. Bizim durumumuzda aynı. %65 şiddetli amorf yani morfolojisi bozuk sperm var eşimde. %3 normal var. Bu şu demek: %3 şansınız var. Hiç yok demek değil ama düşük şans..
Ürkecek korkacak birşey değil. Ancak kolay çocuk sahibi olamayacaksınız. Doktorlar genelde bir süre denemenizi öneriyor.
Kendimden örnek verirsem 1.5 senedir deniyoruz bu şekilde, gelen giden olmadı.. 3 gün önce tüp bebege karar verdik, Doktor randevumuzu aldık ve gittik. Dr. aynen şunu söyledi: "boşuna denemişsiniz, bu sayılarla çok düşük ihtimal ama en azından aklınızda niye denemedik kendi kendine olur muydu diye soru işareti kalmamıştır hiç değilse. Ama tüp bebek en güzeli dedi".. Morfolojisi bozukken, özellikle baş anomalisi yüksekken, spermin yumurtayı döllemesi çok zor. Ayrıca döllese bile bozuk bir spermin döllemesiyle kötü sonçlar da elde edilebilir.
Biz yakında tüp bebek tedavimize başlıyoruz, hiç değilse seçilmiş bir spermden sağlıklı döllenmeler gerçekleşecektir diye düşünüyorum. Allah izin verir de tutarsa, iyi haberleri paylaşırım sizinle..

slm kızlar hepiniz nasılsınız. eskilerden baya gelen olmuş ne güzel. biz iyiyiz çok şükür baya bir süre 3-4 aydır emzirmeyi bırakma - kreşe alıştırma devreleri ile uğraştım bende öykü büyüdü 25 aylık oldu artık kreşe gidiyor bende işime daha düzenli bir şekilde gelmeye başladım yeni yeni. şimdi tuvalet eğitimine başladık tam bir fiyasko sanırım 2 ay ertiliycez. sizler nasılsınız iyimiziniz hepiniz

nevroskide gelmiş iyi olduğuna sevindim canım bşir ara baya telaşlandırdın bizi.

aymesim prensesi büyütmüşsün maşallahhhhh.

fadik doğum yaptımı az kalmıştı sanırım.

yeterim sen nasılsın canım nasıl gidiyor eşin nasıl daha iyidir inşallahh

daha aklıma gelmeyen bir çok arkadaşımız herkes iyidir umarım

selam kızlar
ben topiğin ilk hamişlerindendim aymes nevrosky hatırlarsınız beni
kızım 3 yaşını doldurdu maalesef çook uzun süredir uğraymadım bi bakıyım dedim hepinizi çok öpüyorum

slm kızlar hepiniz nasılsınız. eskilerden baya gelen olmuş ne güzel. biz iyiyiz çok şükür baya bir süre 3-4 aydır emzirmeyi bırakma - kreşe alıştırma devreleri ile uğraştım bende öykü büyüdü 25 aylık oldu artık kreşe gidiyor bende işime daha düzenli bir şekilde gelmeye başladım yeni yeni. şimdi tuvalet eğitimine başladık tam bir fiyasko sanırım 2 ay ertiliycez. sizler nasılsınız iyimiziniz hepiniz

nevroskide gelmiş iyi olduğuna sevindim canım bşir ara baya telaşlandırdın bizi.

aymesim prensesi büyütmüşsün maşallahhhhh.

fadik doğum yaptımı az kalmıştı sanırım.

yeterim sen nasılsın canım nasıl gidiyor eşin nasıl daha iyidir inşallahh

daha aklıma gelmeyen bir çok arkadaşımız herkes iyidir umarım

canım benim büyüdü topiğin ilkleriiii maşallah rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşşşşşşş benim yeğeğnimde var biliyorsunnn ondada biz zorlandık tuvalet eğtiminde ama çok şükür öğredi artıkkkk
eşimde değişiklik yok canım durumu stabillll çok şükür kötüye gitmiyor

Son düzenleme:
selam kızlar
ben topiğin ilk hamişlerindendim aymes nevrosky hatırlarsınız beni
kızım 3 yaşını doldurdu maalesef çook uzun süredir uğraymadım bi bakıyım dedim hepinizi çok öpüyorum

hatırlamamı seniiiii yaaaaaaaaaaaa çok güzel oldu eskilerin uğraması

canım ben de hatırladım ama acaba dedim sen de bizim dönemdendin değil mi
allahım inş. sizleri de kavuşturur bebişlerinize bir an önce

canım ben de hatırladım ama acaba dedim sen de bizim dönemdendin değil mi
allahım inş. sizleri de kavuşturur bebişlerinize bir an önce

evet canım aynı dönemdeydik zaten o dönemden ben sidelya aşk meleği kaldı inşşşşşşşşşş inşşşş rabbim bizleride güldürür

evet canım aynı dönemdeydik zaten o dönemden ben sidelya aşk meleği kaldı inşşşşşşşşşş inşşşş rabbim bizleride güldürür
yeter cim muhakkak yapmışındır ama geceleri kalk teveccuh namazı kılmak cok iyi gelio ben kızma hamile kalmadan önce kalkıp kılmıştım cok yalvardım başımı secdeden kaldırmadan istedim haa şimdi soracak olursan nankörlük yapıyorum ama dene iste rabbimden

yeter cim muhakkak yapmışındır ama geceleri kalk teveccuh namazı kılmak cok iyi gelio ben kızma hamile kalmadan önce kalkıp kılmıştım cok yalvardım başımı secdeden kaldırmadan istedim haa şimdi soracak olursan nankörlük yapıyorum ama dene iste rabbimden

kılıyorum canımmmmm her zaman

X